Ασκήσεις για τη δραστικότητα στο σπίτι

Για να διατηρηθεί η δραστικότητα στο σπίτι θα βοηθήσει τη σωματική άσκηση. Υπάρχουν αναπτύχθηκε από τους γιατρούς και τους προπονητές των συγκροτημάτων στα οποία είναι δυνατόν για να διατηρήσει τη σεξουαλική και σωματική υγεία. Οι ασκήσεις είναι πολύ χρήσιμο για την ενίσχυση όχι μόνο της σεξουαλικής συσκευές, αλλά και ολόκληρο το σώμα τους άνδρες.

δραστικότητα

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα συμβαίνουν πιο συχνά σε άνδρες ηλικίας άνω των 40 ετών. Αυτό διευκολύνεται από μια ποικιλία παραγόντων: ανθυγιεινό τρόπο ζωής, κακή διατροφή, κακές συνήθειες, χρόνιες παθήσεις και διαταραχές των εσωτερικών συστημάτων και οργάνων. Συχνά οι άνδρες που αντιμετωπίζουν σεξουαλική δυσλειτουργία, πανικός, καθώς κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τις θέσεις τους σε μεγάλη ηλικία, υπάρχει μια επιθυμία να μείνει ένας πραγματικός άνθρωπος.

Προστατίτιδα, αδένωμα, ψυχικές διαταραχές, συναισθηματική ένταση δεν πέρασε απαρατήρητη, και να αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα σχετικά με την κατάσταση της υγεία των ανδρών, που συμβάλλουν στην παραβίαση της δραστικότητας. Για τη βελτίωση της χρήσης διακεκριμένους τρόπους. Κάποιος προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο σπίτι, και άλλους ασθενείς θα πάτε αμέσως στο γιατρό, άλλοι αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα και Συμπληρώματα διατροφής.

Τα οφέλη της άσκησης για την δραστικότητα

Για να διατηρήσει ανδρών αντοχής θα βοηθήσει τη σωματική άσκηση. Έχουν αναπτύξει θεραπευτικές και προφυλακτικές συγκροτήματα, τα οποία προωθούν την ανανέωση της σεξουαλικής λειτουργίας των ανδρών. Είναι πολύ χρήσιμο για το ανδρικό κοινό, ειδικά για τους αντιπροσώπους, που κάνουν καθιστική ζωή, η εργασία στο γραφείο, έχουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος.

Ο κύριος λόγος για τη σεξουαλική δυσλειτουργία είναι η στασιμότητα στα γεννητικά όργανα. Αυτό το φαινόμενο απειλεί όχι μόνο την εμφάνιση προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή, αλλά επίσης μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ασθενειών όπως η προστατίτιδα, υπερπλασία του προστάτη, και ακόμη και τον καρκίνο.

Στην ιδανική περίπτωση, οι ειδικοί συστήνουν να ασκήσετε κάθε μέρα, όχι για τη θεραπεία και πρόληψη διαφόρων προβλημάτων. Αλλά ο σύγχρονος άνθρωπος συχνά πάσχει από έλλειψη χρόνου ή την έλλειψη της επιθυμίας να συμμετάσχουν σωματικά. Επιπλέον, οι άνθρωποι, ιδίως οι άνδρες, δεν ακολουθούν διατροφή σας. Τα λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα προωθεί το σχηματισμό της στασιμότητας στον προστάτη αδένα και διαταραχές της σεξουαλικής λειτουργίας.

Γυμναστική κάθε μέρα

Αν μπορείτε να διαθέσετε λίγα λεπτά για να κάνει μια σειρά από ασκήσεις, μπορείτε να απελευθερωθείτε από την ανάγκη να επισκεφτείτε σε σχετικά νεαρή ηλικία, το Υπουργικό συμβούλιο ουρολογίας και να αναζητήσει τρόπους για να βελτιώσει τη δύναμη και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη σας.

Εξαιρετική πρόληψη της στασιμότητας στον προστάτη αδένα είναι καταλήψεις. Δεν είναι μόνο να βοηθήσει να διατηρήσει την υγεία των γεννητικών οργάνων, αλλά επίσης να ενισχύσει τους μυς των ποδιών και των γλουτών.Μόνο squat προς τα δεξιά:

 • αρχική θέση – στάση, τα πόδια πλάτος των ώμων, τα δάχτυλα των ποδιών έξω, τα χέρια παραταθεί,
 • γλουτούς συμμετάσχουν, στη συνέχεια, να αρχίσει να κάνει τις ασκήσεις;
 • πάμε αργά προς τα κάτω χωρίς να σηκώσετε τις φτέρνες σου από το πάτωμα;
 • κάτω, μείνε σε αυτή τη θέση για 2-3 δευτερόλεπτα.
 • μετά σιγά-σιγά ευθυγραμμίστε το πίσω, καταλαμβάνοντας την αρχική του θέση.

Για την αποτελεσματική επίδραση στο αρσενικό σώμα θα έπρεπε να κάνετε αυτή την άσκηση κάθε πρωί για 20 φορές.

Οι καταλήψεις είναι χρήσιμο για την αύξηση της δραστικότητας, διεγείρουν την παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το κύριο σύνολο των ασκήσεων

Όταν ο ασθενής πάει στο γιατρό να παραπονιούνται για προβλήματα με τη δραστικότητα ειδικός συνήθως αποδίδει φάρμακα ναρκωτικά. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πόσο καλό και ασφαλές μπορεί να είναι, ακόμα φάρμακα δεν είναι χωρίς παρενέργειες, ιδιαίτερα εκείνων που προβλέπεται να αυξήσει τη δραστικότητα και την αρσενική αύξηση στο σπίτι. Στα αρχικά στάδια, αν δεν διαγνωσθεί η ασθένεια, να αντιμετωπίσουν θα βοηθήσει τη σωματική άσκηση.Βασική προληπτική και θεραπευτική συγκρότημα αποτελείται από:

 • ένα τρυπάνι βήμα;
 • κατάληψη με μια έντονη ένταση και τη χαλάρωση των γλουτών;
 • τρέχει στη θέση του, όταν η δακρύρροια από το έδαφος μόνο με τα τακούνια;
 • σφίξιμο γόνατα λαστιχένια μπάλα με ισχυρή ένταση των μυών των ποδιών;
 • ο μυς που βρίσκεται ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό με τη στάση του ξαπλωμένος;
 • η άσκηση "Ποδήλατο";
 • άσκηση "birch".

Με τη βοήθεια του απλά βήματα, μπορείτε να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα, δηλαδή την αύξηση της δραστικότητας, με συνέπεια ο άνθρωπος θα το πετύχετε, αρκεί να μπορεί να διατηρήσει τη σεξουαλική σας συσκευή για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του.

Επιπλέον άσκηση

ασκήσεις για την δραστικότητα

Όταν η ισχύς είναι μειωμένη ως αποτέλεσμα κάποιας ασθένειας, δεν μπορεί να κάνει χωρίς το φάρμακο, ωστόσο, το συγκρότημα των ασκήσεων δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Αντίθετα, μπορεί να συμπληρωθεί από άλλες δράσεις για να επιτευχθεί το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι.Να εκτελέσει τις ασκήσεις θα πρέπει να είναι μόνο μεταξύ των γευμάτων.Είναι αδύνατο να συμμορφώνονται με τους γεμάτο ή με άδειο στομάχι:

 1. Το "κορόιδο". Καθίστε σε μια καρέκλα, ελαφρώς κλίνει προς τα εμπρός, να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να προσκολλώνται στην έδρα της από το μέρος του σώματος που βρίσκεται ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις, επαναλάβετε 7-10 φορές.
 2. "Cobra". Βρίσκονται στο στομάχι σας, λυγίζοντας τους αγκώνες σας και να ακουμπά στο πάτωμα με τις παλάμες, σχετικά με την εισπνοή να αυξήσει το κεφάλι, σταματώντας στην κορυφή για λίγα δευτερόλεπτα, εκπνεύστε πτώση στο στήθος, το υπόλοιπο. Ο αριθμός των επαναλήψεων – έως και 10 φορές.
 3. "Το άροτρο." Ξαπλώστε στην πλάτη σας, τα χέρια στο πλάι, τα πόδια σηκώσει και να προσπαθήσει να πάρει στο πάτωμα, το οποίο είναι το κεφάλι, να παραμείνει σε αυτή τη θέση για όσο χρονικό διάστημα όσο το δυνατόν.

Σωματικές ασκήσεις είναι πολύ χρήσιμη μέθοδος για να διατηρήσει και να διατηρήσει την υγεία των ανδρών, και, επιπλέον, για την αύξηση της σωματικής αντοχής. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανικανότητα είναι μια ασθένεια. Φαίνεται, αν δεν είναι αρκετό το αίμα γεμίζει το σηραγγώδους σώματος κατά τη σεξουαλική όργανο.

Αν η αρχική σημάδια και μπορεί να αγωνιστεί και στο σπίτι, όταν προφανή προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργικότητα της συσκευής δεν μπορεί να κάνει χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια. Αυξημένη δραστικότητα είναι δυνατή μόνο εάν ο ίδιος ο άνθρωπος θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και θα συμμορφώνονται με τις συστάσεις του γιατρού.

Δεν είναι μυστικό ότι αρκετοί σύγχρονοι άνδρες μετά την ηλικία των 40 ετών (και μερικές φορές ακόμη και πριν), θα αρχίσουν να βιώνουν δυσκολίες προσωπικά. Μάλλον, ήταν το βαθύτερο μυστικό του: ο Θεός φυλάξοι, κάποιος από τους φίλους μου ή τους συναδέλφους σας ξέρω ότι έχετε αποτύχει στο κρεβάτι! Ως εκ τούτου, σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας προτιμούν να σχολιάζουν πάνω σε τέτοια προβλήματα, να αφήσει τα πράγματα να παρασύρει. Αλλά μάταια!

Ψάχνετε για κάποιον να κατηγορήσει;

Είναι μια κοινή γνώμη, λέγοντας ότι το άγχος, το περιβάλλον και την οικολογία, φρενήρεις ρυθμούς της ζωής στην πόλη, η μη ισορροπημένη διατροφή, το υπερβολικό βάρος, ακόμα και η εμφάνιση είναι ήδη στη μέση ηλικία σύντροφος – ποιος φταίει και ό, τι! Φυσικά, δεν είναι χωρίς τα αρνητικά στοιχεία της σύγχρονης ύπαρξης συμβάλει στην κατάσταση του ανδρικού σώματος θαμπό και "βασικό ένστικτο". Αλλά, κατά κανόνα, σε πολλές περιπτώσεις, είναι ακόμα πιθανό να κάνω μια διόρθωση και να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, ακόμη και μόνοι τους, χωρίς να αναφέρομαι στον κατάλληλο γιατρό. Μια τέτοια ρεαλιστική υποκριτική τεχνική – φυσική άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας, το οποίο θα πρέπει να περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Δεν είναι πολύ περίπλοκο, πιο για τους ανθρώπους που έχουν πέταξε το βαράκι και το τρέξιμο, την κατάρτιση και τον αθλητισμό.

Σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι

Φαίνεται ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσει η κανονική εκτέλεση. Αλλά εδώ, στο πρώτο στάδιο, πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν τη δική τους τεμπελιά, ανικανότητα να οργανώσετε σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας με αρκετή κανονικότητα και αποδοτικότητα. Είναι δυνατός ο συνδυασμός διαφορετικών παραγόντων, μεταξύ των οποίων η συστολή και η έλλειψη χρόνου και ο φόβος της γελοιοποίησης των άλλων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αναπτύξει τη συνήθεια να κάνετε σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τη δική τους διάθεση και πλάγια απόψεις των επικριτών του.

Συμβουλές, αποδεδειγμένη

άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας
 1. Να ξυπνήσουν μια ώρα νωρίτερα (ή τουλάχιστον μισή ώρα). Για αυτό έσωσε τη φορά μπορείτε να εκτελέσετε σιγά-σιγά όλα τα απαραίτητα σετ, και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική εργασία ή υπηρεσία κατά τις εργάσιμες ημέρες.
 2. Το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να πάρετε στη φύση και εκεί, στη μοναξιά, με υψηλή συγκέντρωση θα είναι σε θέση να εκτελέσει σωματική άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας πιο αποτελεσματική. Και το αποτέλεσμα δεν είναι καιρό να περιμένουμε!
 3. Πτώση ορισμένες συνήθειες είναι πολύ επιβλαβείς για το σώμα σας. Ανάμεσά τους: το Κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (ειδικά μπύρα σε μεγάλες ποσότητες), υπερκατανάλωση τροφής (ειδικά πριν το βραδινό ύπνο), ο καθιστικός τρόπος ζωής.
 4. Γενικά προσπαθήστε να μετακινήσετε περισσότερα, με τα πόδια, να παγώσει στη θέση του. Αλλά αν έχετε πολύ χρόνο για να κάθονται, για παράδειγμα, για έναν υπολογιστή, είναι απαραίτητο να συνεχώς να αλλάξει στάση ή να οικοδομήσουμε ένα ειδικό εξάρτημα για να εργάζονται όρθιοι.

Τόσο ασήμαντο σε πρώτη ματιά, η αλλαγή της ρουτίνας και της διατροφής, να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες, μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική αύξηση στην ισχύ και τη σεξουαλική επιθυμία. Και την άσκηση για να αυξήσει την ισχύ των ανδρών θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει το αποτέλεσμα. Και τώρα πάτε απευθείας στην μέθοδο.

Κατεβάστε το RS-ένα μυ

Αυτός ο μυς στο ανθρώπινο σώμα εκτείνεται από το ηβικό οστό το ιερό οστό, και χρησιμεύει ως υποστήριξη στον πρωκτό και παρακείμενα όργανα κοιλότητα. Και όμως, αυτό το σημαντικό μυ υπακούει το νεύρο, που ελέγχει τα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό και είναι γεννήτρια της σεξουαλικής ενέργειας. Ως εκ τούτου, την άντληση της, θα είστε σε θέση να προσθέσετε ζωτικότητα των γεννητικών οργάνων.

Άσκηση # 1 "Τραβώντας"

Πηγή: μπορείτε να καθίστε στις φτέρνες σας, καρέκλα ή ένα μαξιλάρι. Το πιο σημαντικό, το πίσω μέρος ήταν ομαλή, και οι μύες και το σώμα χαλαρό. Για να απεικονίσει θα πρέπει να μάθετε όπου ο μυς βρίσκεται (για παράδειγμα, δείτε το Άτλας του ανθρώπινου σώματος χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου).

Εκτέλεση: τεταμένη η κατάλληλη μυς για τρία δευτερόλεπτα, όχι περισσότερο (να ξεκινήσει). Αν όχι, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δεύτερο, όλοι το ίδιο, το αποτέλεσμα θα είναι, και σταδιακά μπορείτε να αυξήσετε το χρόνο.

Διάρκεια: δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10 προσεγγίσεις. Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας, θα πρέπει να δείτε την εντύπωση ότι η λεκάνη σήκωσε (νιώθω σαν ένα μυ είναι το τράβηγμα σε μια νοητή γραμμή).

Όταν αυτός ο μυς θα πάρετε ισχυρότερη, και αυτό μπορεί να συμβεί για μια εβδομάδα από την τακτική άσκηση, μπορείτε να αυξήσετε την διάρκεια του κάθε σετ σε 10 δευτερόλεπτα. Αλλά δεν το κάνουν και, στη συνέχεια, να μειώσουν απότομα, είναι καλύτερα να αυξήσει την τάση σταδιακά. Για τους πιο προχωρημένους: η διάρκεια μπορεί να αυξηθεί σε 300 pull-UPS σε μια μέρα!

Παραλλαγή: που βρίσκεται και στέκεται

 1. Για τους τεμπέληδες ή για εκείνους που δεν μπορούν ακριβώς να καθίσει στη σωστή κατάσταση, είναι δυνατόν να προσφέρουν μια παραλλαγή του την ίδια άσκηση σε ύπτια θέση. Θα πρέπει να βρίσκονται στην πλάτη σας και τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και push. Οι μύες του σώματος θα πρέπει να είναι σε χαλαρή κατάσταση. Τα υπόλοιπα – συστάσεις για την εφαρμογή της το ίδιο.
 2. Στέκεται επίσης, μπορείτε να κάνετε την άντληση του μυ PC (είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πολύ απασχολημένος άνδρες). Πόδια χώρια. Το τέντωμα πάνω από το μυ, όπως αν θα πρέπει να διακόψετε τη διαδικασία της ούρησης. Τα κράτη πλησιάζει το στομάχι, οι όρχεις είναι υψηλότερες από το συνηθισμένο. Κρατήστε τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Ανάσα δεν κρατάει αναπνέω ελεύθερα και βαθιά.

Καταλήψεις

Καλή επίδραση και απλοί καταλήψεις με απλωμένα τα χέρια. Σταματά μόνο όταν χρειάζεται μια μικρή συστροφή προς τα έξω και τα πόδια σας ελαφρώς χώρια, και είναι σε θέση να κάνουν σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας (φωτογραφίες παραπάνω). Είναι πολύ σημαντικό όταν εκτελείτε αυτή την άσκηση για να τεντώσει το γλουτονικού Maximus. Τα πόδια δεν σηκώνονται από το πάτωμα, και την κίνηση του squat είναι αρκετά βαθιά. Στην κάτω θέση μείνετε για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ σφίγγεις τους γλουτούς. Στη συνέχεια, σταδιακά ευθυγραμμίστε τα πόδια. Επαναλάβετε μέχρι και 20 φορές. Αλλά συνηθισμένος σε τέτοιες βάρος μπορεί να είναι συντριπτική. Ας προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με τουλάχιστον 5 πλήρεις καταλήψεις.

Η περιστροφή της λεκάνης

Είναι γνωστό σε όλους άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε περιοχές της πυέλου. Που εκτελούνται σε όρθια θέση με ένα μεγάλο εύρος στο 30-40 φορές σε κάθε κατεύθυνση.

Διατήρηση της πέτρας

Φανταστείτε ότι έχετε ανάμεσα στα πόδια σας – μια πέτρα ή μια μπάλα ποδοσφαίρου. Σφίξτε τους μύες των ποδιών σας, όπως και αν κρατάτε (πόδια χώρια σε όρθια θέση) έως 10 επαναλήψεις για 3-5 δευτερόλεπτα το καθένα. Με την πάροδο του χρόνου, η διάρκεια της συμπίεσης του μια φανταστική πέτρα μπορεί να αυξηθεί.

Arch

αυξημένη δραστικότητα

Ξαπλώστε στην πλάτη σας. Τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Αύξηση και μείωση τη λεκάνη στο πάτωμα. Η πλάτη παραμένει πατημένο. Πραγματοποιείται στις 10 φορές. Τότε ο χρόνος εκτέλεσης μπορεί να επεκταθεί.

Το συγκρότημα σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Σε αυτό το άρθρο έχουμε δώσει μόνο μερικές από τις πιο βασικές ασκήσεις για την αποκατάσταση των αρσενικών δυναμικό. Έχουν αναπτύξει μια μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο. Αλλά συμβουλή: μην πας μέσα, και να αρχίσει με, τουλάχιστον τα παραπάνω. Πιστέψτε με, οι απλοί άνθρωποι, που έχουν ξεχάσει τι τακτική προπόνηση και θα είναι αρκετά αποτελεσματική. Και το πιο σημαντικό: όλες οι ασκήσεις θα πρέπει να εκτελέσετε πλήρη και τακτική (κατά προτίμηση πρωί και βράδυ). Μόνο τότε θα αισθανθείτε ένα βιώσιμο αποτέλεσμα.

Η σεξουαλική ζωή θα πρέπει να είναι διασκέδαση, αλλά με την ηλικία που όλο και περισσότερο σε όλους τους ανθρώπους μια πηγή ανησυχίας. Αμφιβολία για τη φερεγγυότητα επώδυνη και μπορεί να χαλάσει τη διάθεση ακόμα και ένα πολύ αισιόδοξο άτομο. Να απαλλαγούμε από αυτά θα σας βοηθήσει να ασκήσει για τη δραστικότητα στο σπίτι για τα άτομα άνω των σαράντα, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.