Top 10 τροφές που αυξάνουν τη δραστικότητα

Όπως είπε, το πιο αρχαίο, το πιο διάσημο γιατρό όλων των εποχών και Εθνών – "Είμαστε ό, τι τρώμε". Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η πιο χρήσιμα προϊόντα, τόσο το καλύτερο για την υγεία.

Προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας του κάθε ανθρώπου. Γνωρίζοντας τι πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας, μπορεί και για χρόνια για να ξεχάσουμε τα προβλήματα στο κρεβάτι, και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τι βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζονται

προϊόντα αυξάνουν τη δραστικότητα

Καλό για τη δραστικότητα του σώματος ο τύπος θα πρέπει να κάνετε τακτικά τρόφιμα πλούσια σε ιχνοστοιχεία. Τα πιο σημαντικά από αυτά:

 1. Βιταμίνη Β9 (φολικό οξύ), που είναι αναγκαίο για υγιή τα αιμοφόρα αγγεία, νευρικές ίνες, η κατάσταση των οποίων εξαρτάται από το βαθμό πλήρωση του πέους με αίμα, διέγερση?
 2. Η βιταμίνη α είναι υπεύθυνη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών, των λιπών, των ορμονών;
 3. Οι βιταμίνες β είναι απαραίτητες για την αντοχή, τη δραστηριότητα, την ζωτική ενέργεια, ένα ισχυρό νευρικό σύστημα.
 4. Η βιταμίνη Ε είναι υπεύθυνη για την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματος, αγγειακό τόνο, την αιμοποίηση;
 5. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την ισχυρή φυσική προστασία και τη βιωσιμότητα της "γυρίνους";
 6. Η βιταμίνη D – καθορίζει το περιεχόμενο του φωσφόρου, του καλίου, του ασβεστίου, απαραίτητο για την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος;
 7. Ο ψευδάργυρος εμπλέκεται στην παραγωγή τεστοστερόνης, το ποσό εξαρτάται από το σύνολο σύστημα αναπαραγωγής;
 8. Το σελήνιο βελτιώνει την παραγωγή τεστοστερόνης, την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος, προστατεύει ενάντια στην ανάπτυξη των όγκων του προστάτη;
 9. Το μαγνήσιο αυξάνει την παραγωγή των ορμονών του φύλου, υπεύθυνος για την υγεία του κυκλοφορικού συστήματος, του προστάτη;
 10. Η L-καρνιτίνη συμμετέχει στο σχηματισμό της μια ισχυρή στύση, η παραγωγή των σπόρων ποιότητας.

Σχεδόν όλες οι βιταμίνες ή τα στοιχεία μπορούν να λαμβάνονται από την τροφή, αν χτίσει σωστά τη διατροφή σας. Μια τέτοια διατροφή δεν θα σας διατροφή, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά, αντίθετα, πλούσια και πλήρη.

Τι είναι πιο χρήσιμο

Των προϊόντων για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες, μπορείτε να επισημάνετε αρκετές ομάδες που θα πρέπει να είναι η βάση του μενού.

Καρύδια

 • περιέχουν ψευδάργυρο, βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, αργινίνη – το στοιχείο που ευθύνεται για τη σύνθεση του νιτρικού οξειδίου, χωρίς την οποία η στύση δεν θα συμβούν.
 • για τη δραστικότητα τους άνδρες είναι σημαντικό, όλα τα είδη των καρπών με κέλυφος. Τα οφέλη θα είναι μέγιστη , αν τρώτε ωμά καθημερινά. Τους αποδοτικότητα, είναι λιγότερο όταν προστίθεται σε άλλα πιάτα(μέρος των ορυκτών που έχασε κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας), αλλά αυτή η χρήση επιτρέπεται επίσης;
 • ενισχύστε την επίδραση βοηθήσει τη σύνδεση των ξηρούς καρπούς με φρούτα, λαχανικά, μέλι *
 • τα καλύτερα αποτελέσματα για τη βελτίωση της δραστικότητας φέρει το κουκουνάρι, μπορούν να καταναλωθούν σε απεριόριστες ποσότητες, το μοσχοκάρυδο, το πολύ πολύ λίγο.

Μικρό μοσχοκάρυδο πωλείται στο μπαχαρικό διάδρομο του σουπερμάρκετ, αλλά δεν θα πρέπει να συνθλίβονται, χάνει τις ιδιότητές του, γίνεται απλά ένα μπαχαρικό.

Θαλασσινά

 • για την πιο περιέχουν ψευδάργυρο, σελήνιο;
 • ως προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας είναι κατάλληλη για όλα τα θαλάσσια ζωή, αλλά τα πιο πολύτιμα είναι τα στρείδια, καρχαρίες, σαλάχια;
 • σχεδόν όλα τα θαλασσινά — φυσικά αφροδισιακά και ως εκ τούτου βελτίωση της λίμπιντο και τη σεξουαλική δύναμη σχεδόν αμέσως.
 • για την ταχεία βελτίωση της λειτουργίας της στύσης καλύτερα να τα καταναλώνετε ωμά (αν είναι δυνατόν) ή να υποβληθεί σε ελάχιστη θερμική επεξεργασία.

Αυγά

διατροφή για δραστικότητα
 • ξεχωριστή θέση στα προϊόντα, επηρεάζοντας θετικά την ισχύ των ανδρών, είναι ένα ορτύκι ή κοτόπουλο αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υψηλής περιεκτικότητας σε φώσφορο, σίδηρο, αμινοξέα;
 • η καθημερινή κατανάλωση αυγών θα αυξήσει σημαντικά τη λίμπιντο, θα δώσει μακράς διαρκείας ανεγέρσεις, ταχύτερη ανάρρωση μετά το σεξ;
 • η θερμοκρασία του σώματος των ορτυκιών είναι περίπου 40 βαθμούς, οπότε αυγά ορτυκιού δεν περιέχουν Σαλμονέλα, μπορούν να πίνουν ωμό.

Κρέας

 • απαραίτητη για την ανδρική εξουσία κόκκινο κρέας διατροφή ποικιλίες, το παιχνίδι, το πιο φιλόξενο μέρος των αρσενικών ζώων, οι όρχεις;
 • το κρέας είναι ένα εξαιρετικό αφροδισιακό, είναι υπεύθυνο για τις διαδικασίες του νευρικού συστήματος, τη βελτίωση της σεξουαλικής λίμπιντο.
 • τροφίμων για τη δραστικότητα ήταν χρήσιμο, το κρέας πρέπει να είναι βρασμένο ή κοκκινιστό με το δικαίωμα, εύκολο πιάτο, καλύτερα λαχανικών?
 • να εμπλακούν οι μεγάλες ποσότητες κρέατος θα αυξηθεί η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτό θα απαιτήσει επιπλέον το κόστος της ενέργειας για την επεξεργασία και, δυστυχώς, το αντίθετο αντίκτυπο στην ικανότητα των ατόμων.

Το σκόρδο και τα κρεμμύδια

 • ανάμεσα σε όλα τα μέλη της τα δώρα της φύσης διαθέτει το πλήρες φάσμα των "ανδρών" βιταμίνες, αμινοξέα, μακρο-και ιχνοστοιχεία,
 • καθημερινή χρήση σταθεροποιεί, την ισορροπία των ορμονών, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • σημαντικό χαρακτηριστικό — διατηρούν τις χρήσιμες ιδιότητες τους ακόμη και μετά τη θερμική επεξεργασία από το βελτιώσουν τα αιθέρια έλαια "γείτονες στο τηγάνι".

Γλυκιά μου

 • υψηλή σε πρωτεΐνες θα βελτιώσει την παροχή αίματος: για να διασφαλίσετε τη σωστή ροή του αίματος στη μικρή πύελο και, ως εκ τούτου, η διάρκεια της στύσης, τη δύναμη της σεξουαλικής διέγερσης?
 • χρήσιμο, όπως το μέλι και άλλα Μελισσοκομικά προϊόντα, βελτιώνουν την σύνθεση της τεστοστερόνης, αύξηση του τόνου, της αντοχής, λόγω της σημαντική ποσότητα γλυκόζης και φρουκτόζης.

Ωστόσο, για να εμπλακούν δεν πρέπει, ένα γλυκό φως μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους – 10 γραμμάρια μέλι την ημέρα είναι αρκετό.

Σταφύλια

 • είναι απαραίτητο για τα άτομα με προβλήματα ανικανότητας, αν είναι που προκαλείται από μια δυσλειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος;
 • έχει μια θετική επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, σε όλα τα είδη, συμπεριλαμβανομένων χυμό, τις σταφίδες, το κρασί (το τελευταίο με μέτρο!);
 • αυξάνει τις πιθανότητες για τους άνδρες, αυξάνει τον αριθμό υγιούς σπέρματος, και ως εκ τούτου σε θέση να αντιμετωπίσει την υπογονιμότητα.

Σοκολάτα

 • αναφέρεται στο προϊόν για τη δραστικότητα γρήγορη δράση, περιέχει μια μοναδική χημική ένωση, αποφασίζοντας σχετικά με την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Το συναίσθημα του έρωτα, βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει τη λίμπιντο, την παραγωγή των ανδρογόνων;
 • για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα πάρτε μόνο μαύρη σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και χωρίς πληρωτικά υλικά (εκτός από τα καρύδια), ακραία καυτή σοκολάτα.

Το σέλινο

 • περιέχει όλα τα μέταλλα και τις βιταμίνες που απαιτούνται για την αναπαραγωγή από λίμπιντο να εκσπερμάτωση υγιούς σπέρματος *
 • πρώτο πιάτο με σέλινο αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία εξαρτάται από την ορμονική ισορροπία, καθώς και όλες τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος.

Cicurina

σοκολάτα με δραστικότητα
 • ένα από τα πιο εξωτικά στις εγχώριες άνδρες προϊόντων για την αύξηση της δραστικότητας — cicurina ή καμήλα στομάχι. Στις Ανατολικές χώρες θεωρείται ένα φυσικό ανάλογο του Viagra, το αποτέλεσμα της χρήσης είναι σχεδόν στιγμιαία. Να είναι δύσκολο, αλλά η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, γιατί;
 • να το χρησιμοποιήσετε σε μικρές ποσότητες και, ως εκ τούτου, ένα από το στομάχι αρκετό χρόνο;
 • μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή το στομάχι του μια καμήλα παρασκευάζεται με ειδικό τρόπο – με τη μορφή αλκοολούχα βάμματα ή αποξηραμένα.

Ποια τρόφιμα είναι κακό

Επιβλαβή προϊόντα για τη δραστικότητα επίσης υπάρχει, και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή ή, σε ακραίες περιπτώσεις, να προσπαθήσει να μειώσει την κατανάλωση στο ελάχιστο.

Στη λίστα με τα πιο επιζήμια είναι:

 1. Αλκοολούχα ποτά σκοτώνουν το σπέρμα, να συμβάλει στην ανάπτυξη των ασθενειών του νευρικού συστήματος, του καρδιαγγειακού συστήματος, να προκαλέσει πρόωρη δυσλειτουργία.
 2. Ανθρακούχα ποτά – υπερβολική κατανάλωση οδηγεί σε αφυδάτωση, η οποία αυξάνει το ιξώδες του το σπέρμα και το αίμα.
 3. Καπνίζεται είναι επιβλαβείς για την υγεία των ανδρών που κάπνιζαν, το υγρό που περιέχεται μπορεί να αυξήσει τις τοξικές επιδράσεις στους όρχεις, αυτό θα επηρεάσει την παραγωγή τεστοστερόνης.
 4. Φυτικό λάδι (εκτός από ελιές) – μειώνει τη σύνθεση των ανδρογόνων.
 5. Γλυκά, άλλα προϊόντα από αλεύρι σίτου.

Στον κατάλογο των επιβλαβών για τη δραστικότητα των προϊόντων, είναι επικίνδυνο όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες, περιλαμβάνουν επίσης:

 1. Το λίπος του γάλακτος.
 2. Σόγια.
 3. Φαγητό από fast food εστιατόρια.
 4. Η μπύρα.
 5. Το κατάστημα-αγόρασε μαγιονέζα και άλλες σάλτσες.
 6. Σνακ.
 7. Η καφεΐνη.
 8. Κόλιαντρο.

Για την πλήρη εμπιστοσύνη δώσει ό, τι περιέχει συντηρητικά, Γτο, τεχνητές χρωστικές ουσίες και άλλες χημικές ουσίες, σταδιακά "δηλητηρίαση", και τη δύναμή σας.

Τι άλλο είναι σημαντικό για μια ισχυρή δύναμη;

Μόνο δίαιτα ή διατροφή αρχές να αυξήσουν τη δραστικότητα στους άνδρες δεν είναι αρκετά. Υγειονομική περίθαλψη πρέπει να είναι ολοκληρωμένη. Δώστε προσοχή στο παρακάτω παράγοντες:

 • υγιεινού τρόπου ζωής – η κύρια καταστροφείς της υγείας, οι κακές συνήθειες, συχνές άγχος, καθιστική εργασία, η παρατεταμένη σεξουαλική αποχή ή οι σεξουαλικές σχέσεις. Μείωση στο ελάχιστο (ή καλύτερα, να εξαλείψει εντελώς), είναι δυνατόν να βελτιώσει σημαντικά την υγεία και τη σεξουαλική απόδοση
 • αθλητικά φορτίο. Τρώει υγιεινά τρόφιμα για την ανέγερση, νεαρέ κινδύνους για να κερδίσουν μερικά επιπλέον κιλά ή να κερδίσουν μια στυτική δυσλειτουργία, αν κινείται λίγο. Ο αθλητισμός και η άσκηση είναι ένα must στη ζωή ενός ανθρώπου κάθε ηλικίας. Η εμφάνισή τους δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, εφ ' όσον τα μαθήματα ήταν τακτικές, και διασκέδαση.

Θα φαρμακείο βιταμίνη συγκροτήματα

 • χρήσιμα προϊόντα για τους άνδρες είναι εκείνες που περιέχουν είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος των χημικών στοιχείων. Ωστόσο, δεν είναι κάθε άνθρωπος είναι σε θέση καθημερινά να καταναλώνουν θαλασσινά ή φρέσκα λαχανικά και φρούτα που δεν περιέχουν νιτρικά άλατα. Το πρώτο δεν είναι πάντα δυνατή λόγω οικονομικούς λόγους, η δεύτερη λόγω της εποχικότητας. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που βελτιώνουν την ισχύ, που για διάφορους λόγους δεν είναι διαθέσιμη σε όλους. Να βοηθήσει η βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα, που ιδρύθηκε φαρμακευτικές εταιρείες;
 • μια πολυβιταμίνη είναι συνιστάται να πάρετε όλα ηλικιωμένους άνδρες, ανεξάρτητα από την πληρότητα και την ορθότητα της διατροφής, πολλά στοιχεία δεν είναι πάντα σωστά απορροφάται λόγω αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Η επιλογή του φαρμάκου είναι καλύτερα να αφεθεί για τα τεχνικός μετά την εξέταση, αλλά αυτό μπορεί να γίνει τον εαυτό του.
 • συγκροτήματα για τους άνδρες αναπτυχθεί πολύ, αλλά με προτεραιότητα σε εκείνα που πωλούνται στα φαρμακεία και αποτελούνται από όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ψευδάργυρο, σελήνιο και μαγνήσιο. Αυτό και συμβατικά συστήματα, και είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

Συμπέρασμα

ασκήσεις

Ισχυρή δύναμη είναι το αποτέλεσμα της συντονισμένης δουλειάς πολλών εσωτερικών οργάνων, έτσι τρώνε, έτσι ώστε να λειτουργούσε πλήρως.

27.01.2019