Γιατί είναι αδύναμη δραστικότητα και πώς να την αντιμετωπίσουμε

Πολλοί άνδρες παρατηρείται αδύναμη ισχύ, τις αιτίες και τι να κάνει με αυτή την ανισορροπία είναι γνωστό από πολλούς. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής. Εάν έχετε βιώσει αυτή την παθολογία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν ειδικό, καθώς η θεραπεία μπορεί να είναι αναποτελεσματική.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Κάθε άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του κατώτερο, αν έχει μια αδύναμη δύναμη. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης, η απομόνωση και η αποξένωση από την κοινωνία. Αλλά δεν μπορείτε να τα αφήσω όλα όπως είναι, θα πρέπει πρώτα να βρούμε την αιτία των αδυνάτων δραστικότητα.

Εάν έχετε μια αδύναμη ισχύ, τις αιτίες αυτής της παθολογίας είναι διαφορετικά. Επηρεάζεται τόσο από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες.

Τα αίτια της αδύναμη δραστικότητα στους άνδρες είναι:

άνδρες αδύναμη δραστικότητα
 1. κατάθλιψη;
 2. συχνές άγχος, νευρικό κατανομές;
 3. βαριά σωματική δραστηριότητα, κόπωση;
 4. η επιρροή από τις κακές συνήθειες (Κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικά);
 5. σπάνιες σεξουαλικές πράξεις, ανώμαλες σεξουαλικές επαφές;
 6. η παρουσία της φλεγμονής ή οποιαδήποτε μόλυνση στα γεννητικά όργανα;
 7. παχυσαρκία, υπερβολικό βάρος;
 8. η χρήση των αντιβιοτικών και φαρμάκων;
 9. η συχνή Ποδηλασία, μοτοσικλέτα ιππασίας, το πάθος για το άθλημα της ιππασίας;
 10. περιοδοντίτιδα (φλεγμονή της ρίζας του δοντιού);
 11. η αποκρουστική συμπεριφορά του συντρόφου *
 12. μια μη ισορροπημένη διατροφή;
 13. το τραύμα του πέους;
 14. συγγενής ανωμαλία του πέους;
 15. ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Το στρες, νευρικές κρίσεις και η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει την αποδυνάμωση του δραστικότητα. Ο ψυχολογικός παράγοντας είναι σε θέση να εμποδίσει την σεξουαλικότητα των ανδρών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεγάλη φυσική άσκηση, ή, αντιθέτως, η καθιστική ζωή επηρεάζουν επίσης αρνητικά την αρρενωπότητα. Η νικοτίνη, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά έχουν δυσμενή επίδραση στην γεννητικά κύτταρα, το αγγειακό τοίχωμα, μειώνει τον τόνο τους. Σπάνια σεξουαλική επαφή – είναι ο τρόπος για να ορμονική ανισορροπία. Μια κακή κακή διατροφή οδηγεί σε ανεπαρκή πρόσληψη των βασικών στοιχείων που είναι αναγκαία για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και συστημάτων.

Οι άνδρες που είναι λάτρης των μοτοσικλετών, ποδήλατα, ιππασία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ασθενείς δραστικότητα σε 30 χρόνια μπορεί να προκύψουν από τη συνεχή συμπίεση των αρτηριών που τροφοδοτούν με αίμα τα γεννητικά όργανα. Αυτά τα Χόμπι είναι κοινοί λόγοι για την αποδυνάμωση των δραστικότητα στους άνδρες.

Μερικές φορές στη διαδικασία να παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα, μπορεί να αρχίσει να υποχωρεί η δραστικότητα στους άνδρες, η θεραπεία δεν είναι απαραίτητη. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι αρκετό για να αλλάξει το φάρμακο, αλλά πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση.

Η περιοδοντίτιδα είναι ασθένεια των ούλων, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την αποδυνάμωση του δραστικότητα στους άνδρες και η θεραπεία της στοματικής κοιλότητας είναι το πρώτο βήμα για μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Γιατί η αδύναμη ισχύ των ανδρών στο παρασκήνιο, φαινομενικά άσχετες προς τα σεξουαλικά όργανα μέρος του σώματος; Αυτό συμβαίνει επειδή όταν περιοδοντίτιδα εμφανίζεται, η απόφραξη αίμα", ως συνέπεια, το αίμα δεν μπορεί να εισάγετε το ποσό που απαιτείται για τα γεννητικά όργανα.

Η αιτία των αδυνάτων δραστικότητα στους άνδρες μπορεί επίσης να είναι η παρουσία του διαβήτη, παθήσεις από το καρδιαγγειακό και το ενδοκρινικό σύστημα, αρτηριοσκλήρυνση, ή η έλλειψη ανδρικών ορμονών.

Αν ο ασθενής έχει αδύναμη δραστικότητα, το πρώτο πράγμα που ο γιατρός πρέπει να βρούμε τα αίτια αυτής της δυσλειτουργίας, και μόνο στη συνέχεια να συνταγογραφήσει τη θεραπεία.

Τα σημάδια αποδυνάμωσης της δραστικότητας

Σαφείς ενδείξεις ότι η δραστικότητα είναι εξασθενημένο, είναι:

 • ένας άνθρωπος παύει να επιθυμία για σεξ;
 • δεν ενδιαφέρεται για γυναίκα.
 • η στύση κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και το πρωί;
 • η στύση υποχωρεί κατά τη συνουσία.
άνδρες αδύναμη δραστικότητα τι να κάνω

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάει σε έναν ειδικό.

Πώς να μεταχειριστεί αδύναμη δραστικότητα

Εκείνοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με την αποδυνάμωση της ανδρικής δύναμης, ζητά από τον εαυτό του το ερώτημα πώς να τη θεραπεία αδύναμη δραστικότητα. Να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να είναι σοβαρά. Αν δεν ξέρετε σε τι γιατρό να απευθυνθώ με ασθενή δραστικότητα, τότε η απάντηση είναι πολύπλευρη. Όλα εξαρτώνται από την αιτία της νόσου, αλλά πρώτα θα πρέπει να πάτε να ανδρολόγος. Ο ειδικός επιθεωρεί και να εξετάζει τον ασθενή, ανάλογα με τον παράγοντα που επηρεάζει την δραστικότητα, μπορεί να ανατεθεί να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Όπως ψυχολόγος, θεραπεύτρια του σεξ, ουρολόγος, πρωκτολόγος, ενδοκρινολόγος, καρδιολόγος, και ακόμη και μια διατροφολόγο.

Αδύναμη δραστικότητα σε 30 χρόνια, μπορεί να συμβεί για διαφορετικούς λόγους, τις θεραπείες σε όλες τις περιπτώσεις είναι παρόμοια.

Μια ισορροπημένη διατροφή

Κάθε γιατρός θα συστήσει να ρυθμίσετε τη διατροφή σας για τον ασθενή. Να μην χάνουν την δραστικότητα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φαγητό ήταν ισορροπημένη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • το άπαχο κρέας και τα ψάρια;
 • γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα *
 • φρούτα και λαχανικά;
 • καρύδια *
 • μέλι *
 • θαλασσινά;
 • αυγά;
 • οι πράσινοι;
 • δημητριακά.

Η αποδυνάμωση της δραστικότητα στους άνδρες παρουσιάζεται επίσης από έλλειψη βιταμινών του συμπλέγματος β, Ε και Α. Που περιέχονται στα μούρα, τις φράουλες, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, οι μπανάνες, τα πορτοκάλια, τα γκρέιπφρουτ, τα βερίκοκα, ρόδια, καρύδια, και τις ντομάτες.

Αποκλείουν από τη διατροφή θα πρέπει να αλκοολούχα ποτά ενέργειας, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα πικάντικα και λιπαρά τρόφιμα. Πολλοί άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους, τότε να ρωτήσω γιατί έχουν μια αδύναμη δύναμη.

Εκτός από το φαγητό των φτωχών μπορεί να φάει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο συμβάλλει στην ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους, την παχυσαρκία. Επίσης, οδηγεί σε αποδυνάμωση της ανδρικής δύναμης. Πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας, να μην τρώνε περισσότερο, να τρώτε συχνά, αλλά σε μικρές μερίδες.

Για να αποφεύγονται οι συγκρούσεις

Αδύναμη δραστικότητα σε 30 χρόνια, μπορεί να είναι μια ψυχολογική αιτία. Στην περίπτωση αυτή, η υποχρεωτική παροχή συμβουλών και σεξολόγος. Θα πρέπει να εξαλείψει το άγχος, λιγότερο άγχος, για να πάρουμε τα πράγματα με ψυχραιμία. Πολύ συχνά επηρεάζει τους άνδρες που έχουν προβλήματα στην οικογένεια, συνεχείς καυγάδες με τη γυναίκα του. Και αν σε αυτό προστεθούν τα προβλήματα στη δουλειά, το αποτέλεσμα είναι προφανές — μειωμένη δραστικότητα.

Να ανατεθεί σε έναν ειδικό μπορεί να είναι διαφορετικές ηρεμιστικά ή αντικαταθλιπτικά.

Ίσως θα πρέπει να μιλήσεις με το σύντροφό σας, να εξηγήσει την όλη κατάσταση. Συχνά συνιστάται από κοινού για να πάω στην ρεσεψιόν για να το ψυχοθεραπεύτρια και σεξολόγος. Αυτό θα επιτρέψει στην γυναίκα να επανεξετάσει τη στάση της για τον άνθρωπο, για να αλλάξει και πνευματικά να βοηθήσει τον άντρα της για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Ενεργό τρόπο ζωής

Έχετε μια αδύναμη ισχύ και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Περισσότερη κίνηση!

Αν κάνουν καθιστική ζωή και δεν ξέρεις τι να κάνετε αν έχετε αδύναμη ισχύ, το μόνο που χρειάζεται για να γίνει μια πιο ενεργό άτομο. Θα πρέπει να ασκήσει και να προχωρήσουμε περισσότερο, τότε όχι μόνο θα βελτιώσει την σεξουαλική υγεία και ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα εν Γένει.

Άνετα εσώρουχα

Πήγαινε μέσα από την ντουλάπα σου. Πρώτα, αφαιρέστε όλα τα στενά εσώρουχα. Αφήστε τα εσώρουχα που δεν συμπιέσει τα γεννητικά όργανα. Είναι σημαντικό να φορούν εσώρουχα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.

Αφαιρέστε όλα τα κολλητά τζιν και τα παντελόνια. Τέτοια ρούχα επηρεάζει τη ροή του αίματος στο πέος, από αυτό μπορεί να είναι ένα αρσενικό αδυναμία.

Θεραπεία μασάζ σε χαμηλή δραστικότητα.

Μερικές φορές οι γιατροί αποδίδουν σε μια πορεία από το ειδικό μασάζ. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, για το συστηματικό μασάζ, καλό θα είναι να κυριαρχήσει η τεχνική αυτή. Μπορείτε να κάνετε αυτο-μασάζ ή να διδάξουν το σύντροφό σας για αυτή την περίπτωση.

Μια τέτοια θεραπεία των αδύναμων δραστικότητα μπορεί να δώσει καλά αποτελέσματα, αν κάνεις το μασάζ τακτικά.

Φάρμακο θεραπεία αδύναμη δραστικότητα

Μερικές φορές ο γιατρός μπορεί να καταφεύγουν σε θεραπεία με φάρμακα. Τα φάρμακα αυτά σε χαμηλή δραστικότητα στους άνδρες είναι σε θέση να εξομαλύνει τη ροή του αίματος, να βελτιώσει τη στύση.

Αυτά τα φάρμακα διεγείρουν στύσεις. Ανατεθεί σε ανθρώπους που έχουν αδύναμη στύση ή να αποδυναμωθεί ανδρική εξουσία. Πριν από τη χρήση, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ακόμη και με ένα αδύναμο δραστικότητα, μην απελπίζεστε. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία στο χρόνο και όχι να το αφήσει να πάει, έτσι, ως μια προσωρινή δυσλειτουργία μπορεί να εξελιχθεί σε ασθένεια.

Θεραπεία αδύναμη δραστικότητα στους άνδρες θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό.

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία ενός ασθενούς δραστικότητα

Για όσους δεν αναγνωρίζουν το φάρμακο, τη θεραπεία, δεν υπάρχουν παλιές συνταγές που χρησιμοποιούνταν παλιά. Αν οι άνθρωποι είναι αδύναμοι, δραστικότητα, τι να κάνουν και πώς να το αυξήσει θα πει λαϊκή ιατρική.

Τι να κάνω με μια αδύναμη δύναμη στους άντρες; Θα πρέπει να δράσουμε αμέσως.

Για να βοηθήσει τα εν λόγω ταμεία:

 1. μέλι με χυμό καρότου;
 2. το εκχύλισμα Ακτινογραφίες;
 3. οι εγχύσεις και decoctions St. wort του Ιωάννη;
 4. έγχυση του καλάμου ρίζα;
 5. το μέλι με τα καρύδια;
 6. η έγχυση του πρασίνου;
 7. Shilajit με το γάλα?
 8. ένα αφέψημα από κώνους λυκίσκου;
 9. το σκόρδο, το κρεμμύδι;
 10. μέλι με εκχύλισμα τζίντζερ και τσουκνίδα.
άνδρες αδύναμη δραστικότητα της θεραπείας

Όλες αυτές οι λαϊκές θεραπείες σε χαμηλή δραστικότητα είναι πολύ αποτελεσματική, αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως και τακτικά. Αδύναμη ισχύ σε 40 χρόνια, ανεξάρτητα από τους λόγους που μπορεί να θεραπευτεί, το ίδιο ισχύει και για άντρες 30 ή 50 χρόνια.

Μέλι με χυμό καρότου θα αυξήσει την ισχύ και ομαλοποιεί το έργο άλλων φορέων, εμπλουτίζουν τον οργανισμό με τις βιταμίνες. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε 200 ml φρέσκο χυμό καρότο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και δυο σταγόνες ελαιόλαδο. Αυτή η σύνθεση, καλό είναι να πίνετε με άδειο στομάχι το πρωί.

Το εκχύλισμα Ακτινογραφίες ποτό δύο φορές την ημέρα, για 7-8 σταγόνες. Αλλά πριν από την εφαρμογή αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να δώσουν προσοχή σε παρενέργειες και αντενδείξεις.

Αν αποδυναμωθεί ανδροπρέπεια, και δεν ξέρω τι να κάνω, να κάνουν ένα αφέψημα από το St. john's wort. Αυτό το βότανο περιέχει αρσενικών ορμονών. Καταναλώνουν 20 ml 3-4 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Αδύναμη ισχύ 50 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας θα θεραπεύσει τη ρίζα του καλάμου. Για το μαγείρεμα πάρει στη ρίζα του φυτού και βότκα σε αναλογία 1 προς 5, μουλιάσουν για 24 ώρες. Στη συνέχεια πίνετε μισό κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Αδύναμη δραστικότητα στους άνδρες, ανεξάρτητα από τις αιτίες, θα αυξήσει τη σύνθεση μέλι και καρύδια. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ένα μικρό Φλιτζάνι καρύδια και ανακατέψτε το με ίδια ποσότητα μελιού. Μετά από τα γεύματα, τρεις φορές την ημέρα πρέπει να τρώω 1 κουταλιά της σούπας αυτή τη σύνθεση. Αφού πιει το γάλα, το οποίο θα πρέπει να είναι σε μορφή θερμότητας. Να αντιμετωπίζονται με αυτό το φάρμακο έχει περίπου ένα μήνα.

Τι και αν ο άνθρωπος είναι αδύναμος δραστικότητα, και για όλα τα παραπάνω συστατικά δεν είναι; Χρησιμοποιήστε μια δοκιμασμένη μέθοδος. Πάρτε τον άνηθο, κόλιαντρο και μαϊντανό. Κουταλιά της σούπας βότανα χύνεται σε 500 ml βραστό νερό. Μετά την έγχυση έχει κρυώσει και να χορηγηθεί με έγχυση, θα πρέπει να το πιεις πριν από τα γεύματα για 150 ml, δύο φορές την ημέρα.

Θεραπεία αδύναμη δραστικότητα στους άνδρες και 55 ετών πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ιατρού. Αλλά το γάλα και η μαμά θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακόμη και σε αυτή την ηλικία. 0.2 γραμμάριο Shilajit είναι αραιωμένο σε μικρή ποσότητα νερού (2.5–5 ml). Θα πρέπει να πίνουν γάλα. Λαμβάνεται το πρωί πριν από το φαγητό και το βράδυ.

Καλά αποτελέσματα που λαμβάνονται με ένα αφέψημα από κώνους λυκίσκου. 300 ml νερό βάλτε 2 κουταλιές της σούπας θρυμματισμένα κώνους. Πίνουμε τρεις φορές την εβδομάδα για δύο μήνες.

Αν είστε τολμηροί, θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και να αποκτήσουν δύναμη, να λάβει το επόμενο μείγμα. Ανακατέψτε την πάστα σκόρδο και το κρεμμύδι (1 και 2), να τρώτε πριν το γεύμα, δύο φορές την ημέρα.

Εάν ακόμα δεν ξέρουν τι να κάνουν με ασθενή δραστικότητα, στη συνέχεια να λάβει το συνθλίβονται ρίζα τζίντζερ και φύλλα τσουκνίδας. Γεμίστε με βραστό νερό και αφήστε το να ετοιμάζω. Μετά την έγχυση, προσθέστε μια μικρή ποσότητα του μελιού. Πάρτε 100 g μία φορά την ημέρα.

Εάν έχετε μια αδύναμη δυνατότητα, και αιτίες που δεν είχε εντοπιστεί, η θεραπεία των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Επιλέξτε την πιο κατάλληλη, αλλά μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Τι και αν η αδύναμη ικανότητα; Δεν χρειάζεται καθυστέρηση, αμέσως να πάει ανδρολόγος. Αυτή η ειδικός θα πραγματοποιήσει μία έρευνα και να μάθετε γιατί οι άνδρες αδύναμη δραστικότητα. Να συνταγογραφήσει τη θεραπεία, η οποία θα περιλαμβάνει μια αναθεώρηση της διατροφής και του τρόπου ζωής του ασθενούς. Αν η παραδοσιακή ιατρική δεν μπορεί να βοηθήσει, θα πρέπει να καταφύγουμε σε φάρμακα.