Τα προβλήματα με τη δραστικότητα στους άνδρες - αιτίες, συμπτώματα, θεραπείες και θεραπείες

Παραβίαση της στύσης και της σεξουαλικής επιθυμίας στους άνδρες, χαρακτηρίζεται από την κακή δραστικότητα. Αυτό το πρόβλημα απαιτεί μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη αντιμετώπιση δώσω το λόγο μια ισχυρή αυτοπεποίθηση, την επιστροφή στη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και τη σεξουαλική ικανοποίηση. Αιτίες της νόσου, τους παράγοντες είναι η σωματική, ψυχολογική, και να εξαλείψει την αδύναμη δραστικότητα δυνατόν δίαιτα, φαρμακευτική αγωγή, την άσκηση.

Τι είναι η δραστικότητα

δραστικότητα στους άνδρες

Με την ευρύτερη έννοια ο όρος δραστικότητα σημαίνει "ικανότητα δράσης" – να βιώσουν μια στύση, το σεξ, αισθάνονται σεξουαλική επιθυμία, για να ευχαριστήσουν μια γυναίκα και να συμμετάσχουν στη σύλληψη ενός παιδιού. Επίσης, όσον αφορά την έννοια περιλαμβάνονται: η λειτουργικότητα των σπερματοζωαρίων, την παραγωγή της τεστοστερόνης, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και της λίμπιντο. Σεξολογία συνδέεται με υψηλή δραστικότητα ρυθμό της σεξουαλικής ζωής – μέχρι και 30 άντρες κάνουν σεξ κάθε μέρα, 30-35 χρόνια – 2-3 φορές την εβδομάδα, δύο φορές στο 50 και μόλις στο 60.

Υποτονική στύση

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επιθυμία, που επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο. Ο άνθρωπος έρχεται υποτονική δραστικότητα, κακή στύση, την επιθυμία χάνεται, μερικές φορές ακόμη και κατά τη συνουσία. Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν αρκετό ενθουσιασμό, υπάρχει ένα αίσθημα δυσφορίας σε ψυχολογικό επίπεδο. Αιτίες του προβλήματος της δραστικότητας μπορεί να είναι πολλές, από την έντονη υπερδιέγερση σε σοβαρές ασθένειες, όπως προστατίτιδα ή διαταραχές των εσωτερικών οργάνων.

Το σεξολόγους πιστεύω ότι υποτονική ανέγερση ένας λόγος για να δείτε ένα γιατρό, εάν ακόμη δεν μπορείτε να πάρετε ενθουσιασμένος, μετά από μια προκαταρκτική χάδι, το πρωί δεν υπάρχει επιθυμία για σεξ, και περιπτώσεις οικειότητα είναι σπάνιες. Εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ψυχολόγου, αλλά αν ο άνθρωπος δεν έχει πόνο με το σεξ, που υποφέρουν από προβλήματα με την ούρηση, χαμηλός όγκος των εκσπερμάτωση και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, είναι καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια για να τον ουρολόγο.

Σημάδια

Παράγοντες ανησυχίας μπορεί να είναι η έλλειψη πρωί στύσεις ή κατά τη σεξουαλική επαφή. Ένας άνθρωπος ανησυχεί για το φόβο και την αμφιβολία. Οι γιατροί διαθέσουν επαρκείς και αυθόρμητες στύσεις – το πρώτο συμβαίνει αυθόρμητα, χωρίς σεξουαλική διέγερση, και η δεύτερη είναι στην ατμόσφαιρα έκθεση σε σεξουαλικά ερεθίσματα. Η παρουσία αυθόρμητες στύσεις μιλάει για μια υγιή ανθρώπινη δυνατότητα. Χωρίς αυτούς, θα πρέπει να σκεφτείτε να πάτε στο γιατρό. Ο λόγος για την επίσκεψη ειδικός μπορεί να γίνει πολύ ισχυρή στύση, ή την έλλειψή της, αλλά με την απελευθέρωση του σπέρματος.

Νέοι

Αιτίες του προβλήματος, γιατί ένας νέος άνθρωπος έχει προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να είναι αρκετές. Είναι πολύ συναρπαστικό που τελειώνει πρόωρη εκσπερμάτιση και η αδυναμία να ελέγξω τον εαυτό μου ή ψυχολογική δυσφορία. Σε νεαρή ηλικία, τα σημάδια της μια υποτονική δραστικότητα, κακή στύση είναι:

 • απροθυμία για σεξ σε μια ατμόσφαιρα οικειότητας;
 • η απώλεια της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή ή κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών;
 • πολύ γρήγορα μια σεξουαλική πράξη ή παράβαση.

Αιτίες της κακής δραστικότητα

Οι γιατροί πιστεύουν ότι προκαλεί υποτονική δραστικότητα και αδύναμη στύση σε οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να είναι μια ψυχολογική και σωματική παράγοντες:

 • κακή δραστικότητα σε 30 χρόνια οφείλεται σε κατάθλιψη, χρόνια κόπωση, υψηλή ένταση στην εργασία *
 • για μια μακρά περίοδο αποχής;
 • ο διαβήτης, αρτηριοσκλήρυνση, τον καρκίνο;
 • προβλήματα του ενδοκρινικού συστήματος;
 • λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά, φάρμακα που μειώνουν την πίεση, φάρμακα κατά των αλλεργιών.

Σε νεαρή ηλικία

Άνδρες κάτω των 30 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την δραστικότητα οφείλεται σε ασθένειες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, και την προστατίτιδα. Εκτός από αυτούς τους λόγους, οι γιατροί ταξινομούν τους ακόλουθους παράγοντες για κακή στύση:

 • ασθένειες της καρδιάς, του νωτιαίου μυελού, του εγκεφάλου, του θυρεοειδούς αδένα;
 • νευροληπτικά, αντιεπιληπτικά, και η ορμονική θεραπεία;
 • μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, Κάπνισμα, ναρκωτικά;
 • βάρος, ένα σύνδρομο προσδοκία της αποτυχίας – όταν ένας άνθρωπος φοβάται μια επανάληψη κακή στύση;
 • νευρώσεις;
 • τραυματισμό;
 • δυσλειτουργία του προστάτη.
πώς να αυξήσει την ισχύ

Τι και αν η αδύναμη δραστικότητα

Από ψυχολογική άποψη, με ασθενή δραστικότητα πρέπει να ανακτήσει την πρώην άνεση, και να σταματήσει να φοβάται την αποτυχία. Για να το κάνετε αυτό, ένας άνθρωπος μπορεί να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο ή αυτο-αυτορυθμιστεί στο επιθυμητό σκέψεις. Αν το πρόβλημα προκαλείται από τη φυσιολογική κατάσταση, θα πρέπει να:

 • να επανεξετάσει τον τρόπο ζωής υγιές είναι να ξεκινήσετε την άσκηση, διακοπή του Καπνίσματος και την κατανάλωση αλκοόλ;
 • έλεγχο για την παρουσία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών *
 • για να το κάνετε ειδικές ασκήσεις για να ενισχύσει τους μυς των γοφών, των γλουτών και του προστάτη – το περπάτημα με πολύ σήκωσε τα πόδια, την ένταση και χαλάρωση του κόλπου σας μυς, δίνει μια θετική επίδραση.

Σε τι γιατρό να απευθυνθώ

Προβλήματα με τη δραστικότητα και τις λύσεις τους μπορεί να λύσει μερικά από τα γιατροί. Το κύριο γιατροί είναι ο γιατρός. η Πρώτη διάγνωση των ουρολογικών παθήσεων του ουροποιητικού και του αναπαραγωγικού συστήματος, το δεύτερο – specializiruetsya για τα προβλήματα της ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας. Ο γιατρός που ασχολούνται με τη μελέτη της υπογονιμότητα, παθήσεις των γεννητικών οργάνων, διαταραχές. Αν έχετε προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, συνιστάται να επισκεφθείτε το σεξ ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή.

Παρά τη θεραπεία

Μετά την εξέταση του ασθενούς, οι γιατροί συνταγογραφήσει τη θεραπεία του προβλήματος. Στη σύνθετη θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει ειδικές θεραπείες, χάπια και κρέμες, φυσικό αρχική διορθωτικά μέτρα. Οι κύριες κατευθύνσεις της θεραπείας κακή στύση:

 1. Φάρμακα – αύξηση ανδροπρέπεια, περιέχουν ουσίες sildenafil, tadalafil, που βελτιώνουν τη ροή του αίματος προς τα όργανα της πυέλου και την πίεση. Επηρεάζουν τη δύναμη της στύσης, αλλά δεν θεραπεύει, και μάσκα το πρόβλημα – μετά τα χάπια, το πρόβλημα επιστρέφει και αναπτύσσεται. Αντενδείξεις για τη λήψη των χαπιών για τη δραστικότητα γίνει την υψηλή πίεση του αίματος, υπερευαισθησία. Πάρτε τους με προσοχή και μετά από ιατρική εξέταση.
 2. Παραδοσιακή ιατρική προσφέρει τέλη, αφεψήματα με ginseng και Schizandra, θυμάρι, λουλούδια hawthorn, Ginkgo. Χορταριών αυξήσεων ανεγέρσεων, να κορεστεί το σώμα ευεργετικά ιχνοστοιχεία, αλλά κατώτερη επαγγελματική θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.
 3. Άσκηση – απλές ασκήσεις για να συμπεριληφθούν στην ημερήσια χρέωση, ομαλοποιεί την αρτηριακή κακή κυκλοφορία αίματος, ενισχύει τη δραστικότητα. Μαθήματα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 4. Μασάζ του προστάτη βοηθά, αν το πρόβλημα είναι συγκεντρωμένα στην δουλειά του προστάτη αδένα. Αυτή η θεραπεία μειώνει τη φλεγμονή, επουλώνει δραστικότητα.
 5. Η κενή θεραπεία διατήρηση της στύσης, όταν χρησιμοποιώντας ένα κενό κύλινδρο που φοριέται στο πέος.
 6. Θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μια ανώδυνη, μη χειρουργική μέθοδος των ιστών από τα ηχητικά κύματα διαφορετικού μήκους. Λόγω απόφασή τους, τις ουλές, βελτιώνει τη ροή του αίματος, τα αιμοφόρα αγγεία είναι ανακαινισμένο, το ύφασμα είναι συμπιεσμένο, η ισχύς αυξάνει.
 7. Η χειρουργική επέμβαση είναι ένα ακραίο μέτρο αποκατάστασης της βλάβης των αρτηριών σε Ώριμα άτομα. Κατά τη διάρκεια της αποκλειστεί φλέβες, το αίμα απαλλάσσεται από το πέος ή πρόσθεση.

Διατροφή

Λύσει τα προβλήματα με τη λίμπιντο θα βοηθήσει στην αλλαγή της διατροφής. Οι βασικοί κανόνες της διατροφής σε κακή στύση:

θεραπεία δραστικότητα
 • η πρόσληψη τροφίμων που είναι πλούσια σε ασβέστιο, τα οποία περιλαμβάνουν: τα παντζάρια, ντομάτες, λαχανάκια Βρυξελλών, το τυρί;
 • τρώτε τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο, με αμύγδαλα, κάσιους, φουντούκια, μαγιά μπύρας, τα φύκια, το μαϊντανό, το πίτουρο;
 • καταναλώστε τροφές που περιέχουν φώσφορο, το μουρουνέλαιο, τα καβούρια;
 • η αποδοχή του αφροδισιακά για την ενίσχυση της δραστικότητας των μπαχαρικών, ginseng, κανέλα *
 • για να συμπεριλάβετε στη διατροφή βιταμίνη C, είναι το ιπποφαές, φραγκοστάφυλα, φράουλες, πορτοκάλια, πιπεριές, το ζωμό τους γοφούς;
 • η άρνηση ζάχαρη, το αλάτι, το πρόχειρο φαγητό;
 • για να εξαλειφθεί η έλλειψη ψευδαργύρου είναι απαραίτητη για την ισχύ, συμπεριλάβετε στη διατροφή θαλασσινά, σπόροι κολοκύθας, χυμούς σταφυλιών *
 • για να αναπληρώσει την βιταμίνη Ε που περιέχονται στο ελαιόλαδο;
 • τρώνε περισσότερο κάλιο – τα εσπεριδοειδή φρούτα, φύλλα σαλάτας;
 • σπάνια τρώω γλυκά, το λευκό ψωμί, τα προϊόντα σόγιας, πίνετε γλυκά ποτά;
 • μην κάνετε κατάχρηση καφέ, που σε μικρές δόσεις, είναι αφροδισιακό;
 • δώσει την μπύρα και το αλκοόλ;
 • η καθημερινή χρήση του κομμάτι μαύρη σοκολάτα, τα αυγά, οι μπανάνες, το φυτικό λάδι.
 • το ρόδι, τα σπαράγγια, το άπαχο κρέας, τα βασικά προϊόντα για να διατηρήσει την αρσενική δύναμη, την ισχύ.

Πρόληψη

Αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία του, τη δραστικότητα και την κακή στύση, μπορεί να σταματήσει ή να επιβραδύνει τις προληπτικές δράσεις:

 • πάει σε μια υγιεινή διατροφή για να συμπεριλάβετε στη διατροφή τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, βιταμίνη Ε *
 • για να χάσετε το περιττό βάρος και την εξάλειψη του στρες για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλεί κακή στύση και τη δραστικότητα μείωση;
 • να κόψω το Κάπνισμα και το αλκοόλ;
 • καλός ύπνος, κακή του ύπνου ή η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε στρες, χρόνια κόπωση, η οποία προκαλεί προβλήματα με τη δραστικότητα;
 • να μειώσει το ποσό του στρες – να ζητήσει βοήθεια για να ψυχοθεραπεία, γιόγκα, διαλογισμό, που θα διώξει τις κακές σκέψεις;
 • για να κόψεις τον καφέ, ενέργειας στο δεύτερο μισό της ημέρας, και το καλύτερο από όλα;
 • για να ξεκινήσετε να καθοριστεί η λειτουργία της ημέρας;
 • για να επισκεφθείτε μια φορά το χρόνο ουρολόγο και να εξετασθούν για σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, μόλυνση;
 • για να αποφευχθεί υποθερμία;
 • διεξάγει την τακτική σεξουαλική ζωή χωρίς συχνή αλλαγή των εταίρων.
09.01.2019