Οι λόγοι για την αποδυνάμωση της δραστικότητα στους άνδρες

Ποιότητα δραστικότητα είναι το κλειδί για άνδρες εμπιστοσύνης. Μην υποτιμάτε τη σημασία της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής και την ικανότητα να συλλάβουν ένα παιδί. Προκειμένου να διατηρηθεί η ανδρική εξουσία για πολλά χρόνια, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους παράγοντες που την επηρεάζουν, τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή μου, και τι να αποφύγετε για να διατηρήσει στύση στο αναγκαίο επίπεδο.

μειωμένη δραστικότητα στους άνδρες

Τι επηρεάζει την ικανότητα;

Κάθε ενήλικος άνθρωπος, τουλάχιστον μία φορά, αλλά αναρωτιόμουν για πιθανά προβλήματα με τη δραστικότητα της. Πολλοί από τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία και αδυναμία να εκτελέσει τη σεξουαλική πράξη. Τέτοιες καταστάσεις φαίνεται τρομακτική, υπονόμευε σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη σας, προκαλεί ψυχολογικά τραύματα. Όχι για να κερδίσουν επιπλέον συγκροτήματα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη φύση των παραβιάσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη την μειωμένη δραστικότητα από μια ιατρική άποψη, θα πρέπει να αρχίσετε να ορίσουμε τι εννοούμε με την ανδρική εξουσία.

Δραστικότητα είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων, δηλαδή:

 • σταθερή στύση;
 • η παρουσία του γενετήσιου (σεξουαλικού) έλξη σε ένα σύντροφο;
 • επαρκή ιατρικά πρότυπα, τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;
 • η ποιότητα των σπερματοζωαρίων (καθορίζεται με βάση την σπέρματος).

Ο αριθμός των σεξουαλικών πράξεων που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, δεν είναι ένας δείκτης της ποιότητας του δραστικότητα. Αυτός ο παράγοντας είναι μεμονωμένα, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και την ηλικία.

Η εμπιστοσύνη για τους άνδρες στο κρεβάτι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Είναι σημαντικό να μην πανικοβληθείτε και εύκολο να κατανοήσουν τα αίτια της υποβάθμισης, αν θα έπρεπε να ασχοληθεί μαζί τους. Το σύγχρονο ρυθμό της ζωής, γεμάτη με άγχος, υψηλή πίεση, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Τέτοια πράγματα αναπόφευκτα θα επηρεάσει τη συνολική υγεία ανδρών, που συχνά επηρεάζουν τα σεξουαλικά θέματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακανόνιστη γεύματα, η έλλειψη ύπνου και η σκληρή δουλειά συμβάλλουν στη συσσώρευση της κόπωσης μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχίες στην κύρια συστήματα του σώματος.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Ιατρικές στατιστικές δείχνουν ότι μετά την ηλικία των 40, άνδρες συχνά βιώνουν μια μείωση της λίμπιντο τους. Πιστεύεται ότι με την ηλικία, την ανάγκη για επαφή μπορεί να μειωθεί, αλλά αυτό συμβαίνει σταδιακά και φυσικά. Εάν η ανέγερση του άρχισε να αποτύχει, ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο, δεν είναι λόγος για να δείτε έναν ειδικό.

Η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας επηρεάζεται από τους εξής παράγοντες:

 1. Η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου, η οποία οδηγεί σε ανεπαρκή ροή του αίματος προς τα όργανα αναπαραγωγής. Ένα τέτοιο φαινόμενο είναι δυνατό, στην καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης.
 2. Κακές συνήθειες που επηρεάζουν το έργο των ανδρών όρχεις, ένα μειωμένο ποσό της τεστοστερόνης στο σώμα.
 3. Καθημερινά τονίζει, υπέρτασης σε συνδυασμό με την κακή διατροφή οδηγούν σε μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας.
 4. Ανώμαλες σεξουαλικές πράξεις οδηγούν στην στασιμότητα του σπέρματος, η οποία επίσης επηρεάζει αρνητικά τα γεννητικά όργανα.
 5. Παθολογία του προστάτη και του ουροποιογεννητικού συστήματος έχουν παρενέργειες που επηρεάζουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.
 6. Προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα και το ενδοκρινικό σύστημα έχουν αντίκτυπο στο επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού.
 7. Ορμονική ανεπάρκεια, ασθένειες του νευρικού συστήματος, καθώς και η παρουσία των συγκροτημάτων δεν επιτρέπουν τη δύναμη να εκφραστούν.
 8. Η θεραπεία με τη χρήση φαρμάκων που επηρεάζουν την ποιότητα της στύσης του.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι πάνω από την ηλικία των 50-55 ετών, το ποσό της τεστοστερόνης μειώνει οφείλεται σε φυσικά αίτια, η οποία αναπόφευκτα έχει επιπτώσεις σε μια σταθερή στύση.

Εάν τα προβλήματα με τη σεξουαλική επιθυμία και την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής εμφανίζονται σε νεαρή ηλικία, χωρίς προφανή λόγο, ότι η ιατρική βοήθεια είναι απαραίτητη. Αυτοθεραπεία με τη βοήθεια δημοφιλή φάρμακα μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές, προσωρινή βελτίωση, αλλά όχι την εξάλειψη των βαθύτερων αιτίων της αποτυχίας.

Τα συμπτώματα από τη μείωση της δραστικότητας

Στυτική δυσλειτουργία, ανικανότητα, αποτυχίες στη σεξουαλική ζωή – όλα αυτά είναι ένας εφιάλτης για κάθε άνθρωπο. Κάτω από την επιρροή των απόψεων της κοινωνίας μπορούν να κερδίσουν επιπλέον άγχος με την παραμικρή απόκλιση από το συνηθισμένο κανόνα. Είναι σημαντικό να είναι σε θέση να διαχωρίσει προσωρινή κόπωση και παθολογικής αλλαγής στα γεννητικά όργανα.

Τα συμπτώματα από τη μείωση της δραστικότητας μειώνονται σε μερικά σημεία:

πώς να αυξήσει την ισχύ
 • υπάρχει μια τάση να μειώσει την λίμπιντο;
 • ακόμη και με την έναρξη της στύσης του πέους δεν είναι αρκετά δύσκολο?
 • στύση δεν θα προκύψει ακόμη και μετά από παρατεταμένη ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό τους *
 • κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αξιοθέατα εξαφανίζεται, και το πέος γίνεται πλαδαρό.

Αν τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται ανωτέρω τακτικά επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το γιατρό σας για βοήθεια. Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο, μην διστάσετε να επισκεφθείτε έναν ειδικό και να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση.

Αν η μείωση παρουσιάζεται υπό την επήρεια ναρκωτικών, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Αρμόδια γιατρός στην αρμόδια για τους διορισμούς το φάρμακο πρέπει να προειδοποιούν τους ανθρώπους για τις παρενέργειες.

Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την υγεία των γεννητικών οργάνων, αυτό θα κρατήσει τον ανδρισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν ένας άνθρωπος εκτίθεται σε μηχανικό τραυματισμό, ότι υπάρχει ισχυρή υπόθεση για να εξεταστούν. Ένα δυνατό χτύπημα ή διάστρεμμα μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στη δομή του σπηλαιώδη σώματα του πέους, οδηγώντας σε στυτική δυσλειτουργία.

Μέθοδοι διόρθωσης της μειωμένης δραστικότητας

Η σύγχρονη ιατρική είναι σε θέση να επιστρέψει τη σεξουαλική ενέργεια και την εμπιστοσύνη στην ποιότητα της δραστικότητας. Πριν υποκύψει στην επιρροή της διαφήμισης και να αγοράσετε στο φαρμακείο μια ποικιλία από τα ναρκωτικά, πρέπει να ελέγχονται και έμπιστος ειδικός υγείας. Να ανακτήσει τη στύση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι δυνατόν, αλλά μόνο μετά τον προσδιορισμό της κύριος λόγος για τον οποίο συνέβη η βλάβη.

Είναι σύνηθες να εφαρμόσετε μερικές βασικές προσεγγίσεις:

 • φαρμακευτική θεραπεία;
 • χειρουργική επέμβαση (σε ακραίες περιπτώσεις);
 • η αλλαγή του τρόπου ζωής;
 • μη-παραδοσιακές μεθόδους, παραδοσιακές συνταγές.

Η χρήση των λαϊκών ένδικα μέσα κατά της ανικανότητας, επίσης, απαιτεί τη διαβούλευση με το γιατρό σας.

Είναι απαραίτητο να καταφύγουμε σε αυτοθεραπεία, δεν είναι πάντα δυνατόν να εξαλείψει την αιτία της απόκλισης, αλλά να αποκρύψετε προσωρινά τα συμπτώματα μιας επικίνδυνης παθολογία. Η έγκαιρη διάγνωση επιτρέπει να αμέσως να παραδώσει τον άνθρωπο από την αβεβαιότητα στο κρεβάτι για να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι των επιπλοκών.

Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας

Φαρμακολογία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τα ναρκωτικά, της οποίας η δράση έχει ως στόχο την αποκατάσταση και τη βελτίωση της στύσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό φάρμακο, να είστε σίγουροι ότι αυτή η θεραπεία είναι η βέλτιστη για την αποκατάσταση της υγείας.

Μεταξύ των φαρμάκων που υπάρχουν είναι οι εξής:

 1. Φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, συμβάλλουν στην πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα του πέους. Η υποδοχή των εν λόγω κεφαλαίων είναι συστημική.
 2. Ορμονικά φάρμακα που δρουν για τη σταθεροποίηση της παραγωγής της απαιτούμενης ορμόνες. Εφαρμόζεται με τη μορφή δισκίων ή ενέσεων.
 3. Αναστολείς-5, για την εφαρμογή τους ανεξέλεγκτα όχι μόνο τη συμβουλή του γιατρού.
 4. Συχνά χρησιμοποιούμενα αντικαταθλιπτικά, αν η αιτία της διαταραχής είναι κρυμμένα σε επίπεδο ψυχολογική κατάθλιψη.

Θεραπεία των χρόνιων ασθενειών (π. χ. προστατίτιδα), η οποία ενδέχεται να έχουν προκληθεί από την παραβίαση της δραστικότητας, απαιτούν προσεκτική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία, η συμμετοχή των εξειδικευμένων γιατρών.

φάρμακα για τη θεραπεία δραστικότητα

Οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή συνταγογραφείται μόνο μετά από εξέταση από γιατρό που είναι σε θέση να αποδείξει την πραγματική αιτία των αποκλίσεων. Διαφορετικά, η θεραπεία είναι άχρηστο ή επικίνδυνο.

Η σωστή διατροφή και η φυσική δραστηριότητα

Εάν η μειωμένη δραστικότητα προκαλείται από υψηλά επίπεδα στρες, η κακή διατροφή και η έλλειψη χρόνου για την ελάχιστη σωματική δραστηριότητα, τότε οι ειδικοί προτείνουν να επανεξετάσει καθημερινό τρόπο ζωής σας.

Έχει αποδειχθεί ότι το υπερβολικό βάρος επηρεάζει αρνητικά τη στύση. Η συσσώρευση του λιπώδους ιστού που προκαλεί την αύξηση του επιπέδου των οιστρογόνων στο ανδρικό σώμα, η οποία συνεπάγεται τη μείωση της τεστοστερόνης. Αυτή η ανισορροπία απειλεί την απώλεια της ικανότητας να διαπράξουν σεξουαλική πράξη.

Μελέτες έχουν αποκαλύψει το γεγονός ότι μια επαρκής ποσότητα της τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα παράγει με την παρουσία της χαλάρωσης. Πρέπει να παρατηρείτε προσεκτικά την κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Η μέτρια σωματική δραστηριότητα που απαιτείται από το ανθρώπινο σώμα να διατηρήσει τις ζωτικές συστήματα στο κατάλληλο επίπεδο.

Οι ειδικοί συστήνουν να προσθέσετε στην καθημερινή ζωή τις ακόλουθες δραστηριότητες:

 • τακτικές βόλτες στον καθαρό αέρα;
 • μαθήματα κολύμβησης;
 • μια ημερήσια χρέωση το πρωί ή χαλαρό τρέξιμο (ελλείψει αντενδείξεις).

Υπάρχει ένα συγκρότημα από ειδικές ασκήσεις, οι οποίες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου. Τακτικά μαθήματα επιτρέπουν να είμαστε σίγουροι για τη σταθερότητα της στύσης.

Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση, μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα απώλειας της δραστικότητας.

Θεραπεία η μειωμένη δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα

Με τη χρήση της παραδοσιακής ιατρικής θα πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα μεγάλο μέρος από τις συνταγές που ανήκουν στην κατηγορία των φυτικών φαρμάκων. Ο άνθρωπος, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καμία αλλεργικές αντιδράσεις να τα βότανα που συνιστώνται για την αποδοχή, και ότι η δράση των δημοφιλείς συνταγές θα επωφεληθούν.

Ιατρική διαβούλευση που απαιτείται, αυτό θα αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη επικίνδυνων ασθενειών.

Διόρθωση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι δυνατόν, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής βότανα:

 • θυμάρι;
 • St. wort του Ιωάννη;
 • hawthorn;
 • τζίντζερ?
 • Ivan-τσάι.

Ευρέως χρησιμοποιημένος βάμματα κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά, η οποία διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού.

Αφεψήματα και τσάγια έχουν ευεργετική επίδραση όχι μόνο για την ισχύ των ανδρών, αλλά σε ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα. Ξεχωριστά αποφάσισε να διαθέσει μια θετική επίδραση στο Κεντρικό νευρικό σύστημα.

Πώς να αναβάλει την σχετιζόμενη με την ηλικία μείωση της δραστικότητας σε άνδρες

Οι πληροφορίες ότι σε μια ορισμένη ηλικία, ποιότητα στύσης θα μειωθεί, καταθλιπτικό άνδρες. Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι, πώς μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία, να προωθήσει την απώλεια του σεξουαλικού ενδιαφέροντος.

Μέθοδοι διατήρησης της δραστικότητας σε κάθε ηλικία:

 1. Η απόρριψη από τις κακές συνήθειες.
 2. Ελέγχει το βάρος του.
 3. Η τακτική σεξουαλική ζωή με τον σταθερό συνεργάτη.
 4. Μέτρια άσκηση.
 5. Ισορροπημένη διατροφή.
 6. Ο έλεγχος της δουλειάς και τον ύπνο.
 7. Αποφυγή της αυξημένης ψυχολογικής πίεσης.

Μια καλή μέθοδος πρόληψης δραστικότητα είναι να κάνει τακτικές επισκέψεις στον ουρολόγο ή ανδρολόγος. Ένας Ώριμος άνδρας θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Αν μπορείτε σταδιακά να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής, στην επιφυλακή για τα συμπτώματα που λαμβάνει ο οργανισμός, μπορείτε απλά να σταματήσει τις διαδικασίες της γήρανσης και τη φθορά της ανδρικής δύναμης.

πρόληψη

Το ζήτημα της δραστικότητας παρουσιάζεται έντονα σε συνθήκες σταθερής πίεσης, ένας λάθος τρόπος ημέρα και τις ζωοτροφές. Ένας άνθρωπος μπορεί να αισθάνονται υγιείς, αλλά κουρασμένος, η οποία θα επηρεάσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις για την πρόληψη της στυτικής λειτουργίας που θα σας επιτρέψει να παρατείνει την ευχαρίστηση από τη σεξουαλική επαφή, αλλά και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη στις δικές τους ικανότητες.

30.12.2018