Πώς να αυξήσει την ισχύ των 60 ετών

Τα γηρατειά είναι μια περίοδος ξεκούρασης και αναμνήσεις για τις γυναίκες, αλλά όχι για τους άνδρες. Αυτοί, σε αντίθεση με το δικαιότερο φύλο, έως 60 ετών για να κρατήσει ένα βαρύ προμήθεια "σκόνη στεγνό", και ως νέοι άνθρωποι ποθούν μια φωτεινή και γεμάτη ζωή. Το σεξ δεν πρέπει να λαμβάνουν το τελευταίο μέρος, επειδή ο άνθρωπος, ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπορεί να γίνει και πάλι πατέρας (τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι σπάνιες). Αν όχι ένα "αλλά" — η σταδιακή εξασθένιση της δραστικότητας.

Ο κανόνας και παθολογίας — πώς να προσδιορίσετε αν όλα είναι σε τάξη

δραστικότητα στους άνδρες από 60 χρόνια

Η ιδιαιτερότητα του ανδρικού σώματος είναι σε μεγάλη ηλικία 60 ή ακόμη και 70 χρόνια, ως αναπαραγωγικό σύστημα είναι τόσο αρμονικό μηχανισμό, όπως στην ενήλικη ζωή. Ωστόσο, οι γονάδες βρίσκονται ήδη συμβαίνουν διαδικασίες της εξαφάνισης. Έτσι, η στύση δεν παρουσιάζεται όταν οι σκέψεις για το σεξ, και μόνο μετά από ενδελεχή τόνωση της ερωτογενείς ζώνες σας και το πέος σας, ακόμη και σε πλήρη στύση δεν φτάσει αυτά τα μεγέθη που ήταν ηλικίας 20-30 ετών. Ένα λίγο μικρότερο ποσό για την απόκτηση και τους όρχεις.

Όλα αυτά τα συμπτώματα δεν δείχνουν ανικανότητα. Μάλλον, είναι ένα σημάδι ότι ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, μετά την υπέρβαση του ορίου των 60 ετών του ανθρώπου εξοικειωθούν με τα "λάθη" στο κρεβάτι:

 • η στύση μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρή για επαφή;
 • η ευαισθησία του πέους μπορεί να μειωθεί, έτσι ώστε δεν θα είναι σε θέση να επιτύχει οργασμό, ή θα είναι αρκετά φωτεινό και μακράς διαρκείας;
 • η σεξουαλική επαφή μπορεί να τελειώσει πολύ γρήγορα λόγω της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Επιπλέον, οι άνδρες και 70 χρόνια θα έχουν χάσει εντελώς το ενδιαφέρον για το σεξ οφείλεται σε μια σταθερή αίσθηση της κούρασης. Να σημάνει συναγερμός σε αυτή την περίπτωση έρχεται στο μυαλό, δεν είναι όλα, για παράδειγμα, η κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν τους εαυτούς τους και χωρίς προσωπικές τους σχέσεις. Αν η επιθυμία είναι εκεί, και την ικανότητα να την εφαρμόσουν, μπορείτε να σκεφτείτε για το πώς να αυξήσει τη δύναμη.

Ποια κατεύθυνση να πάει

Πριν από την έναρξη της θεραπείας με την ηλικία η ανικανότητα, ο άνθρωπος πρέπει τουλάχιστον σε Γενικές γραμμές, να κατανοήσουμε τις αιτίες της. Έτσι, αν για τους νέους που μόλις έκλεισε τα 30 του χρόνια, ο κύριος κίνδυνος να χάσει την δραστικότητά της είναι ψυχολογικές διαταραχές και λοιμώδεις και φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιητικού περιοχή, μετά από 60 χρόνια, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από αιτίες όπως η αγγειακή νόσο και νόσο του προστάτη. Αυτό σημαίνει ότι η βελτίωση της δραστικότητας εξ ολοκλήρου θα εξαρτηθεί από τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.

Δεν είναι λιγότερο σημαντικό παράγοντα στην εμφάνιση της ανικανότητας σε αυτή την ηλικία είναι μια φυσική πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης. Ενισχύουν την σύνθεση αυτής της ορμόνης είναι υπό την εξουσία του, είτε η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης ή που λαμβάνουν διεγερτικά που συνεργάζονται για να αυξήσουν τη δραστηριότητα των αδένων. Με τον τρόπο αυτό, ο ρόλος τους είναι ένα καλό Συμπλήρωμα λαϊκές θεραπείες για την ανάκαμψη, η οποία μπορεί, ως συνήθως, φάρμακα, φαρμακείο αγορά.

Αυξημένη δραστικότητα σε 60 χρόνια — στιγμιότυπα

Παρά τη συμβατική σοφία σχετικά με τη δραστικότητα στους άνδρες σε μεγάλη ηλικία, είναι πολύ πιθανό να ανακάμψει ακόμη και χωρίς τη χρήση διεγερτικών ουσιών όπως το Viagra. Με την ευκαιρία, αυτά τα φάρμακα έχουν συχνά αρνητικές επιπτώσεις για το καρδιαγγειακό σύστημα, και μετά τη χρήση μπορεί να είναι μια επίθεση της υπέρτασης.

Η βάση της θεραπείας για την ανικανότητα στην ηλικία των 60 ετών ή άνω, είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων, κάθε στοιχείο του οποίου θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό. Οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για την εξάλειψη τα εξής:

δραστικότητα
 1. Θεραπεία των υφιστάμενων χρόνιες ασθένειες φαρμακευτική αγωγή και, αν είναι αναγκαίο, από την χειρουργική επέμβαση. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος — σακχαρώδη διαβήτη, υποθυρεοειδισμό, και ασθένειες του ήπατος και του προστάτη, της αθηροσκλήρωσης.
 2. Μετά από μια ειδική διατροφή που θα επιτρέπει βελτιωμένη ροή του αίματος όχι μόνο στα γεννητικά όργανα, αλλά σε όλο το σώμα και επίσης να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα και κορεστεί με το οξυγόνο, τα μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μια ηλικία κατάλληλη διατροφή είναι μια καλή θεραπεία για πολλές ασθένειες.
 3. Η φυσική δραστηριότητα με τη μέγιστη συμμετοχή των μυών της πυελικής περιοχής. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι χωρίς ειδική εκπαίδευση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προτείνουμε οι ασκήσεις Kegel. Ασκείται όχι μόνο ανικανότητα, αλλά και σε άλλες διαταραχές των οργάνων της πυέλου.
 4. Ομαλοποίηση της σεξουαλικής ζωής. Ναι, όσο περίεργο κι αν μπορεί να ακούγεται, αλλά για να αυξήσει τη δύναμη, είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ πρέπει να γίνει αυστηρά σύμφωνα με το ημερολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό θα είναι αρκετό για να μην επιτρέψει πάρα πολύ καιρό διαστήματα μεταξύ των ερωτικών επαφών. Αν συμβαίνουν κάθε εβδομάδα και ένα μισό, θα πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό το "πρόγραμμα".
 5. Θεραπεία σοβαρών ασθενειών και ανικανότητας λαϊκές θεραπείες — αφεψήματα, βάμματα, υπόθετα και αλοιφές, τα οποία περιλαμβάνουν βότανα, μέλι και άλλα ζωντανά προϊόντα. Για να μαγειρέψετε το φάρμακο μπορεί να είναι στο σπίτι, ή να αγοράσετε έτοιμα βιολογικά φάρμακα στο φαρμακείο. Η πρώτη επιλογή είναι προτιμότερη, δεδομένου ότι όταν αγοράζετε ένα μίγμα βοτάνων, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να είστε εντελώς σίγουροι για τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα.

Όχι λιγότερο από το φάρμακο, για τους ηλικιωμένους άνδρες χρήσιμο και ψυχολογικό αντίκτυπο. Παρά το γεγονός ότι στην ηλικία των 60 ετών ψυχολογικές παθήσεις είναι σπάνια η αιτία της ανικανότητας, μια τέτοια κατάσταση εξακολουθούν να έχουν μια θέση για να είναι.

Η θεραπευτική διατροφή

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία της ανικανότητα είναι αδιανόητο χωρίς να κάνει δίαιτα. Οι άνδρες μετά από 60 χρόνια κάπως μειωθεί η ζήτηση για ζωικές πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, και όλα αυτά πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την κατάρτιση του μενού. Ανέγερση, θέλω να θέσω οι περισσότεροι από τους άνδρες σε μεγάλη ηλικία, καλό είναι να ενισχυθεί η χρήση των ακόλουθων προϊόντων:

 • τα φρούτα και τα μούρα φρέσκα (έως 200 g την ημέρα) — περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά για το σώμα και βιταμίνη συγκροτήματα
 • λαχανικά, κυρίως το πράσινο και το που ανήκει στην οικογένεια Cruciferae;
 • ξηροί καρποί, κυρίως τα φιστίκια, της Βραζιλίας και καρύδια σε συνδυασμό με αποξηραμένα φρούτα και μέλι — ένα πολύ καλό εργαλείο για τη βελτίωση της δραστικότητας *
 • δημητριακά και τα όσπρια, ειδικά αν υπάρχουν σακχαρώδη διαβήτη;
 • πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρό οξύ των ψαριών, κατά προτίμηση θάλασσα *
 • τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα τυριά.

Τα τρόφιμα όπως τα αυγά, τα λιπαρά κρέατα, ξινή κρέμα, αντενδείκνυται για τους άνδρες σε μεγάλη ηλικία. Περιέχουν χοληστερόλη, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη δραστικότητα.

Θεραπεία με το φάρμακο

Μειώνοντας την δραστικότητα της θεραπείας, τα φάρμακα μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια. Οι ειδικοί επιμένουν ότι τα απαραίτητα φάρμακα που κατά κύριο λόγο επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Μετά από να περάσει μια πορεία της θεραπείας με τέτοιο σημαίνει ότι οι άνδρες έχουν παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση όλων οργανισμός ως σύνολο: ομαλοποιεί το μεταβολισμό, βελτιώνει τη σύνθεση ορμονών και ενζύμων, κατά συνέπεια, βελτιωμένη στύση.

ασκήσεις για την δραστικότητα

Η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση και άλλων ουσιών με διαφορετικές ιδιότητες:

 • συστηματική διεγέρτες των μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού με βάση τα βιολογικά ενεργά συστατικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά;
 • φάρμακα που έχουν την ιδιότητα να αναστέλλουν την ουσία (τα κεφάλαια αυτά μπορούν να ληφθούν σε ορισμένες περιπτώσεις, αμέσως πριν από την επαφή 1 δισκίο την ημέρα);
 • φάρμακα για την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, ιδιαίτερα αν διαγνωστεί ενδοκρινικών ασθενειών *
 • ορμονικά φάρμακα που επηρεάζουν τη σεξουαλικότητα, που ομαλοποιεί τις λειτουργίες του — σκευάσματα τεστοστερόνης, με τη μορφή των patches, ενέσεις, χάπια ή κρέμες.

Καλή επίδραση στην ψυχογενή ανικανότητα δίνουν αντικαταθλιπτικά. Επίσης για την αύξηση της δραστικότητας συχνά χρησιμοποιούνται εργαλεία που δεν προορίζονταν αρχικά για τη θεραπεία. Ως παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε μια ειδική αλοιφή. Αρχικά η εφαρμογή της περιορίζεται σε διαγνώσεις όπως αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Ωστόσο, η επίδραση της εφαρμογής του έχει εξαπλωθεί στο ουροποιογεννητικού σφαίρα — αλοιφή καλή δουλειά και την αύξηση της δραστικότητας.

Χρήση φαρμάκων που αναφέρονται ομάδων στο σπίτι — οι άντρες δεν πρέπει να έχουν προβλήματα με το στόμα μέσα. Είναι σημαντικό να συμμορφώνονται αυστηρά με τις συστάσεις των γιατρών, δεδομένου ότι πολλά φάρμακα έχουν αντενδείξεις, ειδικά φάρμακο συμβατότητα και άλλες λεπτομέρειες, που μπορεί να περιπλέξει τη θεραπεία.

Ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια που απαιτεί θεραπεία — οποιαδήποτε παραβίαση του καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στο οποίο ανικανότητα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η λήψη ορμονών, επιτρέπεται μόνο μετά από διαβούλευση και λεπτομερή εξέταση.

Λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα

Το δεύτερο δημοφιλής μέθοδος για τη θεραπεία μετά τη θεραπεία με το φάρμακο το οποίο είναι μια μεγάλη υποδοχή φάρμακα από βότανα με μια τόνωση, αντιφλεγμονώδη, αναπλαστική δράση. Δημοφιλείς μεθόδους θεραπείας είναι κάπως περισσότερο από τα συνθετικά φάρμακα, αλλά η επίδραση είναι πιο σταθερή.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ενώσεις που μπορούν να βελτιώσουν τη στύση στο σπίτι, παραδοσιακούς θεραπευτές που εκτίμησα ιδιαίτερα τα ακόλουθα:

 • Το αλκοόλ βάμμα του ginseng — μετά τη χρήση, υπάρχει μια σημαντική αύξηση δύναμης και αντοχής, η ομαλοποίηση ορμονικές και μεταβολικές διεργασίες.
 • Γύρη (που συλλέγονται αλλά δεν ανακυκλώνονται γύρη μελισσών) — αυτό το εργαλείο είναι ένα μεγάλο διεγερτικό της ενέργειας, η σεξουαλική δύναμη στους άνδρες.
 • Σπόροι κάνναβης σπόρων — άριστη ενίσχυση της σπερματογένεση και τη σύνθεση της τεστοστερόνης οι σπόροι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο μετά από 60 χρόνια.
 • Γρασίδι Ντουμπρόβνικ συνηθισμένο, με τη μορφή αφέψημα — μια σχεδόν στιγμιαία θεραπεία για την ανικανότητα, την τόνωση της εμφάνισης της στύσης μετά από μια ώρα μετά την κατάποση.
 • Οι σπόροι του dodder Ευρωπαϊκό και σπαράγγια — τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας με τους πιο γρήγορα, καθώς θεωρούνται ένα άριστο μέσο για να ενισχύσει τη διέγερση και σκληρότερες ανεγέρσεις μετά από 60 χρόνια.
 • Jet αρσενικό musk ελάφια, ένα ισχυρό διεγερτικό της σεξουαλικής λειτουργίας, η οποία είναι με τη μορφή ενός αλκοόλ βάμμα λειτουργεί γρήγορα.

Θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνει τη χρήση από τις συνηθισμένες τροφές: τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα αποξηραμένα φρούτα (ειδικά τα δαμάσκηνα), καρύδια και μέλι. Στο σπίτι καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από twisted στην μηχανή του κιμά καρύδια και σύκα, δαμάσκηνα, σουσάμι και σπόρους παπαρούνας. Η ίδια η θεραπεία της αυτό το φάρμακο είναι ημερήσια πρόσληψη ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

θεραπεία δραστικότητα

Δεν έχει σημασία πόσο πολλά άνθρωπο την επιθυμία να διατηρήσει τη στύση και τη δυνατότητα να διαπράξουν σεξουαλική επαφή, ως τέτοια, μπορεί να γνωρίσει τη χρήση των διαθέσιμων πόρων. Είναι σημαντικό να μην σχολιάζει πάνω από το πρόβλημα και να το δει ένας ειδικός ουρολόγος, κ. λπ. Αυτό θα σας βοηθήσει να προβλέψει όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο σώμα, και να υπολογίσει με ακρίβεια την δόση επιλεγεί για θεραπεία με φάρμακα. Επιπλέον, είναι επιθυμητό να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, καθώς δεν μπορεί να φέρει τίποτα, όλες οι προσπάθειες για την εξάλειψη της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και σοβαρών ασθενειών.

27.12.2018