Δραστικότητα στους άνδρες 60 ετών και την προώθηση

Μετά από 30 χρόνια ο άνθρωπος αρχίζει η σταδιακή εξαφάνιση της σεξουαλικής λειτουργίας. Κάθε χρόνο, το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα μειώνεται κατά μέσο όρο στο 1%. Ως αποτέλεσμα, 60 χρόνια, η δραστικότητα των ανδρών είναι πολύ ασθενέστερη. Από το κακό στο χειρότερο η σεξουαλική διέγερση, μειωμένη λίμπιντο, προβλήματα με τη στύση, και η αίσθηση από το σεξ γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Ωστόσο, μετά από 60 χρόνια, ο άνθρωπος θα μπορούσε να απολαύσουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή όταν χρησιμοποιείτε το φάρμακο υποστήριξη.

δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 60

Δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια

Εξετάσει τους κύριους λόγους των φυσικών ή παθολογική επιδείνωση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια. Τακτοποιήστε τους με βάση τη συχνότητα εμφάνισης σε φθίνουσα σειρά. Αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αναφερόμενες αιτίες μπορεί να συνδυαστεί, η οποία απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Οι παράγοντες είναι:

1. Η μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης.

Σε νέους άνδρες αυτή η κατάσταση ονομάζεται υπογοναδισμό και θεωρείται παθολογική. Ωστόσο, στους άνδρες μετά από 60 χρόνια, το φαινόμενο αυτό είναι φυσιολογικό στη φύση, και συνδέεται με τη διαδικασία της γήρανσης. Όταν μπορείτε να μειώσετε το επίπεδο της τεστοστερόνης, ένα άτομο που προσέχει όχι μόνο τη σεξουαλική αδυναμία, αλλά και άλλες αλλαγές:

 • απώλεια μαλλιών;
 • το κρεμώντας δέρμα
 • αίσθημα παλμών και πόνο στην καρδιά.
 • κατάθλιψη;
 • κόπωση;
 • η μείωση της μυϊκής δύναμης;
 • εύθραυστα οστά;
 • αύξηση του σωματικού βάρους;
 • εφίδρωση.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μην το αναφέρει σαφώς μια μείωση στο επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα. Ωστόσο, ο συνδυασμός τους θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Όταν η συγκέντρωση της ανδρικής ορμόνης άτομο που έχει διαγνωστεί με "ανδρογόνων ανεπάρκεια". Αυτό δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά μια φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού μετά από 60 χρόνια. Η διάγνωση γίνεται μετά την παράδοση του αίματος για τις ορμόνες. Το έλλειμμα μπορεί να αντισταθμιστεί με τη βοήθεια των φαρμάκων (θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης).

2. Στυτική δυσλειτουργία.

Αγγειακή στυτική δυσλειτουργία οι άνδρες μετά από 60 χρόνια, πολύ συχνά σε συνδυασμό με την έλλειψη της τεστοστερόνης. Το πρόβλημα είναι ότι η παροχή αίματος στο πέος χειροτερεύει. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν το έσωσε λίμπιντο και κανονικό επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα, τη σεξουαλική επαφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Ήταν κάτω από αυτή την κατάσταση, οι άντρες παίρνουν Βιάγκρα για την προσωρινή αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας.

3. Η νευρογενής στυτική δυσλειτουργία.

Άνδρας μετά την ηλικία των 60 ετών μπορούν να έχουν πολλές ασθένειες. Μία από τις πιο κοινές ασθένειες είναι ο διαβήτης. Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται με ειδικές πινακίδες. Επηρεάζει τα περιφερικά νεύρα σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στο πέος. Κατά παράβαση του παλμού που υφίσταται τη στυτική λειτουργία. Υπάρχουν και άλλες νευρολογικές ασθένειες, κατά παράβαση της δραστικότητας από τον ίδιο ειδικό μηχανισμό.

4. Παραβίαση της δραστικότητας ιατρογενής προέλευσης.

Μετά από 60 χρόνια, ο άνθρωπος είναι συχνά αναγκάζονται καθημερινά χούφτες χάπια, όπως η σωματική του υγεία από αυτή τη φορά πολύ χειρότερα. Ορισμένα φάρμακα μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία. Αυτές περιλαμβάνουν φάρμακα για την υψηλή πίεση του αίματος (β-αποκλειστές) και από το αδένωμα του προστάτη (αντιανδρογόνα) που είναι συχνά συνταγογραφείται για τους άνδρες μετά την ηλικία των 60.

5. Παθολογία του αναπαραγωγικού συστήματος.

σημάδια και θεραπεία

Χειρουργική επέμβαση, τραύμα, προστατίτιδα, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη – όλες αυτές οι ασθένειες και παθήσεις μπορεί να διαταράξει την ισχύ των ανδρών κάθε ηλικίας. Το παλαιότερο είναι ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος της νόσου του αναπαραγωγικού συστήματος.

Η αυξημένη δραστικότητα των ανδρών μετά από 60 χρόνια

Αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες μετά την ηλικία των 60 είναι δυνατή μόνο μετά τον προσδιορισμό της αιτίας της παραβίασης. Αυτο το φάρμακο δεν είναι επιθυμητή, επειδή:

1. Τα ναρκωτικά σας θα σας συνταγογραφήσει για τον εαυτό τους, μπορεί μόνιμα να επιδεινώσει την κατάσταση – μετά από όλα, δεν είσαι πια παιδί, και πολλά φάρμακα αποτελούν απειλή για την. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις.

2. Τα φάρμακα μπορεί να είναι αναποτελεσματική εάν η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας δεν ορίζεται. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε Viagra εάν έχετε νευρογενούς στυτικής δυσλειτουργίας. Η τεστοστερόνη δεν θα βοηθήσει εάν η δραστικότητα ήταν σπασμένα, λόγω της επιδείνωσης της παροχής αίματος στο πέος.

Κατά συνέπεια, η ακολουθία των ενεργειών που πρέπει να είναι ως εξής:

1. Μια επίσκεψη στο γιατρό ουρολόγο κ. λπ.
2. Δοκιμή και το πέρασμα του instrumental μελέτες.
3. Το να συναντήσεις από έναν γιατρό. Η εφαρμογή τους συνήθως οδηγεί σε μια σημαντική βελτίωση στη στυτική λειτουργία.

Περιγράψτε εν συντομία πώς η αποκατάσταση της δραστικότητας:

1. Ηλικία που σχετίζονται με ανεπάρκεια ανδρογόνων. Ο άνθρωπος συνταγογραφηθεί θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης τεστοστερόνης. Συνήθως χορηγούνται με ένεση, αν και υπάρχουν και άλλες μορφές αυτών των ορμονικών φαρμάκων. Η θεραπεία πραγματοποιείται μέχρι, μέχρι που ένας άνθρωπος θέλει να είναι σεξουαλικά ενεργή. Η δόση επιλέγεται από το γιατρό με βάση τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

2. Αγγειακή στυτική δυσλειτουργία. Η θεραπεία εξαρτάται από τη σοβαρότητα των παραβιάσεων. Στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας των αναστολέων PDE-5 ή LOD-θεραπεία (αντλία, παρέχει την εμφάνιση της στύσης, δημιουργώντας μια αρνητική πίεση και τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα). Στην περίπτωση της παθολογίας της μέτριας σοβαρότητας, είναι απαραίτητο να εισαχθεί φάρμακα απευθείας στο πέος. Στο τελευταίο στάδιο των παραβιάσεων του βοήθεια μπορεί να είναι μόνο χειρουργική επέμβαση.

3. Η νευρογενής στυτική δυσλειτουργία. Η θεραπεία πραγματοποιείται από κοινού με την ενδοκρινολόγο (αν κάποιος έχει διαβήτη) και έναν νευρολόγο. Κατά κανόνα, η ζωή τους συνταγογράφους άλφα-λιποϊκό οξύ. Είναι όχι μόνο να βελτιώσει τη στύση, αλλά επίσης να μειώσει τον κίνδυνο των άλλων διαβητικών επιπλοκών, παρατείνοντας τη ζωή του ασθενούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα φάρμακα, ανάλογα με την κλινική κατάσταση, την αιτία και την έκταση των βλαβών των περιφερικών νεύρων.

4. Παραβίαση της δραστικότητας ως αποτέλεσμα τη λήψη φαρμάκων. Αν είναι δυνατόν, τα φάρμακα για να αντικαταστήσει άλλα φάρμακα, δεν έχει καμία παρενέργεια, με τη μορφή της υποβάθμισης της στύσης. Να σταματήσει τα φάρμακα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας.

5. Παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος. Ανάκτηση δραστικότητα εξαρτάται από την παθολογία που οδήγησε σε υποβάθμιση του. Είναι η θεραπεία της υποκείμενης νόσου.

Ο άνδρας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει τη σεξουαλική λειτουργία σε μεγάλη ηλικία, πρέπει να κάνετε τα εξής:

 • για να αποφευχθεί η υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους;
 • οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής;
 • να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες;
 • πάντα να δει από έναν γιατρό από τον ουρολόγο ή ανδρολόγος;
 • για την παρακολούθηση της σωματικής υγείας.
δραστικότητα

Πρέπει να είναι τακτικά σεξουαλικά ενεργός. Μετά από 60 χρόνια καμία σεξουαλική επαφή για αρκετούς μήνες μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη απώλεια της δραστικότητας και το ενδιαφέρον για το σεξ.

24.12.2018