Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες στο σπίτι

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το άγχος, κακό περιβάλλον, πολλοί άνδρες υποφέρουν από σεξουαλική αδυναμία. Σε αυτό το πλαίσιο, το ερώτημα που τίθεται είναι: πώς να αυξήσουν τη δραστικότητα στους άνδρες που χρησιμοποιούν την θεραπεία των λαϊκών ένδικα μέσα στο σπίτι. Επιλογές για το πώς να διορθώσει το πρόβλημα με πολλά δραστικότητα με το φάρμακο. Πολύ χρήσιμο λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας έχει ως στόχο όχι μόνο για οργανισμών που είναι άμεσα υπεύθυνος για αυτή την περιοχή, αλλά η θεραπεία του σώματος, η οποία επηρεάζει θετικά την ανάκτηση της δραστικότητας.

Τι είναι η δραστικότητα

Δύναμη είναι η ικανότητα του σώματος για την κίνηση φύλων και φυσικός τρόπος για να έχουν επαφή. Ο όρος αυτός εφαρμόζεται σε άνδρες, καθορίζει τις σεξουαλικές ικανότητες, χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα για μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Αυτό περιλαμβάνει την ελαστικότητα και την ένταση των κρατών, ταχύτητα ανέγερση, το μήκος του χρόνου της συνουσίας. Στην ιατρική δεν υπάρχει ποσοτικό ορισμό της "ομαλότητας" της ανδρικής δύναμης, είναι πολύ μεμονωμένα. Ένα υγιές σώμα είναι:

 • ισχυρή σεξουαλική επιθυμία;
 • πλήρη στύση;
 • εκσπερμάτωση, οργασμό.

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα

Η στυτική δυσλειτουργία και η εκδήλωση της βαθιά - ανικανότητα - μια σκληρή δοκιμασία, αν εμφανίζεται στη ζωή. Αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να γρήγορα ενθουσιασμένος, να διεξάγουν μια αποτελεσματική σεξουαλική πράξη, για να ικανοποιήσει μια γυναίκα, που εγγυάται την παρουσία της όχι μόνο με την ανάπτυξη συστημάτων, αλλά και της κατάθλιψης που σχετίζονται με το άγχος. Από αυτή την αδυναμία να μπορείτε εύκολα να απαλλαγούμε από.

Σε 30 χρόνια

Αδύναμη στύση είναι δυνατή η 30-year-old άνδρες. Καθώς η νόσος, δεν έχουν σαφή ηλικιακή κατηγορία. Τα σημάδια της νόσου σε 30 χρόνια:

 • πολύ γρήγορα εκσπερμάτιση;
 • αδύναμη ή απούσα λίμπιντο;
 • η αποδυνάμωση της στύσης.

Υπάρχουν οι εξής πιθανές αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν σεξουαλική δυσλειτουργία σε νέους άνδρες κάτω των 30 ετών:

 • Οργανικά. Προκαλείται από ασθένειες, μειωμένη ανοσία, λοιμώξεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.
 • Ψυχολογική (το πιο κοινό). Χαρακτηριστικό για τους άνδρες με έναν εταίρο σε ένα ψυχολογικά πολύπλοκες σχέσεις (καυγάδες, διαζύγιο).
 • Ιατρογενής. Ονομάζεται ορισμένα είδη φαρμάκων, μετά την εφαρμογή έχει αποκατασταθεί.
 • Κακές συνήθειες αργή ζωή.
Κακές συνήθειες, η καθιστική ζωή

Σε 40 χρόνια

Μείωση στην ανδρική δύναμη προκύπτει από μια έλλειψη στο σώμα ορμόνη τεστοστερόνη, η μέγιστη παραγωγή η οποία αντιπροσωπεύει το 25-30 χρόνια, και στη συνέχεια μειώνεται σταδιακά. Επιδεινώνει αυτή την κατάσταση είναι η κατάχρηση αλκοόλ, κακές συνήθειες, το υπερβολικό βάρος. Έχει τη σημασία που έχει η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα - η αποχή είναι ένας αρνητικός παράγοντας για τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με τη μόλυνση και χρόνιες παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος όπως ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα, ορχίτιδα, vesiculitis που επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική υγεία.

Μετά από 50

Σε αυτή την ηλικία το κύριο κακό δραστηριότητα, τη σεξουαλική λειτουργία. Η διαδικασία αυτή σχετίζεται με τη γήρανση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που σχετίζεται με τις ασθένειες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Λόγους:

 • Αρκετά υψηλό επίπεδο των ορμονών. 50 χρόνια σε μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης.
 • Στένωση των αγγείων. Το αίμα ρέει πιο αργά και υποβιβάζει την ισχύ.
 • Καρδιαγγειακή νόσο. Σε συνέπεια της εν λόγω νόσου, ο καρδιακός μυς γίνεται λιγότερο ελαστικό και λειτουργική, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της ροής του αίματος.
 • Παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος.

Μετά από 60

Μετά από 60 χρόνια, οι άντρες δεν πρέπει να παραμελούν τη σεξουαλική ζωή και την εγκαταλείψουν. Η δραστικότητα προβλήματα είναι κυρίως ένας συνδυασμός των παραγόντων που περιγράφονται παραπάνω. Υπό το φως του γεγονότος ότι η δράση της λίμπιντο δεν είναι σημαντικά μειωμένη, η τεστοστερόνη παράγεται λιγότερο από το μισό σε 30 έτη και απαιτεί σοβαρή ενέργεια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι άνδρες θα πρέπει να ξεχάσουμε το αρσενικό απολαύσεις - αποχή αντενδείκνυται.

Μετά από 60

Αυξημένη δραστικότητα

Σύμφωνα με τους γιατρούς, έως 45 ετών, τα περισσότερα από τα προβλήματα στη στυτική λειτουργία που σχετίζεται με την ψυχική και ψυχολογική του κατάσταση, και μετά από 45 σχετίζεται με αγγειακή νόσο. Μετά από 60 χρόνια, η αιτία της δυσλειτουργίας είναι ασθένειες που οι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία. Έτσι, το ερώτημα "πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες" απάντηση σχετίζεται με την ηλικία του ασθενούς και η παρουσία του άγχους, ακανόνιστο ύπνο και τη σεξουαλική επαφή, την κούραση, τις κακές συνήθειες. Αν αναγνωριστεί σωστά την αιτία της δυσλειτουργίας μπορεί να ελεγχθεί μόνο από ένα γιατρό.

Μέθοδοι

Για τη θεραπεία των σεξουαλικών διαταραχών στους άνδρες είναι οι ακόλουθες φυσικές μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας χωρίς επιπλέον διεγερτικά και φάρμακα. Για να αυξήσει την "αρρενωπότητα" συνιστάται, με τη χρήση:

 • μασάζ για να αυξήσει την δραστικότητα;
 • μια σειρά από ασκήσεις για να αυξήσουν τη στύση, την πρόληψη της προστατίτιδας και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή;
 • μασάζ στο όσχεο και τους όρχεις για να διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, βελτιώνει την ασυλία, ηρεμεί το νευρικό σύστημα.

Ιατρικές μεθόδους περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτά, η χρήση του για την αύξηση της δραστικότητας λαϊκές θεραπείες:

 • μπάνιο - ένα ταξίδι στο δωμάτιο ατμού αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος;
 • αντίθεση μπάνιο πριν από το κρεβάτι;
 • η σωστή διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής - ενισχυτές ισχύος,
 • η ένταξη στη διατροφή του υγιή τρόφιμα: κρόκοι αυγών, το ωμό σκόρδο, καρύδια, φασόλια, μέλι και σοκολάτα.

Εργαλεία

Σύμφωνα με την έρευνα, για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, προσθέτοντας στη διατροφή σας θρεπτικά συστατικά. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα μέσα για την δραστικότητα στους άνδρες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι:

 • συνθλίβονται καρύδια + μέλι σε ίσες αναλογίες να πίνετε μετά το φαγητό μια κουταλιά της σούπας σε ένα μήνα;
 • χρήση πριν από τα γεύματα ζωμό Hypericum βοηθά να βελτιώσει τη δραστικότητα;
 • το ζωμό παστινάκη δυναμώνει το σώμα και είναι ένα φυσικό φυτικό τρόπος για να αυξηθεί η δραστικότητα;
 • το τσάι τους λυκίσκου σε ένα μήνα και ένα μισό σε δύο ή τρεις φορές την ημέρα μισή Κούπα;
 • χυμό λάχανο - να ενισχύσει το σώμα, να αποβάλει το αρσενικό ασθένειες.
σωστή διατροφή

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα

Πώς να αυξήσει την ισχύ της για ένα σημαντικό θέμα και να προσεγγίσουμε τη λύση του πρέπει να περιεκτικά. Για να ξεκινήσετε με το να δώσει κανονικό φαγητό: καθημερινή φυσιολογική πρόσληψη λίπους θα πρέπει να είναι 30 τοις εκατό. Φροντίστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή τρόφιμα με φώσφορο: σπόροι, αμύγδαλα, φιστίκια, φασόλια. Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου, βιταμίνη ε, τον Καφέ και το τσάι διεγείρει και ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία. Ειδικές ασκήσεις (δείτε λεπτομερείς οδηγίες βίντεο) για να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτής της ασθένειας. Σημαντικό μέτρια φυσική δραστηριότητα και την υγιεινή διατροφή.

Λαϊκές θεραπείες

Πώς να βελτιώσει την ισχύ του απάντηση στην παραδοσιακή ιατρική. Επιστροφή "ανδρική εξουσία", να αποκαταστήσει την αντοχή, τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στο σπίτι είναι δυνατή τρόπους. Η πιο δημοφιλής τρόπους, πώς να ενισχύσει τη σεξουαλική ικανότητα:

 • φυσικός καφές - ένα ισχυρό φάρμακο για τη δραστικότητα στους άνδρες, ποτό όχι περισσότερο από ένα Φλιτζάνι την ημέρα;
 • βάμμα του Eleutherococcus και το βότανο ginseng, για 28 ημέρες, ξεκινώντας με 1 σταγόνα σε μισό Φλυτζάνι νερό, φέρνοντας στο 28 μειώνεται την τελευταία ημέρα κάθε τρεις μήνες *
 • μπάνιο με αφέψημα της Δάφνης ή χαμομήλι - 50 g σε 3 λίτρα βραστό νερό και προσθέστε το στο μπάνιο κάθε μέρα;
 • το μέλι εφαρμογή - για τη θεραπεία των 200 γρ. μέλι σε 1 λίτρο νερό, βρέξτε μια πετσέτα και εφαρμόστε την βάση του πέους για 410 λεπτά δύο φορές την ημέρα.

Γρήγορη δράση

Υπάρχουν στιγμές, όταν τίθεται το ερώτημα: πόσο γρήγορα να αυξήσει την ισχύ του; Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε με τη χρήση φαρμάκων που δρουν σε 20 λεπτά μετά την πρόσληψη, ή με φυσικά μέσα. Η δεύτερη επιλογή δεν είναι τόσο γρήγορα και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την Γενική κατάσταση του σώματος. Αλλά υπάρχουν τρόφιμα - αφροδισιακά, που μπορεί να προκαλέσει μια γρήγορη αύξηση στη σεξουαλική επιθυμία, την αύξηση της λίμπιντο. Αυτό καρύδια με το μέλι, το σκόρδο, το σέλινο, αυγά. Πρέπει να ενισχυθεί για να εκπαιδεύσει τους μυς του πυελικού εδάφους με την άσκηση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Ασκήσεις

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες διαφόρων ηλικιών, χωρίς φάρμακα για τη φυσική θεραπεία. Ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας στη θεραπεία δυσλειτουργίας σε άνδρες διαφόρων ηλικιών:

 • Για την λεκάνη. Θα πρέπει τρεις φορές την ημέρα κατά την ούρηση για μερικά δευτερόλεπτα για να διακόψετε και να χαλαρώσετε γρήγορα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την πλήρη στύση στους άντρες.
 • Ασκήσεις Κουνταλίνι Γιόγκα. Θέτει Cobra και πεταλούδες συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και να ενισχύσει την ανδρική υγεία.
 • Ασκήσεις αναπνοής. Προωθεί τη ροή του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα.
07.08.2018