Πώς να με φυσικό τρόπο και χωρίς να βλάψει την υγεία για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα περισσότερο από το ισχυρότερο μέρος της ανθρωπότητας αντιμέτωποι με το πρόβλημα της κακής ποιότητας στύση, η οποία τους αναγκάζει να αναζητούν τρόπους εξόδου από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Σήμερα θα σας δείξω πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους.

αυξημένη δραστικότητα φυσικούς τρόπους

Αρχή ότι η βραχυπρόθεσμη στυτική δυσλειτουργία, περνώντας από μόνες τους για τον αποκλεισμό της καταβύθισης στιγμή δεν θεωρούνται να είναι μια εκδήλωση της ανικανότητας, και θεωρείται ως μια παραλλαγή του την κανονική λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Αυθόρμητη η έλλειψη σωματικής διέγερσης μπορεί να προκληθεί από:

 • Κόπωση σωματική και ψυχική ιδιότητες
 • Υπερβολικά έντονη σεξουαλική ζωή,
 • Φυσικό σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο σώμα που προκαλείται από την εξασθένιση της έκκρισης των ανδρογόνων,
 • Λαμβάνοντας ορισμένα φάρμακα (ηρεμιστικά, ορμονικές ουσίες).

Σημαντικό: φυσιολογική στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες διαφέρει από την παθολογική κατάσταση που έχει μια σταδιακή αύξηση των συμπτωμάτων, η στύση είναι παρούσα, αλλά η ποιότητα είναι ικανοποιητική. Η τάση του πέους ήταν επαρκής για την αρχή και το τέλος της συνουσίας, παίρνει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

Όπως μπορείτε να δείτε, το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι ένα πολύ "ευαίσθητο όργανο" που να ανταποκρίνεται στην ποιότητα και τον τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερο μέρος της ανθρωπότητας, ακόμη και με τη στύση, είναι χρήσιμο να μάθετε, όπως προβλέπεται για την αύξηση της δραστικότητας σε άντρες τρόπους.

Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα δραστικότητα

 1. Τον τρόπο ζωής, τη σωματική δραστηριότητα, την ευκαιρία να έχουν την κατάλληλη ξεκούραση. Στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών που θίγονται, όπως η υπερβολική άσκηση και λίγη κίνηση. Αν έχετε προβλήματα με τη στύση, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως απαίτηση του σώματος, για να βελτιώσει τη ζωή σας.
 2. Γνωστό φαγητό. Σε όλη τη ζωή στους ανθρώπους είναι επίμονη μοντέλο διατροφική συμπεριφορά, όπου προτεραιότητα δίνεται σε οικονομικά προσιτές, θρεπτικό φαγητό, εύκολο να προετοιμαστούν. Ενιαία άνδρες σπάνια σκέφτονται την ποιότητα και τη χρήση καταναλώνονται τα γεύματα. Εν τω μεταξύ, το φαγητό είναι ένα από τα κύρια συστατικά της σεξουαλικής χρησιμότητα για τους άνδρες. Με τη βοήθειά του είναι δυνατόν πώς να τονώνουν το αναπαραγωγικό σύστημα και να καταστείλει.
 3. Η παρουσία επιβλαβείς εθισμούς. Ένα άλλο κριτήριο, το οποίο σε μία ή την άλλη μορφή πιο άνδρες, επηρεάζει αρνητικά το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, το συκώτι. Στο τέλος, τα έτη Καπνίσματος και τον εθισμό στο αλκοόλ οδηγεί σε δραστικότητα.
 4. Ψυχολογική άνεση, την αυτοεκτίμηση, το περιβάλλον εργασίας και στην οικογένεια. Κάθε άνθρωπος είναι αντιμέτωπος με πολλά ψυχολογικά τραυματική παράγοντες. Κάποια επιλύσετε μόνοι τους, άλλοι με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, αλλά μερικές από τις προσβολές, υπονοούμενα, ανοικτά συγκρουσιακές καταστάσεις και είναι σε θέση να διαρκέσει για χρόνια, θα τα βαριά για την ψυχή, και κατά συνέπεια και το σώμα. Είναι τόσο σοβαρή, που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα από τα είδη ανικανότητα — ψυχολογική. Σεξουαλική δυσλειτουργία του αυτό το είδος βρίσκεται συνήθως σε νεαρή ηλικία και έχει μια ευνοϊκή πρόγνωση για θεραπεία.
 5. Σωματική ασθένεια. Ένα πολύ σημαντικό σημείο, το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα της στυτικής λειτουργίας. Συνδέεται άμεσα με την έννοια της "οργανική ανικανότητα". Αυτό σήμαινε μια σεξουαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από σοβαρή σωματική παθολογία: αγγειακές διαταραχές, νεφρική ανεπάρκεια, ηπατίτιδα, ασθένειες του νευρικού συστήματος. Τέτοιες συνθήκες επηρεάζουν την ποιότητα της εργασίας του συνόλου του οργανισμού, όπου παραβίαση της δραστικότητας μπορεί να θεωρηθεί το πιο ακίνδυνο. Να την επηρεάζει, χωρίς να επηρεάζουν την υποκείμενη νόσο αδύνατο. Οικεία αυτού του είδους τα προβλήματα εμφανίζονται κυρίως στην εφηβεία και είναι ελάχιστα επιδέχονται διόρθωση. Για να απαλλαγούμε εντελώς από τη βιολογική ανικανότητα είναι πολύ δύσκολο, αλλά τον έλεγχο της υποκείμενης νόσου, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της στύσης.

Πώς να λύσει το πρόβλημα με απλά μέσα

παράγοντες που επηρεάζουν τη δραστικότητα

Μέθοδοι επίδραση στην ποιότητα της στύσης δεν σημαίνει μόνο την θεραπεία της ανικανότητα λαϊκές θεραπείες στο σπίτι, αλλά οι ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής:

 • Βελτιστοποίηση του καθεστώτος εργασίας και ανάπαυσης. Έλλειψη κατάλληλης υπόλοιπα, το ιστορικό του υψηλό κόστος ενέργειας οδηγεί στο γεγονός ότι το σώμα αναγκάζεται να σώσει τη δύναμη από την "απενεργοποίηση", δεν απαιτείται αυτή τη στιγμή λειτουργίες. Η σωματική αδράνεια είναι επίσης επιβλαβείς για την υγεία των ανδρών, προκαλεί στασιμότητα στην περιοχή της πυέλου, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή πλήρωση του αίματος στο σπηλαιώδη σώματα του πέους.
 • Το στρες, η αύξηση της αυτοεκτίμησης, καθιερώνοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα στην οικογένεια. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί υπό την προϋπόθεση ανοιχτού διαλόγου και της κατανόησης της ρίζας του προβλήματος ή να αλλάξετε το "καταπιεστικό" κύκλο των φίλων σας. Παρεμπιπτόντως, η άσκηση με τη μορφή τρέξιμο, κολύμπι, βόλεϊ, όχι μόνο για την τόνωση του σώματος, αλλά συμβάλλει στην απελευθέρωση αρνητικής ενέργειας. Είναι επίσης χρήσιμο για την πρακτική της γιόγκα, τη διαχείριση του θυμού. Αν οι προσπάθειές σας είναι ανεπαρκής, τότε μη διστάσετε να του απευθύνει ο ειδικός ψυχολόγος.
 • Η σωστή διατροφή. Το φαγητό είναι ο πιο προσιτός τρόπος για να επηρεάσουν την ποιότητα της στυτικής λειτουργίας.

Για να διατηρήσει την ανδρική εξουσία στη διατροφή πρέπει να περιλαμβάνονται τα παρακάτω προϊόντα:

 • Marine ψάρια και τα θαλασσινά είναι η υψηλότερη φυσική πηγή ψευδαργύρου, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την κανονική εργασία της ανδρικής σεξουαλικής σφαίρας.
 • Ξηροί καρποί και σπόροι. Φυστίκια, αμύγδαλα, καρύδια και φουντούκια, σουσάμι, ηλιόσποροι, σπόροι κολοκύθας για τη δραστικότητα δεν είναι εναλλάξιμα.
 • Χόρτα και τα λαχανικά ρίζας. Μαϊντανό (ολόκληρο το φυτό), το σέλινο, το τζίντζερ, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά — όλα αυτά πρέπει τακτικά να φάει ένας άνθρωπος παίρνει τη σεξουαλική σας μακροζωία.
 • Τυρί, τυρί cottage, κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο και αυγά ορτυκιού — προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που θα πρέπει να τονίσουμε την ισχυρή μέρος του πληθυσμού.
 • Μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα.
 • Λαχανικά, φρούτα φρέσκα και θερμικά επεξεργασμένο.

Από τη διατροφή των τροφίμων για να αποφύγετε αλμυρά και γλυκά τρόφιμα, εξευγενισμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα, τα λιπαρά κρέατα, το αλκοόλ.

Δημοφιλείς συνταγές στη μάχη κατά της ανικανότητας

Τσουκνίδα

 • Μια μεγάλη κουταλιά αποξηραμένα φύλλα ρίχνουμε ένα λίτρο βραστό νερό. Επιμένουν εξήντα λεπτά, το φίλτρο, το ποτό τρεις φορές, 50-70 ml κάθε φορά. Πολύ ευρέως χρησιμοποιημένος τσουκνίδα σπόρους για την ισχύ, με βάση τους υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές.
 • Πέντε μεγάλες κουταλιές σπόρους τσουκνίδας ρίξτε 0,5 λίτρα οίνου (κρασιού λιμένων), το μείγμα θα πρέπει να θερμαίνεται σε χαμηλή φωτιά και βράζουμε για πέντε λεπτά. Δροσερό, λαμβάνουν πενήντα ml μέσα σε μια μέρα, κάποτε, μπορεί να διαιρεθεί σε τρία στάδια.
 • Μία κουταλιά της σούπας σπόρους από τσουκνίδες και μια μπανάνα πρέπει να το κάνουμε επιτευχθεί ομοιογενές υδαρούς. Αρκετά για να τρώνε μια φορά την ημέρα, 1 μεγάλο κουτάλι του φαρμάκου.
 • Τσουκνίδα σπόροι μπορούν απλά να παρασκευαστεί με βραστό νερό και πιείτε το τσάι αντ ' αυτού. Σε ένα ποτήρι νερό, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας από φυτικές πρώτες ύλες.

Σκόρδο

σκόρδο

Μια δημοφιλής μέθοδος για την αύξηση της δραστικότητας της χρησιμοποιώντας το σκόρδο με βάση τις επιπτώσεις τους στην κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας ισχυρή και επίμονη διέγερση

 • Ένα κιλό φρέσκο σκόρδο, τη φλούδα, το κόβουμε, ρίχνουμε τριών λίτρων βάζο. Το δοχείο για να γεμίσει το χείλος με βραστό νερό και, τυλιγμένο σε ένα χαρτί τριάντα μέρες σε σκοτεινό μέρος. Καθημερινή κούνημα. Μετά από ένα μήνα το φάρμακο θα είναι έτοιμο. Θα πρέπει να καταναλώνονται μία φορά την ημέρα σε ένα κουταλάκι του γλυκού, διαλυμένο σε ένα ποτήρι γάλα. Για ένα μάθημα, θα πρέπει να πίνετε όλο το βάζο με βάμμα, επαναλαμβάνεται όχι πιο συχνά από μία φορά το χρόνο.
 • Το ίδιο βάμμα μπορεί να παρασκευαστεί με βότκα. Για αυτό το κιλό το λιωμένο σκόρδο, ρίχνουμε ½ λίτρο βότκα, κλείστε καλά και επιμένουν επτά ημέρες στο σκοτάδι. Παίρνουμε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Σκόρδο για την δραστικότητα τους άνδρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκο, αρκετά για να φάει μια φέτα την ημέρα για αρκετές εβδομάδες. Αλλά αυτό δεν ισχύει, λόγω των ισχυρών συγκεκριμένη μυρωδιά.

Σημαντικό: το σκόρδο αντενδείκνυται σε πεπτικό έλκος ελαττώματα του στομάχου και του εντέρου, σοβαρές ασθένειες των νεφρών και του ήπατος, αιμορροΐδες, επιληψία.

Σπόροι κολοκύθας

Η σύνθεση των σπόρων αποτελείται από βιταμίνες β, Κ, Ε, Και Στ, λιπαρά οξέα της σειράς ω-6, ωμέγα 3, αργινίνη, φολικό, λινελαϊκό, και άλλα οξέα. Επιτρέποντας το προϊόν το φαγητό να επηρεάσει την παραγωγή της το κύριο ανδρογόνο είναι η τεστοστερόνη και να εποπτεύει το έργο του ολόκληρο το ουρογεννητικό σύστημα του ανδρικού σώματος. Και μετά τη θερμική επεξεργασία αυξάνει το θερμιδικό περιεχόμενο του προϊόντος, καθώς και τις χρήσιμες ιδιότητες χάνονται, η οποία συνηγορεί υπέρ της χρήσης σπόροι, ωμό.

Χρήση σπόροι κολοκύθας ως Συμπλήρωμα δημητριακά ή λαχανικών, πιάτα πλευρά, το ψωμί, και τα ειδικά μέσα που προορίζονται για μια πορεία της επεξεργασίας.

Για την παρασκευή του φαρμάκου, θα χρειαστείτε ένα Φλιτζάνι αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα σπόροι κολοκύθας και ½ Φλιτζάνι μέλι. Συνδυάζοντας τα δύο συστατικά πρέπει να αναμιχθούν καλά, να επιτευχθεί μια ομοιογενής μάζα. Από αυτό, θα πρέπει να κυλήσει τις μπάλες διαμέτρου 1,5-2 cm. Είναι μια εφάπαξ δόση συνιστάται σε ένα χρόνο. Θα πρέπει να τρώτε μια λάμπα μια μέρα για σαράντα λεπτά πριν από το κύριο γεύμα. Του κομματιού προς κατεργασία αποθηκεύονται στο ψυγείο, χρησιμοποιήστε μήνα μαθημάτων με ένα διάλειμμα επτά ημερών.

Αλλά η επιρροή της μέντας σε αρσενικό δραστικότητα είναι διφορούμενη. Είναι γνωστό ότι το φυτό έχει μια κατευναστική επίδραση, μια ευεργετική επίδραση στην ψυχική κατάσταση. Ενώ δεν προκαλεί υπνηλία και την καταπίεση, αντιθέτως, δίνει ενέργεια και εμπνέει για δράση. Έχει έντονη αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είναι ευεργετικό για τους ανθρώπους που οδηγούν πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Μερικά φύλλα από φρέσκα βότανα μπορεί να προστεθεί στο τσάι και σαλάτες. Βοηθά να ανακουφίσει το άγχος, την υποχονδρία. Αφαιρέστε το σωματικό στρες, προσθέτοντας αιθέριο έλαιο μέντας (λίγες σταγόνες) σε ένα ζεστό μπάνιο ή το ντους.

Υπάρχει μια αντίληψη ότι το αρωματικό βότανο δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το ισχυρότερο φύλο, είναι σε θέση να δρουν καταπιεστικά για το αναπαραγωγικό σύστημα. Πράγματι, η σύνθεση των βοτάνων περιλαμβάνει μια ορμόνη-όπως ουσία που ονομάζεται φυτοοιστρογόνα, με συχνή και μεγάλη κατανάλωση της μέντας έχει ένα παρόμοιο κίνδυνο, αλλά αυτό απαιτεί τη χρήση του ένα τεράστιο αριθμό των φυτών. Τακτική χρήση της καταπραϋντικά βότανα μπορούν να βλάψουν το σώμα.

20.12.2018