Τρόποι για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Την ισχύ, την ικανότητα να επιτύχει και να διατηρήσει μια στύση κατά τη διάρκεια όλης της συνουσίας. Είναι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η στύση.

πώς να αυξήσει την ισχύ

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Ανέγερση καλέστε ένα μέλος του πέους, όταν αυτό είναι γεμάτο με αίμα και έχει επαρκή ελαστικότητα του κόλπου. Να το πω με άλλα λόγια, είναι η ευκαιρία να νιώσετε σαν ένας άνθρωπος, για να δημιουργήσει υγιείς απογόνους. Επιπλέον, η τακτική σεξουαλική ζωή είναι δυνατή μόνο με υγιείς δραστικότητα. Επιπλέον το σεξ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία του όλες τις λειτουργίες του σώματος.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, περισσότερο από το 35% των ανδρών αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία και είναι το πρώτο βήμα για τα προβλήματα με τη δραστικότητα. Επίσης λόγω των προβλημάτων με τη δραστικότητα της αυξάνει την πιθανότητα αρτηριοσκλήρυνσης και ως εκ τούτου, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια...

Για να αποκτήσετε μια σταθερή στύση, όπως όλοι γνωρίζουν, θα πρέπει να υπάρχει επαρκής ποσότητα της τεστοστερόνης. Και αν η συγκέντρωση αυτής της ορμόνης στο σώμα μειώνεται, καλή δύναμη δεν μπορεί να ελπίζει. Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας περιλαμβάνουν:

 1. Η χρήση του αλκοόλ. Το αλκοόλ επηρεάζει τους όρχεις, και είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της τεστοστερόνης.
 2. Το κάπνισμα. Καπνού συμβάλλει στη στένωση των αιμοφόρων αγγείων, που είναι, επιδεινώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων. Σε Γενικές γραμμές, τότε θα πρέπει να επιλέξετε. Ή με μια μπύρα και ένα τσιγάρο ξαπλωμένη στον καναπέ όλη την ημέρα, ή με μια όμορφη γυναίκα στο κρεβάτι. Με την ευκαιρία, για κάποιους είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο...
 3. Αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Περίπου 50 ετών μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης.
 4. Το στρες, το σταθερό φόρτο εργασίας στην εργασία και στο σπίτι. Όλα αυτό οδηγεί σε μια ανεπάρκεια του εγκεφάλου για να το σήμα για την παραγωγή της ορμόνης τεστοστερόνης. Δουλεύεις όλη μέρα, το σώμα έχει εξαντληθεί, και ακόμα να τον αναγκάσει να κάνει σεξ. Ω, όχι! Εγκέφαλος να μην είναι.Το στρες μπορεί να οφείλεται σε μια αποτυχημένη σεξουαλική πράξη, της ανασφάλειας, του φόβου κάτι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα πρέπει να απαλλαγούμε από. Αν δεν τον εαυτό σας, στη συνέχεια, υπάρχουν οι γιατροί. Καλούνται θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές.
 5. Ο καθιστικός τρόπος ζωής. Επιδείνωση κυκλοφορία του αίματος στην πύελο. Και όλα τα όργανα της πυέλου, συμπεριλαμβανομένου του πέους.
 6. Η έλλειψη ύπνου. Κούραση...που έχουν Ήδη περιγραφεί παραπάνω.
 7. Μη ισορροπημένη διατροφή. Οδηγεί σε μείωση του μεταβολισμού, παχυσαρκίας και επιδείνωση της Γενικής κατάστασης του σώματος
 8. Ασθένειες των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Και όχι μόνο σεξουαλική. Όπως νεφρική νόσο, ενδοκρινικό σύστημα, προστάτη.
 9. Το βάρος. Το γεγονός είναι ότι το λίπος στην κοιλιακή χώρα ασφυξία αδένα που παράγουν την τεστοστερόνη. Επίσης, αν έχετε την παχυσαρκία, την υψηλή χοληστερόλη, εναποτίθεται στα εσωτερικά τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει τη ροή του αίματος, την διαπερατότητα μέσω των αιμοφόρων αγγείων και γεμίζει με αίμα. Και όπως ήδη γνωρίζουμε, το πέος, επίσης, να γεμίσει με το αίμα μέσω των αιμοφόρων...είναι μια αποδυνάμωση της στύσης και την υποβάθμιση σε ισχύ. Προκειμένου να ελέγξετε αν έχετε υπερβολικό σωματικό βάρος, απλά μετρήστε την περιφέρεια της κοιλιάς. Για τους άνδρες, 94 cm ή περισσότερο, είναι ήδη παχύσαρκα.
τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αλλά το πρώτο μέρος είναι δυνατόν να τεθεί αυτοκινητιστές και οδηγούς. Και όλα οφείλονται στο γεγονός ότι η συνεχής ανακίνηση, κακή κυκλοφορία του αίματος στην πύελο, στη φλεγμονή του προστάτη, και κατά συνέπεια μια μείωση στην επιθυμία και τη μείωση της στύσης. Easythis αποβάλλεται, αλλά οι άντρες μας αμέλεια.

Η εισπνοή βενζίνης επηρεάζει, επίσης, "οι άνδρες είναι δύναμη", ακόμη και σε μικρές ποσότητες και να μην προκαλέσει δηλητηρίαση. Και το χειμώνα το κολύμπι, το ψάρεμα και τους αρέσει να κάθονται σε ένα κρύο(Ναι, είναι επικίνδυνο όχι μόνο για κορίτσια!), εργάτες, εργαζόμενοι με σταθερά υψηλή θερμοκρασία, όπως οι εργαζόμενοι σε ζεστό καταστήματα..., καθώς και μειωμένη δραστικότητα μπορεί να είναι προσωρινή και μόνιμη.

Προσωρινή: στην πρώτη θέση είναι ο συναισθηματικός παράγοντας και η έλλειψη ύπνου, που ακολουθείται από το αλκοόλ, το Κάπνισμα, η παχυσαρκία... Αν την ώρα για τον εντοπισμό και την εξάλειψη αυτού του παράγοντα, η δραστικότητα σύντομα για να συνεχίσετε.

Σταθερό: πιο συχνά προκαλούνται από ψυχικές διαταραχές, παθήσεις των διαφόρων αιτιολογιών, ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Δεν υπάρχει καμία ιατρική βοήθεια είναι απαραίτητη.

Πώς να αυξήσει την ισχύ χωρίς φάρμακα

Συνήθως αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα και οι άνδρες δεν είναι σε μια βιασύνη για να γιατρών. Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε τους Γενικούς κανόνες, που ενισχύουν την δραστικότητα.

Επί του παρόντος, η αγορά εμφανίστηκαν πολλά φάρμακα που υπόσχονται να ανανεώσουν, για την αύξηση της δραστικότητας, αλλά έχουν πολλές παρενέργειες και δεν είναι πάντα τόσο καλό όσο λένε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι απλώς άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο μας τους φαρμακοποιούς. Και εκτός αυτού ,όπως έχετε ήδη καταλάβει τους λόγους που μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές και ένα μαγικό χάπι για όλους δεν υπάρχει. Το καθένα έχει τη δική του ασθένεια, και κάθε φάρμακο έχει ενδείξεις και αντενδείξεις.

Δυστυχώς, εμείς δεν διαφημίζουν οι θάνατοι από τη λήψη αυτών των φαρμάκων. Πριν, και τώρα, σε πολλά φάρμακα για τη δραστικότητα, είναι μια ουσία, όπως το yohimbine, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των καρδιακών αρρυθμιών. Και σε μεγάλες ποσότητες, και για μερικούς ανθρώπους είναι γενικά αντενδείκνυται.

Ουσίες όπως πετούν κ. λπ. είναι το ισχυρό νεύρο δηλητήρια. Όπως και με κάθε δηλητήρια, προκαλώντας σπασμούς. Και τον 18ο αιώνα, όταν εφαρμόζεται μόνο σε αυτά τα φάρμακα, κρίσεις αυτού του τύπου είχαν καν το όνομά του.

Και ίσως το πιο ακίνδυνο που θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητη, ανεξέλεγκτη χρήση αυτών των φαρμάκων είναι η αναστολή της παραγωγής των ορμονών. Εξαιτίας αυτού, οι άνδρες μπορούν να αισθάνονται κατώτεροι, και μερικοί χρησιμοποιούν τη λέξη "ουδέτερο". Ακόμα κι αν πιστεύετε σε αυτό το φάρμακο, είναι πολύ καλής ποιότητας, ενημέρωσε τους φίλους, ακόμα, δεν είναι σκόπιμο να πάρετε αυτό το φάρμακο δεν είναι γνωστό το πώς θα λειτουργήσει στο σώμα σας.

Ασφαλής επεξεργασία

Το καλύτερο φάρμακο είναι η ομαλοποίηση της Γενικής υγείας. Για αυτό θα πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας, τα ζωικά λίπη: το συκώτι, τα πουλερικά, το βόειο κρέας, βιταμίνες Β, Ε, C, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο. Αυτά τα προϊόντα αυξάνουν την παραγωγή της τεστοστερόνης. Η σύντροφος της ζωής θα πρέπει να τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Και φυσικά θα πρέπει να εγκαταλείψουν το αλκοόλ και το Κάπνισμα.

Όσο για την ισχύ, λοιπόν βοήθεια αφεψήματα από βότανα. Όπως το θυμάρι, τσουκνίδα, τζίνσενγκ. Επιπλέον για το σώμα μας ασφαλή μικρές δόσεις biostimulants, πολυβιταμίνες, την άσκηση, τη σκλήρυνση, και φυσικά τη θεραπεία της οξείες και χρόνιες ασθένειες.

Αυτή τη στιγμή, οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι ακμάζουσα και μπορείτε να πάρετε όλα τα πολυβιταμινούχα. Εκείνοι που είναι σωστό για εσάς. Εκείνα που περιέχουν ουσίες που λείπουν στο σώμα σας: το μαγνήσιο, το κάλιο, ασβέστιο, φθόριο, ο σίδηρος.

μέσα για την δραστικότητα

Πολλές ουσίες που έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για να ενισχύσει την ασυλία, να ενισχύσει το μεταβολισμό, την αύξηση της δραστικότητας. Τώρα καλούνται διεγερτικά: schisandra, ginseng, Χρυσή ρίζα, τσουκνίδα...

Μετά από όλα, το σώμα μας είναι ένα αρμονικό σύστημα, και αν κάτι πάει στραβά, όλος ο οργανισμός πάσχει. Βελτίωση της Γενικής κατάστασης του σώματος έχουν επίσης θετική επίδραση στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Αλλά έχουμε αυτή την νοοτροπία ότι το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο. Τέλος πάντων, αυτό που πίνετε, να κάνει το τσάι ή βότανα, πίνω μια πολυβιταμίνη, biostimulants ή ειδικά χάπια για την δραστικότητα. Όλα έχουν μια δόση. Για παράδειγμα, το ίδιο ακίνδυνο biostimulants σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, διέγερση, νεύρωση, απογοήτευση, απάθεια..

Αυξημένη δραστικότητα φυσικές μεθόδους.

 1. Μασάζ στο όσχεο και τους όρχεις. Βοηθά να αυξήσει την ασυλία, βελτιώνει την πέψη, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, προωθεί την τεστοστερόνη.
 2. Άσκηση για να αυξήσει την στύση. Διόρθωση της πρόωρης εκσπερμάτωσης την πρόληψη της προστατίτιδας, τονώνει στύσεις.
 3. Ασκήσεις Kegel. Επίδραση στο PC μυών (μύες της αγάπης), η επίδραση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής, η θεραπεία της προστατίτιδας.
 4. Μασάζ για την αύξηση της δραστικότητας. Η μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί στην ασιατική ιατρική, είναι πολύ απλό, το reflex είναι σε θέση να βελτιώσει την ισχύ.

Δεν εξαρτώνται τα πάντα από τους άντρες...

Υπάρχουν πολλά "θυγατρικών" του μασάζ, οι ασκήσεις που προσφέρονται για να εκπληρώσει τα ζευγάρια. Επίσης, αν ένας άνθρωπος δεν είναι πλέον νέος, πλέον, για παράδειγμα, το πρώτο ραντεβού, ακόμη και ο φόβος να οδηγήσει σε συντριβή αποτυχίες, απώλεια της πίστης στον εαυτό σου. Μην ξεχνάτε ότι μερικές φορές δεν χρειάζεται να πάρετε το χρόνο και την απλή φροντίδα και στοργή δεν είναι μόνο για τις γυναίκες... Και είναι πολύ πιο σημαντικό από ό, τι οποιαδήποτε ζωώδη ένστικτα. Μπορεί να ασκήσει κάποια προσπάθεια για να εξομαλύνει τις προσωπικές ζωές, αν πραγματικά σε αυτό το πολύ ανάγκη. Στο τέλος, αυτή η υπόθεση δύο. Το κύριο πράγμα είναι να κάνεις υπομονή και να μην χάνουμε την ελπίδα. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος.

Μύθοι και αλήθειες

Μετά την λήψη του χαπιού είναι αδύνατο να απαλλαγούμε από την ανέγερση. Είναι όλα ένας μύθος! Ακόμη και μετά τη λήψη "μαγικά" χάπια που πρέπει να καταφύγουν σε διέγερση (χάδια, φιλιά). Η στύση δεν θα έρθει χωρίς πρόσθετες υποκίνηση και δεν θα διαρκέσει πολύ.

Η ομάδα υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει επίσης άνδρες άνω των σαράντα. Ένας μύθος! Φυσικά, αυτό είναι πιο συχνά, αλλά υπάρχουν μια σειρά από αιτίες που οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία και τη νέα γενιά: υπέρταση (τώρα και είναι πολύ νεότερος), διαβήτη, πολλαπλές παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος.

Σε μεγάλη ηλικία θα συμβεί και επιρροή δεν θα λειτουργήσει. Είναι αλήθεια!

Η γήρανση είναι κάθε. Και όπως είπαμε παραπάνω, το σώμα...

Η στυτική δυσλειτουργία είναι αυστηρά ένα αρσενικό και δεν έχει καμία επίδραση στη γυναίκα. Ένας μύθος! Πάντα εμφανώς δυσαρεστημένοι γυναίκα, και αν ο σύζυγός της είναι, τόνισε, συνεχείς βλάβες, θυμό... είναι αλήθεια, γιατί ο άνθρωπος νιώθει κατώτερος.

Ποτέ δεν είναι πολύ αργά!

Υπάρχουν παραδείγματα στην ιστορία, όταν οι πατέρες έγιναν άνθρωποι, πολύ πάνω από εξήντα. Για Παράδειγμα, Ο Τσάρλι Τσάπλιν.

Πάρτε την ίδια του Ηρακλή, αλλά όχι με τα παιδικά βιβλία της ιστορίας. Τι Ηρακλής μέτρησε δέκατο τρίτο άθλο; Όχι, ποτέ δεν θα μαντέψει! Για το τι θα μπορούσε να κάνει σεξ με πενήντα κόρες του βασιλιά.

Η Ανατολική άνδρες ήταν τουλάχιστον εκατό παλλακίδες και πολλές γυναίκες. Στα καθήκοντά τους περιλαμβάνεται όχι μόνο η σίτιση καμήλες, μαγείρεμα, καθάρισμα, πλύσιμο...

δραστικότητα

Αυτοί ήταν οι άντρες. Παρεμπιπτόντως, andrologists (υπάρχουν ειδικοί), πιστεύουν ότι η εξουσία κατέχεται και την τρέχουσα άντρες...