Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60: συμβουλές και κόλπα

Που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο σώμα του αρσενικού δεν επηρεάζουν μόνο τη φυσική κατάσταση. Πολλοί αρχίζουν να αντιμετωπίζουν άλλες δυσκολίες σε νεαρή ηλικία, απλά δεν το πρόσεξες – έτσι, η πλειοψηφία σημειώνει ότι η δραστικότητα των 60 ετών στους άνδρες αρχίζει να μειώνεται. Τώρα για τα ράφια των φαρμακείων και στο Οπλοστάσιο της λαϊκής ιατρικής, επιτρέποντας για την καταπολέμηση αυτής της ασθένειας εποικοδομητικά.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό για κάθε άνθρωπο να αρχίσετε να παίρνετε τη φροντίδα της υγείας σας, συμπεριλαμβανομένων των νέων.

δραστικότητα μετά από 60

Ηλικία και δραστικότητα

Μειωμένη δραστικότητα που συνδέονται με τη σταδιακή και φυσική μείωση των επιπέδων της ορμόνης τεστοστερόνη, η οποία παράγεται όχι στις ποσότητες και τόσο νέος. Αυτό το συστατικό που επηρεάζει άμεσα την ικανότητα του ανθρώπου να έχουν στύση.

Ανεπάρκεια τεστοστερόνης στο αίμα αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η συγκέντρωση της ορμόνης εξαρτάται από το είδος της ζωής που οδηγεί τον άνθρωπο.

Αν υγιής και ενεργός, τότε έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κρατήσει τη σεξουαλική υγεία εντάξει, και σε μεγάλη ηλικία. Αν ήταν για τη ζωή όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και έκλεψαν το σώμα του δύναμη για να προστατεύσει από την κατανάλωση και το Κάπνισμα, τα προβλήματα με τη δραστικότητα μετά από 60 χρόνια είναι αναπόφευκτη.

Αιτίες που οδηγούν σε σεξουαλική δυσλειτουργία

Ας εξετάσουμε τους λόγους που μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα. Οι ειδικοί χωρίζουν σε δύο ευρείες κατηγορίες: εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν τη μειωμένη δραστικότητα

Οφείλονται σε χρόνιες και άλλες ασθένειες:

 • Η έλλειψη τεστοστερόνης, για το οποίο μιλήσαμε ήδη.Ως αποτέλεσμα χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης που είναι υπεύθυνο για τη στύση αναστατώνονται όχι μόνο αυτή τη λειτουργία, αλλά και μειωμένη έλξη προς το αντίθετο φύλο και προβλήματα με την εκσπερμάτιση.
 • Ηλικία που σχετίζονται με απώλεια των αγγείων, την ελαστικότητά τους, με αποτέλεσμα την στένωση. Ως συνέπεια διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένου του πέους. Ως αποτέλεσμα των κακών που περιστρέφεται και εμφανίζεται στυτική δυσλειτουργία.
 • Καρδιαγγειακή νόσο. Καρδιακό μυ είναι, επίσης, τη γήρανση και την άντληση του αίματος δεν είναι τόσο γρήγορα όσο πριν. Παραβίαση της Γενικής κυκλοφορίας επηρεάζει την κατάσταση του πέους.
 • Παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος από διάφορες αιτιολογίες.
 • Χρόνιες ασθένειες που τείνουν να επιδεινώσουν.

Εξωτερικοί παράγοντες επιδείνωσης της δραστικότητας

Συνήθως δεν εξαρτώνται από το άτομο, και είναι συνέπεια του τρόπου ζωής του:

 • Επαγγελματικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Αν ο ασθενής λόγω της φύσης της εργασίας των οδηγήσεων καθιστική ζωή, το πιο πιθανό ήταν να διακοπεί παροχή αίματος στην πύελο που επηρέασαν το αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Η παχυσαρκία. Εν μέσω της αλλάζει το ορμονικό υπόβαθρο υπάρχει διαταραχή του μεταβολισμού των λιπιδίων που οδηγεί σε συσσώρευση του υπερβολικού σωματικού βάρους.
 • Αύξηση ευερεθιστότητα που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της συνεχούς στρες στην οικογένεια και στην εργασία, συναισθηματική και πνευματική υπερφόρτωση. Αξίζει να θυμηθούμε ότι με την πάροδο του χρόνου, η αντίληψη του κόσμου αρχίζει να αλλάζει. Και το γεγονός ότι η νεολαία ήταν ερεθισμένο και να κάνει τη ζωή δυσάρεστη, μπορεί να δει κανείς πιστός. Φυσικά και το αντίστροφο αντιδράσεις.
 • Η εξασθένηση των οστών και των σκελετικών μυών, η οποία αναπόφευκτα συμβαίνει με την ηλικία. Αυτό είναι γιατί είναι τόσο σημαντικό να διατηρηθεί η τακτική σωματική δραστηριότητα σε όλη τη ζωή.

Ό, τι και τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι σε 60 χρόνια μπορεί να αποκατασταθεί, εάν ο χρόνος για να πάει στο γιατρό για συμβουλές και τη διάγνωση.

Διάγνωση

σωστή διατροφή

Αν ο ασθενής να παρακολουθεί την υγεία και πραγματοποιείται κάθε χρόνο προληπτικές εξετάσεις, και τις συμβουλές του θα πρέπει να αποδίδονται στο χρόνο και όχι συμπληρωματική θεραπεία δεν είναι απαραίτητη.

Η μη συμμόρφωση με το προληπτικό καθεστώς και μια τελευταία εφαρμογή, θα χρειαστεί να περάσει μία σειρά δοκιμών.

Κατ ' αρχάς, εξετάστε την κατάσταση του αιμοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι διασυνδεδεμένο με τους ποιοτικούς δείκτες της δραστικότητας. Για να προσδιορίσετε τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων.

Αν είναι σε φυσιολογικά όρια, τότε δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τις ασθένειες των γεννητικών οργάνων. Αν υπερβαίνει αποδίδεται περισσότερο σε βάθος εξέταση.

Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το υπερηχογράφημα του ουροποιητικού συστήματος, το οποίο επιτρέπει να ανιχνεύσει φλεγμονώδεις και άλλες αρνητικές διαδικασίες.

Μια άλλη μορφή διάγνωση είναι η ανάλυση σπέρματος, το οποίο δείχνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων στο σπερματικό υγρό. Οποιαδήποτε απόκλιση είναι ένα σήμα για το γιατρό για να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα θεραπείας.

Για να προσδιορίσετε τη βακτηριακή μικροχλωρίδα πάρω ένα δείγμα από την ουρήθρα.

Αν ο ασθενής έχει μια χρόνια ασθένεια, η διάγνωση λαμβάνει υπόψη το ιατρικό ιστορικό τους, οι δείκτες των ούρων για την παρουσία/απουσία του leukocyturia και επεξεργασία δεδομένων.

Σημάδια της ανικανότητας

Υπάρχουν σημάδια που πρέπει να ειδοποιούν τον άνθρωπο εκ των προτέρων:

 • για να επιτύχετε μια στύση απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από το συνηθισμένο;
 • ο φαλλός, χάνει την ελαστικότητά του και δεν θα φτάσει το μέγεθός του;
 • οργασμός φέρνει ευχαρίστηση;
 • μετά την εκσπερμάτωση, η στύση υποχωρεί πιο γρήγορα από ό, τι πριν;
 • σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενός άνδρα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανακτήσει;
 • το δέρμα του όσχεο γίνεται χαλαρό και των όρχεων, χάνουν την ελαστικότητά τους.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ 60

Για να βοηθήσει τους άνδρες μετά από εξήντα νιώσω ξανά, να η βοήθεια μπορεί να έρθει ως σύγχρονα φάρμακα και τα παραδοσιακά φάρμακα.

Φάρμακα

Από το συνολικό αριθμό των φαρμάκων είναι η πιο αποτελεσματική αναστολείς σειρά PDE-5. Η σύνθεσή τους επιτρέπει να σημαντικά την αποκατάσταση και τη βελτίωση της στύσης οφείλεται στη συσσώρευση χημικών ουσιών που είναι ευνοϊκή για τη διατήρηση του φαλλού σε κατάσταση ενθουσιασμού και την επίτευξη οργασμού.

Όλες οι αναστολείς κάποια PDE-5 αντενδείκνυται σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια που χρησιμοποιούν φάρμακα που περιλαμβάνουν νιτρογλυκερίνη. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει τους άνδρες ζάλη, πονοκέφαλο, βιασύνη του αίματος στο δέρμα και άλλες παρενέργειες.

Οι Ασκήσεις Kegel

Σε μεγάλη ηλικία, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η καλή φυσική κατάσταση. Τα μαθήματα δεν πρέπει να είναι ισχυρή, και η διάρκειά τους είναι κατά μέσο όρο περίπου μισή ώρα.

Είναι καλύτερα να επιλέξετε το φορτίο για όλους. Κάποιος πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια, αλλά όχι απαραίτητα κάθε μέρα και σε κάθε καιρό. Μερικοί προτιμούν το κολύμπι ή το Ποδήλατο. Μεγάλη, αν εξήντα-year-old man επισκέψεις στο γυμναστήριο.

Προσιτή σε όλους, είναι ασκήσεις που αναπτύχθηκε από τον Δρ Άρνολντ Κέγκελ για να αποκαταστήσει την ελαστικότητα των μυών της πυέλου και την κυκλοφορία της κυκλοφορίας του αίματος.

Ασκήσεις μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε κατάσταση και διακριτικά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθετε πώς ταυτόχρονα να τη συμπίεση και αποσυμπίεση των μυών της ουρήθρας και του πρωκτού. Θα πρέπει να τους κρατήσουμε πατημένο μαζί για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε.

Για να επιτύχει την επίδραση του συγκροτήματος πρέπει να επαναλαμβάνεται οκτώ φορές, κάθε προσέγγιση που δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Για να κάνετε αυτές τις ασκήσεις σωστά, θα πρέπει να θυμάστε ό, τι τους μυς να στέλεχος κατά τη διάρκεια της ούρησης, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην κατάρτιση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλες οι ασκήσεις θα λειτουργήσει την πρώτη φορά. Αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την εφαρμογή της.

Παραδοσιακά φάρμακα

Δυστυχώς, οι περισσότεροι από την παραδοσιακή ιατρική είναι τυλιγμένη στο μύθο, αναληθές.

Έτσι, για πολύ καιρό πίστευαν ότι η σκόνη από το κέρατο του Ρινόκερου είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της ανικανότητα. Αυτός ήταν ο λόγος για τη μαζική εξόντωση των αθώων ζώων, και την επίδραση που αυτό το εργαλείο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.

Το καλύτερο της παραδοσιακής ιατρικής και ασφαλές για όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία έχουν φυσικά αφροδισιακά – σαμπάνια και στρείδια.

Ένα ποτήρι γαλλικό αφρώδη όχι μόνο βελτιώνει τη διάθεση, αλλά και τη ροή του αίματος. Τα στρείδια περιέχουν πολλά ψευδαργύρου, το οποίο εμπλέκεται άμεσα στην παραγωγή της τεστοστερόνης.

δραστικότητα

Κάθε που περιγράφονται μέσα για να βελτιώσει την ισχύ μπορεί να έχει τις αντενδείξεις. Λοιπόν, πριν αρχίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

30.11.2018