Τι επηρεάζει τη δραστικότητα στους άνδρες: νόσος, λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων

Ο όρος "ισχύς" αναφέρεται στην ικανότητα των ανδρών να δεσμευτούν με πλήρη σεξουαλική επαφή. Η δραστικότητα είναι πολύ "σχολαστικός". Έχει ένα ευαίσθητο μηχανισμό που εκτίθεται σε ψυχολογικές, φυσιολογικές και εξωτερικούς παράγοντες, που οδηγεί σε μείωση της ανδρικής δύναμης.

που επηρεάζουν την δραστικότητα

Αυτό που συμβαίνει συχνά σεξουαλικά προβλήματα να αναπτύξουν απότομα, χωρίς προϋποθέσεις. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημα που επηρεάζει τη δραστικότητα στους άνδρες. Μερικές φορές η αιτία είναι το μόνο οργανικές διαταραχές, σε ορισμένες περιπτώσεις, η συμβίωση γίνεται διάγνωση κάποιας ασθένειας ή ψυχολογικές διαταραχές.

Στα νιάτα του, μειωμένη δραστικότητα είναι συχνά το αποτέλεσμα των ψυχολογικών προβλημάτων. Είναι να αποδοθεί η πρώτη σεξουαλική εμπειρία, που κατέληξε σε αποτυχία, χαμηλή αυτοεκτίμηση, έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητές τους, κ. λπ.

Μάθετε τι επηρεάζει την ισχύ των ανδρών, και τι αρρώστιες μπορεί να οδηγήσει στην αποδυνάμωση αυτού; Επίσης να εξετάσει ψυχολογικών παραγόντων, που επηρεάζουν αρνητικά την αρρενωπότητα.

Οργανική ανικανότητα

Οι περισσότερες από τις παραβιάσεις της βιολογικής φύσης είναι διαγιγνώσκεται σε άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών. Συχνά ήταν σε τέτοια κατάσταση, όπως το αρσενικό εμμηνόπαυση (andropause). Αυτή είναι μια φυσιολογική διαδικασία που αναπτύσσεται λόγω σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο σώμα. Το κύριο κριτήριο – η μείωση της συγκέντρωσης της τεστοστερόνης. Προκαλέσει ορμονικές διαταραχές: η υπολειτουργία των αδένες φύλων και της υπόφυσης.

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης αύξηση του επιπέδου των γυναικείων ορμονών στο αίμα της σε οιστρογόνο, η οποία προκαλεί αρνητικά συμπτώματα. Andropause στους άνδρες είναι πάντα συνοδεύεται από την εξαφάνιση της σεξουαλικής δραστηριότητας, μείωση της δραστικότητας και την ανέγερση επιδείνωση.

Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση είναι αδύνατο, γιατί δεν είναι μια παθολογία. Αλλά με τη βοήθεια ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η σωστή διατροφή, κ. λπ. προληπτικά μέτρα μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, αντίστοιχα, για την πρόληψη της σεξουαλικής διαταραχές. Τι ασθένειες που επηρεάζουν την δραστικότητα των ανθρώπων; Οδηγήσει στην επιδείνωση της δραστικότητας μπορεί να είναι οι ακόλουθες ασθένειες:

 • Ο διαβήτης. Στο φόντο των υψηλών επιπέδων της γλυκόζης στο σώμα μειώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού και του ενδοκρινικού συστήματος, η οποία οδηγεί σε αποδυνάμωση της στύσης σε διαβητικούς. Επίσης, ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την ομαλοποίηση του σακχάρου, την ολέθρια επιρροή της ανδρικής εξουσίας *
 • Λοιμώδεις και φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος;
 • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Η ανικανότητα μπορεί να προκαλέσει διαταραχές όπως: σύφιλη, βλεννόρροια, AIDS, κ. λπ. ασθένειες που μεταδίδονται κατά την σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις;
 • Μια καρδιακή προσβολή.
 • Εγκεφαλικό επεισόδιο.
 • Νευρογενής διαταραχές. Πιο συχνά η άμεση αιτία αυτής της διαταραχής είναι η βλάβη στον εγκέφαλο ή το νωτιαίο μυελό, κήλη δίσκους, πίσω προβλήματα.
 • Καμπυλότητα των αναπαραγωγικών οργάνων σχηματισμό ουλών στο σπηλαιώδη σώματα, το σπηλαιώδης ίνωση (σύνδεση των σηραγγωδών σωμάτων);
 • Μια ανεπάρκεια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία στο σώμα.

Να υποβαθμίσει την ισχύ μπορεί η χρόνια προστατίτιδα (φλεγμονή του προστάτη αδένα), καλοήθης υπερπλασία των αδένων του σώματος, η κιρσοκήλη – κιρσώδεις φλέβες του σπερματικού τόνου.

Στατιστικά σημειώνει ότι η ομάδα υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει επίσης οι άνδρες με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου: αθηροσκλήρωση, στεφανιαία νόσο, αρτηριακή υπέρταση.

Η επίδραση των ψυχολογικών παραγόντων στη δραστικότητα

Η συναισθηματική κατάσταση του ισχυρότερο φύλο έχει την ισχυρότερη επίδραση στην δραστικότητα. Ένας άνθρωπος που κατοικούν σε μια χρόνια κατάσταση στρες, νεύρωση, ή σοβαρή κατάθλιψη συχνά παρατηρήσετε μια μείωση της λίμπιντο, επιθυμία για το αντίθετο φύλο. Η κατάσταση αναστέλλεται αν ο τύπος δεν μιλάει με τον γιατρό. Μόνο το 25% των ανδρών επισκεφτείτε έναν ουρολόγο σε εύθετο χρόνο, σχετικά με το ιστορικό σεξουαλικής απογοήτευσης, αναμονή για τα υπόλοιπα, όταν η εικόνα έχει σταθεροποιηθεί από μόνη της, αλλά αυτό, φυσικά, δεν συμβαίνει.

δραστικότητα

Ψυχολογική ανικανότητα είναι το "a vicious circle". Αν ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί να τη σεξουαλική επαφή, αποσύρεται στον εαυτό του ακόμη περισσότερο, αφού προσπαθεί να αποφύγει το σεξ με κάθε τρόπο, γιατί πάντα αποτυγχάνει. Σύμφωνα με την υφιστάμενη κατάσταση στρες ή κατάθλιψη, να αρχίσουν να καλλιεργούν ό, τι είναι ήδη επηρεάζουν τη Γενική υγεία.

Η θεραπεία των διαταραχών της ψυχογενή φύση δύσκολη, επειδή είναι δύσκολο να καθοριστεί ο παράγοντας που οδήγησε στην παθολογική κατάσταση. Μερικές φορές, σημαντικό ρόλο παίζει το υποσυνείδητο μυαλό των ανδρών.

Ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ισχύ των ανδρών:

 1. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση, οι συχνές συγκρούσεις.
 2. Ο φόβος της σεξουαλικής αποτυχίας κάποιες φοβίες.
 3. Όταν η οικειότητα δεν ταιριάζει με τις φαντασιώσεις των ανδρών.
 4. Ψυχολογικό τραύμα, πιο συχνά, τα παιδιά.
 5. Κυρία γελοιοποίηση, ταπείνωση.
 6. Το φόβο προσβολής από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 7. Ο φόβος ότι η κοπέλα θα μείνει έγκυος.

Με την παρουσία ορισμένων παραγόντων να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της, δεν θα λειτουργήσει. Παιδί ή ενήλικας άνδρας χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια από ένα ψυχολόγο ή σεξολόγο.

Τι άλλο επηρεάζει την ικανότητα;

Όταν το κακό είναι μέλος της, η αιτία μπορεί να είναι το φαγητό. Όλα τα προϊόντα μπορούν να διαιρεθούν σε ορισμένες κατηγορίες. Αυτά που επηρεάζουν θετικά την ισχύ, την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης, να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης στο αίμα. Τα τρόφιμα που είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό, οδηγώντας σε αύξηση του βάρους, η οποία παραβιάζει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον κίνδυνο για αθηροσκλήρωση. Και το φαγητό ουδέτερη ομάδα, με άλλα λόγια, η οποία δεν επηρεάζει την αρρενωπότητα.

Στη λίστα των επικίνδυνων προϊόντων που περιλαμβάνει τα ακόλουθα: πατατάκια, μπισκότα, αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, στιγμιαία noodles, το γρήγορο φαγητό, τη μαργαρίνη. Και η λίστα συμπληρώνεται με μαγιονέζα, κέτσαπ, ψωμάκια, κέικ, γλυκά. Όταν ένας άνθρωπος παίρνει το λίπος, λίπος στη μέση, την κοιλία. Στο λιπώδη ιστό περιέχει μια ειδική ουσία είναι μια ορμόνη, η οποία μειώνει τη σύνθεση τεστοστερόνης.

Σε μια λίστα με καλά τρόφιμα για την ανέγερση περιλαμβάνουν: άπαχο κρέας, το χοιρινό, το βοδινό, στήθος Γαλοπούλας και κοτόπουλο, κουνέλι. Χρήσιμο καρύδια, τα θαλασσινά, τα φρούτα, φρέσκα χόρτα, λαχανικά, μέλι φυσικό.

Το κάπνισμα και η ανικανότητα έφερε δύο έννοιες που έχουν κάποια σχέση. Το γεγονός είναι ότι τα τσιγάρα περιέχουν πολλά τοξικά συστατικά που διαταράσσουν τη λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων. Το παρατεταμένο Κάπνισμα επηρεάζει τη λειτουργικότητα του αναπαραγωγικού συστήματος, τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας.

Στο αρσενικό δραστικότητα επηρεάζεται από το ακόλουθο κείμενο:

 • Φυσική κατάσταση. Απέδειξε ότι οι άνδρες που δεν ασκούν και να προχωρήσουμε λίγο, έχουν προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, η οποία εξασθενεί τη διατροφή των ιστών, υπάρχει ανεπαρκής ροή αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Επίσης, το ιστορικό του το υπερβολικό βάρος διαταράσσεται η ορμονική ισορροπία;
 • Αρνητική επίδραση στην δραστικότητα έχουν διάφοροι τραυματισμοί της κοιλίας, του πέους (τραύμα, ρήξη του σηραγγώδες λόγω ισχυρής πρόσκρουσης ή κατά τη διάρκεια του σεξ), κάκωση της πυέλου.

Πολλοί άνδρες κατά την άσκηση του σώματος όμορφη στρέφονται προς τα αναβολικά στεροειδή. Τα κεφάλαια αυτά προορίζονται για να χτίσετε μυϊκή μάζα. Ορισμένα προϊόντα περιλαμβάνουν συνθετική τεστοστερόνη. Λόγω των στεροειδών το σώμα μας παράγει λιγότερη τεστοστερόνη, η οποία μειώνει την λίμπιντο και τις σεξουαλικές διαταραχές.

Υπάρχουν και άλλα φάρμακα που μπορεί να βλάψουν τη στύση:

 1. Βαλεριάνα (μόνο για το ιστορικό της συχνής χρήσης και υψηλές δόσεις).
 2. Τα ηρεμιστικά και τα αντικαταθλιπτικά.
 3. Ηρεμιστικά.
 4. Αναστολείς των διαύλων ασβεστίου και βήτα-αποκλειστές. Αυτά τα φάρμακα επηρεάζουν τις απολήξεις των νεύρων, η οποία μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα.
 5. Τα οιστρογόνα, αντιανδρογόνα, αναστολείς της 5-άλφα-ρεδουκτάσης.
 6. Άλφα-1 αποκλειστές.
 7. Ανοσοκατασταλτικά.
 8. Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.
 9. Αναστολείς των υποδοχέων ισταμίνης (συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ελκώδης βλάβες του στομάχου). Να διαταράξουν την ορμονική ισορροπία στο σώμα.

Για να διατηρηθεί η δραστικότητα σε υψηλό επίπεδο, θα πρέπει να αποκλείσει από τη ζωή σας τους παράγοντες που επηρεάζουν την δύναμη αρνητικά.

σημάδια

Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε το σκληρό στρόφιγγες για την τρίτη ηλικία.

16.11.2018