Οι μέθοδοι και τα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας

Ιστορικά, οι άντρες είναι η σεξουαλική δραστηριότητα θεωρήθηκε όχι μόνο μια εγγύηση για την αναπαραγωγή, αλλά επίσης ένας παράγοντας που επηρεάζουν την ευημερία ολόκληρης της οικογένειας. Οι πρόγονοι πίστευαν ότι αν ο αρχηγός της οικογένειας είχε προβλήματα με την ισχύ, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ικανότητά της να στηρίξει την γόμφων στην οικονομία, ακόμη και σε ένα τόσο ελάχιστα προβλέψιμη φαινομένων, όπως η παραγωγικότητα της γης εκμεταλλεύσεις ή τη γονιμότητα των ζώων.

Οι μέθοδοι και τα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας

Τέτοιες αποφάσεις είναι απολύτως λογικό: ο άνθρωπος, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τη στύση βιώνει το άγχος. Ενοχλητικές σκέψεις είναι εμπόδιο στην καθημερινή Υποθέσεων και την επίλυση των επαγγελματικών καθηκόντων. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μια ειλικρινή συζήτηση με το γιατρό σας και το σωστό σχέδιο θεραπείας θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε για μια πλήρη σεξουαλική ζωή και αυτοπεποίθηση.

Γιατί το πρόβλημα της αύξησης της δραστικότητας έτσι ώστε οι σχετικές

"Δραστικότητα" - φιλισταίος έννοια που αναφέρεται στην ικανότητα του ανθρώπου να διατηρήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Των φτωχών δραστικότητα, ή ανικανότητα, σημαίνει ότι η ικανότητα αυτή είναι σπασμένο. Αλλά τι περιλαμβάνει αυτή η διαταραχή;

Οι γιατροί προτιμούν τον όρο "στυτική δυσλειτουργία" - αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής έχει προβλήματα με τη διέγερση ή με την υγιή λειτουργία του πέους. Μπορούμε να μιλήσουμε για την έλλειψη τόνο του οργάνου, η οποία καθιστά αδύνατη την επαφή, ή προβλήματα με την εκσπερμάτιση (απελευθέρωση του σπέρματος), η οποία εμφανίζεται πολύ νωρίς ή συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις. Ανικανότητα λοιπόν είναι πλήρης η μακρά απουσία της στύσης, που είναι ένα ακραίο αρνητικό βαθμού στυτική δυσλειτουργία.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι σπάνια μια ξεχωριστή ασθένεια - η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μιλάμε για αναμνήσεις από μια σοβαρή παθολογική διαδικασία που επηρεάζει πολλά όργανα και συστήματα. Επιπλέον, η μειωμένη δραστικότητα μπορεί να μεταφέρει ψυχογενή να είναι ένα αποτέλεσμα συναισθηματικό τραύμα ή σοβαρή πίεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε

Το ήμισυ των ανδρών άνω των 40 ετών, αργά ή γρήγορα αντιμέτωποι με στυτική δυσλειτουργία. Ωστόσο, σύμφωνα με ιατρικές στατιστικές, ανικανότητα "νεότερος" κάθε χρόνο: για το γιατρό να έρθει και μεσήλικες, και ακόμα και νέοι. Οι ειδικοί εξηγούν την κατάσταση με την αλλαγή του τρόπου ζωής των πολιτών (μείωση φυσικής δραστηριότητας, μη ισορροπημένη διατροφή), η ρύπανση του περιβάλλοντος και ακόμη και αυξανόμενο ρόλο των κοινωνικών δικτύων στην αντιμετώπιση των γυναικών, η έλλειψη φυσικής αλληλεπίδρασης στα πρώτα στάδια της Χρονολόγησης επηρεάζει αρνητικά την ορμονική τους άνδρες.

Άσχημα επεισόδια σεξ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή κάθε ανθρώπου, ωστόσο, στην πραγματική της στυτικής δυσλειτουργίας το πρόβλημα επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό (πάνω από 4 φορές στη σειρά), και την ελπίδα για την αυτο-αποκατάστασης δεν αξίζει τον κόπο. Τι περισσότερο, η αναβλητικότητα έχει ένα κακό αποτέλεσμα για τις προοπτικές της θεραπείας, επειδή η υποκείμενη παθολογία η μείωση στην ισχύ, το μόνο που θα πρόοδο.

Πώς να αυξήσει τη δύναμη του;

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Αυτό το ερώτημα, τουλάχιστον περιστασιακά, αλλά σε κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερο φύλο, ανεξάρτητα από την ύπαρξη προβλημάτων στη σεξουαλική σφαίρα: είναι δύσκολο να διαφωνήσει με το γεγονός ότι η ποιότητα του σεξ καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το βαθμό και τη διάρκεια της στύσης συνεργάτη. Φυσικά, υπάρχουν τρόποι για να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι, ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο ελκυστική μπορεί να φαίνεται κάποια εξωτική τεχνική, θα πρέπει να εξακολουθεί να συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να εφαρμόσει μεθόδους που συνιστώνται από τον ειδικό. Όλες οι μέθοδοι για την αύξηση της δραστικότητας, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία θα περιγράφουν την επόμενη.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Η πιο προσιτή, ακόμη λιγότερο αποτελεσματικός τρόπος για να επαναφέρετε ή να αυξήσει την ισχύ - οι συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής. Μερικοί από τους δικαιολογείται από μια ιατρική άποψη, αλλά μην ξεχάσετε σχετικά με τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε οργανισμού και διάφορους λόγους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Έτσι, η χρήση του βάμματα ή ελιξίρια, που εκπονήθηκε από παραδοσιακούς θεραπευτές, μπορεί να έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις σε ανθρώπινο επίπεδο.

Τα πιο δημοφιλή συμβουλές ως τακτική αντίθεση ντους, ατμόλουτρο, θεραπείες, εφαρμογή πάγου σε διάφορα μέρη του σώματος (με στόχο την εκπαίδευση των αιμοφόρων αγγείων), καθώς και την κατάποση εκχυλίσματα ginseng, Rhodiola rosea, τριφύλλι, Κινέζικα Schisandra, St. wort του Ιωάννη, τσουκνίδας, αχίλλεια και άλλα φυτά. Φυσικά για την αντιμετώπιση αυτές οι συμβουλές είναι δυνατή μόνο με την άδεια (και υπό την επίβλεψη του γιατρού, όπως και σε αγράμματους ή υπερβολικά ενεργό προσέγγιση, αυτά τα χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να βλάψουν την υγεία των ανδρών.

Προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας

Κατανάλωση ορισμένων τροφίμων μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική δύναμη, γεγονός που αναγνωρίζεται από πολλούς ουρολόγους-andrologists. Με ειδική δίαιτα, μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο της τεστοστερόνης είναι η κύρια ανδρική ορμόνη. Έτσι, τέτοιες ενέργειες έχουν καρύδια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (αϊράνι, koumiss, κ. λπ.), το τζίντζερ, το πιπέρι, την κανέλα, το γαρίφαλο, και το δημοτικό μπαχαρικά. Ευεργετική επίδραση στις στύσεις έχουν το μέλι, το σέλινο, κόλιαντρο, το σπανάκι, τα σπαράγγια, το κολοκύθι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, σύκα, ρόδια.

Αναμφισβήτητα και ο ρόλος της ισορροπημένης διατροφής στο "με αγάπη": χωρίς επαρκείς ποσότητες πρωτεϊνών στη διατροφή της, ακόμη και ένας υγιής άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία. Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό να εξετάσει τους χορτοφάγους και τους αθλητές, το τελευταίο που χρειάζεται πολλές πρωτεΐνες για την οικοδόμηση των μυών. Πηγές πρωτεΐνης για την αύξηση της δραστικότητας θεωρούνται τα θαλασσινά (ιδιαίτερα στρείδια), το βόειο κρέας, το τυρί, και τυρί με χαμηλά λιπαρά ψάρια - χωματίδα και το σκουμπρί. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβει στη διατροφή των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι πλούσια σε ιχθυέλαια, ο Λιναρόσπορος, και το ελαιόλαδο.

Άσκηση

Εικόνα του μια όμορφη και έξυπνη δεν είναι τυχαίο ότι οι άνδρες έλκονται από γυναίκες φαίνεται - καλή κατάσταση συνεπάγεται για να το αναπαραγωγικό σύστημα. Και πράγματι, οι άνδρες με παχυσαρκία, παραμελεί τη σωματική δραστηριότητα σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν την ανικανότητα εκείνων που επισκέπτονται τακτικά το γυμναστήριο ή να τραβά χιλιόμετρα στο διάδρομο. Το γεγονός είναι ότι το λίπος αυξάνει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών που καταστέλλουν τη δραστηριότητα της τεστοστερόνης. Έτσι, πολλοί οπαδοί του "καναπέδες-μπύρα" τρόπο ζωής όχι μόνο να αναπτύξουν προβλήματα στύσης, αλλά και να σταματά την ανάπτυξη του προσώπου τρίχα, και υπάρχουν σημάδια γυναικομαστία (αύξηση του μαστού σε μέγεθος).

Ψυχοθεραπεία

Στο 15-20% των περιπτώσεων επίμονη μειωμένη δραστικότητα λόγω παραβιάσεις "στο κεφάλι". Ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι αποτέλεσμα της χρόνιας έλλειψης ύπνου, το άγχος, αυξημένη ψυχολογική πίεση ή δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση που σχετίζονται με το σεξ. Η ανδρική ψυχή είναι αρκετά ευαίσθητα, και μετά από τα αρνητικά σχόλια από τον άνδρα, ο φόβος της αποτυχίας, υποσυνείδητα αποφεύγει τη σεξουαλική οικειότητα, η οποία στην πράξη εκδηλώνεται ως αδυναμία.

Για να βρούμε την πραγματική φύση της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι ένα γιατρό - με τη βοήθεια των ειδικών τεστ. Ωστόσο, αν το σημείο το πρωί ή το βράδυ ανεγέρσεις έξω από τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να σκεφτείτε να επισκεφθείτε ένα ψυχολόγο, εξειδικευμένο για τη διόρθωση των προβλημάτων με τη δραστικότητα της.

Μασάζ

Σωματική ζημιά στους μύες και τα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτήν την περιοχή (η οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά με την ανικανότητα της αγγειακής προέλευσης), και βελτιώνει την ευαισθησία του πέους, ανακουφίζει από σπασμούς, και έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχική στάση. Τη διεξαγωγή του μασάζ για τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί ως ιατρικός λειτουργός και ο ασθενής και ο συνεργάτης του (μετά από διαβούλευση με το γιατρό). Αυτή η μέθοδος είναι συχνά συνταγογραφείται ως θυγατρική για τα διάφορα προβλήματα με την ισχύ, την υπογονιμότητα και τις παθήσεις του προστάτη.

Φυσική θεραπεία

φυσική θεραπεία

Μια άλλη σημαντική μέθοδος για την αύξηση της δραστικότητας και θεραπευτική άσκηση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές ασκήσεις με στόχο την κατάρτιση τους μυς του περινέου. Την τακτική έντονη συστολή βελτιώνει την παροχή αίματος στην πύελο και διευκολύνει την έναρξη της στύσης κατά τη διέγερση της διαδικασίας (όπως είναι γνωστό, το πέος αυξάνει και γίνεται δύσκολο λόγω πλήρωσης με αίμα). Να κάνω φυσικοθεραπεία στη σύνθετη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας θα πρέπει να είναι καθημερινή, μέχρι μια σταθερή βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Ναρκωτικά

Χρήση ναρκωτικών - το πιο δημοφιλές, αλλά δεν είναι πάντα ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτίωση της δραστικότητας. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αθροιστικό αποτέλεσμα και είναι σχεδιασμένο για επείγουσα φροντίδα των ασθενών. Επιπλέον, για να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό φάρμακο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την αιτία της παράβασης: για παράδειγμα, αν η στυτική δυσλειτουργία είναι τα ορμονικά προβλήματα, και η θεραπεία θα πρέπει να στοχεύει στην ομαλοποίηση τους συγκέντρωση στο αίμα. Και αν η ανικανότητα έχει επέλθει λόγω της αθηροσκλήρωσης, είναι απαραίτητο για να επιτύχει την επέκτασή τους, τουλάχιστον κατά τη συνουσία.

Διάφορα εργαλεία - συμπεριλαμβανομένων των Συμπληρωμάτων διατροφής πρέπει να ληφθεί για πολλούς μήνες, δεν επηρεάζουν την ισχύ άμεσα, αλλά και να συμβάλει στην επιστροφή σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Άλλα φάρμακα - για παράδειγμα, σημαίνει ότι με βάση το sildenafil ή tadalafil, καθώς και πολλά ενέσιμα φάρμακα και αλοιφές - πράξη για την αγγειακή αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας και με στόχο την βραχυπρόθεσμη αποκατάσταση της στύσης.

Κενή επίδραση

Μια γνωστή ιατρική αρχή της λειτουργίας των τραπεζών, αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή εφαρμογής. Ομοίως, υπάρχουν πολλές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει η λειτουργία του πέους. Η κενή θεραπεία στη μείωση της δραστικότητας χρησιμοποιείται ως φυσικοθεραπευτικής μεθόδου που περιγράφεται μάθημα ή ως μόνιμη βοήθεια μέτρα για την οποία ένας ασθενής πηγαίνει ανεξάρτητα πριν από κάθε πράξη της συνουσίας. Μια ειδική συσκευή που βοηθά να δημιουργήσει μια αρνητική πίεση γύρω από το πέος, με αποτέλεσμα τη στύση. Αυτή η προσέγγιση δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα μια για πάντα, αλλά βοηθά μερικούς ασθενείς, αδιαφορώντας για την θεραπεία με το φάρμακο.

Θεραπεία με κρουστικά κύματα

Καινοτόμο προσέγγιση στην ουρολογία, με βάση την ικανότητα της ακουστικής κύματα για την τόνωση της αναγεννητικής διαδικασίες σε ζωντανούς ιστούς. Συνεδρίες UHT συμβάλλουν στο σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων του πέους, έτσι ώστε ακόμη και σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων με την περιφερική ροή αίματος (τα οποία συχνά εμφανίζονται σε καρδιοπαθείς και διαβητικούς) ανάκτηση δραστικότητα μετά από μερικές εβδομάδες. Η μέθοδος ουσιαστικά δεν έχει αντενδείξεις και επιτρέπει ακόμη και χωρίς τη χρήση φαρμάκων για την επίτευξη μακράς διαρκείας σταθερά αποτελέσματα σε ασθενείς διαφόρων ηλικιών.

Χαμηλή δραστικότητα - φυσικά, το άγχος για τους άνδρες. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις με τραγικό τρόπο: σύμφωνα με τους γιατρούς, θανατηφόρα κρούσματα αυτού του είδους σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζεται. Μην καθυστερείτε την επίσκεψη σας στο γιατρό αν παρατηρήσετε συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας. Όσο νωρίτερα ξεκινήσει η θεραπεία τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσουμε τη χαρά της μια έντονη σεξουαλική ζωή.

07.08.2018