Μειωμένη δραστικότητα: αίτια, συμπτώματα, θεραπεία.

Η αξία της δραστικότητας στη ζωή ενός ανθρώπου είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Επηρεάζει όχι μόνο την οικειότητα, αλλά και την αίσθηση της χρησιμότητας της ζωής. Πώς να λύσει τα προβλήματα με τη δραστικότητα και όπου αυτό το πρόβλημα; Εάν είναι συνδεδεμένη με την ηλικία; Να εξετάσει το πρόβλημα από όλες τις πλευρές.

Τα συμπτώματα από τη μείωση της δραστικότητας

αυξημένη δραστικότητα

Δραστικότητα - η ικανότητα του οργανισμού να τη σεξουαλική επαφή. Αποτελείται από τη σεξουαλική διέγερση και τη στύση. Μπορείτε δεν μπορεί να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, σημειώνοντας τα εξής:

 • Το ενδιαφέρον για το σεξ μειώνεται.
 • Πάντα έρχεται μια στύση του προκαταρκτικού.
 • Η στύση χάνεται κατά τη συνουσία.
 • Το πέος δεν είναι αρκετά σκληρά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Για να προκαλέσει μειωμένη δραστικότητα εύκολα, λόγω της πολυπλοκότητας του μηχανισμού. Υπάρχει μια στύση σε ανταπόκριση σεξουαλικής διέγερσης, στην οποία, μέσα από μια αλυσίδα των νευρικών ερεθισμάτων επιτυγχάνεται με την αυξημένη ροή του αίματος σε ειδικά σώματα του πέους, είναι ένα μαλακό ύφασμα το οποίο είναι γεμάτο με τις αρτηρίες και τις φλέβες. Το κλείσιμο της βαλβίδας εμποδίζει την ροή του φλεβικού αίματος. Στο τέλος, γεμίζοντας το σπηλαιώδη σώματα οδηγεί σε μια αύξηση στο μέγεθος του πέους, που είναι, η διαδικασία της στύσης και της σεξουαλικής επαφής. Σε αυτή την αλυσίδα: διέγερση - η ροή του αίματος - ανέγερση - κλείνοντας την εκροή του αίματος παραβίαση οποιουδήποτε συνδέσμου μειώνει την ικανότητα του σώματος να έχουν σεξουαλική επαφή. Να εξετάσει τους λόγους για την μείωση της δραστικότητας:

1 - Αδύνατη σεξουαλική διέγερση σχετίζεται με ψυχολογικά προβλήματα:

 • Η κατάθλιψη.
 • Το στρες.
 • Νευροψυχιατρικές παθήσεις.
 • Η στάση του συνεργάτη.
 • Υπερκόπωση.
 • Ο φόβος της αδυναμίας σεξουαλική επαφή.

Επίσης, η έλλειψη της διέγερσης μπορεί να συνδέεται με το ενδοκρινικό (ορμονικό) διαταραχές. Όταν δεν είναι αρκετά παράγεται των αρσενικών ορμονών, τότε η διαταραχή της λειτουργίας των γονάδων και ως αποτέλεσμα της μειωμένης λίμπιντο. Παρατηρείται σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, τα επινεφρίδια, τον διαβήτη και την παχυσαρκία.

Ο λόγος μπορεί να είναι η διακοπή του παλμού με στόχο την διέγερση. Αυτό συμβαίνει με νευρολογικές διαταραχές που επηρεάζουν την κίνηση:

 • Παραβίαση της εγκεφαλικής κυκλοφορίας.
 • Παθήσεις του νωτιαίου μυελού.
 • Η σκλήρυνση κατά πλάκας.

2 - Αν οι άνδρες κινήσει τα πάντα, προκειμένου, στη συνέχεια, υπάρχουν λόγοι τοπικής σημασίας:

 • Αρτηρία, η οποία τροφοδοτεί με αίμα το πέος, στενόχωρα, τότε μειώνεται η ροή του αίματος και μια αργή ή αδύναμη στύση.
 • Ο λόγος μπορεί να φλέβα, όταν οι βαλβίδες είναι ελάχιστα μπλοκαριστεί, και η εκροή του αίματος από την σπηλαιώδη σώματα. Δεν είναι γεμάτο με αίμα και η στύση είναι αδύναμο ή δεν παρουσιάζεται.

3 - ο Λόγος που συχνά βρίσκεται στην αθηροσκλήρωση και κιρσώδεις φλέβες. Η επιδείνωση της κυκλοφορίας του αίματος επηρεάζεται από την ακαμψία, ιδιαίτερα επιβλαβείς παρατεταμένη καθιστή θέση.

4 - ο λόγος για την πτώση της ισχύος που μπορεί να βρίσκεται σε σπηλαιώδη σώματα. Σε μια σειρά από ασθένειες ή τραυματισμούς που μπορεί να διαρθρωτική αλλαγή, και σπογγώδη ιστό που δεν είναι τεντωμένο με αίμα. Η διόγκωση του πέους κατά τη διάρκεια της διέγερσης δεν παρουσιάζεται.

5 - Συχνά σπασμένα δραστικότητα παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, δηλαδή του προστάτη, σοβαρή μορφή κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα.

6 - η Τελευταία ομάδα τους κύριους λόγους για αυτό είναι η στυτική δυσλειτουργία ως ανεπιθύμητη ενέργεια ορισμένων φαρμάκων. Μετά την ακύρωση, τη δύναμη ιατρικής αποκατασταθεί.

Μειωμένη δραστικότητα μετά τα 40

Οι στατιστικές δείχνουν ότι για σαράντα χρόνια, οι μισοί από τους άνδρες, υπάρχει μια μείωση στην ισχύ. Γιατί σε αυτή την ηλικία. Η κύρια αιτία είναι η μείωση του σχηματισμού της τεστοστερόνης, η ανδρική ορμόνη, και τη σεξουαλική δραστηριότητα και σεξουαλική διέγερση εξαρτάται από το επίπεδο του. Θετικό σημείο: σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης, χωρίς τη χρήση των ναρκωτικών:

τα προβλήματα με τη δραστικότητα
 • Κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες.

Αυτό είναι ενδιαφέρον: 10 συμβουλές για να βοηθήσει τον ύπνο

Η τεστοστερόνη παράγεται στη φάση του βαθύ ύπνου.

 • Αύξηση του σωματικού βάρους.

Αποδείχθηκε ότι ο λιπώδης ιστός αρσενικές ορμόνες φύλων μετατρέπονται σε γυναικεία οιστρογόνα.

 • Η εξομάλυνση του εφοδιασμού.

Να διαφοροποιήσουν τη διατροφή του ξηροί καρποί, τα θαλασσινά, τα βότανα, τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μούρα.

Προσπαθήστε να μην τρώτε το βράδυ. Το σώμα χρειάζεται ενέργεια για να παράγει ορμόνες, και να τα ξοδεύει στην πέψη των τροφίμων.

 • Η σωματική δραστηριότητα.

Αν είστε ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι η ώρα για να ξεκινήσει.

 • Η αποχή από το αλκοόλ.

Αλκοολούχα ποτά συμβάλλουν στην μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα και να προκαλέσει βλάβη στους όρχεις, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της ορμόνης.

Συχνά ο λόγος είναι ψυχολογικά προβλήματα. Ένα ιδιαίτερο ρόλο διαδραματίζει το φόβο της σεξουαλικής ανικανότητας, αναπτύσσεται σε ανθρώπους που οφείλονται σε προβλήματα με τη στύση κατά το παρελθόν έχει σεξουαλικές σχέσεις. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, οι ειδικοί συστήνουν να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τα προβλήματα και τις αποτυχίες, να μειώσει το επίπεδο του άγχους. Το σημαντικό ρόλο που παίζει η στήριξη του συνεργάτη.

Μετά από σαράντα χρόνια, κατά προτίμηση δύο φορές το χρόνο για να λάβουν μέρος στην εξέταση ανδρολόγος, και ουρολόγος. Ακόμα και αν νομίζετε ότι είναι όλα μια χαρά. Ανακαλύφθηκε το χρόνο αλλαγές του προστάτη, ουρογεννητικό ασθένειες, θα βοηθήσει να αποτρέψει προβλήματα οδοντοφυΐας δραστικότητα.

Μειωμένη δραστικότητα μετά από 50

Δυσκολίες με τη δραστικότητα εμπειρία πολλοί άνδρες μετά τα 50 χρόνια. Το σώμα γερνάει, αλλά όχι πάντα, η ηλικία είναι καθοριστικός παράγοντας στην πολιτεία της σεξουαλικής υγείας. Εκτός από τη γήρανση, πολλοί άνδρες έχουν συσσωρευτεί την ηλικία που σχετίζονται με ασθένειες.

 • Σε καρδιαγγειακές παθήσεις (εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή), καρδιακή μυϊκή αδυναμία, μειωμένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα. Και η δραστικότητα εξαρτάται από την κυκλοφορία του αίματος.
 • Απώλεια της ελαστικότητας και συστολή των αιμοφόρων αγγείων αθηροσκλήρωση, μειώνει τη ροή του αίματος, και αυτό εξαρτάται από την ταχύτητα της στύσης.
 • Ουλές, η οποία εμφανίστηκε στον προστάτη σε χρόνια προστατίτιδα, εμποδίζοντας το πέρασμα των ερεθισμάτων είναι υπεύθυνος για τη στύση και την εκσπερμάτωση.

Μια άλλη αιτία σχετιζόμενη με την ηλικία αλλαγές από την ισχύ, την ανεπάρκεια ανδρογόνων (χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης). Σεξουαλική λειτουργία και την επιθυμία εξαρτάται από τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ως εκ τούτου, η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει από την αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης. Μετά από 50 να αυξήσει μόνο φυσικές μεθόδους (διατροφή, σωματική δραστηριότητα, η αποφυγή επιβλαβών συνηθειών) είναι δύσκολο, ως εκ τούτου, η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Ο γιατρός συνταγογραφεί φάρμακα που περιέχουν τεστοστερόνη.

Συχνά οι άνδρες απέχουν από το σεξ. Αλλά χωρίς κίνηση, οι μύες αποδυναμώνουν, τόσο των γεννητικών οργάνων γυμναστική. Μελέτες αποδεικνύουν ότι η καλύτερη εκπαίδευση - η τακτική σεξουαλική ζωή. Ακόμη και με αποχή επιδεινώνει την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε συμφορητική διαδικασίες, και, ως αποτέλεσμα, παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος (κυστίτιδα, προστατίτιδα), τα οποία είναι τα προβλήματα κατά τη συνουσία.

μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Ο λόγος έγκειται όχι μόνο στην ηλικία, αλλά σε τρόπο ζωής. Το κάπνισμα, το αλκοόλ, έλλειψη σωματικής άσκησης, κακή διατροφή οδηγούν σε πρόωρη φθορά του σώματος. Και ως αποτέλεσμα, το περιθώριο τρέχει έξω. Πνευμονική ασθένειες εξελιχθεί σε ασθένεια. Και αυτή, με τη σειρά του, μειώνει τις πιθανότητες για τους άνδρες.

Θεραπεία της δραστικότητας μείωση

Πρέπει να εξαλείψουμε την αιτία για τη μείωση της δραστικότητας, δεν να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα.

Καλή δραστικότητα εξαρτάται από τον τρόπο ζωής. Αν υπήρχαν προβλήματα στον οικείο τομέα, μπορούν να επιλυθούν με φυσικό τρόπο, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Η σωστή διατροφή.

 • Να είστε βέβαιος να περιλαμβάνουν τις βιταμίνες Ε, C και της ομάδας Β και ανόργανα στοιχεία: ο ψευδάργυρος και το σελήνιο.

Καλό θα είναι να καταναλώνουν τροφές που αυξάνουν την λίμπιντο: κακάο, φράουλες, καρύδες, τα πορτοκάλια, καρύδια, ρόδι, θαλασσινά, κρεμμύδι, σκόρδο. Χρησιμοποιήστε μπαχαρικά: τζίντζερ, βανίλια, κανέλα, μέντα.

 • Μην κάνετε κατάχρηση λιπαρό και πολύ πικάντικο φαγητό.
 • Προσπαθήστε να μην τρώτε το βράδυ.
 • Αξίζει να σημειωθεί ουσίες για την ενίσχυση της δραστικότητας είναι αφροδισιακά (σοκολάτα, μαντζουράνα, τα εσπεριδοειδή, δεντρολίβανο, Γιασεμί, κ. λπ.). Την τόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας και της λίμπιντο.
 1. Η σωματική δραστηριότητα. Ο κίνδυνος προβλήματα δραστικότητα κατά 70% μείωση των σπορ. Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας. Κατά την εκτέλεση, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου και τα τρένα ηβική-PC μυών και τη μυϊκή ισχύ. Απαραίτητη για την καθιστική ζωή (τρένο "μυϊκή δύναμη" δεν μπορεί να σηκωθεί από την καρέκλα του).
 2. Ομαλοποίηση του βάρους. Υπερβολικό βάρος επηρεάζει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Σε λιπώδης ιστός παράγει οιστρογόνα στο γυναικείο φύλο ορμόνη. Εξαιτίας αυτών των αλλαγών προκύψουν προβλήματα επαφή (μειωμένη λίμπιντο και στύση). Για την απώλεια βάρους, είναι απαραίτητο να τηρούν το ενεργειακό ισοζύγιο είναι ότι η ενεργειακή πρόσληψη και δαπάνη πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Θα σας βοηθήσει με τη διατροφή και την άσκηση.
 3. Ο σωστός ύπνος. Μόνο υπό συνθήκες σωστού ύπνου παράγει τεστοστερόνη. Πρέπει να κοιμηθώ τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα στη σιωπή και το σκοτάδι.
 4. Πρόληψη του άγχους. Εμπειρίες συμβάλλουν αδύνατη σεξουαλική διέγερση. Είναι απαραίτητο να δοθεί η δέουσα προσοχή για να ξεκουραστούν και να επανεξετάσει τη σχέση που προκαλεί το στρες.
 5. Η απόρριψη από τις κακές συνήθειες. Αρνείται το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το Κάπνισμα ο άνθρωπος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη δραστικότητα. Επειδή το αλκοόλ διαταράσσει τη σχέση του με τον εγκέφαλο και τα γεννητικά όργανα. Φάρμακα επηρεάσει άσχημα τη σεξουαλική κέντρα, σπάζοντας μια σεξουαλική κλίση. Η νικοτίνη έχει αγγειοσυσπαστική επίδραση, η οποία μπορεί να εξαπλωθεί και να τα αιμοφόρα αγγεία του πέους.
 6. Να αναθεωρήσει το κιτ πρώτων βοηθειών. Προσπαθήστε να αντικαταστήσει τα φάρμακα με παρενέργειες στυτική δυσλειτουργία.

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο σίγουρος για να διαβάσετε τις οδηγίες (σχολιασμός).

Οι άνδρες συχνά χρησιμοποιούν φάρμακα για να λύσει τα προβλήματα κατά τη συνουσία, συνήθως για να διατηρήσει το χρόνο ανέγερσης. Έχουν διαφορετικό μηχανισμό δράσης.

Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας

 • Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης.

Αποτέλεσμα: βελτίωση της πλήρωση του πέους με αίμα.

 • Φάρμακα για συστηματική χρήση.

Δράση: διεγείρει τη ροή του αίματος σε ορισμένους φορείς.

 • Ορμονικά φάρμακα.

Δράση: την εξάλειψη των ανδρογόνων ανεπάρκεια (αυξημένη τεστοστερόνη επίπεδο).

 • Φάρμακα αντικαταθλιπτικά.

Δράση: διόρθωση του εγκεφάλου.

 • Φάρμακα στην αγορά μπορεί να έχει μια επανορθωτική επίδραση, αλλά η αποτελεσματικότητα του για την αύξηση της δραστικότητας, δεν έχει αποδειχθεί.

Πριν από τη χρήση συνθετικών ναρκωτικών, μπορείτε να δοκιμάσετε το φυσικό (natural) μεθόδους για τη βελτίωση της δραστικότητας.

Θεραπεία η μειωμένη δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα

δραστικότητα

Τα βότανα βοηθούν στην ομαλή χαλάρωση μυών, αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος. Έχουν ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, καθώς και ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες. Συχνά προετοιμάσει ένα βάμμα είναι εύκολο.

Βάμμα της ρίζας του ginseng με μέλι. Μία από τις καλύτερες λαϊκές θεραπείες. Βάμμα διορθώνει μια σοβαρή παραβίαση της δραστικότητας. Αυξάνει τη σύνθεση της τεστοστερόνης, αύξηση της δραστικότητας.

Για το μαγείρεμα θα πρέπει να ανακατεύουμε 0.5 κουταλιές της σούπας τριμμένη ρίζα με 350 gr. μέλι και κρατήστε το για μια εβδομάδα και ένα μισό. Λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα για 1 κουταλάκι του γλυκού. Μετά από ένα μήνα θεραπείας, όχι μόνο βελτιώνει τη δύναμη, και τη γενική υγεία.

Ένα μείγμα από μέλι και καρύδια. Λοιπόν αυτό το ποτό αυξάνει τη δραστικότητα στους άνδρες.

Καρύδια αλέθεται και αναμειγνύεται με μέλι σε ίσες αναλογίες (1 προς 1).Πάρτε το μείγμα μέσα σε ένα μήνα, 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα, 30 λεπτά μετά από ένα γεύμα.

Βάμμα σκόρδο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, συμπεριλαμβανομένων και στα γεννητικά όργανα.

1 κιλό σκόρδο ψιλοκομμένο, διπλωμένο σε τρεις-λίτρων βάζο και γεμίστε το υπόλοιπο με το βρασμένο νερό. Εμποτίστε για ένα μήνα, κουνώντας το περιεχόμενο κάθε μέρα.

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα μέχρι την έγχυση δεν θα τελειώσει.

Η έγχυση του θυμαριού. Βοηθά να λύσει το πρόβλημα με την αύξηση της δραστηριότητας των σπερματοζωαρίων και την παραγωγή τεστοστερόνης. Επίσης χρησιμοποιείται για την πρόληψη της προστατίτιδας.

1 κουταλιά της σούπας βότανα, ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό (250 ml.). Πίνετε μισό Φλιτζάνι δύο φορές την ημέρα μετά τα γεύματα. Το μάθημα διαρκεί έξι μήνες.

Έγχυση της τσουκνίδας. Αναγνωρίζεται λαϊκή θεραπεία. Χρήση πριν από την επαφή. Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και στύση. Διεγείρει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και το μεταβολισμό.

1 κουταλιά της σούπας βότανα, ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό (250ml). Για ποτό σε τρεις διαιρεμένες δόσεις, πριν από τα γεύματα.

Για να λύσει το πρόβλημα μειωμένη δραστικότητα θα πρέπει να προσεγγιστεί από όλες τις πλευρές. Πρώτον, να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεύτερον, θα πρέπει να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες. Τρίτη, φροντίστε να τηρείτε τη σωστή διατροφή. Εάν είναι απαραίτητο, το φάρμακο, δεν μπορεί να εγκαταλείψει τις φυσικές μεθόδους λύση. Χρησιμοποιώντας μαζί τους θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα και θα είναι σε θέση να εγκαταλείψουν τα συνθετικά ναρκωτικά στο μέλλον.

05.10.2018