Το κάπνισμα και η δραστικότητα: η επίδραση των συνηθειών για την υγεία των ανδρών

Η υγεία κάθε τους άνδρες που έχουν εθισμό στο καπνό, σταδιακά επιδεινούμενη. Η εισπνοή των επιβλαβών καπνού, επηρεάζει κυρίως τους πνεύμονες και το καρδιαγγειακό σύστημα, μπορεί να προκαλέσει πολλές σοβαρές ασθένειες.

Το κάπνισμα και δραστικότητα

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι εκτός από τα προβλήματα με τα εσωτερικά όργανα, τα οποία υποφέρουν από την έλλειψη οξυγόνου απείλησε τους για την υγεία των ανδρών.

Το κάπνισμα και η δραστικότητα έχουν άμεση σχέση, πιο συχνά και περισσότερο ένα πρόσωπο εισπνέει πίσσα και τη νικοτίνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της στυτικής δυσλειτουργίας, μέχρι μια συνολική απώλεια της ικανότητας να κάνουν σεξ και να έχουν τα παιδιά. Και δεν είναι ένας μύθος, για να τρομάζουν τους άντρες που έχουν αυτή τη συνήθεια, ένα αποδεδειγμένο γεγονός της επιστήμης.

Ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική δύναμη, είναι ότι το Κάπνισμα ο άνθρωπος είναι σε κατάσταση αυξημένης πίεσης. Αυτό συμβαίνει επειδή το Κάπνισμα προκαλεί η ανεπαρκής πρόσληψη του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών. Αυτό οδηγεί σε κόπωση και το στρες, καθώς και σε κακή υγεία. Το κάπνισμα και η ισχύς είναι άμεσα συνδεδεμένοι, αλλά δεν είναι όλοι οι άνδρες βλέπουν αυτό το μοτίβο.

Δηλητηρίαση από δηλητήρια είναι αργή, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει τη σχέση αυτή, γράφοντας off αναδυόμενες προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα, το αποτέλεσμα άλλων παραγόντων. Για τη μειωμένη λίμπιντο δεν είναι πολύ ωραίο να σου μιλήσω, και συχνά σε αυτή την κατάσταση δεν στρίβετε αμέσως στο γιατρό. Για πολλούς καπνιστές τσιγάρων βιώσει μειωμένη σεξουαλική λειτουργία γίνεται ένα πραγματικό πρόβλημα. Φόρουμ αφιερωμένο στην ανδρική υγεία, το θέμα το Κάπνισμα και τις επιπτώσεις του στην δραστικότητα δεν είναι παραμελημένο.

Η επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα:

  • Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζεται από το κάπνισμα τσιγάρων καταστροφική. Το συχνό Κάπνισμα σε μεγάλους αριθμούς μειώνει την περιεκτικότητα στο αίμα. Δηλητηρίαση δηλητήρια δεν περνά απαρατήρητη. Την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης μειώνεται και μαζί με αυτό μειώνεται και η ικανότητα του ανθρώπου να διαπράξουν σεξουαλική πράξη.
  • Η επίδραση του Καπνίσματος στο αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών αρνητικά. Μειώνει την ικανότητά του να έχουν τα παιδιά, το λεγόμενο γονιμότητας. Η ιδέα ότι μια τέτοια επιρροή είναι δυνατόν στο απώτερο μέλλον — είναι παραπλανητική, γιατί ξεκινά με το πρώτο καπνίσει τσιγάρο. Με κάθε επόμενη δόση από τα δηλητήρια που εισέρχονται στο σώμα κατά την αναπνοή νικοτίνη, καπνό, η κατάσταση είναι μόνο αυξάνεται χειρότερα. Η νικοτίνη είναι μια ισχυρή τοξίνη, μειώνει τόσο τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του. Ένα καλά γνωστό γεγονός ότι ενημερώνεται κάθε 3 μήνες, αν κάποιος συνεχίζει να καπνίζει, γίνεται λιγότερο βιώσιμη. Σε μια στενή σχέση, δεν είναι μόνο το Κάπνισμα και την ισχύ τους, αλλά και μειωμένη αναπαραγωγική λειτουργία στους άνδρες από τη δράση της εισπνοής καπνού.
  • Το κάπνισμα και η στυτική δυσλειτουργία είναι άμεσα συνδεδεμένες. Εκτός από τα προβλήματα που προκαλούνται από την κούραση και το άγχος που προκαλούν στυτική δυσλειτουργία ψυχογενή φύση, καπνού οδηγεί σε οργανική δυσλειτουργία.
  • Την ανικανότητα από το Κάπνισμα είναι η πιο ακραία μορφή της στυτικής δυσλειτουργίας. Νικοτίνη, καπνός καταστρέφει το ανθρώπινο σώμα σταδιακά, οδηγώντας τελικά σε μη αναστρέψιμες συνέπειες. Εάν κατά την πρώτη ο ασθενής αισθάνθηκε μόνο ένα ελαφρύ παραβιάσεις στην σεξουαλική σφαίρα, με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να επιδεινωθούν. Το γεγονός ότι το μονοξείδιο του άνθρακα, όταν το Κάπνισμα τους αποτρέπει από τη λήψη σώμα το οξυγόνο, το οποίο είναι η αιτία της αγγειακής βλάβης. Το τείχος περιοχή του πέους είναι πολύ λεπτό, τόσο πιθανό να συμβεί ανοίξει. Το αίμα παύει να ρέει κανονικά στο πέος, που οδηγεί σε ανικανότητα. Τα δηλητήρια που υπάρχουν στον καπνό του τσιγάρου επηρεάζουν αρνητικά την παραγωγή των ορμονών του φύλου, ως συνέπεια άνδρες έχουν χάσει την επιθυμία να κάνει σεξ.

Η σύνθεση των τσιγάρων

πώς τα τσιγάρα επηρεάζει την δραστικότητα

Προκειμένου να κατανοήσουμε τη σχέση του Καπνίσματος και την ισχύ της, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τη σύνθεση των τσιγάρων και η επίδρασή τους στο ανθρώπινο σώμα. Γνωστά και οικεία σε πολλά άτομα, η νικοτίνη δεν είναι η επικίνδυνη ουσία που προσλαμβάνεται, ενώ το Κάπνισμα. Η ουσία αυτή είναι ένα μαλακό ναρκωτικό, το συνηθίσει το σώμα.

Εισπνοή μικρές δόσεις, το άτομο αισθάνεται βραχυπρόθεσμες εγρήγορση, βελτίωση της διάθεσης, διέγερση και ζάλη. Αυτό το αποτέλεσμα κάνει ο καπνιστής για να επιτευχθεί μια νέα τσιγάρο. Ήπια ευφορία εξαφανίζεται πολύ γρήγορα, και η αναγκαία δόση της νικοτίνης είναι όλο και περισσότερο.

Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το ενιαίο τσιγάρο περιέχει έως και 5 χιλιάδες τοξικά στοιχεία. Δηλητηριάζουν τόσο ο καπνιστής και όσοι εισπνέουν τον καπνό χωρίς τη θέλησή τους, απλά να είναι κοντά του. Το φίλτρο μπορεί να κρατήσει όχι περισσότερο από 40% από επιβλαβείς ουσίες, όπως το αρσενικό, το μεθάνιο, ακεταλδεΰδη, φαινόλη, μόλυβδος, κ. λπ. επικίνδυνο για την σύνδεση του σώματος. Είναι αέρας στους πνεύμονες και στη συνέχεια στο αίμα, μόνο επηρεάζει αρνητικά τα όργανα και τα συστήματα του ανθρώπου. Το κάπνισμα και την ισχύ τους, δυστυχώς, είναι ασυμβίβαστη με κάθε άλλη.

Πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ισχύ των ανδρών και μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα

Οι επιστήμονες και οι γιατροί έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες στον τομέα της πώς το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα. Υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και αναφορές, που μπορεί να διαβάζει κανείς. Απέδειξε ότι οι άνδρες που καπνίζουν ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, ο κίνδυνος για προβλήματα με σεξουαλικό όργανο αυξάνει κατά 60 τοις εκατό. Ακόμα και αν έχει κατά καιρούς καπνίζει ένα ή δύο τσιγάρα, η πιθανότητα να γίνει ανίκανος αυξάνει κατά 15%.

Είναι σαν μια λαχειοφόρο αγορά, αλλά σε κάθε περίπτωση, η μακροχρόνια εμπειρία του Καπνίσματος το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ορισμένων διαταραχών στο σώμα. Δεν μπορεί να είναι ρητή, από καιρό σε καιρό, αλλά αν δεν μπορεί να αρνηθεί από αυτή την κακή συνήθεια, μπορεί να υπονομεύουν την υγεία. Κάθε οργανισμός έχει ένα περιθώριο ασφάλειας, και αν κάθε μέρα σκόπιμα το δηλητήριο, θα οδηγήσει σε αποτυχίες στην εργασία του.

Δεν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σχετικά με τη δραστικότητα

Παρά την υπάρχουσα άποψη ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο ασφαλές, εξακολουθεί να ασκεί μια λανθάνουσα απειλή για την υγεία των ανδρών. Τεχνολογία ο καπνός εισπνέεται αραιώνεται, αλλά εξακολουθεί να προστατεύει πλήρως τον καπνιστή από τις αρνητικές συνέπειες.

Το φίλτρο, η συσκευή γρήγορα γίνεται φραγμένο και σταματά για να καθαρίσει, όπως απαιτείται. Οι άντρες που καπνίζουν ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προστατεύονται από τον κίνδυνο για προβλήματα με τη στυτική λειτουργία, μέχρι την ανάπτυξη της ανικανότητα.

Το σπέρμα είναι επίσης επηρεάζονται από τις αρνητικές επιδράσεις των τοξινών στον καπνό. Θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σχετικά με το πώς το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα, την απόφαση σχετικά με τη σκοπιμότητα της χρήσης ηλεκτρονικά τσιγάρα λήφθηκε συνειδητά.

Η hookah σχετικά με τη δραστικότητα

δραστικότητα

Καπνίσματος Hookah έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο επιβλαβές όσο και η εισπνοή του καπνού των συμβατικών τσιγάρων:

  • ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ το Κάπνισμα;
  • διατηρημένα με απλή ψύξη φίλτρο μέσα από τον καπνό *
  • υψηλής ποιότητας καπνών;
  • η απουσία ειδικό χαρτί για το Κάπνισμα.

Ο καπνός διέρχεται από το υγρό γίνεται βαρύτερο και πιο υγρό, έτσι ώστε να παραμένει περισσότερο στους πνεύμονες. Παρά το γεγονός ότι περνά μέσα από το σύστημα ψύξης, δεν είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση της θερμοκρασίας. Το μεγαλύτερο μέρος του καπνού δεν είναι διαλυμένο και εισέρχεται στους πνεύμονες μαζί με την περιορισμένη βαρέα μέταλλα και η νικοτίνη.

Οι επιστήμονες έχουν διεξαχθεί μελέτες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν χρησιμοποιείται αρκετές φορές την εβδομάδα, ναργιλές, οι άνδρες είναι μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, μέχρι την πλήρη απώλεια της επιθυμίας για σεξ. Αυτό είναι επειδή ο καπνός επηρεάζει τους μυς του πέους, εάν η hookah παρασκευάζεται με βάση το αλκοόλ, μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση. Ο κίνδυνος ανικανότητας σε άτομα που καπνίζουν ναργιλέ 2 φορές υψηλότερες από εκείνες που δεν καπνίζουν. Πληροφορίες σχετικά με το πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ισχύ, είναι, επίσης, που ισχύουν για τη χρήση του ναργιλέ.

Θα επιστρέψει δραστικότητα σταματήσουν το Κάπνισμα

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι Ναι, αν η κατάσταση της υγείας δεν είναι πάρα πολύ κακό. Το σπάσιμο της εξάρτησης, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προβλήματα στύσης προκαλείται από το Κάπνισμα, και όλα θα είναι πίσω σε κανονικό. Αν υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του καρδιαγγειακού συστήματος και απόφραξη των φλεβών του πέους θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει τις απαραίτητες δοκιμές και ελέγχους, και στη συνέχεια θα σας συνταγογραφήσει τη θεραπεία, σύμφωνα με τη διάγνωση.

Πώς να επαναφέρετε την ισχύ, αν υπάρχει παραβίαση της στυτικής λειτουργίας

Στο θέμα της αποκατάστασης της ισχύος, τις παραβιάσεις που σημειώθηκαν λόγω των τσιγάρων, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί. Ο ασθενής πρέπει να σταματήσουν το Κάπνισμα. Σύμφωνα με μελέτες, ακόμα και η αποχή από το Κάπνισμα για 8 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή είναι ήδη συμβάλλουν στην αύξηση της δραστικότητας. Όταν η άρνηση του να τον κάνει, το σώμα σας θα ανακάμψει σταδιακά, και η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά. Αυτό προϋποθέτει ότι η κατάσταση του ασθενούς δεν είναι σε λειτουργία. Με την παρουσία των σοβαρών διαταραχών του αναπαραγωγικού συστήματος, καμία θεραπεία δεν μπορεί να κάνει, αλλά το Κάπνισμα θα εξακολουθούν να αρνούνται να το δω έφερε αποτελέσματα. Πριν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας και την αρρενωπότητα, τη μελέτη, η επίδραση του Καπνίσματος σε ισχύ, και εάν είναι η αμφίβολη ευχαρίστηση των θυμάτων.

03.10.2018