Ποια τρόφιμα για να αυξήσει την ισχύ των ανδρών: μια λίστα με χρήσιμες και απαγορευμένες τροφές

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, χωρίς τη δέουσα προσοχή για την οποία ο άνθρωπος μπορεί να χάσει την ικανότητα να τεκνοποιήσει. Σήμερα, υπάρχουν πολλές καλές μεθόδους για να απαλλαγούμε από σεξουαλική ανικανότητα στο σπίτι, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αν δεν είναι έγκαιρη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Αυτό αφορά κυρίως την απόρριψη από τις κακές συνήθειες και να επανεξετάσει τη διατροφή σας. Προκειμένου να αυξηθεί η δραστικότητα είναι αρκετό για να αφαιρέσει από το καθημερινό μενού, το πρόχειρο φαγητό και να το αντικαταστήσετε με τροφές πλούσιες σε μέταλλα και βιταμίνες.

προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας

Η σωστή διατροφή και η δραστικότητα: τι είναι η σύνδεση;

Το πρόχειρο φαγητό έχει ένα κακό αποτέλεσμα όχι μόνο για τη δύναμη, αλλά επίσης σχετικά με την κατάσταση ολόκληρου του οργανισμού. Αυτό προκαλεί την εμφάνιση του προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, προκαλεί την παχυσαρκία και συμβάλλει στη διαταραχή των μεταβολικών διεργασιών. Όλα αυτά αργά ή γρήγορα οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία, να απαλλαγούμε από τα οποία μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο.

Για να διατηρήσετε την υγεία των ανδρών οι γιατροί να συστήσω να δώσουν προσοχή στην επιλογή τη σωστή διατροφή. Με τη βοήθεια των υγιεινών τροφίμων, είναι δυνατόν να κορεστεί το σώμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και να επιταχύνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Μια καλή προσθήκη σε μια υγιεινή διατροφή θα πρέπει να ασκήσει για να ενισχύσει την ηβική-κοκκυγικό μυών και την πρόσληψη των Συμπληρωμάτων διατροφής.

Top 5 προϊόντα που αποτελούν απειλή για τη δραστικότητα

Οι διατροφολόγοι έχουν κάνει μια λίστα με τα τρόφιμα που είναι πιο επιβλαβή για την υγεία των ανδρών. Τη συχνή παρουσία στη διατροφή με 100% πιθανότητα θα οδηγήσει σε ανικανότητα, και σε ορισμένες περιπτώσεις υπογονιμότητας.

 1. Η βιομηχανική παραγωγή κρέατος. Κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι που πωλούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, περιέχει μια σειρά από ορμόνες που χρησιμοποιούνται από το κρέας των παραγωγών για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των ζώων. Με τη χρήση των προϊόντων αυτών μεταξύ των ανδρών διαφέρει προσωπική ορμονική ισορροπία που οδηγεί σε ανικανότητα, καθώς και σε δυσλειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.
 2. Καπνιστά. Προϊόντα ζεστά ή κρύα καπνιστά αντιμετωπίζεται με ένα ειδικό διάλυμα, που προκαλούν τη συσσώρευση τοξινών στους αδένες ευθύνεται για την παραγωγή της τεστοστερόνης.
 3. Fast food. Fast food γεύματα είναι η κύρια πηγή των TRANS-λιπαρών οξέων, τα οποία προκαλούν μεταλλάξεις στο γενετικό επίπεδο και σοβαρές διακυμάνσεις των ορμονικών επιπέδων. Η τακτική κατανάλωση του street food μπορεί να προκαλέσει παχυσαρκία και μειώνουν τη στύση.
 4. Προϊόντα αρτοποιίας. Αρτοσκευάσματα και το ψωμί, περιέχουν περισσότερο επιβλαβές για τους άνδρες προϊόντα – μαγιά και τη ζάχαρη. Θα βοηθήσει να μειώσει το επίπεδο της τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει το αρσενικό βιωσιμότητα στο κρεβάτι.
 5. Κρέας σόγιας. Η σόγια είναι ένα προϊόν το οποίο είναι η κύρια πηγή φυτοοιστρογόνων – φυτικά υποκατάστατα των γυναικείων ορμονών. Μικρές ποσότητες από τα προϊόντα σόγιας δεν θα βλάψει την υγεία των ανδρών, αλλά η υπεραφθονία στη διατροφή εμποδίζει την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Επιπλέον, οι γιατροί συστήνουν να περιοριστεί η χρήση προϊόντων όπως

 • το λίπος του γάλακτος, ξινή κρέμα *
 • λουκάνικο;
 • ημι-τελικών προϊόντων *
 • τα γλυκά;
 • σνακ;
 • το ηλιέλαιο.

Να βλάψει την αθλητική διατροφή

σωστή διατροφή

Η διατροφή των αθλητών έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • υψηλή ενεργειακή αξία *
 • ταχεία απορρόφηση
 • την επιτάχυνση της οικοδόμησης μυών.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τώρα παντού μιλώντας για τα οφέλη της αθλητικής διατροφής, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την ανδρική υγεία. Αυτό είναι επειδή η διατροφή ενός ατόμου που ασχολούνται επαγγελματικά με κάποιο άθλημα που αποτελείται κυρίως από την κατανάλωση μιας ποικιλίας πρόσθετων ουσιών τροφίμων με την πρωτεΐνη, η οποία επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο, τη σεξουαλική επιθυμία.

Για να βοηθήσει το σώμα σας για την καλύτερη αντιμετώπιση με σωματική δραστηριότητα, οι ειδικοί συστήνουν να εγκαταλείψουν τα διάφορα χημικά παρασκευάσματα, και να δώσει προτεραιότητα σε φυσικά τρόφιμα στο σπίτι το κρέας, τα αυγά, τα φρούτα. Τα προϊόντα αυτά θα βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σας σε κανόνα, δεν θα συμβάλει στην αύξηση βάρους και δεν θα βλάψει δραστικότητα.

Τα καλύτερα προϊόντα για τη δραστικότητα

Προϊόντα που βοηθούν στην ανακούφιση από στυτική δυσλειτουργία, και θα πρέπει να περιέχει τρεις σημαντικές βιταμίνες Β,C, και Ε. βελτιώνουν το αναπαραγωγικό σύστημα και να βοηθήσει να ενισχύσει τη στύση και να ενισχύσει την αγωγιμότητα των νευρικών ερεθισμάτων μέσω του νωτιαίου μυελού.

Εκτός από τη διατροφή των ενηλίκων ανδρών θα πρέπει να περιλαμβάνουν τρόφιμα πλούσια σε διάφορα ιχνοστοιχεία:

 • ψευδαργύρου *
 • chrome?
 • το σελήνιο;
 • νάτριο *
 • το μαγγάνιο.

Η έλλειψη στον οργανισμό όχι μόνο οδηγεί σε αποδυνάμωση της στύσης και της επιδείνωσης της ποιότητας των εκσπερμάτωση, αλλά, επίσης, προκαλεί την δυσλειτουργία των εσωτερικών οργάνων.

Για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη θρεπτικών συστατικών μπορεί τα τρόφιμα όπως:

 • θαλασσινά;
 • τρόφιμα φυτικής προέλευσης *
 • αυγά;
 • το ήπαρ.

Θαλασσινά στυτική δυσλειτουργία

Δυσλειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος, συνδέονται όχι μόνο με ανθυγιεινό τρόπο ζωής, αλλά με ανεπαρκή παραγωγή της τεστοστερόνης είναι μια σημαντική ορμόνη του ανδρικού σώματος που είναι υπεύθυνο για τη φυσιολογική λειτουργία των γεννητικών οργάνων. Για να αυξήσετε το επίπεδο της σύνθεσης είναι απαραίτητο να διαφοροποιήσουν τη διατροφή με θαλασσινά με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν τον προστάτη, και επίσης να έχουν θετική επίδραση στη δραστικότητα.

Γαρίδες

το πρόχειρο φαγητό

Γαρίδες κρέας θεωρείται χαμηλή σε θερμίδες, γεγονός που καθιστά πολύ δημοφιλής στη σύνταξη διαιτητικά μενού. Απορροφάται γρήγορα και δεν παρέχει υδατάνθρακες. Οι γαρίδες είναι μια πλούσια αποθήκη των πρωτεϊνών, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή των ανθρώπων, τουλάχιστον μερικές φορές την εβδομάδα.

Αυτό το είδος των θαλασσινών προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία και βοηθά να απαλλαγούμε από τα υπάρχοντα προβλήματα με τη δραστικότητα της. Επιπλέον, γαρίδες ισορροπία του επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα, αύξηση της λίμπιντο, να βελτιώσει την εκσπερμάτωση και ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το λιπαρό ψάρι στη θάλασσα

Ρέγγα, σκουμπρί, σολομός, τόνος – όλοι τους περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα πολυακόρεστων λιπαρών οξέων ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Οι ουσίες αυτές ενισχύουν τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, μείωση της χοληστερόλης και την πρόληψη της θρόμβωσης.

Θαλάσσιων ψαριών βελτιώνει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, με αποτέλεσμα την αύξηση της δραστικότητας. Ταχεία πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα του αίματος υγρών είναι το κλειδί για μια σταθερή και μακράς στύσεις.

Επίσης λιπαρό ψάρι στη θάλασσα:

 • βελτιώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου;
 • σε θέση να περάσει τη σεξουαλική πράξη,
 • προστατεύει από την ανάπτυξη των ασθενειών των αρθρώσεων;
 • αποτρέπει τον καρκίνο του προστάτη;
 • προστατεύει από διαταραχές του νευρικού συστήματος.

Καβούρια

Καβούρι κρέας ανήκει στην κατηγορία των αλλαντικών. Έχει απαλή και λεπτή υφή χωρίς το συνδετικό ιστό. Η σύνθεση του κρέατος καβουριών περιλαμβάνεται εύπεπτη πρωτεΐνη που δεν έχει "φορτώσει" το πεπτικό σύστημα.

Τα θαλασσινά είναι συνιστάται για τα άτομα που υποφέρουν από υπερβολικό βάρος και διαμαρτύρονται αδύναμη στύση. Οφείλεται στο γεγονός ότι τα καβούρια κρέας συσσωρεύεται μια μεγάλη ποσότητα ιωδίου, που βοηθά στην αποκατάσταση του θυρεοειδούς αδένα. Έχει μια καλή επίδραση στην ορμονική ισορροπία και τον μεταβολισμό.

Μαζί με αυτό το καβούρι κρέας παίρνει απαλλαγούμε από τις πλάκες της χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία, βοηθά να μέρος με πολλές ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, βελτιώνει το αίμα και ομαλοποιεί το έργο των γεννητικών οργάνων.

Για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από την κατανάλωση αυτού του λιχουδιά γιατροί προτείνω να το συνδυάσετε με τα φυσικά αφροδισιακά, όπως τα καρύδια ή άνηθο. Αυτός ο συνδυασμός θα επιταχύνει την παραγωγή τεστοστερόνης, θα ενισχύσει το λίμπιντο, και παρέχει μια ευκαιρία για να πάρετε περισσότερη ευχαρίστηση από τη διαδικασία της συνουσίας.

Χρήση φυτικών τροφίμων

Για να βελτιωθεί η κατάσταση για την υγεία των ανδρών θα βοηθήσει την κατανάλωση των λαχανικών και των φρούτων, τα οποία περιέχουν επαρκή ποσότητα βιταμινών. Αυτή η μέθοδος για την βελτίωση του επιπέδου της δραστικότητας πιο κατάλληλο για εκείνους που δεν τρώνε τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης (vegans).

Για να ενισχύσει τη δραστικότητα οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε στη διατροφή σας, φυτικά βασισμένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνη Ε εξασφαλίζει την κανονική λειτουργία των αδένων και βοηθά να καθαρίσει το αίμα. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε είναι:

 • φυτικό έλαιο (σογιέλαιο, ηλιέλαιο, ελαιόλαδο);
 • αμύγδαλα *
 • φιστίκια;
 • το σπανάκι;
 • πατάτες;
 • το μαρούλι.

Είναι εξίσου σημαντικό να καταναλώνουν αφθονία της βιταμίνης C, η οποία στην ιατρική θεωρείται ο κύριος ρυθμιστής της δραστικότητας. Για να αναπληρώσετε την έλλειψη στο αρσενικό σώμα θα είναι σε θέση να:

 • τα λεμόνια;
 • ακτινίδιο;
 • γογγύλι;
 • η κορινθιακή σταφίδα;
 • το πιπέρι.

Μαζί με τις εισηγμένες φυτικά τρόφιμα θα πρέπει να τρώτε περισσότερα φασόλια, πίτουρο, το μπρόκολο, τα αγγούρια. Είναι μια αποθήκη των βιταμινών Β, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την εξομάλυνση της κυκλοφορίας του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα, καθώς και για την ποιότητα των εκσπερμάτωση.

Η μέθοδος μαγειρέματος θέματα

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι η θερμική επεξεργασία των φυτικών τροφών κυκλοφορίες από τη δομή του όλα τα θρεπτικά συστατικά και επιτρέπει στο σώμα πιο εύκολα να χωνέψει ένα τέτοιο γεύμα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Θερμικές επιδράσεις, τα λαχανικά ή τα φρούτα οδηγεί στο γεγονός ότι από αυτούς εξαφανίζεται σχεδόν το 60% βιταμίνες που κάνει το φαγητό λιγότερο υγιείς. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συνιστούμε να φάτε μόνο φρέσκα τρόφιμα για χορτοφάγους, καθιστώντας την σαλάτες. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 5 λεπτά και να το φάτε αμέσως μετά το μαγείρεμα.

Κοτόπουλο και τα αυγά ορτυκιού με στυτική δυσλειτουργία

θαλασσινά

Τα αυγά παρέχουν στον ανθρώπινο οργανισμό με τις βιταμίνες A, B, K, E, D και ιχνοστοιχεία όπως:

 • το μαγγάνιο;
 • φωσφόρου;
 • ψευδαργύρου *
 • ασβέστιο;
 • σίδερο.

Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ανδρικού διατροφή και περιλαμβάνονται στα περισσότερα από τα γνωστά φάρμακα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Αυγά ορτυκιού

Ορτύκια αυγά διαφέρουν από κοτόπουλο πιο πλούσια σύνθεση. Σε πρωτεΐνη είναι παρούσα:

 • το προπιονικό οξύ.
 • λυσίνη;
 • η ιντερφερόνη;
 • ιστιδίνη;
 • το οξικό οξύ.
 • βιταμίνη PP.

Η σύνθεση του κρόκου είναι:

 • το σελήνιο;
 • κάλιο *
 • χαλκού.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης του φλεγμονώδεις διεργασίες στα όργανα της πυέλου, επιταχύνει την αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών και την ισορροπία της ανδρογόνο ισορροπία.

Ημερήσια δόση με τη χρήση των ορτυκιών αυγά – 2-3 Pc Όταν τρέχει η ανικανότητα μπορεί να αυξήσει τον αριθμό τους, μέχρι 5 κομμάτια Για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας συνιστάται να τρώνε κάθε μέρα για Πρωινό ένα αυγό.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ήπατος, για την υγεία των ανδρών

Το ήπαρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή των σφαγίων, η οποία περιέχει πολλές πρωτεΐνες και αμινοξέα:

 • τρυπτοφάνη;
 • λυσίνη;
 • μεθειονίνη.

Επιπλέον, το ήπαρ είναι η πηγή σιδήρου είναι αναγκαία για την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και άλλο αίμα χρωστικές ουσίες.

Αυτός ο συνδυασμός των θρεπτικών συστατικών ενδυναμώνει τους συνδέσμους και τους τένοντες, προωθεί την ταχεία απορρόφηση του ασβεστίου, εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, προστατεύει από το έμφραγμα και το εγκεφαλικό επεισόδιο. Μαζί με αυτό το συκώτι θετική επίδραση στην κατάσταση του κυκλοφορικού συστήματος, το οποίο εξασφαλίζει την κανονική ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και την ενίσχυση της δραστικότητας.

Οι άνδρες που παραπονιούνται αδύναμη στύση, θα πρέπει να τρώνε τα ακόλουθα είδη του ήπατος:

 • κοτόπουλο;
 • το βοδινό κρέας *
 • Τουρκία *
 • πάπια.

Οι ειδικοί συστήνουν να μην καταναλώνουμε χοιρινό συκώτι, δεδομένου ότι αποτελείται από χοληστερόλη, επικίνδυνο για τη δραστικότητα.

Επιπλέον δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το μουρουνέλαιο, το οποίο περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών, υδατανθράκων, βιταμινών Και πολυακόρεστων λιπαρών (ω-3), καθώς και μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και φθόριο. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, το μουρουνέλαιο πολύ υψηλό σε θερμίδες, γι ' αυτό δεν πρέπει να γίνει κατάχρηση. Για το ποσοστό των θρεπτικών συστατικών αρκετά για να φάω μία φορά την εβδομάδα.

Τα προϊόντα της μέλισσας

Τα προϊόντα της μέλισσας έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην ιατρική. Θεραπεύουν ασθένειες των εσωτερικών οργάνων, την εκτέλεση των δραστηριοτήτων πρόληψης κρύο που σχετίζονται με ασθένειες και την ανακούφιση από προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος. Πιο δημοτικότητα που αποκτήθηκε κατά τη θεραπεία της ανικανότητα, δεδομένου ότι περιέχουν μια τεράστια ποσότητα των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στο σώμα.

Να μελισσοκομικά προϊόντα περιλαμβάνουν:

 • Βασιλικός πολτός;
 • το γάλα *
 • μέλι *
 • γύρη (γύρη)
 • η πρόπολη.

Με τη βοήθειά τους, έκανε διάφορες βάμματα προστεθεί στο τσάι, αραιωμένο χυμό από καρότα ή απλά να τρως καθαρά.

Με την τακτική και παρατεταμένη χρήση των προϊόντων της μέλισσας μπορεί να προκαλέσει το αναπαραγωγικό σύστημα σε κανονική, να απαλλαγούμε από αδύναμη στύση και να σταματήσετε να παίρνετε συνθετική ανικανότητα φάρμακα.

Η καλύτερη συνταγή με το μέλι

γλυκιά μου

Για να βελτιωθεί η ποιότητα των εκσπερμάτωση, καθώς και να αγοράσετε μια ισχυρή στύση οι γιατροί συστήνουν να προετοιμάσει ένα καρύδι μέλι μείγμα. Αποτελείται από τέτοια στοιχεία, όπως:

 • δέκα συνθλίβονται πυρήνα της καρυδιάς,
 • 3 κουταλιές της σούπας μέλι.
 • μία κουταλιά της σούπας αποβουτυρωμένο γάλα.

Εξωτικά τρόφιμα

Οι διατροφολόγοι ήρθε με ένα τραπέζι από εξωτικά τρόφιμα που πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή ατόμων που πάσχουν από ανικανότητα, τουλάχιστον μερικές φορές το μήνα.

Θαλασσινά Το μπαρμπούνι Κυπρίνος Θάλασσα ραφ Καλαμάρι Θάλασσα σταφύλια (φύκια)
Φυτά Παπάγια Φρούτα του πάθους Romanesco Ασβέστη Rambutan
Τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης Χελώνα Φιλέτο βάτραχος Τα αποξηραμένα στομάχι του μια καμήλα Στρουθοκάμηλος ήπατος Πάπια γλώσσες

Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, και μερικά από αυτά είναι αρκετά ακριβά. Ωστόσο, το υψηλό κόστος που θα πληρώσει μακριά μια τεράστια ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών που υπάρχουν σε αυτά τα τρόφιμα.

Πιάτα με εξωτικά συστατικά που περιέχει:

 • βιταμίνες a, B, C, D;
 • σιδήρου;
 • ασβέστιο;
 • ιώδιο;
 • φωσφόρου;
 • το σελήνιο;
 • το μαγνήσιο.

Εκτός από επιπτώσεις στη δραστικότητα βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών όπως:

 • Ογκολογία;
 • προστατίτιδα;
 • λοιμώξεις του ουροποιογεννητικού συστήματος *
 • καρδιακή ανεπάρκεια;
 • φλεγμονή των νεφρών;
 • η διαταραχή της μικροκυκλοφορίας στα άκρα;
 • η χολοκυστίτιδα.
30.09.2018