Θηλυκό βοηθήσει τον άνθρωπο: πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα ενός αγαπημένου προσώπου

Ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία είναι μια παραβίαση της φυσιολογικές λειτουργίες του πέους, όταν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης δεν παρουσιάζεται στύση. Ανικανότητα εμφανίζεται συνήθως σε ηλικιωμένους άνδρες, όταν υπάρχουν φυσικές αλλαγές στο σώμα. Αλλά, ανεξάρτητα από την ηλικία, μπορεί να καταλάβει, πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα, γνωρίζοντας την αιτία της παραβίασης.

ανικανότητα

Τι προκαλεί ανικανότητα

Ανικανότητα μπορεί να εμφανιστεί προσωρινά στο φόντο του στρες και του άγχους, ή ο άνθρωπος γίνεται ανίκανο εξαιτίας διάφορες ανωμαλίες στο σώμα.

Στην πρώτη περίπτωση, η αποκατάσταση της ανδρικής εξουσίας, είναι δυνατόν, χωρίς τη χρήση ειδικών φαρμάκων, και αυτό είναι αρκετό για να ομαλοποιήσει ψυχολογική κατάσταση.

Αν η αιτία είναι η νόσος, στη συνέχεια, γρήγορα να επιστρέψει η ισχύς δεν έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να λαμβάνουν ειδικά μέσα για την αύξηση της λίμπιντο και ομαλοποίηση των ορμονικών επιπέδων.

Οι πιθανοί λόγοι για τη στυτική δυσλειτουργία είναι:

 1. Ένα ψυχολογικό παράγοντα. Σε νεαρή ηλικία αδύναμη δραστικότητα μπορεί να αποδοθεί για να μεταφερθεί ισχυρή πίεση ή σταθερό νευρικό στέλεχος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει η θεραπεία από ψυχολόγο ή ένα καλό υπόλοιπο. Να εργαστούν για την πιθανή τους φόβους και συμπλέγματα.
 2. Ορμονική ανισορροπία. Η στυτική δυσλειτουργία είναι δυνατόν για το ιστορικό ανεπαρκούς παραγωγής της τεστοστερόνης, η κύρια στεροειδής ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την υγεία του προστάτη αδένα και την πιθανότητα της σεξουαλικής επαφής. Συχνά αυτό το είδος της διαταραχής παρατηρείται σε ηλικιωμένους άνδρες που γίνονται δεκτές ως τον κανόνα, αλλά σε οποιαδήποτε ηλικία, όταν η κανονική παραγωγή της τεστοστερόνης είναι μια καλή στύση.
 3. Αγγειακή παθολογία. Ο λόγος των παραβιάσεων μπορεί να κρύβεται σε ανεπαρκή ροή του αίματος στο πέος λόγω της παθολογικής αγγειοσυστολή. Η πιθανότητα παραβίασης αυξάνει με την αυξημένη περιεκτικότητα της χοληστερόλης, η παρουσία της αθηροσκλήρωσης σχετικά με το ιστορικό των διαφόρων παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος.
 4. Νευρογενής ανωμαλίες. Στυτική δυσλειτουργία όπως η Γένεση είναι δυνατόν με κακώσεις νωτιαίου μυελού, όταν η σπονδυλική στήλη είναι κατεστραμμένο και παρεμβαίνει με τη διαβίβαση των νευρικών ερεθισμάτων. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται συχνά, αντιμετωπίζουν μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.
 5. Ιατρογενής παράγοντες. Τα προβλήματα στύσης μπορεί να προκύψει με την παρατεταμένη χρήση των φαρμάκων για τη θεραπεία σοβαρών παθήσεων. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η δραστικότητα αποκαθίσταται μετά τη διακοπή των φαρμάκων και η διάρκεια της θεραπείας.

Άλλες πιθανές αιτίες μπορεί να διακρίνει μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Σμν να προκαλέσει στένωση της ουρήθρας, η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και στειρότητα.

η αποκατάσταση της στύσης

Σημαντικό! Η ομάδα υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει επίσης άνδρες που συχνά γίνεται κατάχρηση περιοχή του οσχέου σε υψηλές θερμοκρασίες.

Αυτό είναι δυνατό με συχνές επισκέψεις στα λουτρά, σάουνες. Επίσης, οι άντρες συχνά δεν συνιστάται να λάβει ένα ζεστό μπάνιο, καθώς υπερθέρμανση στο όσχεο γίνεται ένας παράγοντας για το θάνατο του σπέρματος και τη στυτική δυσλειτουργία.

Πώς να επαναφέρετε τη στύση σας

Ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες θα πρέπει να ξεκινήσει με την εξάλειψη της αιτίας. Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ψυχογενή και οργανικά δυσλειτουργίες, τη θεραπεία τους θα είναι διαφορετική.

Ψυχογενής ανικανότητα χαρακτηρίζεται από αιφνίδια έναρξη, η περιοδική μείωση της δραστικότητας, η παρουσία του παράγοντα άγχους εφέ, διατηρώντας την ένταση του πέους, όταν έχετε ήδη ξεκινήσει τη σεξουαλική επαφή, και η παρουσία του τη νύχτα και το πρωί στύσεις.

Όταν η απόκλιση από την ψυχογενή θεραπείας είναι να ομαλοποιήσει ψυχολογική κατάσταση. Τα φάρμακα δεν είναι απαραίτητη, αλλά μπορεί να εκχωρηθεί από έναν γιατρό για επιπλέον διέγερση στύση.

Οργανική δυσλειτουργία απαιτεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Η πρώτη που πραγματοποιείται μια σειρά από εξετάσεις για την επιβεβαίωση της παρουσίας του εν λόγω αποκλίσεις, και να προσδιορίσει τους παράγοντες κινδύνου.

Να αποκατασταθεί η δραστικότητα στους άνδρες θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • τα φάρμακα της PDE5 αναστολείς, τα οποία παρέχουν μόνο βραχυπρόθεσμη επίδραση;
 • η φαρμακευτική αγωγή με φυτικά συστατικά, τα οποία περιέχουν ginseng, Eureka *
 • η ένεση μέσα στην ουρήθρα;
 • τη διεξαγωγή μασάζ για την τόνωση της ροής του αίματος στα όργανα της πυέλου;
 • η ψυχοθεραπεία;
 • κενή επίδραση στο πέος με την αναποτελεσματικότητα του φαρμάκου.
 • χειρουργική επέμβαση με στόχο την αύξηση της ροής του αίματος.

Χειρουργική επέμβαση εκτελείται σε ακραίες περιπτώσεις, όταν οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν. Αν η λειτουργία έχει αναποτελεσματική, θεωρείται μια παραλλαγή της επαναφοράς δραστικότητα, ως πρόσθεση, δηλαδή, εμφυτεύματα στο πέος.

φάρμακα για τη δραστικότητα

Ναρκωτικά

Τα φάρμακα για την αποκατάσταση της δραστικότητας είναι οι εξής:

 • φάρμακα ταχείας και βραχείας δράσης.
 • τα φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν την λίμπιντο, για να τεθούν σε ισχύ μόνο μετά από μια πορεία της θεραπείας, είναι ή ομοιοπαθητικά φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής;
 • φυσικά διεγερτικά — ginseng, Χρυσή ρίζα, το ginseng, το αποτέλεσμα είναι ορατό σε την μεγάλη αποδοχή

Για να επαναφέρετε γρήγορα ανδροπρέπεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα γνωστά διεγερτικά. Έχουν πολλά είδη, επειδή ο άνθρωπος μπορεί πάντα να επιλέξετε το σωστό εργαλείο.

Για τη θεραπεία της ανικανότητα, τότε δεν χρειάζεται να καταφύγουν σε διεγερτικά στύση, θα χρειαστεί μια μακρά πορεία της θεραπείας με φυτικά σκευάσματα. Για να αποκαταστήσει την αρρενωπότητα, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει θεραπεία με αυξητική ορμόνη. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές θεραπείες — αλοιφές, τζελ, κλπ.

Φυσική θεραπεία και θεραπεία υλικού

Το κύριο υλικό μέθοδος για την θεραπεία της ανικανότητα, κενό μασάζ. Από φυσιοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί ηλεκτροδιέγερση, UHF, οζονοθεραπεία, SMT-phoresis, θεραπεία με υπερήχους, λασπόλουτρα.

Κενή επιπτώσεις συνεπάγεται αύξηση της ροής του αίματος στο πέος, δημιουργώντας ένα κενό γύρω του. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ενεργή διάχυση του οξυγόνου, θρεπτικών συστατικών, τη βελτίωση του τροφισμού και την οξυγόνωση. Συνοδεύεται από αυτή την ισχυρή στύση.

Άλλες μη φαρμακευτικές τρόπους θεραπείας μπορεί να είναι:

 • ο βελονισμός;
 • βοτανική ιατρική;
 • οστεοπαθητική;
 • η χειροπρακτική;
 • μέθοδοι φυσιολογική ρύθμιση της ιατρικής;
 • homotoxicology.
άλλες μέθοδοι

Καλή δείχνουν την αποτελεσματικότητα της φυσιοθεραπευτικές μεθόδους για να επεκτείνουν τα αιμοφόρα αγγεία και να ενεργοποιήσετε τη ροή του αίματος είναι LOD-θεραπεία, SMT-θεραπεία και giperammoniemiei προστάτη.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Προσπαθήστε να πάρετε δραστικότητα με τη χρήση της λαϊκής μεθόδους. Συνταγές εναλλακτική ιατρική μπορεί να περιλαμβάνει φαρμακευτικά συστατικά και τα φυσικά αφροδισιακά — ginseng, φρούτα psoralen, ριζώματα της Υαμ, ρίζα γλυκόριζα.

Για την ανικανότητα μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • τσάι τζίντζερ — για όλο το σώμα, η βελτίωση σε ισχύ μπορεί να παρατηρηθεί μέσα σε μια εβδομάδα μετά την ημερήσια πρόσληψη τσάι.
 • βάμμα της ρίζας ginseng επιμένουν αλκοόλ ή βότκα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δέχτηκε ένα ποτήρι πριν από το γεύμα;
 • ένα αφέψημα από τη ρίζα του σέλινου — ρίζες ρίξτε βραστό νερό, συντονιστείτε 5-6 ώρες, να λάβει μια κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα;
 • καρύδια — θα μπορεί να φάει μόνο του ή για την προετοιμασία της έγχυσης, προσθέτοντας το μέλι και άλλα χρήσιμα συστατικά, συνιστάται κάθε μέρα για να φάτε λίγα καρύδια.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Τη διεξαγωγή της θεραπείας στο σπίτι, ο άντρας είναι σημαντικό να επιστρατεύσει την υποστήριξη από τη γυναίκα ή τη φίλη σας.

Αυτό θα βοηθήσει να εξαλειφθεί το συναισθηματικό παράγοντα της διαταραχής. Μια γυναίκα μπορεί να βοηθήσει έναν άντρα να την ανικανότητα, αν δεν έκανε πλάκα με την παραβίαση, και θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τον σύζυγό της στο δρόμο για την επίλυση του προβλήματος.

Προσπάθειες για την κίνηση δεν θα είναι επιτυχής εάν ο λόγος για την δυσλειτουργία είναι οργανικές διαταραχές. Δεν χρειάζεται να λάβει τον προσωπικό του λογαριασμό, γιατί ένας άνθρωπος αισθάνεται σεξουαλικά, αλλά είναι επίμονη παραβίαση, προκαλώντας στύση δεν παρουσιάζεται.

Η γυναίκα είναι σε θέση να βοηθήσει τον άνθρωπο όσον αφορά την προσφυγή του στο γιατρό, γιατί ουρολόγους με ένα τέτοιο πρόβλημα που συχνά έρχονται όταν η παραβίαση ουσιαστικά παρεμβαίνει με τη ζωή. Η έγκαιρη επίσκεψη στο γιατρό σας επιτρέπει να γρήγορα να εξαλείψει το αρνητικό παράγοντα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει τη φυσιολογική δραστικότητα. Μια γυναίκα μπορεί να μιλήσει με τους αγαπημένους τους, τακτοποιημένα συνοψίζοντας το γεγονός ότι η ιατρική περίθαλψη είναι μια απειλή, και θα πρέπει να εξεταστούν.

οι παραδοσιακές μέθοδοι

Συμπέρασμα

Πολλά νεαρά αγόρια και ηλικιωμένους άνδρες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πάει στο γιατρό για διαφορετικούς λόγους. Κάποιος νομίζει ντροπή ανικανότητα, κάποιος προσπαθεί να χειριστεί τον εαυτό σας. Ωστόσο, αυτή η διαταραχή θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, γιατί χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού υψηλή πιθανότητα συνέπειες, με τη μορφή των ψυχολογικών προβλημάτων και της φυσιολογίας. Μειώνοντας την ισχύ, θα πρέπει να κάνετε ένα ραντεβού για να δείτε τον ουρολόγο.

27.09.2018