Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες — το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό τρόπο!

Μια ποικιλία από τα προβλήματα δραστικότητα ανησυχία της για την αύξηση των σύγχρονων ανδρών της ένα ευρύ ηλικιακή ομάδα και διαφορετικές τοποθεσίες. Βασίζεται σε ένα παρόμοιο πρόβλημα, οι φαρμακευτικές εταιρείες να αναπτύξουν και να απελευθερώσει ένα τεράστιο ποσό των αποτελεσματικών φαρμάκων.

Σε αυτό το άρθρο είναι τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά φάρμακα για τους άνδρες για την αύξηση της δραστικότητας, που το καθένα χαρακτηρίζεται από τις δικές του ιδιαιτερότητες και τους κανόνες εφαρμογής του.

Προκαλεί προβλήματα με την ανικανότητα

Προκαλεί προβλήματα με την ανικανότητα

Πριν από την περιγραφή των χαρακτηριστικών της θεραπείας και της αποκατάστασης της ισχύος, θα πρέπει να μάθετε για τα κύρια αίτια που μπορούν να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα. Αυτό είναι σημαντικό για τον λόγο ότι, εάν υπάρχει μια αποτυχία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που προκαλούνται από τις κακές συνήθειες, χωρίς την πλήρη εξάλειψη δεν στηρίζονται στο γεγονός ότι το φάρμακο θα βοηθήσει. Θα ήταν μια σπατάλη των χρημάτων.

Το Ίδρυμα για την ανάπτυξη αυτού του προβλήματος είναι αρκετά πλούσιο. Ο σύγχρονος άνθρωπος ως επί το πλείστον ζει σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος, σε Μητροπολιτικές περιοχές με καταθλιπτικό περιβαλλοντικές συνθήκες, επίσης, ο καθιστικός τρόπος ζωής θέματα.

Μαζί με αυτά τα προβλήματα ανικανότητα μπορεί να προκύψει λόγω της παρουσίας και ανάπτυξης του σώματος σε διάφορες χρόνιες ασθένειες. Προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα, πολύ συχνά αναπτύσσουν το ιστορικό του προβλήματα όπως:

 • Υπέρταση;
 • Βάρος *
 • Διαβήτη;
 • Καρδιαγγειακά προβλήματα *
 • Κατάθλιψη;
 • Νευρώσεις;
 • Διάφορες ορμονικές διαταραχές.

Αν για τα θέματα που θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής, την ανάγκη να δημιουργηθεί μια διατροφή, κάνετε την άσκηση. Διαφορετικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα στην προσωπική του ζωή, μέχρι την κοινωνική διαταραχή.

Η αρχή της λειτουργίας του ανικανότητα φάρμακα

Η συντριβή και προβλήματα στη δραστικότητα μπορεί να διαιρεθεί σε δύο κύρια είδη. Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα όπως:

 1. Στυτική δυσλειτουργία;
 2. Νωρίτερα εκσπερμάτωση.

Στην κανονική περίπτωση που η στύση είναι έτσι – σε απάντηση σεξουαλικό ερέθισμα, σοβαρά να χαλαρώσουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, του σηραγγώδους σώματος του πέους γεμίζει με το αίμα και τη σεξουαλική επαφή. Αν για κάποιο λόγο, στο σώμα ή στα γεννητικά όργανα σπασμός εμφανίζεται, η στύση δεν θα συμβεί ή είναι πολύ αδύναμη.

Όσον αφορά γρήγορη εκσπερμάτωση, το φαινόμενο αυτό είναι συνήθως προκαλείται από την έλλειψη των νευροδιαβιβαστών στο συνολικό νευρικό σύστημα. Σε κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις απαιτεί την χρήση εξειδικευμένων φαρμάκων για να πάρει από τον εαυτό σας, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.

Κατηγορίες φαρμάκων για τη δραστικότητα

Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει άντρες διαφορετικό είδος και την κατηγορία των ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες. Εδώ είναι οι κυριότερες:

 • Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης;
 • Διεγερτικά της ΝΟ-συνθάσης;
 • Άλφα-αναστολείς,
 • Διαφορετικά αντισπασμωδικά;
 • Συμπληρώματα διατροφής βασισμένη σε φυτικά ή ζωικά συστατικά.

Το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων που προορίζονται για ανθρώπινη κατάποση, είναι διαθέσιμο σε μορφή χαπιού. Υπάρχουν, επίσης, τα κεφάλαια που προορίζονται για την τοποθέτηση ενέσεις και σπρέι.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα δισκίο μορφή του φαρμάκου, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο από ό ενέσεις. Το τελευταίο δεν είναι πολύ βολικό για να κάνετε τον εαυτό σας, και ειδικά λίγο πριν τη σεξουαλική πράξη, αλλά πολλοί από τους δώσει ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Κάψουλες από την ανικανότητα

Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης

Ανάμεσα σε αυτές τις κατηγορίες των φαρμάκων πολύ δημοφιλής στην ανάκτηση της δραστικότητας είναι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης. Αυτή η μορφή των φαρμάκων είναι η πιο δημοφιλής λόγω της αποτελεσματικότητάς του και την απλότητα.

Όλα τα χάπια δραστικότητα άνδρες πρέπει να λάβουν σύμφωνα με τις συνημμένες οδηγίες. Ο μόνος τρόπος για να πάρετε το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα. Παρά την υψηλή αποτελεσματικότητα, τα φάρμακα που ορίζονται αντενδείξεις.

Μεταξύ των πιο σημαντικών από αυτούς περιλαμβάνουν:

 • Καρδιακή ανεπάρκεια;
 • Προβλήματα στα νεφρά;
 • Υπέρταση;
 • Διαβήτη;
 • Διαφορετικές μορφές των χρόνιων ασθενειών.

Τα χάπια δεν θα δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν οι άνδρες που παρατηρήθηκαν αποτυχίες της λίμπιντο ή όχι λίμπιντο. Προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για να ενισχύσει σημαντικά στύσεις, αλλά όχι για τη μονάδα ανάκτησης.

Εάν χρησιμοποιείτε τα χάπια σωστά, αν, για να αποφύγετε την υπερβολική δόση και να λαμβάνει υπόψη όλες τις αντενδείξεις, θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιτευχθεί σε περισσότερο από το 90% των περιπτώσεων.

Διεγερτικά της ΝΟ-συνθάσης

Η κύρια επίδραση των φαρμάκων της ομάδας αυτής βασίζεται στην αύξηση της παραγωγής των εν λόγω ουσιών, όπως το μονοξείδιο του αζώτου, το οποίο έχει άμεση επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, διευρύνοντας τους.

Τα κύρια αποτελεσματική πλεονέκτημα είναι η χαλάρωση των λείων μυών, η οποία οδηγεί αυτόματα σε μια ταχεία πληρότητα των σπηλαιώδη σώματα του πέους με αίμα.

Ένα άλλο κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητα του φαρμάκου να αυξηθεί το επίπεδο και το βαθμό της λίμπιντο, δηλαδή, λίμπιντο. Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να πάρετε ένα δισκίο την ημέρα. Το φάρμακο απορροφάται ανεξάρτητα από το πότε τροφίμων εγκρίθηκε. Ο συνολικός χρόνος της θεραπείας είναι 12 εβδομάδες.

Αν καταναλώνουν το φάρμακο σε τακτική βάση, μπορεί να αυξήσει σημαντικά το ποσό της τεστοστερόνης στο σώμα. Ελάχιστος αριθμός αντενδείξεις και τις παρενέργειες που επιτρέπει στο εργαλείο να γίνει η καλύτερη επιλογή για τα άτομα των οποίων η ηλικία υπερβαίνει τα 60 χρόνια. Ανάλογα όπως σημαίνει πολύ λίγο.

Φάρμακα για τη θεραπεία ανίκανος

Τεστοστερόνη

Αυτά τα δισκία για στύση είναι που δίνει έμμεση επίδραση στην δραστικότητα. Αυξάνει σημαντικά το συνολικό επίπεδο της ανδρικής ορμόνης, δηλαδή τεστοστερόνης.

Κάθε ένα από αυτά έχει ανατεθεί αποκλειστικά το ειδικό περνώντας από ορισμένες δοκιμές.

Αν υπάρχει μια μείωση της συγκέντρωσης της τεστοστερόνης στο αίμα, ο γιατρός αυτόματα ορίζει ένα από τα φάρμακα με τη μορφή δισκίων ή ενέσεων.

Αντισπασμωδικά

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν, αλλά αυτή η ομάδα σύγχρονα φάρμακα, επίσης σε θέση να αυξήσει τη δύναμη. Αν μια βλάβη σε ισχύ είναι η αιτία αγγειόσπασμο, τα φάρμακα αυτής της κατηγορίας θα είναι η πιο αποτελεσματική.

Αυτά τα φάρμακα δεν πρέπει να λαμβάνεται σε μορφή χαπιού , ως αποτέλεσμα της εν λόγω εφαρμογής θα είναι μηδέν. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλετε να βάλετε ενέσεις απευθείας στο πέος.

Ανάμεσα στα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των φαρμάκων για να σημειώσετε τη διαθεσιμότητά τους. Αυτό είναι ένα σχετικά ανέξοδο φάρμακα που είναι προσιτές σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών.

Άλφα-αναστολείς

Η κατηγορία αυτή των φαρμάκων μετά την κατανάλωση του έχουν ανατεθεί ειδικές δοσολογικές αποκλείει εντελώς την αδρεναλίνη υποδοχείς της alpha κατηγορία στα πολυάριθμα σκάφη του ανδρικού σώματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκτελούμενων δράσεων σκάφη γρήγορα να διαστέλλονται και να γίνει πιο ελαστικό, το οποίο οδηγεί αυτόματα σε μια σοβαρή ενίσχυση της στύσης.

Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει εκλεκτική, καθώς και μη-εκλεκτικούς α-αναστολείς. Μεταξύ των πρώτων υπο-κλάση μπορεί να σημειωθεί το αλκαλοειδές υοχιμβίνη, η οποία εμποδίζει αποτελεσματικά τους υποδοχείς. Βρίσκονται στο πέος.

Συχνά χρησιμοποιείται phentolamine. Αυτό είναι ένα μη-εκλεκτικοί α-αναστολείς που χρησιμοποιούνται σε μορφή δισκίου, και την ένεση. Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλετε στο δέρμα του πέους. Για το λόγο αυτό το yohimbine είναι πιο δημοφιλής, η ενέργεια και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι να εξεταστεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Συμπληρώματα διατροφής και συμπληρώματα

Αυτή είναι μια ειδική κατηγορία των σύγχρονων φαρμάκων, που χρησιμοποιούνται και που προορίζεται να αυξήσει σημαντικά τη δραστικότητα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η παρουσία στη σύνθεση από φυτικά υλικά ή φυσικά συστατικά ζωικής προέλευσης.

Οι περισσότερες από τις προτεινόμενες επί του παρόντος, τα διαιτητικά Συμπληρώματα που είναι σε θέση να βελτιώνει ταυτόχρονα και δραστικότητα εγγύηση για να φέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Αυξάνοντας το άγχος;
 2. Παρέχει αντιγηραντική δράση *
 3. Ένα βελτιωμένο μεταβολισμό.

Παρά τα πλεονεκτήματα αυτά, αξίζει να γνωρίζουμε ότι τα συμπληρώματα είναι σε αντίθεση με πολλά φάρμακα, πριν από την εφαρμογή, δεν περνούν κλινικές δοκιμές και επιθεωρήσεις. Κατά συνέπεια, το επίπεδο της αποτελεσματικότητάς τους παραμένει σε αμφιβολία.

Κατά την επιλογή το σωστό σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε τα σχόλια και να δώσει προτεραιότητα αποκλειστικά σε πιστοποιημένες επιλογές.

Αντικαταθλιπτικά

Η σύγχρονη ιατρική παρέχει ορισμένες αναστολείς της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης, η οποία χαρακτηρίζεται από μια μάλλον ενδιαφέρουσα παρενέργεια, που είναι σε θέση να παραδώσει τον άνθρωπο από αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο, όπως πρόωρη εκσπερμάτωση.

Μεταξύ των φαρμάκων σε αυτή την κατηγορία είναι ναρκωτικών, με σκοπό να εξασφαλίσει μια μακρύτερη σεξουαλική επαφή. Αρκετά ένα χρόνο χρησιμοποιήσει αυτά τα κεφάλαια για να αυξήσει την πράξη τουλάχιστον 3 φορές.

Πάρε ένα χάπι λίγες ώρες πριν τη σεξουαλική επαφή και αυστηρά καθορισμένες οδηγίες δοσολογίας. Η αύξηση δεν θα αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες παρενέργειες.

Ενεργοποιητές των διαύλων καλίου

Φάρμακα αποτελεσματικά ενεργοποιηθεί στα μυϊκά κύτταρα κανάλια καλίου. Λόγω αυτού, έχει υπάρξει μια ταχεία και αποτελεσματική χαλάρωση των μυών, την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ενισχύει τη στύση.

Ένα από τα πιο δημοφιλή φάρμακα αυτής της ομάδας μπορεί να σημειωθεί Minoxidil. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε μορφή ταμπλέτας, αλλά ως μια θεραπευτική αλοιφή εφαρμόζεται στο δέρμα του πέους.

Εργαλείο συνδυασμός

Ένα άλλο αρκετά δημοφιλής ομάδα φαρμάκων περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές κατηγορίες φαρμακευτικών σκευασμάτων. Κάθε μέρος από αυτά τα συστατικά αποτελεσματικά συμπληρώνει και ενισχύει το ένα το άλλο.

Φάρμακα από προστατίτιδα

Μία από τις κύριες αιτίες της ανικανότητα είναι προστατίτιδα, επειδή πολλοί γιατροί, που λύνει το πρόβλημα, να συνταγογραφήσει τη θεραπεία αυτής της ασθένειας. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση κεριά, τα οποία χαρακτηρίζονται από αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αντισπασμωδικές ιδιότητες.

Επεξεργασία ανικανότητας

Τη στιγμή που εξέρχονται από τα κύρια συμπτώματα της προστατίτιδας επανέρχονται αυτόματα τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών.

Οι ιδανικές προϋποθέσεις για την χορήγηση των φαρμάκων

Ναρκωτικά, με στόχο την αποκατάσταση της ανικανότητας, είναι αναγκαίο να ληφθούν μόνο σε περίπτωση σαφείς παραβιάσεις. Αν η στύση είναι απόλυτα φυσιολογικό, τα περισσότερα από τα φάρμακα δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει ή να το επεκτείνει.

Αν κάθε σαχλαμάρα για να κάνει τα παρασκευάσματα αυτά, πολλές από τις οποίες είναι αρκετά σοβαρές ώστε να επηρεάσουν την υγεία και το αντίθετο αποτέλεσμα – ανικανότητα.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών. Για το λόγο αυτό, δεν είναι όλα τα εργαλεία που θα ταιριάζει σε άνδρες Ώριμη ηλικία. Σχεδόν όλα τα προϊόντα αυτού του είδους δεν συνταγογραφείται σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες όπως ο διαβήτης και προβλήματα με το συκώτι και τα νεφρά.

Πριν από τη λήψη φαρμάκων πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να καθορίσει το ασφαλέστερο φάρμακο για να δείξει τη δοσολογία και επίσης να λαμβάνει υπόψη τους πιθανούς κινδύνους.

Συνοψίζοντας

Η διαδικασία της χρήσης των φαρμάκων και τα συμπληρώματα με στόχο την θεραπεία δραστικότητα αντιστοιχίζονται ξεχωριστά. Η δοσολογία και η συχνότητα επηρεάζεται από μια ευρεία ποικιλία των παραγόντων από συνοδά νοσήματα και τελειώνει με την ηλικία.

Καλά-επιλέχθηκε φάρμακα που λαμβάνονται σύμφωνα με τις διαφορετικές συστάσεις μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει την ισχύ, αλλά την ίδια στιγμή να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα ζωής. Ο παράγοντας αυτός επιβεβαιώνεται από πολλές θετικές κριτικές από τους γιατρούς και τους άνδρες που έχουν ήδη υποβληθεί σε θεραπεία.

19.09.2018