Πώς το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα: επιπτώσεις με βάση

Μόνο το μωρό είναι γνωστό, ότι η νικοτίνη μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του συγγενή καρδιοπάθεια, καρκίνο του πνεύμονα και να οδηγήσει σε διαταραχές της σεξουαλικής λειτουργίας. Για τους άνδρες θα είναι πολύ κατατοπιστική πληροφορίες σχετικά με το πώς το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα. Αυτός ο εθισμός σήμερα θεωρείται ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την δραστικότητα

Τύποι εθισμού στη νικοτίνη

Το κάπνισμα μπορεί οι δύο τύποι εθισμούς: ψυχολογική και φυσιολογική προέλευσης. Σήμερα, το στρες επηρεάζει σχεδόν όλους. Πολλές αντιμετωπίσει με τη χρήση καπνού, επειδή μετά από να καπνίσει ένα τσιγάρο την αίσθηση της ειρήνης και την ικανοποίηση, ανακούφιση, κλπ.

Αν μιλάμε για την φυσιολογική κατάσταση του εθισμού στη νικοτίνη, ο μηχανισμός συνδέεται με τη δράση της νικοτίνης σε κύτταρα του εγκεφάλου. Διαπερνώντας τους, η νικοτίνη τοξίνη είναι μια ερεθιστική για το οποίο το άτομο αντιδρά με τη βελτίωση της απόδοσης και τον μυϊκό τόνο, να βελτιώσει τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα είναι η ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη νικοτίνη.

Προσοχή! Εξάρτηση από τη νικοτίνη είναι μια επικίνδυνη εξέλιξη για σοβαρές παθολογίες της ογκολογικής προέλευσης, οφθαλμικά στη φύση. Στυτική δυσλειτουργία και έλλειψη γονιμότητας, πολύ συχνά, να γίνει η ζωή-συνεργάτες των βαρέων καπνιστών.

Διαπέρασε τον εγκέφαλο, νικοτίνη αντικαθιστά ένας από τον εγκέφαλο χημικές ουσίες (ακετυλοχολίνη), η οποία έχει αγώγιμο, τον παλμό λειτουργίες. Σταδιακά, υπό την επίδραση της νικοτίνης στο ποσό των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου είναι μειωμένη, αυτή η λειτουργία αναστέλλεται, το σώμα αντιδρά αχαλίνωτη επιθυμία να καπνίσει.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην εξάρτηση από τη νικοτίνη. Για παράδειγμα, πολλοί Έφηβοι πάρει το πρώτο τσιγάρο να δείξει τον εαυτό του ανεξάρτητο και έναν ενήλικα. Κάποιος αρχίζει να επιδοθούν σε τσιγάρα. Αλλά κανείς δεν σκέφτεται τις πιθανές συνέπειες από ένα τέτοιο πάθος, σύντομα να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Το κάπνισμα και η σπερματογένεση

Η νικοτίνη απορροφάται από τα αιμοφόρα αγγεία και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλο το σώμα. Παρακάμπτει την τοξίνη και το αναπαραγωγικό σύστημα των ανδρών. Κάτω από την επίδραση της νικοτίνης τοξίνη δραστηριότητα του σπέρματος σε έναν καπνιστή είναι κατά πολύ μειωμένη. Επιπλέον, η νικοτίνη ανελέητα παρεμβαίνει στις διαδικασίες της σπερματογένεσης με την καταστροφή των διαρθρωτικών βάση του σπέρματος.

Σημαντικό! Μέσα από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε άνδρες καπνιστές, η δραστηριότητα του σπέρματος και την ποιότητα τους είναι πολύ χαμηλότερο από ανθρώπους που δεν πάσχουν από αυτό τον εθισμό. Ως εκ τούτου, η πρώτη ιατρική σύσταση στις διαταραχές γονιμότητας είναι να κλείνετε τα τσιγάρα.

Η νικοτίνη συμβάλλει επίσης στη μείωση της στυτικής δυνατότητες, όπως επιβεβαιώνεται από πολλές παρατηρήσεις. Το πείραμα που πραγματοποιήθηκε, η ουσία της οποίας ήταν ως εξής: οι συμμετέχοντες από την ίδια ομάδα των ανδρών για μισή ώρα κάπνισα και τρία τσιγάρα. Οι άλλοι συμμετέχοντες ήταν μη καπνίστριες. Στη συνέχεια, συγκρίναμε την ένταση της στύσης, η οποία ήταν σημαντικά χαμηλότερη σε άτομα της πρώτης ομάδας.

Εξάρτηση από τη νικοτίνη και δραστικότητα

Στη σύνθεση του καπνού του τσιγάρου είναι παρόντα περισσότερα από 5 χιλιάδες από διάφορες χημικές ενώσεις. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, 60 από αυτούς έχουν επιβλαβή επίδραση στην ανδρική δύναμη. Οι ενώσεις αυτές περιλαμβάνουν:

  1. Αμμωνία;
  2. Οργανικό οξύ.
  3. Υδροκυανικό οξύ.
  4. Τοξικές ουσίες, κ. λπ.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει πως το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα. Αποδείχθηκε ότι αυτές οι έννοιες είναι απολύτως ασύμβατες. Στυτική λειτουργία εξαρτάται από τον αριθμό των τσιγάρων που ο ασθενής καπνίζει την ημέρα.

Προσοχή! Το 60% των ανδρών που καπνίζουν τσιγάρα την ημέρα, με κίνδυνο τελικά να γίνει ανίκανος. Επιπλέον, οι στατιστικές δείχνουν ότι η εξάρτηση από τη νικοτίνη σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι τα φάρμακα.

Το γεγονός ότι η νικοτίνη έχει αρνητική επίδραση στην επινεφρίδια που εμπλέκονται στην έκκριση της αδρεναλίνης, η κατανομή των οποίων είναι η αυξημένη πίεση του αίματος. Το κάπνισμα προκαλεί την απελευθέρωση της αδρεναλίνης, με συνέπεια την πίεση στα αγγεία αυξάνει, με την αύξηση της μυοκαρδιακής συστολής και αγγειακή σπασμός συμβαίνει. Ως αποτέλεσμα, η ένταση της ροής μειώνεται. Και την ανικανότητα, όπως τη γνωρίζουμε, είναι συχνά συνέπεια της μειωμένης παροχής αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Επιπλέον, το Κάπνισμα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη λίμπιντο των ανδρών. Βαρείς καπνιστές είναι ικανοί να τις σεξουαλικές συνευρέσεις γύρω από 6-8 p/μήνα., παρότι δεν πάσχουν από εξάρτηση από τη νικοτίνη τους άνδρες να οδηγήσει μια σεξουαλική ζωή σε 2 φορές πιο ενεργά. Επιπλέον, το Κάπνισμα μειώνει τη ζωή για 13-16 ετών.

δραστικότητα

Ισοπαλία συμπεράσματα

Η δραστικότητα είναι συσχετίζεται έντονα με το Κάπνισμα, σε μεγάλο βαθμό πάσχουν από αυτό τον εθισμό. Της στυτικής δυσλειτουργίας, προβλήματα με τη γονιμοποιητική ικανότητα, η απουσία της επιθυμίας – είναι μόνο μια περιοχή παραβιάσεις, η νικοτίνη τοξίνη που προκαλεί την παθολογική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, μια αισθητή βελτίωση σε ισχύ σημειωθεί περίπου έξι μήνες μετά την πλήρη απόρριψη του εθισμού στη νικοτίνη. Πολλοί καπνιστές να είστε σίγουροι ότι πολλά χρόνια της ιστορίας Κάπνισμα δεν επηρεάζει την υγεία τους. Αλλά να έχετε κατά νου ότι οι πιο επικίνδυνες ασθένειες αναπτύσσονται αργά και κρυφά, ως εκ τούτου, για να σημειώσετε τις παθολογικές αλλαγές ταυτόχρονα είναι δύσκολο. Αλλά η έγκαιρη απόρριψη της εν λόγω αντιστοιχίας έχει ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα, η οποία οδηγεί σε συνεχή βελτίωση.

18.09.2018