Η επίδραση του αλκοόλ στο αρσενικό δραστικότητα

Ο καθένας ξέρει ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την υγεία. Υπάρχουν ορισμένες ασθένειες ή να επιδεινώσει παθήσεις της χρόνιας φύσης. Η αιθανόλη, το οποίο αποτελεί μέρος των αλκοολούχων ποτών, έχει μια καταστρεπτική επίδραση σε όλα τα συστήματα ή επιμέρους όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Αιτίες της χρήσης αλκοόλ μεταξύ των ανδρών πριν από την οικειότητα

Μπουκάλι

Το αλκοόλ και η δραστικότητα στους άνδρες, ειδικά σε νεαρή ηλικία, τα πράγματα είναι συμβατό. Πολλοί άνδρες μετά το ποτό παίρνει οικειότητα με μια γυναίκα. Καθώς το φως δηλητηρίαση δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις, και συγκεκριμένα:

 • ο φόβος της οικειότητας, ειδικά την πρώτη φορά;
 • κατάθλιψη;
 • αγχωτική κατάσταση.
 • δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ;
 • γρήγορη κόπωση;
 • χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Το αλκοόλ σε ισχύ θετικά; Φυσικά και όχι. Τα παραπάνω θέματα σχετίζονται με την ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων. Δηλητηρίαση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για δύναμη, τότε ο άνθρωπος απλά αποσύρεται στον εαυτό του. Φανταστικό εμπιστοσύνη εξαφανίζεται με την απομάκρυνση της αιθανόλης από το σώμα.

Οι επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα των ανδρών. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι μετά την κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τη δραστικότητα. Καθώς γίνεται πιο χαλαρή και δημιουργική. Έχουν μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, επειδή το αλκοόλ βοηθά να καθυστερήσει τη στιγμή της εκσπερμάτωσης. Ως στην πραγματικότητα επηρεάζεται από το αλκοόλ για την ισχύ των ανδρών; Αυτό γίνεται με τους εξής τρόπους:

 • το αλκοόλ απορροφάται στη ροή του αίματος, που οδηγεί σε αγγειοδιαστολή, με αποτέλεσμα την διέγερση του Κεντρικού νευρικού συστήματος;
 • διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου οδηγήσει σε ήπια ευφορία;
 • αγγειοδιαστολή παρουσιάζεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, η οποία οδηγεί σε ταχεία διέγερση και παρατεταμένη στύση.

Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν μόνο βραχυπρόθεσμα. Μετά από λίγη ώρα τα αιμοφόρα αγγεία αρχίζουν να στενεύουν, η οποία οδηγεί σε μειωμένη δραστικότητα και τη σεξουαλική διέγερση.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Μετά την κατανάλωση αλκοόλ για τους άνδρες είναι η δύναμη εξαφανίζεται τόσο γρήγορα όσο προκύπτει!

Οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στην άντρας δραστικότητα

Φρίκη

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει την δραστικότητα των ανθρώπων; Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει τους εκπροσώπους των ισχυρότερο φύλο:

 • Αιθανόλη μειώνει την ευαισθησία του πέους. Αυτό οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία, ακόμη και σε νεαρή ηλικία.
 • Τα μειωμένα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα. Χαρακτηρίζεται από την αποδυνάμωση της λίμπιντο και την υποβάθμιση της ποιότητα του σπέρματος.
 • Το αλκοόλ οδηγεί σε ατροφία των σπερματικών σωληναρίων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπογονιμότητα.
 • Σπερματοζωάρια αλλάξει τη δομή τους, χάνουν την κινητικότητά τους. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αναπαραγωγική δυσλειτουργία.
 • Τα αλκοολούχα ποτά έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία του εγκεφάλου. Έτσι να παρεμβαίνει με την κανονική παραγωγή της τεστοστερόνης στους όρχεις.
 • Η μακροχρόνια χρήση των αλκοολούχων ποτών οδηγεί σε πλήρη ανικανότητα, μειώνοντας την αντίσταση του οργανισμού, με την καταστροφική δράση της αιθανόλης.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Απελευθέρωση από τον αλκοολισμό θα έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο για τη συνολική υγεία, αλλά και στην ανδρική δύναμη!

Είδη αλκοολούχων ποτών και την επίδρασή τους στο σώμα τους άνδρες

Τα ακόλουθα είδη αλκοολούχων ποτών που είναι δημοφιλής μεταξύ των σύγχρονων ανδρών:

 • Ισχυρή αλκοολούχα ποτά. Περιέχουν στη σύνθεσή τους μια μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η πιο κοινή ποτά αυτής της ομάδας είναι: βότκα, μπράντι, ρούμι, ουίσκι και ούτω καθεξής.
 • Ελαφρύ σε αλκοόλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή ποσότητα αλκοόλ στη σύνθεσή του. Αυτά τα ποτά μπορεί να είναι κρασί, λικέρ, βερμούτ και άλλα.
 • Μπύρα και αναψυκτικά. Αντιπροσώπευαν ένα ευρύ φάσμα σε οποιοδήποτε κατάστημα παντοπωλείων.

Παρά την ποικιλία των πνευμάτων, το καθένα από αυτά περιέχει αλκοόλ, που σε υπερβολικές ποσότητες ή με την τακτική χρήση οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η επίδραση της μπύρας στην δραστικότητα

Μπύρα με μέτρο, έχει μια θετική επίδραση στο αρσενικό σώμα, καθώς περιέχει χρήσιμες ουσίες:

 • το μαγνήσιο;
 • ασβέστιο;
 • Βιταμίνες του συμπλέγματος β;
 • διάφορα αιθέρια έλαια.

Η ημερήσια δόση του αυτό το ποτό δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0.5 l στο Παραπάνω ποσό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Η μπύρα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και φρέσκα. Αυτό είναι το μόνο ποτό είναι αυτά τα θρεπτικά συστατικά. Η μπύρα έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα στο σώμα:

 • προλαμβάνει την καρδιαγγειακή νόσο;
 • βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης;
 • ομαλοποιεί την χοληστερόλη στο σώμα;
 • ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων;
 • βελτιώνει την όρεξη και μεταβολικές διεργασίες.

Μήπως μπύρα σχετικά με την ικανότητα; Ακόμη και υψηλής ποιότητας, νωπά ποτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για την αρρενωπότητα. Αυτό είναι λόγω της παρουσίας μπύρα ουσιών που αναστέλλουν την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία οδηγεί σε μειωμένη δραστικότητα και την ποιότητα του σπέρματος. Η μακροχρόνια κατανάλωση αυτού του ποτού οδηγεί σε ορμονικές διαταραχές στους άνδρες, επειδή το ίδιο το σώμα αρχίζει να παράγει γυναικείες ορμόνες. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα και στειρότητα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Πίνουν μέτρια ποσότητα μπύρας άνθρωπο καλό για το σώμα του! Μπύρα επηρεάσει την ισχύ, μόνο με την υπερβολική χρήση ή αν είναι ένα χαμηλής ποιότητας προϊόν που κατασκευάζονται μέσω της τεχνητής ζύμωσης.

Κονιάκ και δραστικότητα

Μπύρα

Κονιάκ θεωρείται ένα ευγενές ποτό, το οποίο πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ακόμη και για ιατρικούς σκοπούς. Αλλά ποια είναι η επίδραση του κονιάκ σχετικά με τη δραστικότητα των ανθρώπων; Όπως κάθε αλκοολούχο ποτό, κονιάκ μειώνει την ανδροπρέπεια, όταν πρόκειται για την υπερβολική κατανάλωση. Ωστόσο, η μέτρια δόση από αυτό το ποτό έχει μια θετική επίδραση στη δραστικότητα με αυτόν τον τρόπο:

 • Διεγείρει το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Ένας άνθρωπος παύει να αισθάνεται κόπωση και η υπερβολική ένταση. Κονιάκ βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα.
 • Ο άνθρωπος αισθάνεται μια μικρή χαλάρωση, παρατηρείται μια ήπια κατάσταση ευφορίας.
 • Ποτό προωθεί την ταχύτερη αφομοίωση της βιταμίνης C.
 • Το ήσυχο μέλος άνδρες δίνει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Που είναι, γίνεται πιο χαλαρή, από ψυχολογική άποψη.
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, η οποία συμβάλλει στην παρατεταμένη στύση.

Στη λαϊκή ιατρική, υπάρχει ακόμη και μια συνταγή από τα ειδικά κεφάλαια για την αύξηση της δραστικότητας. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε τα ακόλουθα συστατικά: 2 αυγά ορτυκιού, 1 κουταλιά της σούπας ποιότητας κονιάκ, 50 ml των Coca-Cola, 50 ml μεταλλικό νερό και 2 κουτ. ζάχαρη. Όλα τα εξαρτήματα είναι καλά το μίγμα και να χρησιμοποιηθεί λίγο πριν από την οικειότητα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Η μέγιστη ημερήσια δόση μπράντι – 50 ml! Ο αριθμός αυτός δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα.

Κρασί και δραστικότητα

Η κατανάλωση αυτού του ποτού κάθε μέρα σταδιακά οδηγεί σε ανικανότητα. Αφού ακόμη και την υψηλότερη ποιότητα του κρασιού σε υπερβολικές ποσότητες μειώνει το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού. Ως εκ τούτου, κάθε άτομο που καταναλώνουν καθημερινά τουλάχιστον ένα ποτήρι κρασί πριν από το δείπνο, ή χαλάρωση, μπορεί να υποφέρουν από μια εξασθένιση της δραστικότητας, όπως νωρίς ως την ηλικία των 30. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αδύναμη ευαισθησία του πέους.

Όσο για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού, τότε η περιοδική χρήση μικρών ποσοτήτων έχει ευεργετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα. Πολύ χρήσιμο, φυσικά, το κόκκινο κρασί για τη δραστικότητα. Αν ένας άνθρωπος να προγραμματίσει ένα ρομαντικό βράδυ, περίπου 150 γρ. το ποτό είναι κατάλληλο. Η δραστικότητα σε αυτή την περίπτωση δεν θα επηρεαστούν. Φυσικό προϊόν ποιότητας που προωθεί τη θετική επίδραση στην ανδροπρέπεια.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Λίγο πριν την οικειότητα μπορείτε να πιείτε 100-150 γρ. κρασί! Αυτή η ευεργετική επίδραση στη δραστικότητα. Μια μεγαλύτερη ποσότητα του ποτού, είναι πιθανό να δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή, το βράδυ θα είναι άκυρα, με την αυτοεκτίμηση των ανδρών που πάσχουν σημαντικά.

Ο αλκοολισμός και δραστικότητα

Ο αλκοολισμός

Η επίδραση του αλκοόλ στο αρσενικό δραστικότητα μπορεί να είναι θετική μόνο αν ήταν μέτρια χρήση. Αλλά δεν τον αλκοολισμό και τη δύναμη στους άντρες; Θα πρέπει σταδιακά να σκεφτούμε τι θα συμβεί σε ένα άτομο με την παρατεταμένη και υπερβολική χρήση αλκοολούχων ποτών:

 • Η έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης. Φίλε σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ερωτικά όνειρα, παρόλο που σε κανονικές συνθήκες θα πρέπει να είναι παρόντες στη ζωή σου τουλάχιστον 1 φορά ανά μήνα.
 • Υπάρχουν προβλήματα με τη στύση, την οποία ο άνθρωπος ανακαλέσει σοβαρή κόπωση ή συναισθηματική πίεση.
 • Μεγάλη εμφάνιση από την εκσπερμάτωση ή την απουσία της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας άνθρωπος παύει να βιώσουν οργασμό. Αν το κάνει, δεν είναι διασκέδαση, μπορεί να προκαλέσει ενοχλητικό και ακόμα και επώδυνες.
 • Η χρόνια ανικανότητα. Αυτή είναι η ασθένεια που προκαλείται από τη συχνή χρήση οινοπνευματωδών ποτών. Ένας άνθρωπος μπορεί να βιώνουν μια έντονη συναισθηματική έλξη για τη γυναίκα, αλλά είναι απολύτως δεν έχει δεσμευτεί για τη σωματική οικειότητα. Δεδομένου ότι δεν καταλαβαίνω. Με την πάροδο του χρόνου, ο άνθρωπος αναπτύσσει την ψυχική ανικανότητα. Αυτό είναι, δεν το έκανε ακόμη και τις σκέψεις της οικειότητας με οποιαδήποτε γυναίκα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Ένας άνθρωπος θα πρέπει να ελέγχουν την κατανάλωση αλκοόλ σε όλη τη ζωή! Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσει τη φυσιολογική δραστικότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ανάκτηση της δραστικότητας μετά από αλκοολισμό

Για να αποκαταστήσει την αρρενωπότητα μετά από την υπερβολική και παρατεταμένη κατανάλωση αλκοόλ, πρώτα απ ' όλα απαιτεί αποκλειστεί εντελώς από την καθημερινή ζωή, το αλκοόλ και μια άλλη συνήθεια: Κάπνισμα. Το αρχικό στάδιο της ανικανότητα είναι εξαλειφθεί. Άλλες επιπτώσεις στην περίπτωση αυτή δεν είναι απαραίτητη.

Αν ο άνθρωπος που παρατηρείται το τελευταίο στάδιο της ανικανότητα, η θεραπεία γίνεται με τη χρήση των φαρμάκων που αυξάνουν την δραστικότητα και φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία και τις μεταβολικές διεργασίες.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Επεξεργασία του αλκοόλ ανικανότητα να διορίσει έναν ειδικό! Ο γιατρός σας θα συνταγογραφήσει τα απαιτούμενα κεφάλαια, καθώς και τη δοσολογία τους.

Ως εκ τούτου, για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, ο άνθρωπος δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και να οδηγήσει μια υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί η δύναμη των ατόμων και την υγεία γενικότερα.

17.09.2018