Άσκηση για τη βελτίωση της λειτουργίας της στύσης σε άνδρες

Η τακτική απόδοση απλές ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες και διατήρηση της σωματικής υγείας και να ενισχύσει την εξασθενημένη μυϊκή προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο οξείας προστατίτιδας. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να διατηρήσετε τη λειτουργικότητα του ουροποιητικού περιοχή, ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας. Συνεδρίες θα πρέπει να είναι τακτική, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να συζητήσετε ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας.

ασκήσεις για την δραστικότητα

Τι είναι οι ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Καθημερινή άσκηση για να βοηθήσει στην αποκατάσταση δραστικότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία υπάρχει μια παροιμία που λέει: "η Κίνηση είναι ζωή". Εκτελούν απλές ασκήσεις παρέχουν τη δύναμη και την αντοχή του προστάτη, το οποίο είναι σημαντικό για τους άνδρες, ακόμη και μετά από 45 χρόνια, αν έχετε προβλήματα με τη δραστικότητα και όχι μόνο. Το επιθυμητό αποτέλεσμα παρατηρείται αμέσως, αλλά μόνο σχετικά με την εξάλειψη της προκαλεί τον παράγοντα και την κανονικότητα της εκπαίδευσης. Αν κάνετε τις ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα στο περιβάλλον του σπιτιού, το τελικό αποτέλεσμα δεν επιδεινωθεί, αλλά και για τη βελτίωση καλό θα είναι να επιστρατεύσει την υποστήριξη ενός ειδικού.

Τι ασκήσεις να αυξήσει την ισχύ

Σε κάθε συγκρότημα κατάρτισης, τον αριθμό των επαναλήψεων, μια προσέγγιση είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με 10, αλλά σταδιακά να αυξηθεί σε 25. Συνιστάται να συνδυάζουν την κατάρτιση δύναμης, γυμναστική, ασκήσεις, μην ξεχνάτε σχετικά με τα οφέλη από την άσκηση το πρωί. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για την εξάλειψη της συμφόρησης του προστάτη, να ομαλοποιηθεί η συγκέντρωση της ορμόνης τεστοστερόνης, να παρέχει πλήρη σεξ. Εάν έχετε ένα πρόβλημα με την υγεία του, για να αρχίσει ασκήσεις για δύναμη σε σπίτι συνθηκών, είναι σκόπιμο χθες, η καθυστέρηση είναι γεμάτη με σοβαρές επιπλοκές για την υγεία των ανδρών.

Άσκηση

Οι κινήσεις μπορεί να είναι αργή, αλλά για να εκπληρώσει αποτελεσματικά είναι σημαντικό να ληφθούν όχι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα επαναλήψεις. Αν squat βαθύ, και άλμα σε υψηλά επίπεδα και μακριές κάλτσες. Σωστή εκτέλεση των ασκήσεων παρέχει θετική δυναμική στο συντομότερο δυνατό χρόνο, και μετά από 1-2 εβδομάδες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες εξασφαλιστεί. Επιπλέον να αναθεωρήσει την τακτική δίαιτα, να εγκαταλείψουν τις κακές τροφές και επιζήμια για τη δραστικότητα του συνήθειες. Εάν η πληγείσα περιοχή είναι εντοπιστεί, η σωστή διατροφή και οι ακόλουθες ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα μπορεί να κάνει θαύματα. Έτσι:

 1. "Στρατιώτες " Sha"g για την αύξηση της δραστικότητας. Να είναι ίσια, ίσιωσε την πλάτη σου, τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες. Για να εκτελέσετε το υψηλό γόνατο ανελκυστήρες στην κοιλιακή χώρα, στο στήθος (όσο καλύτερα μπορείτε). Αναπνοή για να φέρει όταν σηκώνετε το γόνατο. Η άσκηση που κάνετε για 1 λεπτό.
 2. "Birch". Σηκώστε τα πόδια κάθετα προς το πάτωμα, με τα χέρια κατά μήκος των άκαμπτη βάση. Ακίνητος σε αυτή τη θέση για 60 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη πίεση των γλουτιαίων μυών για την αύξηση της δραστικότητας.
 3. "Ποδήλατο". Την εκτέλεση των ασκήσεων από πρηνή θέση, με τα πόδια για να αυξήσει την γωνία των 90 μοιρών. Για τα λεπτά που απαιτείται για να πεντάλ, τα χέρια για να κρατήσει το κεφάλι στο κάστρο. Για την αύξηση της δραστικότητας – είναι πολύ καλή άσκηση.
 4. "Ψαλίδι". Αυτή η άσκηση μπορεί να συνεχιστεί σε ύπτια θέση, και ξεκινήστε με 10 επαναλήψεις. Είναι σημαντικό να κρατήσει τα χέρια πίσω από το κεφάλι, όχι κάτω από τους γλουτούς και τα πόδια για να αυξήσει τη γωνία 15-20 μοιρών – όχι παραπάνω.
 5. Squat με έμφαση. Κάθεται στην άκρη της καρέκλας σας, τραβώντας την πλάτη σας προς τα εμπρός, και να αφήσει όσο το δυνατόν ευθεία. Έμφαση στα γόνατα: εισπνοή – τέντωμα των κοιλιακών μυών, τον πρωκτό και τους γλουτούς, εκπνεύστε, χαλαρώστε.
το τρυπάνι τύπου

Καταλήψεις για την δραστικότητα

Η άσκηση, η τακτική άσκηση σε περίπτωση παραβίασης της δραστικότητας να είστε βέβαιος να περιλαμβάνουν καταλήψεις για την ενίσχυση του προστάτη, των γλουτιαίων μυών. Το σώμα να είναι σε ένα αποδυναμωμένο κράτος, την ώρα παραγωγικά και να την ενισχύσει. Ένα ειδικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου, το sit-UPS που πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος των δαπανών ή οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό συγκρότημα. Για να βοηθήσει τη δική σας υγεία, είναι σημαντικό να καθοριστεί η αιτία της παθολογικής διαδικασίας. Εδώ είναι πολύτιμες συμβουλές:

 1. Ως υποστήριξη για να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, που προσπαθούν να μείνουν μόνο με τα χέρια του και το σώμα του για να κρατήσει το βάρος. Το δεύτερο σημείο στήριξης είναι τα πόδια, αλλά έχουν χαμηλό σωματικό φορτίο. Οι γλουτοί είναι στο "κενό", το έργο των ανδρών – για να μετακινήσετε το σώμα πάνω και κάτω.
 2. Το κλασικό στέκι με μια ευθεία πλάτη μπορεί να βοηθήσει να αποδυναμωθεί του προστάτη, αλλά για να λειτουργήσει σωστά, η πλάτη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ευθεία και όταν το χαμήλωμα του σώματος άπαχο βάλω μια τελεία χωρίς μετατόπιση του toe. Μπορείτε να εκτελέσετε 10 επαναλήψεις και να κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά στο τέλος θα πρέπει να πάρετε μέχρι και 3 προσεγγίσεις.
 3. Στη θέση dimidium-recumbo με ίσια την πλάτη, συνιστάται να εκτελούν περιστροφικές κινήσεις των γοφών, την ίδια στιγμή ως Αναθέτουσα τους γλουτούς. Διαδώστε τα πόδια πλάτος των ώμων, τα χέρια στη μέση. Η δραστηριότητα αυτή συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, και με την υποστήριξη των ασκήσεων έχουν περισσότερο στα τακούνια.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους άνδρες

Σωματική άσκηση για τη βελτίωση της δραστικότητας περιλαμβάνουν την κατάρτιση δύναμης, αλλά χωρίς επιπλέον ντόπινγκ. Αυτή η μονάδα κατάρτισης που περιλαμβάνει ένα ζεστό-up, την κατάρτιση δύναμης, τελευταίο μέρος. Η διάρκεια της κατάρτισης είναι όχι λιγότερο από 45 λεπτά, η ένταση της σωματικής δραστηριότητας είναι πάνω από το μέσο όρο. Τόσο πολύ δουλειά. Αν το warm-up και crispi μπορεί να είναι μια απλή βασικές ασκήσεις, που είναι γνωστή από το σχολείο, τα βασικά στοιχεία της κατάρτισης δύναμης παρουσιάζονται παρακάτω:

 • ντιπ;
 • Γαλλικό τύπο;
 • η άνοδος του μπαρ από την πρηνή θέση.
 • squat με ίσια την πλάτη και το φορτίο *
 • το τράβηγμα στο μπαρ;
 • η άνοδος του μπαρ από μια μόνιμη θέση στο πηγούνι;
 • άρση αλτήρες πάνω από το κεφάλι μου.

Η χρέωση για τη δραστικότητα

ασκήσεις ενδυνάμωσης

Ιδιαίτερα χρήσιμο γυμναστική για την ισχύ των ανδρών, αλλά στην απουσία της απαιτούμενης κατάλληλο τέντωμα και την άσκηση το πρωί. Αν σωστά για να τοποθετήσετε τις προτεραιότητές του στη ζωή, τόσο τις σωματικές ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες θα γίνουν ο κανόνας της καθημερινότητας. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λαστιχένια μπάλα, σχοινάκι, θωρακικός αποσυμπιεστής, αλλά και στην απουσία των εν λόγω έργο θα είναι λιγότερο παραγωγικοί. Έτσι, για να βελτιώσει την ισχύ της, να ενισχύσει την αρσενική δύναμη, συνιστάται να εκτελέσετε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • ένα γρήγορο περπάτημα σε ένα μέρος με υψωμένα τα γόνατα;
 • η περιστροφή των ισχίων δεξιόστροφα και αριστερόστροφα;
 • απότομες στροφές το σώμα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά.
 • "μύλος";
 • βαθιά squat με μια ευθεία πλάτη;
 • κάμψεις τα χέρια από το πάτωμα;
 • σχοινάκι.

Μια σειρά από αποτελεσματικές ασκήσεις

Για να αυξήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα και δεν ανταποκρίνονται στο καθεστώς εκπρόσωπος του γήρατος, με όλες τις συνακόλουθες έννοιες των στερεοτύπων, θα πρέπει να σωστά απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Η σωστή διατροφή, η αποτυχία t κακές συνήθειες, την άσκηση στο σπίτι είναι ένα σύστημα, το οποίο στο σύγχρονο κόσμο. Παρακάτω είναι δοκιμασμένη στο χρόνο ασκήσεις που αν έχετε προβλήματα με ισχύ για τους άνδρες για να τον σώσουν. Έτσι:

 1. Από τη θέση σανίδα, για να εκτελέσει το leg curl τα γόνατα προς την κοιλιά. Να αυξήσει σταδιακά το ρυθμό ως το εκτελέσετε από το χαμηλό αρχή, αλλά σε ένα μέρος.
 2. Για την αύξηση της δραστικότητας για να εκτελέσετε pushups, το ανώτατο τέντωμα των γλουτιαίων μυών. Για να το κάνετε 20 επαναλήψεις 3 σετ με ελάχιστη διακοπή.
 3. Εκτελέστε μια βαθιά κατάληψη με ίσια την πλάτη, και στη συνέχεια, με την άνοδο να εκτελέσει ένα άλμα, και 15 φορές, χωρίς διακοπή. Είναι σημαντικό να ελέγχετε την αναπνοή σας.
 4. Για την αύξηση της δραστικότητας ρυθμικά να περπατήσει σε ένα μέρος με πολύ σήκωσε τα πόδια, και στη συνέχεια να τρέχει στη θέση του με zahlest πόδια και τους γλουτούς. Συνεχίστε την άσκηση για 1 λεπτό.
 5. Η ακόλουθη άσκηση για να αυξήσει την ισχύ, την περιστροφή της λεκάνης, που στέκεται σε ένα μέρος. Για να εκτελέσει την κίνηση ο άνθρωπος για 1 λεπτό.
 6. Ο άνθρωπος θα πρέπει να φανταστούμε ότι ανάμεσα στα πόδια σου είναι μια μεγάλη μπάλα ή μια πέτρα που ψυχικά το κράτημα, την ένταση και χαλάρωση από τους γλουτούς σας.
 7. Χρήσιμο για τους άνδρες είναι ένα κλασικό άσκηση "Planck", η οποία συνιστάται να εκτελέσετε με άμεση χέρια, τους αγκώνες, πλευρικές θέσεις.
15.09.2018