Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες: άσκηση, διατροφή, λαϊκή ιατρική

нарсред1

Πολλοί άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δραστικότητα, ενδιαφέρονται για το πώς να ασχοληθεί με στυτική δυσλειτουργία. Υπάρχουν πολλές λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Εκτός αυτού, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια δίαιτα και αύξηση της σωματικής τους δραστηριότητας. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα επιτρέψει να ομαλοποιήσει τη δραστικότητα.

Πώς να αυξήσει την ισχύ στο σπίτι;

Δεν ήθελα να πάω στο γιατρό, πολλοί ασθενείς ενδιαφέρονται για το πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι. Κάποιοι από αυτούς έχουν καταφύγει στη χρήση ταχείας δράσης για τα ναρκωτικά. Αλλά αξίζει να λάβουμε υπόψη ότι τα εν λόγω ταμεία έχουν μια σειρά από αντενδείξεις. Πολύ καλύτερα να προσεγγίσουμε αυτό το πρόβλημα ολιστικά – σωματική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, καθώς και η λαϊκή μεθόδους για να βοηθήσει να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών.

Ασκήσεις

Το επίπεδο της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φυσική μορφή των ανδρών. Για την αύξηση της δραστικότητας γρήγορα στο σπίτι θα σας βοηθήσει ειδικές ασκήσεις. Για μια κανονική στύση τους κοιλιακούς μυς πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς είναι υπεύθυνοι για την διατήρηση της ισχύος του. Όλες οι ασκήσεις θα πρέπει να αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην εκπαίδευση των κοιλιακών μυών.

Επιπλέον, η καλή φυσική κατάσταση δίνει στον άνθρωπο την ενέργεια και συμβάλλει στην αύξηση της αυτοεκτίμησης. Είναι, επίσης, θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Η άσκηση θα βοηθήσει να επιταχύνει την κυκλοφορία, η οποία παρέχει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Ενώ ο αθλητισμός παράγει την αντοχή, και αυτό έχει θετική επίδραση στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Για την αύξηση της δραστικότητας άνδρες ενθαρρύνονται να κάνουν τις παρακάτω ασκήσεις:

нарстред2• Καταλήψεις. Θα πρέπει να εκτελέσετε ένα κλασικό στέκι, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Συνιστάται να επαναλάβετε 20-25 φορές.
• "Τα βήματα ενός στρατιώτη." Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα, σηκώνοντας τα γόνατα μέχρι την κοιλιά του. Χέρια που επιτρέπεται να κατέχει ή να τοποθετήσετε τη ζώνη. Να περπατήσει για 1 λεπτό.
• Αύξηση της πυέλου. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, άπαχο στα χέρια, τα πόδια και τον ώμο. Για να εκτελέσετε μια ανύψωση της λεκάνης και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Οι ασκήσεις θα πρέπει να μιμούνται την κίνηση "μπρος-πίσω". Επαναλάβετε 25-30 φορές.
• "Κρατήστε την πέτρα". Ρυθμίστε τα πόδια σου ώμο πλάτος πέρα, τοποθετώντας τα χέρια στη μέση. Σιγά-σιγά κατάληψη, ήπια κάμψη τα γόνατά σας, οκλαδόν δεν θα πρέπει να είναι σε λειτουργία μέχρι να σταματήσει. Κλειδαριά σε αυτή τη θέση και να μεγιστοποιήσουν την σφίγγω. Επαναλάβετε 10-15 φορές.
• "Ποδήλατο". Ξαπλώστε στην πλάτη σας, κρατήστε τα χέρια στη μέση. Ελαφρώς λυγίστε τα γόνατά σας και σηκώστε τα χέρια του, για να εκτελέσετε μια κλοτσιές κίνηση, προσομοίωση Ποδηλασία.
• Εκτελεί επί τόπου. Τρέχει στη θέση του, προσπαθώντας να μην μετατρέψει το πολύ.

Είναι σημαντικό! Η γυμναστική μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Αν υπάρχουν αντενδείξεις για τη σωματική άσκηση, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί συχνές βόλτες στον καθαρό αέρα.

Προκειμένου να αυξήσει τη δύναμη, οι άνδρες ενθαρρύνονται να εκτελέσει μια απλή άσκηση Kegel. Πρώτον, θα πρέπει να αισθάνονται οι μύες του πέους σου έχουν coaching. Αυτό θα πάρει μερικά δευτερόλεπτα για να καθυστερήσει τη διαδικασία της ούρησης. Μετά ένιωσε τους μυς, πρέπει να επαναλαμβάνετε τις ίδιες ασκήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με 30 φορές, στη συνέχεια να αυξηθεί σε 100.

Για να επιτύχουμε αποτελέσματα, Kegel ασκήσεις θα πρέπει να πραγματοποιούνται τακτικά, αυξάνοντας σταδιακά το φορτίο. Μια τέτοια κίνηση έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει κατά τη σεξουαλική επαφή, προκειμένου να αυξήσει τη διάρκεια και τη βελτίωση της ποιότητας.

Διατροφή

Για τη βελτίωση της στύσης, οι άνδρες θα πρέπει να επιμείνουμε σε μια ειδική δίαιτα. Υπάρχουν προϊόντα που ενισχύουν την ανδρική δύναμη και να βελτιώσει την ισχύ. Αυτές περιλαμβάνουν:

1. Θαλάσσια ψάρια. Ιδιαίτερα καλό για το αρσενικό δραστικότητα αποτέλεσμα τη χωματίδα και το σκουμπρί. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα φωσφόρου, η οποία αυξάνει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών.
2. Γογγύλια. Περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικά αμινοξέα που ενισχύουν την λίμπιντο και να αυξήσει την αρσενική σθένος. Γογγύλια δεν συνιστάται για ηπατίτιδα και αν υπάρχουν προβλήματα με το νευρικό σύστημα.
3. Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αμέσως πριν από τη σεξουαλική οικειότητα, όπως τα φρούτα αυτά μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Επιπλέον, δρουν ως αντιοξειδωτικά, ozdoravlivaja ολόκληρο το σώμα.
4. Perepelinnye αυγά. Επιτρέπεται να τρώνε ακόμα και σε ακατέργαστη μορφή, καθώς είναι ένα εντελώς ακίνδυνο προϊόν. Περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό αμινοξέων και φώσφορο, που ενισχύουν την λίμπιντο και να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής.
5. Μπανάνες. Συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας του στενή επαφή και επίσης να λάβει την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του. Επιπλέον, οι μπανάνες βελτίωση της λειτουργίας του ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα.
6. Μέλι και γύρη. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης που είναι απαραίτητη για την καλή σεξουαλική ζωή. Συμμετέχουν στην παραγωγή της τεστοστερόνης, τόσο με τις επιπτώσεις της κατανάλωσης γίνεται αισθητή αρκετά γρήγορα.
7. Σοκολάτα. Προωθεί την παραγωγή της ορμόνης σεροτονίνη, γνωστή ως η ορμόνη της χαράς. Αυτό το προϊόν αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει την αίσθηση κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Επιπλέον, οι άνδρες ενθαρρύνονται να εγκαταλείψει, όπως τα τρόφιμα, όπως τα λιπαρά κρέατα, τα ζαχαρούχα αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, γλυκά. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να επιδεινώσει τη στυτική λειτουργία, και να προκαλέσει διάφορες παθήσεις του γαστρεντερικού. Το ποσό του αλατιού στη διατροφή θα πρέπει να μειωθεί.

Παραδοσιακή ιατρική

нарсрез3

Να αυξήσει την ισχύ άνδρες συχνά χρησιμοποιούν μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν απαιτούν μεγάλες δαπάνες, και όλα τα απαραίτητα συστατικά είναι εύκολο να πάρει. Αξίζει να λάβουμε υπόψη ότι, αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, αυτές οι μέθοδοι δεν θα βοηθήσει. Για τη θεραπεία της ανικανότητα χρήση ναρκωτικών.

Το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο παρακάτω παραδοσιακές συνταγές:

Συλλογή από αποξηραμένα φρούτα

Θα χρειαστείτε αποξηραμένα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα και τις σταφίδες σε ίσα μέρη. Προσθέστε την κανέλα και μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε γαρύφαλλα ή άλλα μπαχαρικά. Προσθέστε σε αυτό το μείγμα 100 γραμμάρια κόκκινο ξηρό κρασί. Βάλτε να βράσει σε χαμηλή φωτιά με κλειστό το καπάκι για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, ανοίξτε το καπάκι και αφήστε το να μαραζώνουν για άλλη μισή ώρα. Το μείγμα που προκύπτει λαμβάνεται κάθε μέρα 3 φορές μια κουταλιά της σούπας.

Είναι σημαντικό! Συνταγές όπου υπάρχει αλκοόλ, έχει μια σειρά από αντενδείξεις. Απαγόρευσαν τα άτομα με σοβαρές δυσλειτουργίες του ήπατος ή των νεφρών.

Θάλασσα buckthorn berry

Το ιπποφαές έχει ταχεία επίδραση στην ανδρική δύναμη, γι ' αυτό συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σε καθαρή μορφή, καθώς και παρασκευάζονται από το χυμό ή μαρμελάδα.

Κουάκερ με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα μούρα

Σε ίσες ποσότητες ανακατεύουμε τις σταφίδες, σύκα, δαμάσκηνα και καρύδια. Όλα τα συστατικά άλεσμα και ανακατέψτε μαζί. Αυτό το μείγμα είναι καταναλώνεται καθημερινά για 2 κουταλιές της σούπας το απόγευμα. Το μείγμα δεν έχει μόνο θετική επίδραση στη στυτική λειτουργία, αλλά επίσης βελτιώνει τη λειτουργία ολόκληρου του αναπαραγωγικού συστήματος.

Έγχυση της τσουκνίδας

Θα χρειαστείτε: αποξηραμένα φύλλα τσουκνίδας και καθαρό νερό. Η έγχυση είναι έτοιμη σε αναλογία 100 γραμμάρια φύλλα και 300 ml νερού. Φύλλα τσουκνίδας ξεπλύνετε και στεγνώστε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ζεστό νερό. Αφήστε το να εμποτιστεί σε ένα σκοτεινό μέρος για 3 ώρες. Καταναλώνεται καθημερινά για 3 κουταλιές της σούπας.

Τζίντζερ με μέλι

Ανακατεύουμε ξηρό τζίντζερ με μέλι φυσικό, οι αναλογίες θα πρέπει να είναι ίσο. Λαμβάνεται καθημερινά για 2 κουταλιές της σούπας.

Βάμμα της ρίζας του ginseng

Αλέστε το ginseng root, ρίχνουμε 500 ml βότκα. Η αναλογία πρέπει να είναι 1 προς 20. Τοποθετήστε το βάμμα σε ένα σκοτεινό μέρος. Έτοιμο για χρήση καθημερινή 20 σταγόνες. Το Ginseng βοηθά να υποκινήσει την στυτική λειτουργία, βελτιώνει την κατάσταση του σώματος, ιδιαίτερα το αναπαραγωγικό σύστημα.

Είναι σημαντικό! Πριν να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς μεθόδους θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό. Κάποιες συνταγές έχουν αντενδείξεις, έτσι θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας σχετικά με χρόνιες παθήσεις.

Γρήγορα μεθόδους

Γρήγορα την αύξηση της δραστικότητας βοήθεια από κάποια φαρμακευτική αγωγή και ειδικό μασάζ. Τεχνική μασάζ έχει αντενδείξεις, δεν προκαλεί επιπλοκές, τόσο οι άνδρες πριν από τη σεξουαλική επαφή συνιστάται να εκτελέσετε το αυτο-μασάζ στα γεννητικά όργανα.

Το μασάζ γίνεται με τους ακόλουθους κανόνες:

• θα πρέπει να κάνετε μασάζ στην περιοχή των όρχεων, μειωμένη λίμπιντο συνιστάται να το κάνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα.
• Το μασάζ μπορεί να γίνεται καθημερινά και αμέσως πριν από την επαφή.
• Το μασάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και κατά τη σεξουαλική επαφή θα σας βοηθήσει να διατηρήσει τη στύση και αυξάνει τη διάρκεια της οικειότητας.
• Μασάζ είναι χρήσιμο για τη λεγόμενη " ανδρική εμμηνόπαυση, η οποία κατά μέσο όρο παρουσιάζεται μετά την ηλικία των 50.
• Κινήσεις κατά τη διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να είναι ομαλή και το φως, δεν συνιστάται να κάνουν zhipkovye κίνημα.
• Κατά τη διάρκεια του μασάζ δεν πρέπει να προκαλούν πόνο ή δυσφορία. Όταν εμφανίζονται, είναι αναγκαίο να σταματήσει η διαδικασία.

Μασάζ σας δίνει ενέργεια και αυξάνει την αρσενική δύναμη, αλλά το μέγιστο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κανονική εκτέλεση. Το μασάζ βοηθά όχι μόνο για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι, αλλά να αυξήσει τη διάρκειά του. Τακτικές θεραπείες κάνουν την οικειότητα περισσότερο την ποιότητα, προσθέτοντας νέες αισθήσεις.

Για να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ που χρησιμοποιείται για τα ναρκωτικά.

нарсред4

Φαρμακευτική αγωγή συνιστάται μόνο εάν όλες οι άλλες μέθοδοι δεν παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα δισκία έχουν πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες. Την τακτική πρόσληψη μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό. Στην περίπτωση αυτή, η στύση δεν θα συμβεί χωρίς ειδικά χάπια.

Για να αυξηθεί η δραστικότητα στο σπίτι είναι δυνατή μόνο με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Μια ισορροπημένη διατροφή, μέτρια αλλά η τακτική σωματική δραστηριότητα και παραδοσιακές συνταγές, όταν χρησιμοποιείται σωστά, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσει τη δύναμη, αλλά και να το κρατήσει για πολύ καιρό. Αν υπάρχει ανάγκη για ιατρική θεραπεία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

07.08.2018