Η επίδραση της μπύρας στην δραστικότητα - πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Πιστεύεται ότι η μπύρα είναι η ελαφρά το αλκοόλ, η οποία δεν είναι ικανή να προκαλέσει ιδιαίτερη βλάβη στο σώμα. Αλλά είναι αυτό πραγματικά; Τι απειλεί αυτό το ποτό και το αν είναι χρήσιμα εξαρτήματα;

Πώς μπύρα επηρεάζει άντρας δραστικότητα

Μπύρα και την ισχύ, τα δύο είναι ασυμβίβαστα. Αλλά όχι πάντα. Η μπύρα είναι ένα επικίνδυνο ποτό που Καταστρέφουν το ορμονικό σύστημα. Το κύριο συστατικό της μπύρας, του λυκίσκου είναι ο κύριος ένοχος.

μπύρα και δραστικότητα

Είναι από αρωματικό λυκίσκο που προσδίδει στην μπύρα μια ξεχωριστή γεύση, αλλά προσφέρει επίσης φυτοοιστρογόνα φυτό ανάλογα ορμονών που παράγεται από το γυναικείο σώμα, τα οιστρογόνα. Και τα παραδίδει σε τεράστιες ποσότητες!

Για την αναφορά: μια μέρα, το σώμα της γυναίκας παράγει 0.3 mg οιστρογόνων, η οποία είναι επαρκής για μια γυναίκα που ήταν μια γυναίκα.

Το οιστρογόνο μόνο ένα λίτρο μπύρα είναι σχεδόν εκατό φορές περισσότερα! Τρία λίτρα μπύρας περιέχει όσο και για γυναίκες που παράγει το σώμα για ένα χρόνο!

Για τις γυναίκες, σε μια τέτοια έκρηξη των οιστρογόνων οδηγεί σε παχυσαρκία, ενδοκρινολογικά προβλήματα, τριχοφυΐα στο πρόσωπο, μειώνει την πιθανότητα των υγιών τη γέννηση του παιδιού και άλλα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Για άνδρες και γυναίκες μπύρα:

  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των κιρσών και υπέρταση;
  • Για τους ανθρώπους που αγαπούν την μπύρα προκαλεί πόνο και πρήξιμο των αρθρώσεων;
  • Καταστολή του στομάχου μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του στομάχου;
  • Εμποδίζει το πάγκρεας να συμβάλλει στην ανάπτυξη της παγκρεατίτιδας;
  • Διαταράσσει τον εγκέφαλο, προκαλώντας απώλεια μνήμης, σκέψης διαταραχή;
  • Με την πάροδο του χρόνου, το τέντωμα των μυών της καρδιάς προκαλεί ισχαιμία, αρρυθμία και καρδιακή προσβολή;
  • Με συνεχή χρήση προκαλεί ηπατίτιδα, κίρρωση του ήπατος, κάθε δευτερόλεπτο.
  • Ενισχύει νεφρικά προβλήματα εάν έχετε προβλήματα με τους λόγω της υπερφόρτωσης.

Πώς η μη αλκοολούχα μπύρα

Όταν το μαγείρεμα μπύρα, συμπεριλαμβανομένων των μη αλκοολούχα, το κύριο συστατικό είναι χοπ. Στη συνέχεια, δεν μπορείτε να συνεχίσετε.

Η επίδραση της μπύρας στην δραστικότητα είναι δύσκολο να "υπερεκτιμούν"

Μεταξύ τους λάτρεις της μπύρας κοιλιά μου μεγαλώνει, και το κύριο πρόβλημα, ούτε στην αισθητική, και σπλαγχνική παχυσαρκία, είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία, έχει αρχίσει να φουσκώνει το στήθος, μειωμένη και έχασε λίμπιντο αρχίζει να αναδύεται στυτική δυσλειτουργία.

Στους άνδρες, η μπύρα βάρδιες την ορμονική ισορροπία του γυναικείου πλευρά, αυξάνεται το λίπος στους γοφούς, τη μέση, τους μυς αρχίζουν να αντικατασταθεί από το λίπος.

Μπύρα περισσότερο από όλα εξαρτώνται από τη Γερμανία και την τσεχική Δημοκρατία. Στην τσεχική Δημοκρατία, ένα δημοφιλές ρητό για μπύρα:

Beer lover όπως το καρπούζι, το οποίο έχει μια αυξανόμενη κοιλιά σας, και δεν υπάρχει καμία πληροφορία.

Ωστόσο, "δεν είναι τόσο διάβολος, καθώς αυτός είναι βαμμένο." Ο σοφός και ο Παράκελσος είπε: "Όλο το δηλητήριο και όλα τα φάρμακα, όλα καθορίζονται από τη δόση".

Περαιτέρω πληροφορίες δεν αφορούν τους εφήβους, επειδή το κακό της μπύρας για να είναι δυσανάλογα υψηλότερο από το παρακάτω πλεονεκτήματα.

Μπύρα και δραστικότητα μπορεί να είναι φίλοι

Αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο γεγονός επιδράσεις της μπύρας με την άνοδο της λίμπιντο και την σεξουαλική δραστηριότητα ανδρών και γυναικών. Ειπώθηκε ότι αυτό με την κατανάλωση 1 λίτρο για τους άνδρες και τα μισά για τις γυναίκες. Όχι περισσότερα! Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο.

Ο λυκίσκος δεν είναι μόνο "κακό", αυτό αποθήκευσης είναι απαραίτητες για τη ζωή βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και αιθέρια έλαια. Μια καλή λίτρο μπύρα περιέχει το ένα πέμπτο βιταμίνη Β2, Παντοθενικό οξύ, ένα τέταρτο, η βιταμίνη Β6, το ένα τρίτο της ημερήσιας τιμής. Περιέχει ασβέστιο και το μαγνήσιο προστατεύει τα νεφρά και την χοληδόχο κύστη από τον σχηματισμό λίθων.

Μπύρα, προκαλεί την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων. Στην περίπτωση της καθιστικής ζωής, μπορεί να συγκριθεί με την επίσκεψη στα λουτρά ή σωματική άσκηση. Ίσως έτσι μπορεί να εξηγηθεί η διαδεδομένη εθισμός του υπολογιστή παίκτες για την μπύρα. Το παιχνίδι είναι εσωτερική πίεση. Το σώμα της μπύρας παίρνει ένα χαλαρωτικό... Ωστόσο, θα πρέπει να θυμούνται τι έχουν μετατρέψει την καρδιά τους στο τεντωμένο, χαλαρό μυϊκό σακούλα, μερικά είναι κατάλληλα για την πραγματική ζωή...