Δραστικότητα στους άνδρες μετά την ηλικία των 60 ετών: βελτίωση της στύσης και την ανδρική εξουσία

Οι γιατροί λένε ότι η μείωση στη δραστικότητα μετά από 60 χρόνια είναι η φυσιολογική κατάσταση του σώματος. Αλλά αν ο άνθρωπος έχει χάσει εντελώς την επιθυμία για σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τη θεραπεία.

Για την αύξηση της δραστικότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα φάρμακα, τα παραδοσιακά φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, βάμμα φαρμακείο. Επίσης, για να ενισχύσει τη στύση και τη σεξουαλική ορμή, ο ασθενής θα πρέπει να πάει σε μια διατροφή και να ασκείστε τακτικά.

η αυξημένη δραστικότητα μετά από 60

Γιατί δραστικότητα γίνεται υποτονική με την ηλικία;

Φυσικά, με την ηλικία, όλα τα συστήματα υποστήριξης της ζωής του σώματος αρχίσει να λειτουργεί λίγο χειρότερα. Το ουρογεννητικό σύστημα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν ένας άνθρωπος διασχίζει το όριο των 55-60 ετών, η ισχύς του αρχίζει να ξεθωριάζει, και μείωση της λίμπιντο.

Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι η ηλικία επηρεάζει την κατάσταση του ορμονικό υπόβαθρο. Για παράδειγμα, στην ηλικία των 20-35 ετών, το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι η ισχύς παραμένει σταθερή, και η λίμπιντο υψηλή.

Σχετικά με τη δραστικότητα των ηλικιωμένων ανδρών είναι σημαντικά επηρεαστεί από τους εξής παράγοντες:

 1. Η παρουσία των χρόνιων παθήσεων των αιμοφόρων αγγείων. Αν το ηλικιωμένο άτομο έχει σοβαρά προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, είναι μια παραβίαση της ροής του αίματος στην περιοχή της πυέλου. Κατά συνέπεια, τα σηραγγώδη σώματα του κράτους γεμίζει με αίμα και χειρότερα.
 2. Ένας τρόπος ζωής. Διατροφή και τον τρόπο ζωής είναι σημαντικοί παράγοντες. Αν ένας ηλικιωμένος άνδρας οδηγεί ένα νοσηρό τρόπο ζωής, τα ποτά, το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τρώει το ανθυγιεινό φαγητό, η δραστικότητα είναι σίγουρος για να γίνει ασταθής.
 3. Παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος. Σε άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών δραστικότητα μειώνεται συχνά οφείλεται σε προστατίτιδα, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, καρκίνος του προστάτη, ουρηθρίτιδα.
 4. Ενδοκρινολογικές παθολογία. Διαβήτη 1 ή τύπου 2 δραστικότητα, φυσικά, να μειωθεί. Επαναφέρετε την κανονική στύση σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο.

Άλλη μια μεγάλη επίδραση στην δραστικότητα έχουν κάποια φάρμακα. Χρήση ηρεμιστικά ή ηρεμιστικά μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη δραστικότητα και την λίμπιντο.

Αυξημένη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες

Πώς να αυξήσει την ισχύ μετά από 60 χρόνια χωρίς φάρμακα; Αν ένας άνθρωπος έχει μια αδύναμη στύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Φυσικά, δεν είναι πανάκεια, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί μια μικρή βελτίωση σε ισχύ.

Αν το πέος πέφτει κατά τη διάρκεια της επαφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αφέψημα του Hypericum. Αυτό το εργαλείο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά στην τόνωση της φυσικής παραγωγής τεστοστερόνης.

Πώς να προετοιμάσει ένα αφέψημα για δύναμη; Για αυτό θα πρέπει να αλέσει 40 γραμμάρια ρίζες του Hypericum και τα ανακατεύουμε με ένα λίτρο καθαρό νερό. Περαιτέρω, το μέσο θα πρέπει να βράσει για 20-30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Μετά το μαγείρεμα, το ζωμό, πρέπει να τοποθετούνται σε σκοτεινό μέρος για 7 ημέρες. Μια εβδομάδα φάρμακο πρέπει στέλεχος. Στην ημέρα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το 50 ml από το αφέψημα με βάση το St. wort του Ιωάννη 3 φορές την ημέρα. Πιείτε το εργαλείο για τα τρόφιμα.

Έχει ευεργετική επίδραση στη δραστικότητα της το ζωμό παστινάκη. Για την παρασκευή του θα πρέπει να πάρει 4 κουταλάκια του γλυκού συνθλίβονται ρίζα του φυτού, και αναμιγνύεται με 700 ml νερό. Περαιτέρω, το μέσο θα πρέπει να βράσει για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, στη συνέχεια στέλεχος. Για να χρησιμοποιήσετε ένα αφέψημα από Πάστερνακ συνιστώμενη ημερησίως. Πρέπει να το κάνεις με άδειο στομάχι και πριν από τον ύπνο.

Ένας άνδρας ηλικίας 60 ετών είναι πολύ χρήσιμο να πίνουν τσάι με μπαχαρικά. Πώς να προετοιμάσει αυτό το ποτό για να ενισχύσει τη σεξουαλική δύναμη; Για το μαγείρεμα θα πρέπει να προσθέσετε μια μικρή πρέζα γαρύφαλλο, ρίζα τζίντζερ, κάρδαμο.

Αυτό το τσάι τέλεια ήχους, βελτιώνει τη δραστικότητα, και βοηθά στη σταθεροποίηση της ψυχικής δραστηριότητας.

Αποκατάσταση της στύσης διεγερτικός με δόνηση

Η πρόοδος δεν στέκεται ακόμα και σήμερα να αντικαταστήσει το εθνικό ναρκωτικών έρχεται εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Ψυχολογική, νευρογενή, αγγειακές, ορμονικές και όλα τα είδη της σεξουαλικής αδυναμίας διορθωθούν με επιτυχία από αυτή τη συσκευή. Ο μηχανισμός δράσης του είναι: δομένος μαξιλάρι για το κεφάλι του πέους του, ενοχλημένος από τα εκατομμύρια των αισθητηριακών υποδοχέων.

Από το νευρικό αλυσίδας με το σήμα της διέγερσης πάει σε ένα ειδικό κέντρο του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού που δίνουν την εντολή για τη στυτική εισροή του αίματος στα μικρά σώματα του πέους. Υπάρχει μια ισχυρή στύση επαρκή για σεξουαλική επαφή. Οργασμού μετά από μια τέτοια διέγερση πάντα διακρίνεται από μια ιδιαίτερη φωτεινότητα.

Θα πρέπει επίσης να πούμε για την αποτελεσματικότητα της Viberect να αποκατασταθεί η δραστικότητα μετά την αφαίρεση του προστάτη. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είναι συχνά επηρεάζονται σπηλαιώδης τα νεύρα του πέους. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι ασθενώς αντιδρά σε σεξουαλικά ερεθίσματα. Από την υψηλής συχνότητας δόνηση, η οποία δίνει το διεγερτικό, πολύ πιο ισχυρό από το κανονικό σεξουαλικά ερεθίσματα, και πραγματοποιείται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Έτσι, η επιστροφή των στύσεων μετά από χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του προστάτη, χρησιμοποιώντας μια μηχανή είναι πιο γρήγορη: δεν χρειάζεται να περιμένετε για νευρολογική αποκατάσταση.

Πώς να φάτε για να σταθεροποιήσει τη στύση;

Να αυξήσει την ισχύ σε 60 χρόνια, είναι δυνατόν με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες και ορισμένα φάρμακα. Αλλά για να πάρετε τη μέγιστη ευχαρίστηση από τη σεξουαλική ζωή, θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και να είστε βέβαιος να φάτε μια ισορροπημένη.

τροφίμων για την αύξηση της δραστικότητας

Αν είναι να υπάρξει μια αδύναμη στύση, θα πρέπει να απέχουν εντελώς από τα αλκοολούχα ποτά, δεδομένου ότι η χρήση τους μειώνει το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα. Όταν πίνει μπύρα συνολικά, αυξάνει το επίπεδο των οιστρογόνων (θηλυκές ορμόνες) στον οργανισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τους μανιώδεις λάτρεις αυτού του ποτού είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από προβλήματα με τη δραστικότητα της.

Υπάρχουν προϊόντα που σας επιτρέπουν να αυξήσει την ισχύ των ανδρών:

 • Στρείδια. Αυτό το προϊόν έχει γίνει διάσημο ως ισχυρό αφροδισιακό. Σε στρείδια περιέχει τεράστια ποσότητα αμινοξέα και ψευδάργυρο. Αυτά τα ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα για τους άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών.
 • Χειμάρα. Αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες, καθώς περιέχει μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου και βιταμίνες από τις ομάδες Α, Ε και Β.
 • Καρύδια. Το προϊόν είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ο ψευδάργυρος και άλλα ευεργετικά microelements. Οι γιατροί πιστεύουν ότι οι άνδρες πρέπει να καταναλώνουν καθημερινά μια χούφτα καρύδια, και στη συνέχεια θα ξεχάσουμε ό, τι μια κακή στύση.
 • Τα αυγά ορτυκιού. Αν τρώτε τακτικά τους, την ισχύ των ανδρών μετά από 60 χρόνια θα παραμείνει σταθερή και υψηλή λίμπιντο. Το γεγονός είναι ότι τα ορτύκια αυγά περιέχουν φώσφορο, αμινοξέα, ψευδάργυρο. Τρώνε ορτύκια αυγά ακόμα και ωμά.

Οι γιατροί καλούν μερικά τρόφιμα "τεστοστερόνη δολοφόνοι", επειδή η τακτική χρήση του μερικά από τα πιάτα τα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης μειώνεται. Η ποιότητα του σεξ και της συχνότητας των σεξουαλικών πράξεων θα μειωθεί, αν ένας άνθρωπος τακτικά καταναλώνουν ανθρακούχα ποτά, καφές, γλυκά, παρασκευασμένα τρόφιμα, λουκάνικα, λαρδί και τα λιπαρά κρέατα.

Ακόμη και μια μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο αίμα είναι γεμάτη με τακτική κατανάλωση πλήρους γάλακτος και άλλα λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Να ενισχύσει τη δραστικότητα των φαρμάκων

Τι τα φάρμακα για τη στύση σε 60 χρόνια να πάρεις; Αν το κακό είναι το πέος, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά διεγερτικά. Για τους σκοπούς αυτούς, τέλεια αναστολείς PDE-5.

Για να ενισχύσει τη δραστικότητα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες ιατρικές θεραπείες, ιδίως:

 1. Βάμμα της leuzea.Το φάρμακο που βοηθά να σταθεροποιήσει την στύση και την αύξηση της λίμπιντο. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι τα φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, καθώς το φάρμακο μπορεί να οδηγήσει σε παραβιάσεις του SSS.
 2. Βάμμα του ginseng. Βάμμα βοηθά να σταθεροποιήσει τη σεξουαλική δύναμη, την ενίσχυση της λίμπιντο και τη βελτίωση των επιδόσεων. Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία, και εμφανίσεις των παραβιάσεων του SSS.

Άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών είναι ιδιαίτερα συνιστάται πριν από τη χρήση ναρκωτικά να διαβουλεύεται με τους γιατρούς.

Περαιτέρω προληπτικά μέτρα και τα συμπληρώματα

Τι να κάνω για να το δραστικότητα παρέμεινε σταθερή; Όπως προαναφέρθηκε, η ανδρική εξουσία καθώς τα χρόνια εξασθενίζει μακριά. Αυτός είναι ο κανόνας. Αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε με την ηλικία, η δραστικότητα ήταν σταθερή.

Για να στα παλαιότερα χρόνια δεν είχε αναπτυχθεί κακή στύση, αρκετά με τους νέους να ζήσουν μια κανονική σεξουαλική ζωή. Οι γιατροί πιστεύουν ότι οι άντρες που ζουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή είναι λιγότερο επιρρεπείς σε ανικανότητα, πρόωρη εκσπερμάτωση και τη μειωμένη λίμπιντο.

Ως προληπτικά μέτρα θα πρέπει επίσης:

 • Επισκέπτεστε τακτικά τον ουρολόγο. Δεν είναι μυστικό ότι η ανικανότητα είναι συχνά το αποτέλεσμα της προστατίτιδας και τον αδένα του προστάτη αδένωμα. Προκειμένου να είναι σε θέση να εντοπίσει αυτές τις παθολογικές καταστάσεις, και σε εύθετο χρόνο για τη θεραπεία τους, θα πρέπει 2-3 φορές το μήνα για να επισκεφτείτε τον ουρολόγο.
 • Οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής. Η τακτική άσκηση είναι χρήσιμη ακόμη και σε μεγάλη ηλικία. Θα κρατήσει την ανδροπρέπεια σε ώριμη ηλικία, και να μειώσει την πιθανότητα της εξέλιξης των ασθενειών του καρδιαγγειακού και του ουροποιητικού συστήματα.
 • Πραγματοποιεί θεραπείες φυσιοθεραπείας. Οι άνδρες που χρησιμοποιούν τακτικά τα διεγερτικά του προστάτη αδένα, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από προβλήματα με τη δραστικότητα της. Το γεγονός ότι η τακτική μασάζ με τη χρήση διεγερτικών ουσιών παρέχει την κανονική ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου.
 • Για να αποφύγετε την υποθερμία.
 • Για να χρησιμοποιήσετε την προστασία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Με Καπότα τον κίνδυνο ανικανότητα είναι πολύ μεγάλες.

Πιθανή αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών χωρίς τη χρήση των σεξουαλικά διεγερτικά και εκχυλίσματα; Σήμερα δεν κατέστη δυνατό. Στις μέρες μας, εμφανίστηκε συμπληρώματα. Περιέχουν φυσικά συστατικά, το οποίο με τη σειρά του είναι ισχυρό αφροδισιακό.