Τη φύση των επιπτώσεων της μπύρας με την ισχύ των ανδρών

Η επίδραση της μπύρας στην ισχύ των ανδρών είναι ένα πραγματικό πρόβλημα σε σχέση με την υψηλή δημοτικότητα του αυτό το ποτό. Πιστεύεται ότι είναι λιγότερο επιβλαβή από τα σκληρά ποτά, επειδή περιέχει λιγότερο αλκοόλ και παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά. Ωστόσο, η σύγχρονη ζυθοποιία δεν παράγεται πλέον, αυτό το ποτό σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή — βασίζεται σε σκόνη. Προκειμένου να κατανοήσουμε το μηχανισμό δράσης της μπύρας στο αρσενικό σώμα και τον πιθανό ρόλο της στην ανάπτυξη της ανικανότητας, είναι απαραίτητο να εξεταστεί η σύνθεση και η μέθοδος προετοιμασίας.

Μπύρα

Η σύνθεση και οι ιδιότητες της μπύρας

Η μπύρα μπορεί να παράγονται από φυσικά συστατικά ή από την προ-παρασκευασμένα σε σκόνη. Η διαφορά μεταξύ αυτών των τεχνολογιών είναι μικρό, επειδή η σκόνη μίγμα wort μετά τη διαδικασία της αφυδάτωσης (απομάκρυνση του νερού). Σε αυτή τη μορφή, η πρώτη ύλη που μπορεί να αποθηκευτεί περισσότερο χρόνο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους εξοπλισμού.

Πίνοντας μπύρα είναι λιγότερο επικίνδυνο από τη συχνή χρήση άλλων τύπων αλκοολούχων ποτών. Στη σύνθεσή του περιέχει αιθανόλη, η συγκέντρωσή της εξαρτάται από την ποικιλία από μπύρες και τη μέθοδο παρασκευής του. Μέσος όρος είναι 5-6%, και σε ορισμένες ποικιλίες μπορεί να φθάσει το 15%. Πιο συγκεντρωμένη θεωρείται μια σκούρα μπύρα. Η μέγιστη ασφαλής δόση για τους άνδρες και ότι δεν προκαλεί επιβλαβείς επιπτώσεις, είναι 500 ml (πιο ακριβή δόση — 40 ml καθαρής αιθανόλης).

Εκτός από την αιθανόλη, η μπύρα περιέχει και άλλες επιβλαβείς ουσίες που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των ανδρών:

 • τοξικά συντηρητικά και σταθεροποιητές;
 • τα φυτοοιστρογόνα;
 • το κοβάλτιο, το διοξείδιο του άνθρακα;
 • ουσίες που σχηματίζονται ως αποτέλεσμα των διεργασιών ζύμωσης.

Κρίνοντας από τα σχόλια, σκόνη μπύρα διαφέρει από την κλασική γεύση.

Το ποτό είναι κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες, έχει μειωμένη διάρκεια ζωής και σχεδόν αποθηκεύονται. Μπορεί να βρεθεί σε μικρές ιδιωτικές Ζυθοποιίες, θα πωληθεί στη βρύση.

Επιπλέον, υπάρχουν τεχνικές της μαγειρικής στο σπίτι. Εμφιαλωμένο μπύρα είναι πιο συχνά γίνεται από σκόνη. Έχει φυσική προέλευση, η πληροφορία αυτή θα πρέπει να αναγράφεται στην ετικέτα.

Εξάρτηση

Η επιρροή του φυτοοιστρογόνα στο ανδρικό σώμα

Το αποτέλεσμα μαγιά ζύμωσης μπύρας για τη μορφή φυτοοιστρογόνα. Προϊόντα που είναι σχετικά με τη σύνθεση και τις λειτουργίες του μοιάζουν με τις θηλυκές ορμόνες. Που εισέρχονται στο σώμα των ανθρώπων και να συμμετέχουν στις διαδικασίες του μεταβολισμού. Ως αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης είναι η αναδιάρθρωση της ορμονικής ισορροπίας και μειωμένη δραστικότητα.

Οι άνδρες που πίνουν μπύρα κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές:

 • η παχυσαρκία, το θηλυκό τύπου "κοιλιά μπύρας" εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της δράσης των φυτικών ορμονών.
 • η αύξηση της συγκέντρωσης των γυναικείων ορμονών στο αίμα και την ταυτόχρονη μείωση της τεστοστερόνης — την κύρια σύνδεση, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δραστικότητα στους άνδρες;
 • στυτική δυσλειτουργία, έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης?
 • μείωση της ποιότητας του σπέρματος. τι επηρεάζει την ικανότητα του ανθρώπου να συλλάβει;
 • το τελευταίο στάδιο είναι η ανικανότητα που σχετίζονται με ορμονικές διαταραχές.

Στο αρσενικό σώμα περιέχει και τα δύο αρσενικά και θηλυκά ορμόνες. Για το αναπαραγωγικό σύστημα θέματα και τη σχέση τους. Τα περισσότερα μπορείτε να αυξήσει το επίπεδο των οιστρογόνων, το μικρότερο αριθμό που θα παράγεται από την τεστοστερόνη.

Είναι απαραίτητο να καταλάβετε: να γίνει ανίκανος, θα πρέπει να τακτικά πίνοντας μπύρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν το φας σπάνια και σε μικρές ποσότητες, επιβλαβείς ενώσεις είναι αποβάλλεται από το σώμα, και η ζημιά μπορεί να ελαχιστοποιηθεί.

Επιβλαβής, συμπεριλαμβανομένων των μη αλκοολούχα μπύρα. Παρά το όνομα, μικρές συγκεντρώσεις αιθανόλης είναι παρόντες, χωρίς η πορεία των αντιδράσεων της ζύμωσης. Τα φυτοοιστρογόνα μ άλλες επιβλαβείς ενώσεις είναι στη σύνθεσή του σε πλήρη.

Άλλες συνέπειες του αλκοολισμού μπύρα για τη δραστικότητα

Τη φύση των επιπτώσεων της μπύρας στο δραστικότητα δεν οφείλεται μόνο στη δράση των φυτοοιστρογόνων. Κατά τη διαδικασία του μεταβολισμού σχηματισμό βλαβερών ενώσεων που συσσωρεύονται στα εσωτερικά όργανα και τους ιστούς. Αν το έργο των διαφόρων συστημάτων επιδεινώνεται, η δραστικότητα των ανδρών δεν μπορεί να βελτιωθεί. Ως αποτέλεσμα της ιατρικής έρευνας προσδιορίστηκε η επιρροή της μπύρας ποτών για κάθε σύστημα οργάνων.

Συκώτι

Υπέρταση

Η υπέρταση είναι μια χρόνια αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Αυτό οφείλεται σε αγγειακή σπασμός, όπου οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν σταδιακά τη δύναμη και την ελαστικότητα. Την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι διαταραγμένη, η οποία γίνεται αιτία για τη μείωση της δραστικότητας. Ξεκίνησε η υπέρταση οδηγεί σε αθηροσκλήρωση — μη αναστρέψιμες αλλαγές στη δομή των αγγειακών τοιχωμάτων.

Αλκοολική ηπατική νόσο

Η αλκοολική νόσος του ήπατος είναι μια σύνθετη παθολογικές αλλαγές στους ιστούς του σώματος που συμβαίνουν με την μακροχρόνια τακτική χρήση της αιθανόλης. Στην ανάπτυξη της νόσου παίζει σημαντικό ρόλο ακεταλδεΰδη. Αυτή είναι μια τοξική ουσία που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια της καταστροφής της αιθανόλης. Εάν το χάσμα μεταξύ της κατανάλωσης των αλκοολούχων ποτών είναι μεγάλη και η ακεταλδεΰδη εξαλειφθεί από το σώμα. Όταν το ήπαρ αδυνατεί να φιλτράρει το αίμα από την τοξίνη, που συσσωρεύεται στα κύτταρα και μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες ασθένειες:

 • η αλκοολική ηπατίτιδα — φλεγμονή του ήπατος;
 • το λιπώδες ήπαρ είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα παχιά κύτταρα συσσωρεύονται στο ηπατικό παρέγχυμα;
 • αλκοολική κίρρωση είναι το τελευταίο στάδιο, που εμφανίζεται με ατροφία των ηπατοκυττάρων και την αντικατάστασή τους από πυκνό ινώδη (ουλή) ιστού.

Η υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος στους άνδρες συσχετίζεται με το ήπαρ. Αυτό το σώμα είναι που εμπλέκονται στη διαδικασία της κυκλοφορίας του αίματος και καθαρίζει το αίμα από τις ακαθαρσίες. Πρόσθεση προκαλέσει διαταραχές του μεταβολισμού της χοληστερόλης, μειώνοντας την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και την υποβάθμιση της παροχής αίματος προς τα όργανα της πυέλου.

Η συσσώρευση της χοληστερόλης

Αλκοολισμού μπύρα γίνεται η αιτία της συσσώρευση των εναποθέσεων χοληστερόλης στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και να σχηματίσουν θρόμβους. Οι διαδικασίες αυτές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών. Επιπλέον, η χοληστερόλη είναι μέρος της χολολιθίασης.

Ασθένειες του νευρικού συστήματος

Στύσης στους άνδρες παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα των νευρικών ερεθισμάτων στον εγκέφαλο. Όταν ο αλκοολισμός είναι μια νευρικά κέντρα αρχίζουν να λειτουργούν σε αργή κίνηση εξαιτίας της δηλητηρίασης. Εξαιτίας αυτού, οι ασθενείς πω την αντίδραση αναστολή, εξασθένηση της μνήμης, μειωμένη απόδοση και τη συγκέντρωση, και, επίσης, τη στυτική δυσλειτουργία.

Υπάρχει μια αντίληψη ότι μια μικρή ποσότητα της μπύρας είναι καλό για την υγεία. Περιέχει τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που αφομοιώνονται και χρησιμοποιούνται για τις μεταβολικές διαδικασίες.

Αυτό το ποτό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, έχει μια κατευναστική επίδραση. Ωστόσο, η χρήση του το ποτό της αμφίβολη.

Διατροφή

Τι να κάνετε όταν αλκοολισμού μπύρα;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν τα πρώτα συμπτώματα από τις βλαβερές επιδράσεις της μπύρας στο σώμα είναι να σταματήσει να πίνει. Η θεραπεία δεν θα παράγει αποτελέσματα, αν δεν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το ποτό, όχι για να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή. Επόμενη, ο γιατρός διεξάγει μια πλήρη εξέταση και τον καθορισμό της πορείας της θεραπείας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 • η νηστεία διατροφή σε συνδυασμό με σωματική δραστηριότητα;
 • φάρμακα για τη βελτίωση της δραστικότητας και να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης;
 • συμπτωματική θεραπεία για το ήπαρ, την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία ή τα νεφρά.

Ως αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να διαπιστωθεί με ακρίβεια — η μπύρα δεν επηρεάζουν την ισχύ αρνητικά. Μαγιά και από αρωματικό λυκίσκο που έρχονται σε ζύμωσης αντιδράσεις που συμβαίνουν με την απελευθέρωση των φυτοοιστρογόνων. Αυτές οι χημικές ουσίες αιτία για την ανδρική ανικανότητα, την ορμονική ισορροπία και την σταδιακή ανάπτυξη της ανικανότητα.

28.08.2018