Πώς αιμορροΐδες δύναμη στους άντρες;

Οι αιμορροΐδες εμφανίζονται συχνά σε άνδρες Ώριμη ηλικία. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει σε νέους άνδρες. Πώς αιμορροΐδες δραστικότητα, σήμερα, πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τους άνδρες που πάσχουν από αυτή τη δυσάρεστη και την κακοποίηση της νόσου. Καθιστική ζωή, ξοδεύοντας πολλές ώρες στον υπολογιστή, η έλλειψη άσκησης πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου προκαλεί την ανάπτυξη των αιμορροΐδων και των επιπλοκών του. Μπορεί το αρσενικό αναπαραγωγικό σύστημα λειτουργεί κανονικά σε αυτή την κατάσταση;

αιμορροΐδες και δραστικότητα

Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ αιμορροΐδες και ικανότητα;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για αιμορροΐδες δεν επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες. Ωστόσο, αν εξετάσουμε αυτό το ζήτημα είναι πολύ βαθύτερο, η αρνητική επίδραση των αιμορροΐδων σχετικά με τη σεξουαλική ζωή γίνεται εμφανής.

Το αρχικό στάδιο της νόσου εμφανίζονται απαρατήρητη, και οι άντρες συχνά δεν δίνουν προσοχή σε δυσφορία στο πρωκτικό κανάλι. Σε αυτό το στάδιο της εξέλιξης της νόσου αναπαραγωγικό σύστημα λειτουργεί κανονικά. Αλλά κατά τη διάρκεια επιδείνωση της αιμορροΐδες είναι η φλεγμονή, και ο άνθρωπος αρχίζει να αισθάνεται πόνο στο περίνεο και στο πρωκτικό κανάλι.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας τέντωμα των μυών του περινέου και στη βουβωνική χώρα. Ο άνθρωπος που έχει αιμορροΐδες αισθάνεται με αυτή την ένταση των μυών έντονο πόνο. Σίγουρα επηρεάζει την συναισθηματική κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι επώδυνη στύση μειώνεται και μερικές φορές μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς. Έτσι, οι αιμορροΐδες είναι μία πολύ αρνητική επίδραση στην ανδρική δύναμη. Παρουσία ενεργού νόσου κινήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή δεν φέρει ικανοποίηση για τον άνθρωπο, και να φέρει μόνο την ταλαιπωρία.

Αιμορροΐδες, επίσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη ταυτόχρονη ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος, το οποίο θα έχει άμεση επίδραση στην δραστικότητα. Ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της προστατίτιδας στο φόντο των αιμορροΐδων προκύψουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή. Αδύναμη ισχύ στο πλαίσιο της αιμορροΐδες είναι ένα σχέδιο που επιβεβαιώνεται από πολλές παρατηρήσεις.

Πώς μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση;

Πληροφορίες για τη σχέση των αιμορροΐδων και τη σεξουαλική λειτουργία, αφορά πολλούς. Proctologists είναι πεπεισμένοι ότι η παθολογία του τις φλέβες του ορθού καλύπτει μόνο τον πρωκτό και πρωκτικό κανάλι. Αυτό είναι, από μόνη της, το παρόν αιμορροΐδες δεν μπορεί να επηρεάσει την ανδρική λίμπιντο. Είναι, όμως, η ένταση των μυών του περινέου κατά τη σεξουαλική επαφή προκαλεί έντονο πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι καταπιεσμένη σεξουαλική λειτουργία.

Αιμορροΐδες δεν μπορεί να έχει παθολογικές επιδράσεις στη σεξουαλική λειτουργία, αλλά έμμεσα επηρεάζει την ψυχο-συναισθηματικές διαταραχές στη σεξουαλική ζωή, επειδή δυσάρεστη και επώδυνη αίσθηση. Τέτοιες έμμεσες παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά την σεξουαλική ζωή των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής τάση βουβωνικό μυς και τους μυς του περινέου πολύ επώδυνη. Χαρά τελειώνει με πόνο, αυτό είναι απογοητευτικό άνθρωπος. Πολύ συχνά ένας άνθρωπος μπορεί να αποφύγει τη σεξουαλική ζωή. Δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή να προκαλέσει την απόρριψη από το κανονικό σεξ, και μείωσε τη σεξουαλική επιθυμία. Δραστικότητα και την λίμπιντο είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από ψυχολογικούς παράγοντες. Οι αρνητικές επιπτώσεις των αιμορροΐδων σχετικά με τη δραστικότητα προφανώς, παρά τα επιχειρήματα ορισμένων proctologists'.

δραστικότητα

Τι να κάνω;

Για να αποφύγετε προβλήματα με την ισχύ, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει η θεραπεία των αιμορροΐδων. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο γιατρό που θα διαγνώσει την ασθένεια και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Ληφθούν εγκαίρως τα μέτρα που θα εξαλείψει τον πόνο στο περίνεο κατά τη συνουσία, για την εξάλειψη της φλεγμονής στο πρωκτικό κανάλι και την εξάλειψη των αιμορροΐδων.

Είναι επίσης σημαντικό να εξαλειφθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των αιμορροΐδων. Θα πρέπει να αρχίσετε να έχετε έναν ενεργό τρόπο ζωής και να προχωρήσουμε περισσότερο. Είναι χρήσιμο να συμμετάσχουν στο φως τη φυσική θεραπεία. Ειδικές ασκήσεις θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη στασιμότητα του αίματος στα hemorrhoidal κόμβων και των οργάνων της πυέλου. Ως αποτέλεσμα αθλητικές ασκήσεις του αίματος στην πύελο και το πρωκτικό κανάλι, αρχίζει να κυκλοφορεί.

Διατροφή αιμορροΐδες είναι πολύ σημαντικό. Η σωστή διατροφή θα αποκαταστήσει το βλεννογόνο και τους ιστούς του εντέρου διατηρούν την κανονικότητα και την εξάλειψη της χρόνιας δυσκοιλιότητας. Είναι απαραίτητο να αποκλείσει από το καθημερινό μενού τηγανητά, τα λιπαρά, τα καπνιστά τρόφιμα.

Θα πρέπει να αποκλείσετε το αλκοόλ, τα αναψυκτικά. Κάθε μέρα είναι σημαντικό να πίνετε άφθονο καθαρό πόσιμο νερό. Προωθεί τη σωστή σχηματισμό των κοπράνων. Περιορισμένη κατανάλωση υγρών κάνει το σκαμνί ξηρά και είναι πολύ κακό με το πέρασμα του ορθού και του πρωκτικού καναλιού.

Στη δίαιτα που να περιλαμβάνει λαχανικά, σαλάτες, φρούτα, δημητριακά. Αυξημένη πρόσληψη φυτικών ινών θα βελτιώσει την πεπτική λειτουργία και την εξάλειψη των προβλημάτων με την εκκένωση.

Είναι σημαντικό να μην πανικοβάλλεσαι επειδή ο αδύναμος δραστικότητα. Επιδείνωση της αιμορροΐδες επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή. Τα προβλήματα με τη δραστικότητα, κυρίως λόγω ψυχολογικών παραγόντων. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η εξάλειψη της νόσου και την εξάλειψη των αιμορροΐδων θα δημιουργήσει στο μέλλον μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Η εμφάνιση του πόνου κατά τη συνουσία εξαλείφει λίμπιντο και επιθυμία για σεξουαλική δραστηριότητα. Η επιδείνωση της αιμορροΐδες είναι η κατάλληλη περίοδος για την σεξουαλική ζωή. Θα πρέπει πρώτα να θεραπεύσει τις αιμορροΐδες και να αφαιρέσετε τα συμπτώματα, για την αποκατάσταση του μεταβολισμού και αίματος διεργασίες στη λεκάνη και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην κανονική σεξουαλική ζωή.

Πώς αιμορροΐδες ικανότητα;
θεραπεία

Δεν αιμορροΐδες δύναμη στους άντρες; Κατηγορηματική θετική απάντηση πρέπει να είναι αιτία για τη θεραπεία της περιοδοντικής νόσου. Το ορθό βρίσκεται στο σώμα του αρσενικού πολύ κοντά στον προστάτη. Είναι ο προστάτης παίζει μεγάλο ρόλο κατά τη συνουσία. Αυτό το σώμα παράγει το απαραίτητο το μυστικό αδένες.

Η απόσταση από τις ερεθισμένες αιμορροΐδες και φλεγμονή των ιστών από το πρωκτικό κανάλι είναι πολύ επικίνδυνο για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Κατά την εκτέλεση σεξουαλική επαφή με άνδρες που εμπλέκονται μύες του πυελικού διαφράγματος. Αυτοί οι μύες είναι πολύ στενά συνδεδεμένη δέσμες νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων με το ορθό. Ως εκ τούτου, φλεγμονή στο πρωκτικό κανάλι και αιμορροΐδες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική ζωή σας. Αιμορροΐδες απαιτεί έγκαιρη θεραπεία, διαφορετικά σύντομα ο άνθρωπος θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δραστικότητας.

Κατά τη σεξουαλική επαφή ο άνθρωπος με τη συμμετοχή όλων των μυών της πυέλου. Σε μια κατάσταση, όταν κοντά στον πρωκτό είναι μια επώδυνη φλεγμονή αιμορροΐδες, ο άνθρωπος δεν μπορεί να επικεντρωθεί στην ευχάριστη αίσθηση της σεξουαλικής ζωής. Επιπλέον, η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε μια ισχυρή επιδείνωση της αιμορροΐδες.

Είναι ο φόβος του πόνου που δημιουργεί στους άνδρες επίμονη ψυχολογική ανικανότητα. Αν αιμορροΐδες δεν αντιμετωπιστεί, αυτή η ασθένεια θα γίνει ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα στη σεξουαλική τους ζωή. Βρίσκοντας τα πρώτα συμπτώματα της νόσου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το γιατρό, δεν γενναιότητα να υπομείνει τον πόνο και δυσφορία στο πρωκτικό κανάλι.

Πρόληψη

Αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να επηρεάσει αιμορροΐδες δραστικότητα, θα πρέπει να γνωρίζετε για τους παράγοντες της διαταραχής της μικροκυκλοφορίας του αίματος και της εμφάνισης στασιμότητα του αίματος στις φλέβες του ορθού.

πρόληψη

Οι άντρες περνούν πολύ χρόνο πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου ή σε έναν υπολογιστή στο γραφείο. Ως αποτέλεσμα της εν εξελίξει χαμηλή κινητικότητα του σώματος διαταράσσεται μικρο-κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία του ορθού. Εμφανίζεται στασιμότητα του αίματος και αναπτύσσει hemorrhoidal σχηματισμούς. Συχνά συμφορητική αιμορροΐδες και προστατίτιδα πάνε μαζί. Οι δύο ασθένειες είναι το ίδιο – ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Για να αποφύγετε την ανάπτυξη των αιμορροΐδων και την αποδυνάμωση της ισχύος, είναι απαραίτητο αρκετές φορές την ημέρα για να πάρει έξω από το αυτοκίνητο ή να σηκωθεί από την καρέκλα του γραφείου σας για να εκτελέσει απλές ασκήσεις. Το περπάτημα επί τόπου, οκλαδόν, κάμψη, και άλλες ασκήσεις που θα επιτρέψει το αίμα να κυκλοφορεί κανονικά στα όργανα της πυέλου.

Για να αποφευχθεί η μόλυνση, είναι σημαντικό να προχωρήσουμε πολύ, εκτελέστε τη γυμναστική, αποφύγετε την υπερβολική άσκηση και να τηρούν τη σωστή διατροφή. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να αποφύγετε εντελώς την ανάπτυξη των αιμορροΐδων και αδύναμη δραστικότητα. Τα μέτρα αυτά θα επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν τις ήδη υπάρχουσες αιμορροΐδες και να δημιουργήσει μια κανονική σεξουαλική ζωή. Έγκαιρη θεραπευτεί η ασθένεια που θα βελτιώσει την υγεία των ατόμων και τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής.

24.08.2018