Τρόποι για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Απολύτως κάθε άνθρωπο σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δραστικότητα της. Και παρόλο που μέχρι πρόσφατα υπήρχε η πεποίθηση ότι αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο σε μεγαλύτερη ηλικία, τώρα, από τη μείωση της δραστικότητας υποφέρουν και πολλοί νέοι.

πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Ολοκληρωμένο αρσενικό δραστικότητα είναι ένας δείκτης όχι μόνο την καλή σωματική υγεία αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση, επειδή η μείωση στην σεξουαλική λειτουργία μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα κάποια ψυχολογικά προβλήματα, όπως μια μεγάλη σειρά με ένα κανονικό σύντροφο, μονοτονία της σεξουαλικής ζωής ή την παρατεταμένη απουσία.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα παραγόντων που, σε διάφορους βαθμούς, μπορεί να επηρεάσει την υγεία των ανδρών. Να πραγματοποιεί κατά τακτά διαστήματα πρόληψη για την πρόληψη της ανεπιθύμητης βλάβες στην υγεία των ανδρών, πρέπει να ξέρετε ότι επηρεάζει την δραστικότητα. Οι λόγοι που οδηγούν στην μείωση ή εξαφάνιση των δραστικότητα, κατά κανόνα, περιλαμβάνουν:

  • η καθιστική ζωή, η οποία είναι μια παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος από τα όργανα της πυέλου και τα γεννητικά όργανα;
  • διάφορα φλεγμονώδη νοσήματα, ιδιαίτερα του ουροποιητικού συστήματος;
  • μια κακή διατροφή. Και, ως εκ τούτου, κατά συνέπεια, η έλλειψη των απαραίτητων βιταμινών ή ανόργανων συστατικών *
  • όλες οι ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, ως ένα ολοκληρωμένο αρσενικό δραστικότητα είναι δυνατή μόνο όταν είναι απολύτως υγιή αιμοφόρα αγγεία;
  • οι επιβλαβείς συνήθειες, όπως η κατανάλωση αλκοόλ, ακόμη και σε μικρές ποσότητες, και το Κάπνισμα. Μετά το αλκοόλ που εισέρχεται στο σώμα τους άνδρες transformerait τεστοστερόνης (ανδρική ορμόνη), η γυναικεία ορμόνη, οπότε το ποσό της τεστοστερόνης μειώνεται με ταχύ ρυθμό και, ως εκ τούτου, πέφτει γρήγορα και δραστικότητα.

Τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας

Σήμερα, οι γιατροί αναφέρονται μόνο τρεις τρόποι μέσω των οποίων μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμη στους άνδρες:

  • φαρμακευτική αγωγή;
  • ειδικά εστιασμένες ασκήσεις.
  • ένα υγιές και σωστό τρόπο ζωής.

Φαρμακευτική αγωγή

Βασικά, η θεραπεία με φάρμακα έρχεται κάτω σε ορμονικά φάρμακα που αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης σε ένα αποδυναμωμένο αρσενικό σώμα. Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε τα φάρμακα που προάγουν την άμεση αύξηση της δραστικότητας.

πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες τρόπους

Ειδικές ασκήσεις

Οι γιατροί έχουν αναπτύξει ένα ειδικό μάθημα των ασκήσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος από τα όργανα της πυέλου, επειδή αρκετά συχνά, αυτό είναι το πρόβλημα, και την ενίσχυση των μυών είναι υπεύθυνος για τη στύση. Κατά κανόνα, αδύναμο αρσενικό δραστικότητα γρήγορα αποκαταστάθηκε από την καθημερινή πρακτική σύνολο των ασκήσεων. Ακόμη και αν μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας εναλλάξ τεντωθείτε και να χαλαρώσετε τους μυς των γλουτών και τον πρωκτό, τότε αυτό θα είναι ήδη αρκετά για να αποτρέψουν την κακή κυκλοφορία του αίματος.

Τα απαραίτητα τρόπο ζωής

Η ανθρώπινη υγεία εξαρτάται άμεσα από την ποσότητα και την ποιότητα των τροφίμων. Και το αρσενικό δραστικότητα, φυσικά, εξαρτάται επίσης και από τη σωστή διατροφή. Ακόμη περισσότερο, η αλλαγή του μενού, εμπλουτίζοντας την πιο υγιή, μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ, χωρίς πρόσθετες δράσεις. Πολλά προϊόντα διαθέτουν ξεχωριστές ιδιότητες για την ενίσχυση της ανδρικής υγείας. Μια λίστα με τα προϊόντα που αυξάνει τη δραστικότητα, είναι αρκετά απλή: το κόκκινο κρέας με τα λαχανικά, τα αυγά, τα θαλασσινά, τα ψάρια και τα φρούτα. Καθώς και όλα τα καρυκεύματα ή μπαχαρικά είναι επίσης σε θέση να αυξήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα, λόγω της δυνατότητάς της να αυξήσει τη ροή του αίματος σε όλα τα όργανα της πυέλου και των σεξουαλικών οργάνων, ειδικότερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με την ενεργό τρόπο ζωής. Ακόμα και απλές καθημερινές ασκήσεις όχι μόνο να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, αλλά επίσης να εξασφαλιστεί η καλή κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση του όλα τα κύτταρα των γεννητικών οργάνων. Και αν προσθέσουμε την Ποδηλασία και το κολύμπι, στη συνέχεια, τα προβλήματα με τη δραστικότητα συμβεί μόνο σε μεγάλη ηλικία.

21.08.2018