Δραστικότητα στους άνδρες, στα 50 χρόνια

Αρσενικό δραστικότητα μετά από 50 χρόνια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σημαντική επίδραση είναι η υγεία. Για να διατηρήσουν την αρσενική δύναμη θα βοηθήσει ορισμένους κανόνες. Προκειμένου να ελέγξει σωστά το αναπαραγωγικό σύστημα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το τι επηρεάζει άνδρες δραστικότητα.

Πώς σεξουαλική διέγερση

Η δραστικότητα είναι πολύ λεπτή και περίπλοκη διαδικασία. Στο σχηματισμό εμπλέκονται πολλά διαφορετικά συστήματα του σώματος. Το περιστατικό της σεξουαλικής διέγερσης εξαρτάται από τη λειτουργία των συστημάτων όπως:

 • Οι ορμόνες.
 • Σκάφη *
 • Η κυκλοφορία του αίματος;
 • Νευρικές απολήξεις.

Η πρώτη διαδικασία περιλαμβάνει μια ορμόνη του συστήματος. Αρχικά, η ενεργοποίηση της ορμόνης τεστοστερόνης. Σε κάνει να σχηματίσουν τη νευρική ώση. Η ώθηση προέρχεται από τον υποθάλαμο. Ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις του πέους. Ρίζες ερεθίσει το αγγειακό σύστημα των ανθρώπων. Τα αγγεία διαστέλλονται, τους τοίχους αύξηση. Η ροή του αίματος στην βουβωνική αρτηρίες αυξάνει. Κάτω από την επιρροή της κυκλοφορίας του αίματος, η πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα του πέους. Το δέρμα είναι τεντωμένο, το πέος αυξάνει. Με την εμφάνιση της στύσης είναι μια συμπίεση του σφιγκτήρα της ουροδόχου κύστης. Αυτό είναι για να αποφευχθεί διασκορπισμός στην κοιλότητα της κύστης. Ο οργασμός προκαλεί την απελευθέρωση της τεστοστερόνης στον προστάτη αδένα. Εμφανίζει το μυστικό του σπερματικού υγρού στην έξοδο διαδρομή του σπόρου. Το μυστικό είναι να αναμιγνύεται με το σεξ κύτταρα και αποβάλλονται μέσα στην ουρήθρα. Εμφανίζεται εκσπερμάτωση.

κανένα πρόβλημα με την δραστικότητα

Ο σχηματισμός της δραστικότητας συμμετέχουν ψυχική σύστημα. Η ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου, επηρεάζει τη λίμπιντο. Με την παρουσία των διαφόρων ψυχολογικών παραγόντων, η λίμπιντο μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει.

Τα αίτια της υποβάθμισης της σεξουαλικής διέγερσης

Μετά από 50 χρόνια στο σώμα, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Στο σώμα αποδυναμώσει τις μεταβολικές διεργασίες. Επιδείνωση δραστικότητα είναι εξαιτίας αυτών των λόγων, όπως:

 • Εξωτερικές *
 • Εσωτερική.

Οι εξωτερικοί παράγοντες περιλαμβάνουν τις διαφορετικές αιτίες. Η κύρια επιρροή στο επάγγελμα των ανδρών. Με μια μακρά παραμονή σε καθιστή θέση με τα όργανα της πυέλου έχει διαταραχθεί τροφικές τροφίμων. Την κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται, οξυγόνου είναι μειωμένη. Δουλειά του αδένα του προστάτη και τους όρχεις δεν είναι πλήρης. Αυτό μπορεί να αλλάξει σημαντικά το βάρος του σώματος. Την αύξηση του βάρους, έχει επίσης μια παθολογική επίδραση στην υγεία των γεννητικών οργάνων. Πίεση περίσσεια λίπους, τα όργανα της πυέλου είναι συμπιεσμένα και να αλλάξετε τη θέση του. Ο άνθρωπος πάσχει όχι μόνο δραστικότητα, αλλά και τη συνολική υγεία.

Τα εξωτερικά αίτια περιλαμβάνουν την αλλαγή στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου. Το στρες στην εργασία, αυξημένη ψυχική ένταση, καυγάδες στην οικογένεια προκαλέσει επιδείνωση του εγκεφάλου. Ο άνθρωπος γίνεται οξύθυμος. Έχασε τη σεξουαλική επιθυμία. Σπάνια το σεξ έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ισχύ. Σε αυτούς τους ασθενείς, μια επιδείνωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πύελο.

Μετά από 50 χρόνια, η μυϊκή πλαίσιο ενός ανθρώπου αποδυναμώνει. Πολλοί ασθενείς δεν συμμετέχουν επιπλέον σε αθλητικές ασκήσεις. Όταν φθορά των μυών, υπάρχει μια σεξουαλική αδυναμία. Να αποκατασταθεί η δραστικότητα είναι απαραίτητο για να οδηγήσει ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Εσωτερικές αιτίες εξαρτάται από την συνολική υγεία των ανδρών. Μετά από 50 χρόνια υπάρχουν προβλήματα με διάφορα όργανα ή συστήματα. Σε πολλούς ασθενείς υπάρχει μια αύξηση στην πίεση του αίματος, επιδείνωση της λειτουργίας του ορμονικού συστήματος, η μεταβολική διαδικασία. Υπάρχει μια αυξανόμενη χρόνιων ασθενειών.

Οι εσωτερικές αιτίες μπορεί να αποδοθεί σε διάφορες φλεγμονώδεις παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί για τις ασθένειες του προστάτη. Η δραστικότητα επηρεάζεται από προστατίτιδα της διαφορετικής αιτιολογίας. Ο κίνδυνος της νόσου είναι η χρόνια στην πορεία της. Τα συμπτώματα εμφανίζονται μέσα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί ασθενείς παρουσίασαν επιπλοκές, ένα από τα οποία είναι η στυτική δυσλειτουργία.

Για τη δραστικότητα επικίνδυνο και ορμονικές διαταραχές. Αυτές οι παραβιάσεις είναι συχνά ανιχνεύονται σε ασθενείς με διαβήτη. Σε αυτήν την ασθένεια παραβίασε το μεταβολισμό σε περιφερικούς ιστούς και τα όργανα. Η μεταβολική διαδικασία προκαλεί δυσκολία στη λειτουργία του αδένα του προστάτη και τον υποθάλαμο. Υπάρχει μια αλλαγή στα επίπεδα των ορμονών. Το ποσό της τεστοστερόνης στους διαβητικούς είναι σημαντικά χαμηλότερη από ό, τι σε υγιείς άνδρες. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα έμπειρο ενδοκρινολόγο.

Όλες αυτές οι παθήσεις συνοδεύονται από διαφορετικά συμπτώματα που χρειάζονται προσοχή. Εάν υπάρχει παραβίαση της δραστικότητας, θα πρέπει να προσδιορίσει την αιτία της φθοράς.

Η διάγνωση του ασθενούς

Όταν παραβίαση της δραστικότητας σε 50 χρόνια, είναι απαραίτητο να ζητήσουν βοήθεια από έναν ειδικό. Ο γιατρός θα βοηθήσει να καθορίσει τη σωστή διάγνωση και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Για τη διάγνωση ο ασθενής εφαρμόζει μια υπερηχογραφική εξέταση, και να αναλάβει διάφορες αναλύσεις.

Αρχικά, είναι απαραίτητο να εντοπιστούν παθολογικές αλλαγές στο αίμα του ατόμου. Σε παθήσεις των γεννητικών αδένων στο αίμα του ασθενούς αυξάνει τον αριθμό των λευκοκυττάρων. Τα λευκά αιμοσφαίρια είναι υπεύθυνα για την παραγωγή αντισωμάτων από το σώμα. Στην κανονική κατάσταση, ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων είναι αμελητέα.

Είναι επίσης απαραίτητο να εξετάσουμε την κατάσταση του ουροποιογεννητικού συστήματος. Για αυτό είναι ένα υπερηχογράφημα. Το υπερηχογράφημα μπορεί να ανιχνεύσει την πληγείσα περιοχή ή φλεγμονή στους ιστούς. Αν παθολογικές αλλαγές έχουν ανατεθεί προαιρετική υλικού της έρευνας.

δραστικότητα-μετά-πενήντα

Για τη σωστή σεξουαλική διέγερση θα πρέπει να εγκαταστήσετε και η σύσταση του σπερματικού υγρού. Μετά από 50 χρόνια, υπάρχει μια μείωση της σύνθεσης τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει τον αριθμό των βλαστικών κυττάρων και τη σύνθεση της έκκρισης του σπερματικού υγρού. Αν κάποιος παρατηρήσει μια αλλαγή στην εμφάνιση του εκσπερμάτωση, τότε χρειάζεται μια ανάλυση σπέρματος.

Αν υποψιάζεστε φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, συνιστάται να λάβει ένα δείγμα από την ουρήθρα. Στο παπανικολάου μπορεί να ανιχνεύσει διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς ή τα απόβλητα τους.

Αν η επιδείνωση της δραστικότητας παρουσιάζεται στο πλαίσιο των πρόσθετων παθολογικές διεργασίες, οι ειδικοί διεξάγουν μια συμπληρωματική εξέταση.

Πώς να βελτιώσει τη διέγερση

Μετά από 50 χρόνια, οι ειδικοί συστήνουν μια ετήσια συντήρηση επιθεώρηση. Με την ηλικία, το έργο των οργάνων επιβραδύνει, και οι χρόνιες ασθένειες αυξάνονται. Πολλοί ασθενείς δεν συνιστάται σεξουαλική δραστηριότητα. Σε νεαρή ηλικία η στασιμότητα του σπερματικού υγρού οδηγεί στην παραβίαση της δραστικότητας, σε 50 χρόνια η διαδικασία αυτή γίνεται το αντίθετο.

Είναι, επίσης, συνιστάται να ρυθμίσετε τις ακόλουθες διαδικασίες:

 • Τροφίμων *
 • Σωματική δραστηριότητα;
 • Για να πάρει την απαραίτητη θεραπεία;
 • Το επίπεδο των βιταμινών και ανόργανων συστατικών στο σώμα;
 • Να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες;
 • Να αποφεύγετε έντονες διακυμάνσεις στην θερμοκρασία.

Άνδρες 50 ετών θα πρέπει να προσεκτικά να κάνει επιλογή της προσφοράς σας. Θα πρέπει να περιλαμβάνει διάφορες βιταμίνες και μέταλλα. Για την αύξηση της δραστικότητας, συνιστάται να ρυθμίσετε το επίπεδο του ψευδαργύρου, του ασβεστίου, του φωσφόρου και πρωτεΐνης στο σώμα. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή και συνεχή λειτουργία του ορμονικού συστήματος. Ρυθμίζει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Ένα μεγάλο ποσό του ψευδαργύρου που περιέχεται στο σιτάρι, το κρέας Γαλοπούλας, τα κουκουνάρια και τα φασόλια. Το ασβέστιο βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και των αρθρώσεων ιστό. Πολλά είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες βελτιώνει την παραγωγή σπέρματος των ανδρών. Αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε την παρουσία του συνδυασμού. Τέτοιου είδους προϊόντα είναι απαγορευμένη για τους άνδρες που πάσχουν από υπέρταση και καρδιακές παθήσεις.

Η δραστικότητα εξαρτάται από την φυσική δραστηριότητα του ασθενούς. Σε 50 χρόνια, πολλοί άνδρες που κάνουν καθιστική ζωή. Αυξημένη κινητικότητα βοηθά επίσης να ενισχύσει την παροχή οξυγόνου στους ιστούς. Μια επαρκής ποσότητα οξυγόνου που παρατείνει το αναπαραγωγικό σύστημα.

Αν ένας άντρας 50 ετών συνδυασμού θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Θεραπεία αποδίδεται αυστηρά οι ειδικοί. Θα πρέπει να με ακρίβεια να ακολουθήσετε τις συστάσεις του γιατρού. Αυτό θα βοηθήσει να αποβάλει τις διάφορες πιθανές επιπλοκές της δραστικότητας.

Σε 50 χρόνια, θα πρέπει να απέχουν από τις βλαβερές συνήθειες. Με βάση το αλκοόλ ποτά προκαλούν την διαταραχή της σπερματογένεσης. Ο σχηματισμός του σπερματικού υγρού είναι περίπλοκη. Επίσης τα ποτά που συνιστούν παραβίαση του καρδιαγγειακού συστήματος. Με την παρουσία της υπέρτασης και του αλκοόλ κοκτέιλ αντενδείκνυται εντελώς. Το κάπνισμα έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στην λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Τους ενεργούς καπνιστές, γεμίζοντας το σηραγγώδες σώμα γίνεται ελλιπής. Για να επαναφέρετε χρησιμοποιώντας το πλήρες της στέρησης της νικοτίνης. Εάν έχετε διάφορα προβλήματα με τα γεννητικά όργανα δεν συνιστάται να επισκεφθείτε ένα μπάνιο ή σάουνα.

Όλοι αυτοί οι κανόνες θα σας βοηθήσει να παρατείνει τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών. Σε 50 χρόνια η δραστικότητα είναι εύκολα να διαταραχθεί. Ορθή τρόπο ζωής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της αποδυνάμωσης της δραστικότητας.

Ένας άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και επιθυμεί να είναι ελκυστική για την κοπέλα του. Η σεξουαλική ανεπάρκεια, παίρνει πολύ για την καρδιά. Με την πάροδο του χρόνου, οι άνδρες δραστικότητα μειώνεται μαζί με τη συχνότητα των σεξουαλικών πράξεων. Σε 50 χρόνια ο άνθρωπος αρχίζει να αναζητήσουν μια διέξοδο από την κατάσταση.

Οι λόγοι για την πτώση των δραστικότητα μετά από 50 χρόνια

καλή δύναμη

Οι αιτίες της μειωμένης δραστικότητας σε ηλικιωμένους:

 • Ένα Ώριμο αρσενικό μπορεί να έχουν χαμηλά επίπεδα των ορμονών του φύλου. Η μείωση που εμφανίζεται σε περίπου 30 χρόνια. Η εξέλιξη αυτή δεν αποκατασταθεί, έτσι ώστε ο άνθρωπος κάποιας ηλικίας, που στερείται τη σεξουαλική οικειότητα. Σε νεαρή ηλικία αυτό το έλλειμμα είναι αόρατο, αλλά εδώ και πενήντα χρόνια – είναι πιο έντονη;
 • Στένωση των αγγείων. Παλαιότερα η ηλικία του άνδρα έχει μικρά αιμοφόρα αγγεία που αναπτύσσονται λιγότερο ευέλικτη και Suginami. Την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περίπτωση είναι διαταραγμένη, και αυτό επηρεάζει τη δραστικότητα. Το αίμα στην περίπτωση αυτή έρχεται πιο αργά και το πέος σχηματίζει μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία;
 • Παθήσεις των αγγείων και της καρδιάς. Περίσσεια χοληστερόλης, και την εναπόθεση στα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια, την ισχαιμία, το έμφραγμα. Με την ηλικία, η καρδιά, οι μύες γίνονται πιο limp, φαίνεται κακή απόδοση από την αρχή σε σχέση με αυτή την επιδείνωση της ροής του αίματος στο πέος. Μεγάλη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει μεγάλη δραστικότητα;
 • Ασθένειες των γεννητικών οργάνων και τα αναπαραγωγικά όργανα. Προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα και άλλες ασθένειες που επηρεάζουν σημαντικά τη δραστικότητα, η οποία μπορεί να γίνει ασθενέστερη.

Ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες

Είναι γνωστό ότι για να μειώσει η στύση αρκετό για να πάρει ένα κρύο ντους ή να πάει έξω στο δροσερό καιρό. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο, το κράτος δεν υπακούει στο "host" και δεν θέλω να ανέβω; Το σώμα μας δεν μπορεί να αναγνωρίσει σωματικές και ψυχολογικές διαταραχές.

Ως εκ τούτου, η κακή δραστικότητα μπορεί να σχετίζεται με το άγχος, αρνητική διάθεση, αυτο-βλάβη, προβλήματα στη δουλειά.

Αν σκέφτεσαι συχνά οι αποτυχίες, δεν είστε τυχερός στη ζωή, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη στύση του πέους. Ακόμη και το φυσιολογικό άγχος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ισχύ των ανδρών άνω των 50 ετών. Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να χαλαρώσουν όταν η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο – όχι αιτία ανησυχίας. Αν και, υπάρχουν και άνδρες που ψάχνουν για συγκινήσεις και αδρεναλίνη . Υπάρχουν παιδιά που αγαπούν τα extreme sports.

Προβλήματα στύσης παρουσιάζεται όταν ένας άνθρωπος έχει κακή υγεία. Για παράδειγμα, ο διαβήτης, η υπέρταση, αθηροσκλήρωση, στένωση των αιμοφόρων αγγείων – είναι οι κύριοι παράγοντες της κακής σεξουαλικής ζωής κάθε άνδρες κάποιας ηλικίας. Έτσι, ο διαβήτης βλάπτει τις απολήξεις των νεύρων που σχετίζονται με τη στύση.

Αν το πέος ανατέλλει, όχι όσο συχνά θα ήθελα, είναι να δείτε το γιατρό. Επίσης, θα πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής. Εξετάστε μερικές από τις συμβουλές για να αλλάξετε την κατάσταση προς το καλύτερο. Πώς είναι η βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50;

 • Το φαγητό είναι ένα σημαντικό παράγοντα καλής υγείας

Το φαγητό που τρώμε, μπορεί να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα λιπαρά τρόφιμα και ελάχιστες ποσότητες λαχανικών. Αν για να φάει, το πέος θα έχουν κακή παροχή αίματος και τη δραστικότητα της θα είναι αδύνατη.

 • Το σωματικό βάρος πρέπει να είναι ο κανόνας

Επιπλέον πληρότητα οδηγεί σε διαβήτη, υπέρταση, κόπωση, μπορεί να προκαλέσει προστατίτιδα. Το λίπος στις πλευρές, την κοιλιά, τα πόδια, — επιπτώσεις για τη σεξουαλικότητα, να επιδεινώσει την αυτοεκτίμηση, η οποία σταδιακά γίνεται χαμηλή.

 • Είναι απαραίτητο να μετρηθεί η πίεση και να ελέγξετε την χοληστερίνη

Η υψηλή χοληστερόλη και η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία, με την οποία το αίμα κινείται προς τα κράτη.

 • Μια μικρή δόση αλκοόλ, η πλήρης αποβολή του αλκοόλ από τη διατροφή

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σε καταστροφή του ήπατος, διάφορα όργανα, ευερεθιστότητα, διαταραχές του νευρικού συστήματος. Την ίδια στιγμή, υποφέρει η δραστικότητα, μπορεί να επιδεινωθεί πρόωρα από 15 χρόνια πριν από την τυπική φάση.

 • Αθλητικό τρόπο ζωής

Αν ένας άνθρωπος που οδηγεί μια καθιστική ζωή, επηρεάζει τη στύση. Ενεργό υπαίθριες δραστηριότητες, βόλεϊ, μπάσκετ, τένις, ασκήσεις στο Πάρκο, πισίνα – βοήθεια για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ποδηλασία στην περίπτωση αυτή δεν συνιστάται, καθώς η πίεση στη βουβωνική χώρα και το όσχεο στο κάτω μέρος. Αν το ποδήλατο συμβαίνει για πολύ καιρό, δεν είναι κακό και δεν επηρεάζει το φύλο του κάθε ανθρώπου.

 • Τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης

Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας και μειωμένη τεστοστερόνη. Με την έλευση των 45 – 60 ετών, τα φυσιολογικά επίπεδα στήριξης ακόμα πιο δύσκολο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε μεγάλη ύπνου, εμμένοντας στην "ημέρα" και "νύχτα", η σωστή διατροφή. Στη συνέχεια, η βελτίωση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια θα πάει πιο ομαλά.

Θα πρέπει να έχουν μια περισσότερο ή λιγότερο ενεργό τρόπο ζωής, να κάνει φυσικά φάρμακα.

 • Anabolics

Τα κεφάλαια αυτά φέρει ζημιές σε ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Στεροειδή μείωση των όρχεων και μείωση της τεστοστερόνης, μπορεί να αναπτύξει την ανικανότητα.

 • Την απόσυρση από τη νικοτίνη

Τσιγάρα διαταράξει τη ροή του αίματος στο πέος, βλάβη των αιμοφόρων αγγείων. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό οδηγεί σε διαταραχές της σεξουαλικής περιβάλλον.