Πώς μπορεί να βελτιωθεί ( raise) η δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα

Πολλά προβλήματα με τη δραστικότητα στους άνδρες εμφανίζονται με την ηλικία. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις το συναίσθημα πιθανή "διάλυση", η οποία προκαλείται από σοβαρές νευρικές διαταραχές. Το "σώμα" μπορεί να επηρεάσει σημαντικά αρνητικά και ισορροπημένη διατροφή και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή η έλλειψη ύπνου. Θεραπεία των αρσενικών δραστικότητα μέθοδοι φυτικό φάρμακο - το θέμα του σημερινού άρθρου.

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ λαϊκές θεραπείες;

Αν είστε αντιμέτωποι με τέτοια αρσενικό πρόβλημα, όπως μειωμένη δραστικότητα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από αυτό το συντομότερο δυνατόν, τόσο το καλύτερο. Εμείς θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, χωρίς να καταφεύγουν στη χρήση φαρμάκων. Το ζήτημα της δραστικότητας είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο, συνεπώς, να καθυστερήσει το πώς να τη θεραπεία και τι πρέπει να κάνουμε, κανείς δεν θα. Προκειμένου να επιτύχει την επιτυχία σε αυτή την επιχείρηση, θα πρέπει τα πιο κοινά προϊόντα, όπως το σκόρδο, τα κρεμμύδια, το ξύλο καρυδιάς, το χρώμα του χαμομηλιού, και άλλοι. Γενικά πολύ σοβαρό κόστος τόσο της σωματικής όσο και της νομισματικής, δεν χρειάζεται, εκτός και αν τρέχεις στο φαρμακείο για την μαγική σφαίρα και το στιγμιαίο εργαλείο, το οποίο θα ελπίζω αμέσως θα βοηθήσει να αυξήσει την δραστικότητα.

αύξηση της δραστικότητας
 1. Ένα θρυμματισμένο μοσχοκάρυδο και θα πρέπει να τρώνε μικρές μπουκιές όλη την ημέρα.
 2. Μαύρο πιπέρι ανακατεμένο με ζάχαρη σε ίσες αναλογίες. Μισό κουταλάκι του γλυκού από το μίγμα διαλύεται σε ένα ποτήρι γάλα και το ποτό. Μια εβδομάδα από τη λήψη αυτής της λύσης για την αύξηση της δραστικότητας σημαντικά στην τόνωση του οργανισμού.
 3. Παραδοσιακούς θεραπευτές καθορίστηκαν συνταγές χρησιμοποιούν το σκόρδο. Εδώ είναι ένα από αυτά. Κιλά φλούδα του σκόρδου, ρίξτε κρύο βραστό νερό σε ένα γυάλινο δοχείο, κλειστή κάλυψη, επιμένουν σκοτεινό μέρος για ένα μήνα, ανακινώντας περιστασιακά. Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού. Είναι απαραίτητο να πίνουν γάλα.
 4. Λεμονόχορτο, κατέχει μια τιμητική θέση μεταξύ των φυτών. Ως λαϊκές θεραπείες, την αύξηση της δραστικότητας, χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εφαρμογής της. Ο απλούστερος τρόπος για να κάνει το τσάι. Τονωτική και διεγερτική επίδραση σε όλα τα μέρη του φυτού. Αλλά μην το παρακάνετε σε χρήση, δεδομένου ότι μπορεί να συμβεί το αντίθετο αποτέλεσμα – τον ενθουσιασμό του σώματος.
 5. Την άνοιξη συλλέγουν τη γύρη από τα ανθοφόρα φυτά. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και να προετοιμάσει μια λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιείται για την αύξηση της δραστικότητας. Η χρήση της γύρης 2 φορές την ημέρα για μισό κουταλάκι του γλυκού. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 εβδομάδες.
 6. Εμφανίζονται μικρές δόσεις Βασιλικό πολτό, 1 g 2-3 φορές την ημέρα.
 7. Συχνά στο σπίτι τους άνδρες που υποβάλλονται σε θεραπεία με τη χρήση βάμμα του ginseng και Eleutherococcus. Βότανα που πρέπει να ληφθούν σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα: 1 σταγόνα την πρώτη ημέρα και, στη συνέχεια, κάθε μέρα, προσθέστε 1 σταγόνα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 28 ημέρες. Σταγόνες αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό. Συνιστώμενη θεραπεία κάθε 3 μήνες.

Αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσει την αρσενική ισχύ στο σπίτι

 1. Ανέγερση γενικά εξαρτάται από τους παραποτάμους του αρτηριακού αίματος στα γεννητικά όργανα. Θεωρείται, επομένως, ότι το μόνο που θα είναι καλό για την καρδιά, θα έχουν θετική επίδραση στην δραστικότητα.
 2. Συμβουλές για τη θεραπεία των δραστικότητα στους άνδρες είναι:
 3. Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, δηλαδή το Κάπνισμα και το αλκοόλ.
 4. Μπορείτε να κάνετε γιόγκα, να πάει σε μια υγιεινή διατροφή.
 5. Έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε καθιστική εργασία. Μέτρια άσκηση θα βοηθήσει να κρατήσει τον εαυτό σας σε καλή κατάσταση. Ένας άνθρωπος σε καλή φυσική κατάσταση, χαρούμενο πνεύμα πάντα θα είναι καλύτερα σε θέση να Εκφράσουν τον εαυτό τους στη σεξουαλική τους ζωή.
 6. Να είστε βέβαιος για τη θεραπεία που συνοδεύει τις ασθένειες, που έγινε η αιτία τα προβλήματα με τη δραστικότητα.
 7. Εάν έχετε το υπερβολικό βάρος, θα πρέπει να λάβει μέτρα για να απαλλαγούμε από αυτό.

Ένας σημαντικός παράγοντας στη σεξουαλική ζωή είναι η σχέση μεταξύ των εταίρων πρέπει να είναι μια πλήρης κατανόηση, εμπιστοσύνη, φροντίδα, αγάπη. Καμία διαφωνία, το συνεχή έλεγχο, τα σκάνδαλα, γιατί σε αυτή την συναισθηματική κατάσταση ενός ανθρώπου κατάθλιψη και δεν μπορούν να την κανονική σεξουαλική επαφή.

Αν έχετε λόγω στρες ή χρόνιας κόπωσης, μείωση στη δραστικότητα γεγονός αφαιρέστε την αιτία του προβλήματος και να επιτρέψει το σώμα να χαλαρώσει. Κάνω μια συνεδρία ελαφρύ μασάζ. Επισκεφθείτε μαθήματα γιόγκα, όπου σε ειδικά επιλεγμένες ασκήσεις για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή. Αίμα, πλούσιο σε οξυγόνο, πηγαίνει προς τα γεννητικά όργανα που θα βοηθήσουν στην αύξηση της λίμπιντο σας.

Έτσι, χρησιμοποιώντας την λαϊκή μεθόδους, μπορείτε να την πρόληψη της καρδιακής νόσου και παρατείνει τη σεξουαλική ζωή.

εργαλεία-για-δύναμη

Πώς να αυξήσει το αρσενικό δραστικότητα αφεψήματα και εκχυλίσματα;

Από την παραδοσιακή ιατρική βοηθά να αυξήσει τη δραστικότητα:

 • τσουκνίδας.
 • το τριφύλλι;
 • St. wort του Ιωάννη;
 • τα λουλούδια του hawthorn;
 • daikon (ραπάνι);
 • Ντουμπρόβνικ *
 • μπουμπούκια σημύδας;
 • κώνοι λυκίσκου;
 • σειρά;
 • το φικαρία;
 • yarrow;
 • αλόη.

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα στους άνδρες φέρει προβλήματα, προβλήματα, αλλά παρ ' όλα αυτά, μπορούν να επιλυθούν. Προσέχετε τη διατροφή σας, ο τρόπος ζωής, η συναισθηματική κατάσταση, η χρήση της λαϊκή ιατρική στο σπίτι και τον προορισμό ειδικό. Να είναι υγιείς!

Πώς να βελτιώσει την αδύναμη δραστικότητα στους άνδρες αφέψημα;

Λαϊκές θεραπείες έχουν θεωρηθεί από καιρό μια πραγματική βοήθεια στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Και σήμερα, παρά τη ραγδαία ανάπτυξη της ιατρικής, ιατρική των βοτάνων είναι ενεργά χρησιμοποιείται από τους ασθενείς που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις ασθένειες τους.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις σπιτικές συνταγές που θα είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της ανδρικής σεξουαλικής ανικανότητας. Όχι ειδικά προϊόντα, και τις ειδικές γνώσεις δεν απαιτείται – απλά ακολουθήστε τις συμβουλές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο.

 1. τρίβουμε τα καρότα, πάρτε 2 κουταλιές από το μείγμα και γεμίζουμε με 1 Φλιτζάνι γάλα. Βάλτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά και κρατήστε το πατημένο για περίπου 10 λεπτά. Η προκύπτουσα εργαλείο, 100 g τρεις φορές την ημέρα.
 2. για την αύξηση της δραστικότητας, ρίξτε το κρεμμύδι και το τρίβουμε σε ένα τρίφτη, στη συνέχεια, ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό 1 κουταλιά της σούπας προκύπτουσα μάζα. Βάλτε τον πολτό σε ένα λουτρό νερού και κρατήστε το εκεί για περίπου 15 λεπτά. Δροσερό το ζωμό για 45 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μέσο για την αύξηση της δραστικότητας ποτό 1/2 Κύπελλο 2-3 φορές την ημέρα πριν από το γεύμα.
 3. πάρτε 1,5 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο βότανο St. wort του Ιωάννη (μπορεί να υποκαταστήσει για 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βότανο) , ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Τεταμένες έγχυση για τη θεραπεία της δραστικότητας, 4 φορές την ημέρα 1/2 Φλιτζάνι μισή ώρα μετά το φαγητό.
 4. για την αύξηση της δραστικότητας, χρήση αρτεμισία. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού σπόροι του σε ένα θερμός και ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Αφήστε την έγχυση σε ένα θερμός για το βράδυ, τότε δεν μπορείτε να πιείτε το 3 φορές την ημέρα για 1/3 Φλιτζάνι 20 λεπτά πριν από ένα γεύμα.
 5. βοηθά η δραστικότητα αυτού του έγχυσης: αναμείξτε 2 μέρη yarrow βότανο, 1 μέρος σπόρους σανό και τα ίδια ρίζα calamus. Πάρτε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό και το ρίχνουμε πάνω από μια κουταλιά της σούπας από αυτά τα βότανα. Απότομες το μείγμα για μια ώρα, στη συνέχεια στέλεχος. Το ποτό αυτό το έγχυμα τρεις φορές την ημέρα ένα ποτήρι.
 6. Άλλη μια λαϊκή θεραπεία για την αύξηση της δραστικότητας Συνθλίβονται πράσινο δέρμα του ανώριμα φρούτα 3 καρύδια, το οποίο χύνεται ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Ανακατεύουμε λίγο βρασμένο και φιλτράρεται. Θα πρέπει να λάβει μισό Φλιτζάνι το πρωί και το βράδυ πριν από το φαγητό. Η θεραπεία διαρκεί ένα μήνα.
 7. Αν πιστεύετε στις θαυματουργές ιδιότητες της βοτανική ιατρική, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τη θεραπεία με βάση τα βότανα. Για τους σκοπούς αυτούς, κατάλληλο τσουκνίδα, η μέντα, το St. wort του Ιωάννη, τριφύλλι. Μπορείτε να πάρετε 5 κουταλάκια του γλυκού παραπάνω βότανα, ρίξτε βραστό νερό (περίπου 500-800 ml) και εμποτίζουν για 1 ώρα. Στέλεχος της έγχυσης και πίνετε 1 ποτήρι 3 φορές την ημέρα. Αυτό σημαίνει τέλεια ανακουφίζει από την κούραση, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, προσφέρουν χαλάρωση στο σώμα και να αποκαταστήσουμε τη κανονική λειτουργία.
 8. Το φαρμακείο να αγοράσετε ξηρό κώνοι λυκίσκου και τη χρήση τους για την παρασκευή λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει την αρσενική δύναμη. 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα κώνοι λυκίσκου, ρίχνουμε 1 Φλιτζάνι βραστό νερό και το βράζουμε 5 λεπτά με τα αδύναμη φωτιά κάτω από ένα κάλυμμα. Στη συνέχεια, το προκύπτον εργαλείο για να δροσίσει, να φιλτράρετε και πίνετε 0,5 φλιτζάνια 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 10 ημέρες.
 9. Ετοιμάστε μια έγχυση με βάση την Κινεζική αμπέλου Μανόλιας. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα schisandra φρούτα 1 Φλιτζάνι βραστό νερό. Εργαλείο πάρτε 1 κουταλιά της σούπας 2 φορές την ημέρα.
 10. 10 γραμμάρια ρίζωμα των Κινεζικών ρίχνουμε 1/2 Φλιτζάνι νερό. Θα έγχυσης, η οποία θα πρέπει να ρίχνουμε 10 g θρυμματισμένου κόνδυλοι Liubka. Το φάρμακο λαμβάνεται 4 φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας.
 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βολβό νωπά ή ως έγχυση. Το τελευταίο είναι παρασκευασμένα από 2-3 βολβούς, τα οποία συνθλίβονται και γεμάτο με 400 ml νερό. Πάρτε το εργαλείο που είναι, 100 ml 3 φορές την ημέρα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι εν λόγω εθνικές θεραπεία αντενδείκνυται για άτομα με παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα και την καρδιά.
 12. 10 γραμμάρια ρίζωμα των Κινεζικών calamus ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό. Η προκύπτουσα έγχυση χύνεται σε 10 γραμμάρια θρυμματισμένο κόνδυλοι Liubka. Συνταγή για τη δραστικότητα πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας 4 φορές την ημέρα.

Παρά την ανάπτυξη της σύγχρονης ιατρικής, λαϊκές θεραπείες, ακόμα δεν χάνουν τη δημοτικότητά τους. Πράγματι, αν τα χρησιμοποιήσετε έξυπνα και σωστά, είναι δυνατόν να θεραπεύει πολλές διαφορετικές ασθένειες.

καλή δύναμη

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα;

Προϊόντα που αυξάνουν την δραστικότητα αυτό:

 • το κόκκινο κρέας;
 • θαλασσινά;
 • καρύδια *
 • τα λαχανικά, ειδικά τα γογγύλια;
 • τα γαλακτοκομικά προϊόντα κ. λπ.
 1. Ας αρχίσουμε με το πιο απλό – με ένα Φλιτζάνι καφέ. Θα εκπλαγείτε, αλλά αυτό το ποτό είναι απόλυτα ενισχύει το αρσενικό λίμπιντο. Φυσικά, εφόσον δεν γίνεται κατάχρηση.
 2. Καθημερινή τροφή καταναλώνουν 2-3 σκελίδες σκόρδο.
 3. Για να χρησιμοποιήσετε γέροντα μούρα καθημερινά, έχει επίσης θετική επίδραση στην δραστικότητα.
 4. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι για την αύξηση της δραστικότητας είναι δυνατόν, χρησιμοποιώντας το ραδίκι – Ιαπωνικό ραπανάκι. Με την ευκαιρία, αυτό το λαχανικό είναι ουδέτερη στη σύνθεσή του, ακόμη και αν οι άνδρες έχουν προβλήματα στο γαστρεντερικό σωλήνα, ραδίκι μπορεί να συμπεριληφθεί στη δίαιτα με ασφάλεια. Θα πρέπει να καθαρίσετε το ραδίκι και σχάρα για πρόστιμο τρίφτης. Πάρτε 2 daikon 2 καρότα, 2 μέτρια μήλα. Όλα αυτά σχάρα. Προσθέστε το χυμό από το μισό λεμόνι και το ξύσμα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να ανακατεύετε, προσθέστε το μέλι για τη γεύση και το μεταφέρουμε σε ένα γυάλινο δοχείο. Η προκύπτουσα εργαλείο, πάρτε 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.
 5. Μια ευεργετική επίδραση στο αρσενικό σώμα έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά. Το καλύτερο μέσο για την αύξηση της λίμπιντο μπορεί να είναι πράσινο κρεμμύδια και τις ντομάτες. Ντομάτες ψητές στο φούρνο, πασπαλισμένα με μαϊντανό θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και να αυξήσει το Γενικό τόνο του σώματος.
 6. Δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με τα βότανα. Για παράδειγμα, το σκόρδο. Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Το σύνολο αυτών των στοιχείων καθαρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα από τις βλαβερές ουσίες και τις τοξίνες, βελτιώνει το αίμα. Μετά τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων είναι καλύτερα σε θέση να κυκλοφορούν μέσα τους, βοηθά να ενισχύσει τη δραστικότητα.
 7. Μια τέτοια απλή μπαχαρικών, όπως κανέλα, θα συμβάλει επίσης στην αύξηση της δραστικότητας.
 8. Ακόμα χρήσιμο να αυξήσει την ισχύ για να φάει ωμό σέλινο και πατάτες, είναι επίσης πολύ καλή βοηθά να αυξήσει την αρσενική δύναμη.
 9. Επίσης αποτελεσματική είναι η συμπερίληψη στη διατροφή του το κρέας και τα καρότα, τα οποία θα πρέπει να ανακατεύουμε με το βούτυρο.
 10. Τα αφεψήματα και τσάγια σε συνδυασμό με το μέλι είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την αύξηση της δραστικότητας.
 11. Για την αύξηση της δραστικότητας συνιστάται να καταναλώνουν ψάρι, λαχανικά, θαλασσινά, ντομάτες, οι ξηροί καρποί και το ελαιόλαδο.
 12. Μια καλή λύση είναι ο Βασιλικός. Προσθέστε αυτό το πικάντικο βότανο για πιάτα με κρέας ή ψάρι και σαλάτες.
 13. Προσπαθήστε να τρώτε ισορροπημένα. Τρώτε κρέας, ψάρι, αυγά, λαχανικά, φρούτα. Σημείωση daikon, τα καρύδια, το τζίντζερ, κρέμα γάλακτος, αποξηραμένα φρούτα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε στα γεύματά σας μπαχαρικά.
 14. Θα πρέπει να επανεξετάσουν τη διατροφή σας, το φαγητό πρέπει να είναι σωστή και ισορροπημένη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τρώτε πρωτεΐνη, όπως ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη δύναμη και την ενέργεια. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, σπόρους, ξηρούς καρπούς. Περιέχουν σημαντική βιταμίνη Ε, η οποία προάγει την καλή υγεία, και να διατηρηθεί σε φόρμα. Οι ινδιάνοι για να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία, ένα μείγμα από καρύδια με μέλι. Ένα τέτοιο μίγμα μπορεί να αποτελείται από διαφορετικές αναλογίες και καταναλώνουν δύο κουταλάκια του γλυκού μετά το φαγητό για τριάντα ημέρες.
 15. Βοηθά επίσης να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες τουρσί σκόρδο. Το μαγειρέψετε μόνοι σας στο σπίτι εύκολα. Το σκόρδο κιμά, ρίχνουμε το νερό και το βάζουμε να εμποτίσουν σε ένα σκοτεινό μέρος, θα πρέπει κάθε μέρα να ανακατεύετε το μείγμα. Μετά από περίπου 30 ημέρες η έγχυση είναι έτοιμη. Κάνει αυτό το μίγμα θα πρέπει να είναι ένα κουταλάκι του γλυκού, πίνοντας γάλα (ένα Φλιτζάνι). Από την εν λόγω έγχυσης, το αποτέλεσμα δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ και η ισχύς θα αυξηθεί.
 16. Εξαλείψει από τη διατροφή σας τροφές που μπορεί να μειώσει τη δραστικότητα: το αλκοόλ, η ενέργεια, τα ανθρακούχα ποτά, δυνατό καφέ. Περιορίστε την πρόσληψη προϊόντα από αλεύρι και πατάτες. Τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα.
 17. Τρώτε περισσότερα θαλασσινά.
 18. Για τη δραστικότητα πολύ χρήσιμα βότανα. Ως εκ τούτου, και συνταγές για να βελτιωθεί η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής με βάση το πράσινο πολύ. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το μαϊντανό και το κόλιαντρο, το συντρίψουν, ανακατεύουμε και απλά να προσθέσετε τρόφιμα κάθε μέρα 1 κουταλάκι του γλυκού. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη δόση για μερικές δεξιώσεις.
 19. Ίσες αναλογίες πάρει το κόλιανδρο και μαϊντανό. Grind, ανακατεύουμε, και προσθέτουμε 1 κουταλιά στο φαγητό σας κάθε μέρα. Γρήγορη και εύκολη!
 20. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη διατροφή σας, ένα καλό πολυβιταμινούχο συγκρότημα αυτό θα βοηθήσει επίσης να αυξήσει την ισχύ.