Φυτών για την αύξηση της δραστικότητας 10 πιο αποτελεσματική

Κατά την επιλογή λαϊκές θεραπείες που έχουν θετικό αντίκτυπο στη λειτουργία της στύσης, η πρώτη μου έρχονται στο μυαλό είναι τα φυτά και τα βότανα. Για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες έχουν εφεύρει πολλές συνταγές με φυτικά συστατικά. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα επιλεγμένα υλικά και το σωστό μαγείρεμα. Πολλά συμπληρώματα, η ουσία της οποίας είναι να αυξήσουν τη στύση, επηρεάζει το ανδρικό σώμα, μέσα από βότανα και άλλα φυσικά συστατικά.

ginseng

Ginseng

Από μόνη της, το φυτό έχει μια ευρεία εφαρμογή στη λαϊκή ιατρική (κυρίως την Κίνα και άλλες Ανατολικές χώρες). Για την αύξηση της δραστικότητας πιο συχνά χρησιμοποιείται για την ginseng. Περιέχει ένα αριθμό βιοδραστικών ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή διέγερση της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η πιο κοινή μέθοδος για τη χρήση του ginseng είναι το μαγείρεμα ρίζα του στο αλκοόλ βάμμα. Ακόμα και οι κυβερνώντες τις παλιές καλές μέρες που χρησιμοποιούνται αυτή τη φυσική θεραπεία για να επιτρέπουν πολύ χρόνο για να ικανοποιήσουν τις γυναίκες τους.

Προετοιμασία βάμμα περιλαμβάνει τη χρήση 50-70 γραμμάρια αποξηραμένα πρώτες ύλες. Χύνεται 200-300 ml βότκα ή 40% αλκοόλ. Στη συνέχεια, το σκάφος είναι ερμητικά κλειστό, διατηρούνται σε σκοτεινό, ξηρό μέρος για 2-3 εβδομάδες. Μετά από αυτή την περίοδο θα πρέπει να ανακινήστε το υγρό, και μετά είναι έτοιμο για χρήση. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε 10-15 σταγόνες μία φορά την ημέρα για 1-2 μήνες.

Πολλοί άνδρες είναι ανθεκτικό σε αύξηση της δραστικότητας της προσθέτοντας την έγχυση ginseng καφέ ή τσάι.

Οι κύριες επιπτώσεις της εγκατάστασης στο αρσενικό σώμα:

 • Σταθεροποίηση της στύσης.
 • Η αύξηση της λίμπιντο.
 • Ενισχύοντας την ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ.
 • Μια Γενική αύξηση στη δραστικότητα.

Χάρη σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ginseng είναι το καλύτερο φυτό για την εξομάλυνση της ποιότητας της σεξουαλικής δραστηριότητας των ανδρών.

Αγοράστε αποξηραμένη ρίζα ή το βάμμα μπορεί να παρασκευαστεί στο φαρμακείο που σας επιτρέπει να εύκολα να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή.

Fireweed

Μιλώντας σχετικά με τα βότανα που αυξάνουν τη δραστικότητα, να είστε βέβαιος να θυμόμαστε το fireweed ή ιτιά-βότανο. Το εργοστάσιο, το οποίο έχει ένα ευρύ φάσμα των θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία είναι ιδιαίτερα βραβευθείς από τους παραδοσιακούς θεραπευτές.

Σημαντικό:

 • Αντι-φλεγμονώδη.
 • Αναλγητικό.
 • Η μείωση του οιδήματος.
 • Εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας.
 • Τα αντιπηκτικά.
 • Σταθεροποίηση του μεταβολισμού.

Όσον αφορά τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών, σε αυτή την περίπτωση, το πιο σημαντικό είναι να βελτιώσει τις ιδιότητες του αίματος με αυξημένη κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της μικρής πυέλου και το πέος. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής να σημειωθεί και πιο συχνές και επίμονες στύσεις.

Είναι πιο εύκολο να μαγειρέψουν με τα φύλλα της fireweed τσάι. Η τακτική κατανάλωση αυτού του ποτού συμβάλλει στη σημαντική αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες.

Αλλά αυτό το φυτό αυξάνει τη δραστικότητα δεν είναι πάνω, οι άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση, θα βρείτε πολύ πιο ενδιαφέρον!

Eleutherococcus

Το Siberian ginseng

Φυσικό λίμπιντο διεγερτικό — eleuthero. Η αποδοτικότητά της είναι σε μεγάλο βαθμό θυμίζει ginseng, παρέχοντας ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Η τακτική κατανάλωση των ναρκωτικών της Σιβηρίας ginseng βοηθά στην τόνωση της στύσης.

Τα πιο σημαντικά συστατικά των φυτών τα οποία είναι υπεύθυνα για την ομαλοποίηση της σεξουαλικής λειτουργίας είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα και άλλες βιοενεργές ουσίες στη σύνθεσή του.

Για να προετοιμάσει πραγματικά αποτελεσματική η έγχυση των βοτάνων, για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο βοτανικό. Είναι σημαντικό να οικοδομήσουμε την πιο αποδοτικά εργοστάσια.

Δικαιολογημένη είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή:

 • το ginseng;
 • Το Siberian ginseng;
 • hawthorn.

Αυτό το "μπουκέτο" θα συμβάλουν σε μια καλή αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες κάθε ηλικίας. Χρησιμοποιήστε το έγχυμα ή το αφέψημα από αυτά τα φυτά πρέπει να είναι τακτικά για τουλάχιστον 1-2 μήνες. Νωρίς για να περιμένουμε το αποτέλεσμα δεν αξίζει τον κόπο.

Hawthorn

Προσδιορίζεται λίγο πάνω από τα βότανα για την ενίσχυση της δραστικότητας περιέχει φυτά όπως hawthorn, η οποία είναι επίσης γνωστή για τις ισχυρές αφροδισιακές ιδιότητες.

Ιδιαίτερα χρήσιμο για τα άτομα που πάσχουν σήμερα από ανώμαλη διακυμάνσεις στην πίεση του αίματος. Hawthorn επίσης αραιώνει το αίμα, βελτιώνει τον τόνο των λείων μυϊκών ινών των αγγείων. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε η ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος στα όργανα της πυέλου.

Οι κυριότερες θετικές επιδράσεις που προκύπτουν από την κανονική χρήση του hawthorn είναι:

 • σταθεροποίηση της στύσης;
 • η επέκταση της σεξουαλική επαφή;
 • βελτιώνοντας τη λειτουργική δραστηριότητα του προστάτη με τη μείωση οίδημα των αδένων με την παρουσία φλεγμονής.

Hawthorn είναι απαραίτητα να εγγράφονται στους καταλόγους, το οποίο χαρακτήρισε φαρμακευτικά βότανα για τη δραστικότητα και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

Αέρα

Μια ταχεία αύξηση στη δραστικότητα είναι δυνατή με τη χρήση αυτών των φαρμακευτικών φυτών, όπως ο αέρας. Για την τόνωση της σεξουαλικής λειτουργίας χρησιμοποιείται κυρίως η ρίζα.

Αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερα δραστικές φυσικές ουσίες, έτσι ώστε να παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα και βάσει του καλάμου θα πρέπει να συμφωνηθούν με το γιατρό σας.

Η πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδος για τη χρήση της ρίζας αυτού του φαρμακευτικού προϊόντος για την αύξηση της δραστικότητας είναι απλά βράζουμε μία κουταλιά της σούπας πρώτων υλών Φλιτζάνι βραστό νερό.

Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα βάμμα ρίζα calamus, για αυτό:

 • 100 γραμμάρια αποξηραμένα ρίζα ρίχνουμε 500 ml βότκα.
 • Αφήστε το να εμποτιστεί σε ένα σκοτεινό μέρος για μήνες.
 • Το φίλτρο μέσα.
 • Χρήση 50-100 σταγόνες άμεσα πριν από την επαφή.

Από αυτό το απλό, αλλά αποτελεσματικό δημοφιλή ναρκωτικά χιλιάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να αυξήσει τη δραστικότητα.

μαϊντανό

Μαϊντανό

Συχνά οι άνδρες αναρωτιούνται υπάρχουν βότανα για το στιγμιαίο αρσενικό εξάρτημα λίμπιντο; Όχι, δεν είναι η περίπτωση. Ειδικά αν μιλάμε για το αναπτυξιακό αποτέλεσμα μέσα σε μισή ώρα. Τα φαρμακευτικά φυτά και είναι διαφορετική από τη σύγχρονη φαρμακευτική αγωγή, που μπορεί να εξασφαλίσει την έναρξη της στύσης σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που εργάζονται σχετικά αργά.

Συχνά, για να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα στην απομόνωση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο είδος χλόης για ένα ή δύο μήνες.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα που δείχνει αυτή την κατάσταση, είναι η συνήθης μαϊντανό.

Πολλοί έχουν ακούσει για τη θετική τους επίδραση στο αρσενικό σώμα. Αυξημένη δραστικότητα επιτυγχάνεται σε βάρος της ανόργανα άλατα, βιταμίνες, τανίνες και εστέρες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση.

Για να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα απλά χρησιμοποιούν συχνά μαϊντανό για το μαγείρεμα γαστρονομικές γεύσεις.

Τσουκνίδα

Χρήσιμο για τη δραστικότητα βότανα πρέπει να συμπεριλάβετε στη λίστα σας όλες τις γνωστές τσουκνίδα. Είναι ένα ευέλικτο προϊόν που έχει βρει ευρεία χρήση στη λαϊκή ιατρική.

Τσουκνίδα είναι δύσκολο να αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο διεγερτικό της σεξουαλικής δραστηριότητας, ωστόσο, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα άλλων φαρμάκων.

Οι κύριες θετικές επιπτώσεις είναι:

 • Αντι-φλεγμονώδη.
 • Η μείωση του οιδήματος.
 • Εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας.

Ο κατάλογος των χαρακτηριστικών επιπτώσεις της τσουκνίδας είναι παρόμοια με άλλα βότανα, που προκαλεί η ίδια αρχή της χρήσης του για να επιτύχει το σωστό τελικό αποτέλεσμα.

Λεμονόχορτο

Φυσικό διεγερτικό για τη σεξουαλική δραστηριότητα, η οποία έχει μια Γενική επίδραση τονωτική για ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα — το λεμονόχορτο. Είναι σαν να χρησιμοποιήσετε για την αποκατάσταση των ασθενών μετά από άγχος ή κατάθλιψη, επειδή η καλή επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Είναι αυτό το χαρακτηριστικό του λεμονόχορτο που την κάνει τόσο δημοφιλή στη διόρθωση της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Βιοδραστικών ουσιών που εισέρχονται στη σύνθεση των φυτών, να συμβάλλουν:

 • Για να βελτιωθεί η συμπεριφορά νευρικών ερεθισμάτων από το πέος στον εγκέφαλο.
 • Εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας.
 • Η αύξηση της αντίστασης στο στρες.
 • Η ομαλοποίηση της Γενικής κατάστασης του σώματος.

Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το αλκοόλ βάμμα ή υδατικό αφέψημα της λουίζας σε τακτική βάση με την επίτευξη της ένα καλό τελικό αποτέλεσμα στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Hypericum

St. wort του Ιωάννη

Το γρασίδι που καταναλώνεται για να ομαλοποιηθεί η δραστικότητα είναι μόνο σε συνδυασμό με άλλα παρόμοια βότανα St. wort του Ιωάννη. Από μόνη της έχει μικρή επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των άλλων μέσων.

Το καλύτερο είναι να προετοιμάσει το τσάι από βότανα, αφεψήματα και αφεψήματα από διάφορα φαρμακευτικά φυτά. Τα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να αναμένεται όχι νωρίτερα από ένα μήνα. Να είστε προετοιμασμένοι για μια αρκετά μακρά πορεία της θεραπείας.

Σε Γενικές γραμμές, ωστόσο, St. john's wort θα βοηθήσει έναν άνδρα:

 • να ομαλοποιήσει το ΚΝΣ;
 • λίγο να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης;
 • για να βελτιωθεί η λειτουργία του αγγειακού συστήματος.

Θυμάρι

Γρασίδι που παρουσιάζει μια σύνθετη επίδραση στο σώμα και το θυμάρι. Η έμφαση με την αύξηση της δραστικότητας γίνει στη σπερματογένεση. Το θυμάρι πολλά ψευδαργύρου, το οποίο είναι ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για τη σύνθεση των γαμετών.

Κατά συνέπεια, το περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Ως εκ τούτου, πολλοί γιατροί συνιστούν να πίνετε το αφέψημα του θυμαριού σε τακτική βάση. Αυτό θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας του σπέρματος.

Προφανές είναι το γεγονός ότι τα βότανα αυξάνει τη δραστικότητα, έχει μια μεγάλη ποικιλία των αντιπροσώπων. Η χρήση τους δικαιολογείται για τη θεραπεία του προβλήματος. Μόνοι τους θα μπορούν να έχουν αποτέλεσμα μόνο όταν το χαμηλό βαθμό τη σοβαρότητα της παθολογίας.

Άγριο θυμάρι είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προετοιμάσει ένα αφέψημα για την βελτίωση της στύσης:

 • ρίξτε βραστό νερό (350-400 ml) 20 g ξηρά πρώτη ύλη;
 • αφήστε το να σταθεί για 1.5-2 ώρες.
 • αποχέτευση.

Θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν από τα γεύματα, στο 50-75 mg. Για δύο με τρεις εβδομάδες. Περαιτέρω, συνιστάται να το κάνω για ένα μήνα διάλειμμα.

15.08.2018