Πώς μπορεί να βελτιωθεί η δραστικότητα: 10 αποτελεσματικούς τρόπους για άνδρες

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να εμφανιστεί σε άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά πιο στυτική δυσλειτουργία εντοπίζεται μετά από 40 χρόνια. Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους: οι ορμονικές, αγγειακές, νευρολογικές, φλεγμονώδεις διεργασίες του ουροποιογεννητικού σωλήνα και άλλοι. Αποτυχίες στο κρεβάτι επιπτώσεις στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου. Γίνεται οξύθυμος, διαλεκτικός, προσπαθεί να αποφύγει την σεξουαλική επαφή. Στο 95% των περιπτώσεων η δραστικότητα μπορεί να αποκατασταθεί στο φυσιολογικό. Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε 10 τρόποι για να ανακτήσει την καλύτερη στύση και ανδρισμού.

δραστικότητα

Τι κάνει;

Αν η αιτία της μειωμένης δραστικότητας είναι οργανικές βλάβες στο ουρογεννητικό σύστημα, απαιτεί φαρμακολογικές διόρθωση της υποκείμενης νόσου. Η ανίχνευση της φλεγμονώδεις διεργασίες αντιβιοτική θεραπεία. Η χρόνια φλεγμονή του προστάτη αδένα και η μειωμένη δραστικότητα, είναι επιθυμητό να μασάζ του προστάτη στην ουρολογική γραφείο. Μασάζ σας επιτρέπει να ανακουφίσει το πρήξιμο, καθαρίστε το σεξουαλικό όργανο από λοιμώδη παθογόνα, αφαιρέστε τον πόνο, να αποκαταστήσει την κυκλοφορία, να βελτιώσει την αποδοτικότητα της αντιβιοτικής θεραπείας.

Όλες αυτές οι μέθοδοι θα αποκαταστήσει τη χαμένη ισχύ, κάνει τον άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, ικανό να επιτύχει κανένα στόχο, όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής!

Ιατρικές μέθοδοι ενίσχυσης

Τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για να ενισχύσει τη στύση:

 • Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης. Αυτά τα φάρμακα να δημιουργήσει μια στύση με την τόνωση της ροής του αίματος στο πέος.
 • Διεγερτικά παράγει τη δική του τεστοστερόνη. Τα κεφάλαια χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της λίμπιντο και δραστικότητα, να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.
 • Θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Το φάρμακο συνταγογραφείται για τους άνδρες με πιο σοβαρές περιπτώσεις τα χαμηλά επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης και να μειώσει τη δραστικότητα.
 • Βιολογικά ενεργούς παράγοντες, τα προϊόντα με βάση εκχυλίσματα βοτάνων αφροδισιακό (yohimbe, το ginseng, το μαϊντανό). Απαλά τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες, μειώνει την φλεγμονή, ενισχύει τη στύση.

Βιταμίνη

Η έλλειψη των απαραίτητων βιταμινών μπορεί να αποδυναμώσει την ανδρική δύναμη και τη γονιμότητα. Επί του παρόντος, υπάρχουν ειδικά συμπλέγματα βιταμινών για τους άνδρες, που περιλαμβάνει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά στη σωστή αναλογία για να διατηρήσει την υγεία και την καλή στύση. Σας παρουσιάσει μια λίστα με σημαντικά μέταλλα που επηρεάζουν την δραστικότητα και την ικανότητα του ανθρώπου:

 • Ο ψευδάργυρος. Ένα απαραίτητο συστατικό για τη σύνθεση της τεστοστερόνης, της παραγωγής, της ποιότητας του σπέρματος και την ενίσχυση της δραστικότητας.
 • Το σελήνιο. Συμμετέχουν στη σύνθεση της τεστοστερόνης, ομαλοποιεί το έργο του τα γεννητικά όργανα των ανδρών.
 • Το κάλιο. Απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ουροποιητικού συστήματα. Δίνει τη δύναμη και το σθένος του ανδρικού σώματος, επηρεάζει την ποιότητα της στύσης.
 • Το μαγνήσιο. Αποτρέπει τη νόσο του προστάτη, επηρεάζει θετικά τη διάθεση, βοηθά να ξεπεράσει τις νευρικές διαταραχές. Η έλλειψη μαγνησίου μπορεί να οδηγήσει σε κακή κυκλοφορία του αίματος και η μειωμένη δραστικότητα.
 • Το ασβέστιο. Η έλλειψη ασβεστίου μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη εκσπερμάτωση, προβλήματα στύσης, χαμηλή λίμπιντο.
 • Φωσφόρου. Βοηθά στην παραγωγή των ορμονών του φύλου. Αυτό είναι το πρώτο μέταλλο που έχει αναγνωριστεί απευθείας επηρεάσει την ισχύ και ανδρών σεξουαλικές επιθυμίες.
 • Η βιταμίνη Α Βελτιώνει το μεταβολισμό, τη στύση, την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος.
 • Η βιταμίνη ε Χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την ισχύ της, είναι υπεύθυνη για την ικανότητα να γονιμοποιήσουν.

Τροφίμων

Με τη στυτική δυσλειτουργία και την αδύναμη δραστικότητα είναι σημαντικό να αναθεωρήσει τη διατροφή σας. Η συνθετική βιταμίνη συγκροτήματα είναι κατώτερα στην απορρόφηση των φυσικών βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Σειρά να αφροδισιακά τρόφιμα, τα προϊόντα που έχουν αντίκτυπο στη σεξουαλική δραστηριότητα και τη δραστικότητα: ξηροί καρποί, η πρωτεΐνη τρόφιμα, τα θαλασσινά, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κόλιαντρο. Οι άντρες για σταθερή στύση είναι χρήσιμο να τρώνε το κουνουπίδι, το σέλινο, τα καρότα, αβοκάντο. Φρούτα στο μενού βελτιώσει την ισχύ θα πρέπει να περιέχουν τα μήλα, τα εσπεριδοειδή φρούτα, το ρόδι, σύκα.

προϊόντα για τη δραστικότητα

Πολύ χρήσιμο για τα άτομα με θαλασσινά. Σε πολλές ποικιλίες των ψαριών αλμυρού νερού, γαρίδες, στρείδια περιέχουν ψευδάργυρο και σελήνιο, που μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης, και απαραίτητα αμινοξέα και ουσίες που επηρεάζουν τη λίμπιντο – ένας άντρας χρειάζεται να είναι συνεχώς.

Από ποτά συνιστάται να πίνουν φρέσκο πράσινο τσάι. Βελτιώνει τη γενική υγεία τους άνδρες, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τη δραστικότητα λόγω της περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο και αμινοξέα. Για μαύρο τσάι μπορείτε να προσθέσετε τα συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν τη δραστικότητα: τζίντζερ, το μέλι, το λεμόνι, τριαντάφυλλο, βατόμουρο. Για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη και τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι, επίσης, συνιστάται να πίνουν πράσινο τσάι, γάλα Φοράδας, ποτά φρούτων προϊόντων, την τόνωση της δραστικότητα.

Τα προϊόντα της μέλισσας

Το μέλι βοηθά να επιταχύνει την ανάπτυξη των αρσενικών ορμονών του φύλου, ομαλοποιεί την λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και τρέφει το σώμα με χρήσιμες ουσίες. Για να βελτιώσει την ισχύ και την ποιότητα του σπέρματος συνιστάται να το συνδυάσετε με ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Δεν είναι λιγότερο χρήσιμο γύρη που συλλέγεται από τις μέλισσες. Εκτός από δεκάδες χημικές ουσίες και βιταμίνες που περιέχει μια ειδική ουσία η υπεροξειδική δισμουτάση, η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, βελτιώνει την στύση, τονώνει την λίμπιντο στους άνδρες.

Λιγότερο γνωστή μέλισσα προϊόν ενισχύει το αναπαραγωγικό σύστημα και τη δραστικότητα, – droned homogenate. Βοηθά να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος, να απαλλαγούμε από την υπογονιμότητα, διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, αυξάνει τη δραστικότητα και την λίμπιντο, έχει μια θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Αυτή η θεραπεία

Βδέλλα θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για τη θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας, προβλήματα με τη σύλληψη και την κακή δραστικότητα. Τώρα αυτή η μέθοδος θεραπείας που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της επίσημης ιατρικής. Το σάλιο της βδέλλας περιέχει περίπου 200 βιολογικά ενεργές ουσίες, θετική επίδραση στο σώμα. Στο πλαίσιο της βδέλλα θεραπεία με στόχο την αύξηση της δραστικότητας να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του αίματος, μειώνει το οίδημα, ανακουφίζει από τη φλεγμονώδη διαδικασία στα γεννητικά όργανα, να χτίσουν ένα νέο δίκτυο των τριχοειδών αγγείων. Ως αποτέλεσμα, η παροχή αίματος στο πέος γίνεται γρήγορα και να επιτευχθεί μια σταθερή στύση. Αυτή η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει αν η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας γίνει η χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα προστάτη, σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, μειωμένη φλεβική εκροή, μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης. Οι άνδρες σημείωσαν βελτίωση στη στύση και τη σεξουαλική επιθυμία μετά την 3η διαδικασία.

Δημοφιλείς συνταγές

Για να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών μπορεί να βοηθήσει διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Είναι αποδεδειγμένο αιώνων εμπειρία σχεδόν καμία παρενέργεια. Αυτές οι συνταγές περιέχουν συστατικά που έχει αντι-φλεγμονώδη δράση, τονώνοντας την ανάπτυξη της τεστοστερόνης και τη δραστικότητα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς:

Το μέλι μείγμα σε ίσα μέρη με το τριμμένο καρύδι. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας το πρωί για ένα μήνα.

Αναμείξτε ίσες ποσότητες ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανό, τον κόλιανδρο και τον άνηθο, το φέρει το νερό σε ένα ευαίσθητος συνοχή. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι μια μέρα.

100 γραμμάρια τριμμένο χρένο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και την ίδια ποσότητα από χυμό λεμονιού, ρίχνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό, αφήστε το να σταθεί για μισή ώρα. Για να λάβει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

250 γραμμάρια σκόρδο, ρίξτε 300 ml βότκα. Να επιμείνουμε σε ένα σκοτεινό μέρος, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Λαμβάνοντας ένα καθημερινό 15 σταγόνες 1 φορά την ημέρα για 3 εβδομάδες.

Ασκήσεις

Ανέγερση δυνατό και με τη βοήθεια των ειδικών σύνθετες ασκήσεις για να εκπαιδεύσει τους μυς σας από το ηβικό οστό. Με τακτικές ασκήσεις για τους άνδρες βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου, αυξάνει την ευαισθησία του πέους, αυξάνει η γωνία της στύσης. Η σωματική δραστηριότητα – το κλειδί για ένα υψηλό επίπεδο της τεστοστερόνης. Αφιερώσω 20-30 λεπτά την ημέρα σε αυτές τις ασκήσεις:

 • Πυελική περιστροφής σε μία ή την άλλη πλευρά.
 • Βήμα στη θέση του, ανεβάζοντας τα γόνατα μέχρι το στήθος σας.
 • Πόδια εξαπλωθεί στο άνοιγμα των ώμων, τα χέρια στη μέση. Ελαφρώς οκλαδόν, τεντωθείτε και να χαλαρώσετε τους μυς των γλουτών.
 • Ξαπλώστε στην πλάτη σας, σηκώστε και χαμηλώστε τη λεκάνη.
 • Ξαπλώστε στην πλάτη σας, περιστρέψτε τα πόδια (το ποδήλατο).
 • Τεντωθείτε και να χαλαρώσετε το ηβικό-κοκκυγικό μυών τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και πριν από την πράξη.

Η απόρριψη από τις κακές συνήθειες

Η επίδραση του Καπνίσματος και του αλκοόλ στην δραστικότητα δεν πρέπει να υποτιμάται. Το κάπνισμα διαταράσσει τη φυσιολογική ροή του αίματος, επιδεινώνοντας την κατάσταση των πλοίων, ο σχηματισμός των μικρο-σπασμοί, όργανα εμπειρία λιμοκτονία οξυγόνου στους ιστούς των συσσωρευμένων τοξινών. Αυτό μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος, μειώνει τη σύνθεση της φυσικής τεστοστερόνης.

Τοξικές ουσίες στο αλκοόλ απεργία τα μέρη του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τη μετάδοση των ερεθισμάτων από τον ενθουσιασμό σε στύση. Το αλκοόλ, και ιδίως μπύρας, μειώνει την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένη ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος, τη λίπανση ικανότητα, μειώνει τη λίμπιντο, υπάρχουν προβλήματα με τη στύση.

πρόληψη

Κανονικό σεξ

Αν έχετε προβλήματα με τη δραστικότητα πολλοί άνδρες συχνά αποφεύγουν το σεξ, φοβούμενοι μια επανάληψη του φιάσκου που οδηγεί στην επιδείνωση της κατάστασης. Η αδράνεια των γεννητικών οργάνων, μειώνει τη ροή του οξυγόνου προς τα όργανα της πυέλου. Αυτό οδηγεί σε στασιμότητα και τη φλεγμονή του προστάτη αδένα και μείωση στην ισχύ. Κανονικό σεξ διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης, εκπαιδεύει τους μυς είναι υπεύθυνος για τη στύση, είναι η πρόληψη των φλεγμονωδών παθήσεων.

Ύπνος και ξεκούραση

Αϋπνία, χρόνια κόπωση, διαταραχές του ύπνου και της ανάπαυσης μπορεί να επηρεάσει άσχημα το αρσενικό δραστικότητα. Highlight για μια νύχτα ύπνου τουλάχιστον 8 ώρες, αερίστε το δωμάτιο πριν πάτε για ύπνο, απέχουν από την κατανάλωση τσαγιού και καφέ το βράδυ. Η καλύτερη λύση είναι να πάει στις διακοπές. Στην προσαρμογή του τρόπου ύπνου είναι συχνά προβλήματα με την ισχύ να πάει μακριά.

Φέραμε 10 οι διαθέσιμες μέθοδοι αποκατάστασης της δραστικότητας. Υγιεινό τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, βιταμίνες, σε συνδυασμό με τη θεραπεία με το φάρμακο είναι σε θέση να αποκαταστήσει στύσεις, θα ενισχύσει το λίμπιντο. Αυτοπεποίθηση στους άντρες του φερεγγυότητα είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη και ειρηνική σχέση.