Σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Μυών μειωμένης εξασφάλισης στο νεύρο που ελέγχει την δραστηριότητα των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού, έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τη σχέση μεταξύ τους και το μυαλό. Αν έχει τη δύναμη, είναι η γεννήτρια της ζωής και της σεξουαλικής ενέργειας, ότι η διαδικασία μετατροπής διεγείρει την παραγωγή των ορμονών που ευθύνεται για το αίσθημα της ικανοποίησης και της χαράς.

Η αποδυνάμωση των μυών ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ οδηγεί σε μείωση της δραστηριότητας, κόπωση, μείωση στις σεξουαλικές επιθυμίες και δυνατότητες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή σε αυτή την περιοχή και να συμμετάσχουν στην άντληση.

άσκηση

Αρχική θέση– που κάθεται στις φτέρνες, μια καρέκλα ή ένα μαξιλάρι με το πλήρως ευθεία σπονδυλική στήλη και να χαλαρώσετε τους μυς του αυχένα, το πρόσωπο, τα χέρια, την πλάτη και τους ώμους. Το κεφάλι πρέπει να γέρνει ελαφρώς προς τα εμπρός και τα μάτια κλειστά.

Η εκτέλεση της μεθόδου:για να στέλεχος των μυών και μείνετε σε αυτή τη θέση για 3 δευτερόλεπτα, αν η πρώτη αποτύχει να κρατήσει τόσο πολύ, είναι ένα σημάδι αδυναμίας, το μυ PC. Στην περίπτωση αυτή, για να διατηρήσει την τάση που απαιτείται για 1 ή 2 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να δείτε την αίσθηση ότι η πυελική περιοχή είναι ελαφρώς ανυψωμένο. Όταν την ένταση των μυών είναι απαραίτητο να κάνετε ένα χαλαρό ανάσα, και σε μια στιγμή χαλάρωσης – εκπνοή.

Η διάρκειατης άσκησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, καλό θα είναι να κάνεις 10 επαναλήψεις, αλλά αν αυτό το ποσό δεν ήταν αρκετό, το μάθημα θα πρέπει να το σταματήσουμε.

Όταν ο μυς θα είναι αρκετά ισχυρή (αυτό συμβαίνει συνήθως μετά από μια εβδομάδα από την τακτική κατάρτιση), η διάρκεια της εκμετάλλευσης τάση υπόκειται σε λογαριασμό από το ένα έως το δέκα, και είναι αδύνατο να απότομα τη συμπίεση των μυών, αντίθετα, θα πρέπει να αυξήσει σταδιακά την τάση κατά τη διάρκεια της λογαριασμό. Χαλάρωση, επίσης, πρέπει να γίνει αργά και σκόπιμα. Ο κύκλος θα πρέπει να πάρει 5 λεπτά.

Μετά το διάλειμμα, συνιστάται σε μια γρήγορη ρυθμό 10 φορές για να πραγματοποιήσει τη συμπίεση και την επέκταση των μυών. Αρχικά αυτή η άσκηση μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά στη διαδικασία της κατάρτισης του ελέγχου πάνω από τις δραστηριότητές της.

Τότε ο κύκλος με μια αργή συσσώρευση της έντασης και χαλαρώστε για 10 λογαριασμό με ένα λεπτό διάλειμμα και δέκα γρήγορη σκλήρυνση-ισοπέδωση θα πρέπει να επαναληφθεί. Και μετά από μια μικρή ανάπαυλα για να το κάνει και τρίτη φορά.

Στην περιοχή της πυέλου μπορεί να είναι μια αίσθηση της έντασης και διατάσεις, αυτό δεν πρέπει να φοβούνται μυών, από καιρό σε κατάσταση ηρεμίας, ανταποκρίνεται άσκηση. Αλλά πάρα πολλή πίεση στις πρώτες τάξεις δεν είναι απαραίτητη, αλλιώς ο ενθουσιασμός θα πρέπει να φύγει πριν το πρώτο θετικές αλλαγές. Το αποτέλεσμα πρέπει να αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από 2 εβδομάδες καθημερινής ασκήσεις.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποβληθούν δύο φορές την ημέρα για 15 λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των συστολών μέχρι να φτάσει 300 φορές. Η άσκηση είναι καλή, επειδή μπορείτε να εκτελέσετε ακόμη και στην εργασία, με τις συνήθειες που πρέπει να εξαφανίζεται.

Την άντληση του μυ PC και άλλη μέθοδο.Αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο πάτωμα ανάσκελα με τα πόδια σας ελαφρώς χώρια, και να τεντώσει την κατάλληλη περιοχή. Εδώ η σημασία δεν είναι τόσο ο αριθμός των επαναλήψεων ως τη δύναμη της τάσης, έτσι θα πρέπει να δώσουν προσοχή.

Για να επιτευχθεί η άντληση του μυ PC και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του είναι να ξεχωρίζει, να τεντώσει την περιοχή μεταξύ ηβικό οστό και τον πρωκτό, όπως και αν θα πρέπει να σταματήσει τη ροή της ούρησης, των μυών της πυέλου είναι επίσης τεντωμένα. Σε αυτή τη θέση, το κράτος θα προσεγγίσει την κοιλιακή χώρα, τους όρχεις θα είναι υψηλότερο από το κανονικό. Οι μύες πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για 10 δευτερόλεπτα. Κατά την εκτέλεση των ασκήσεων είναι αδύνατο να κρατάτε την αναπνοή σας.

Καταλήψεις για την δραστικότητα

καταλήψεις

Καταλήψεις για την δραστικότητα είναι ελαφρώς διαφορετικό από το συνηθισμένο και έχουν εξαιρετικά ποικίλες επιδράσεις στο ανδρικό σώμα, προκαλώντας την παραγωγή της τεστοστερόνης, εξαλείφοντας την στασιμότητα του αίματος στα πόδια και τη λεκάνη, κάνετε ένα απαλό μασάζ του προστάτη αδένα και αύξηση του μυϊκού τόνου. Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της δραστικότητας και να αυξήσει το επίπεδο της συνολικής υγείας.

Αρχική θέσηπου στέκεται ακριβώς θα πρέπει να είναι σε θέση τα πόδια ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων, τα δάχτυλα των ποδιών προς τα έξω για να επεκταθεί. Σημαντικό πριν ξεκινήσετε την άσκηση για να τεντώσει τους γλουτούς και στη συνέχεια να προχωρήσει σε καταλήψεις.

Χωρίς να σηκώσετε τα πόδια από το πάτωμα πρέπει να επιβραδύνει με τα χαρακτηριστικά του παρακάτω. Στο κάτω μέρος θα πρέπει να μείνει ακίνητος για 2 δευτερόλεπτα. και στη συνέχεια σταδιακά να ισιώσει τα πόδια. Μετά την ολοκλήρωση της διόρθωσης είναι απαραίτητο να επαναλάβετε 20 φορές.

Όλη την ώρα, ενώ μπορείτε να κατάληψη, οι γλουτοί είναι σε τόνισε μέλος, μόνο στην περίπτωση αυτή θα αναπτυχθούν οι μύες που επηρεάζουν την δραστικότητα.

Με την έλευση του ένα συγκεκριμένο γυμναστήριο, μπορείτε να αυξήσετε το φορτίο και λήξη την τελευταία κατάληψη, διαμονή στην κάτω θέση για 15 δευτερόλεπτα. κάνοντας σύντομη κουνήσεις πάνω-κάτω. Με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να ληφθούν για την καθημερινή δουλειά.

Εκτέλεση καταλήψεις είναι σημαντικό να εναλλάσσονται το χρόνο φόρτωσης και την υπόλοιπη για να αποφευχθεί το αίσθημα της υπερβολικής κόπωσης.

Άλλες ασκήσεις

Να εξετάσει μια σειρά από ασκήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της δραστικότητας με την ανάπτυξη ορισμένων μυών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η περιστροφή της λεκάνης.Με αυτή την άσκηση, συνιστάται η έναρξη καθημερινά μαθήματα. Αυτό θα χρησιμεύσει για να ζεστάνει τους μυς. Θα πρέπει να κάνετε κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη, παρόμοια με την περιστροφή του Στεφανιού 40 φορές σε ένα ή άλλο τρόπο. Αυτή η άσκηση αυξάνει τη ροή του αίματος στο κάτω μέρος του κορμού και αναπτύσσει τους μυς της πλάτης, που συχνά εμπλέκονται σε αυτή τη στιγμή του σεξ.

Γέρνει.Τα πόδια θα πρέπει να ρυθμιστεί ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων και λυγίστε τον κορμό, προσπαθώντας να πάρει στα χέρια του το πάτωμα. Δεν πρέπει να πάρετε το μεγάλο φορτίο που αρχικά είναι αρκετά 20 γέρνει, επαναλαμβάνεται 3 ή 4 φορές. Μια εβδομάδα αργότερα, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε την κλίση κάθε 2 ημέρες μέχρι ο αριθμός τους να φτάσει τα 50. Τον κανόνα αυτό και συνιστάται να τηρούν. Η άσκηση αυτή αναπτύσσει τους μύες της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης, αυξάνει την αγωγιμότητα του νωτιαίου μυελού για τον έλεγχο της στύσης και της εκσπερμάτωσης.

Ένα μεγάλο βήμα.Αυτή η άσκηση είναι συνιστάται να ξεκινήσετε το πρωί μισή ώρα πριν από το φαγητό μετά από μια προπόνηση. Για αυτό είναι απαραίτητο να πάρετε ένα αλτήρα (το βάρος εξαρτάται από το επίπεδο της εκπαίδευσης και μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 3 και 10 kg), κάτω τα χέρια κατά μήκος του σώματος, για να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός και σταδιακά να πάρει κάτω στα γόνατά του, συνεχίζοντας να κρατήσει το φορτίο στην αρχική του θέση. Το ίδιο πόδι πρέπει να κάνετε για 12 επιθέσεις.

Μερικές από τις ασκήσεις που πρέπει να κάνει Γυμνή:

  • Στέκεται στα πόδια πλάτος των ώμων και ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Τα χέρια τοποθετούνται στους γοφούς ή στις πλευρές σας. Είναι απαραίτητο να γίνει λεκάνη με μια γρήγορη κίνηση εμπρός και πίσω, ελαφρά ανακίνηση γεννητικά όργανα. Η αναπνοή είναι βαθιά και θορυβώδης, και εκπνεύστε σταδιακά και ήσυχη. Επτά αναπνοές είναι μια προσέγγιση, που ακολουθείται από ένα τριακοστό δεύτερο υπόλοιπο, μετά την οποία το συγκρότημα επαναλαμβάνεται περίπου 6 φορές. Για να ξεκινήσετε την άσκηση καλύτερα το πρωί, αλλά μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι δράσεις αυτές λοιπόν επηρεάζει το επίπεδο της δραστικότητας και χρησιμοποιούνται σε ορισμένες ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος για να βελτιώσει την κατάσταση των πτωμάτων.
  • Για τις ακόλουθες ασκήσεις, θα πρέπει να καθίσει οκλαδόν και να αρχίσει να τραβήξει το όσχεο, όσο το δυνατόν περισσότερο, την ίδια στιγμή που το τράβηγμα στο στομάχι και τους γλουτούς. Μικρή ανάσα εναλλάσσεται από το αόρατο εκπνοή. 7 pull-UPS είναι μια προσέγγιση, που ακολουθείται από ένα 20 λεπτό ξεκούραση και sevenfold επανάληψη του συγκροτήματος. Αυτό το είδος της δράσης ενδείκνυται για διαταραχές του σπέρματος και ορισμένες ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος.

Εκτός από αυτές τις ασκήσεις, που στοχεύουν άμεσα στη βελτίωση της δραστικότητας, συνιστάται να οδηγήσει έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, να αθλούνται και να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες. Η επίδραση αυτών των μέτρων δεν θα είναι επικείμενη και θα επηρεάσει την ποιότητα της σεξουαλικής της ζωής με τον πιο επιθυμητό τρόπο.

Γιόγκα

γιόγκα

Κάνει καθημερινά ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας. Καθίστε κάτω, πάρτε μια βαθιά ανάσα, εκπνεύστε, σφίξτε όλους τους μυς του πρωκτού. Στη συνέχεια χαλαρώστε. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με 20-30 δευτερόλεπτα αργότερα να φέρει το ΣΥΝΕΧΈΣ ρεύμα τάση για τρία έως πέντε λεπτά. Τα περισσότερα μπορείτε να αναπτύξουν αυτές οι μύες, τόσο ισχυρότερη θα είναι η δραστικότητα, τη στύση και τον οργασμό.

Svastikasana. Αυτή είναι μια πολύ βολική θέση, στην οποία το σταυρό τα χέρια και τα πόδια, εξ ου και το όνομα. Αυτό γίνεται με αυτόν τον τρόπο: λυγίστε το δεξί πόδι στο γόνατο, τοποθετείται στον αντίθετο μηρό, έτσι ώστε το πέλμα του ποδιού σταθερά σε επαφή με το μηρό. Το άλλο πόδι είναι η ίδια, μόνο το πόδι τοποθετείται στο άλλο μπούτι.

Αυτό το asana είναι επίσης ονομάζεται "στάση του Λωτού", σε αυτή τη θέση που ασχολούνται με το διαλογισμό, καθώς είναι δυνατόν να κάθεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πίσω μέρος γίνεται απολύτως ευθεία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή, η οποία έχει μια τονωτική επίδραση στα νεύρα.

Sarvangasana.Αυτή είναι η ώμων στάση, οι άνθρωποι που θέτουν ονομάζεται "birch". Sarvangasana – θέτουν όλα mystic γιόγκι, το οποίο είναι ένα τεράστιο όφελος. Αυτό γίνεται: ξαπλώστε σε ένα Χαλί, να χαλαρώσετε, σιγά-σιγά ισιώστε τα πόδια σας και με τον ίδιο αργό ρυθμό σήκωσε τους επάνω, έτσι ώστε η σπονδυλική στήλη και η λεκάνη ήταν εντελώς κάθετη. Όλο το φορτίο του σώματος σε αυτό το asana περνά στους ώμους του, η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στους μυς του πίσω και στη βουβωνική χώρα.

Πίσω πρέπει να διατηρήσει τα χέρια, τους αγκώνες στο πάτωμα, το πηγούνι πρέπει να ασκήσει πίεση στο στήθος. Δελτοειδή και το λαιμό θα πρέπει να αγγίξει το πάτωμα. Μην αφήνετε το σώμα σας να αρχίσει να ταλαντεύεται, τα πόδια κρατήσει ευθεία. Κρατήστε την αναπνοή σας μέχρι να μέχρι να νιώσετε την ένταση. Μετά την εκτέλεση αυτής της asana τα πόδια πρέπει να μειωθεί σιγά-σιγά, όχι απότομες κινήσεις. Εκτέλεση asanas θα πρέπει να αρχίσει με δύο λεπτά και αυξήστε σταδιακά το χρόνο για 30 λεπτά.

Επίδραση:Αυτό το asana θεωρείται πανάκεια, καθώς βελτιώνει την Γενική κατάσταση του σώματος, αυξάνει τη ζωτικότητα και τη νοημοσύνη, συμβάλλει στην καταστροφή των ηπατικές και εντερικές ασθένειες. Από το asana γίνεται εύκαμπτη σπονδυλική στήλη, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο νωτιαίο μυελό, τη στάση του σώματος διεγείρει την απόδοση, τονώνει το νευρικό σύστημα και βοηθά στην αναζωογόνηση.

15.08.2018