Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους μετά από 40 χρόνια;

Ένα

Ένας άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία θέλω να είναι ισχυρή, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής σφαίρας. Αδύναμη στύση και καθυστερεί την εκσπερμάτωση να γίνει πειστικό λόγο για τα συναισθήματα.

Ο μεγαλύτερος είναι ο άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος από τέτοιου είδους προβλήματα. Επιπλέον, μετά την ηλικία των 40 ετών, με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι πιθανότητες στειρότητα και ανικανότητα.

Δεδομένου ότι η εμπειρία των γιατρών, να βελτιώσει και να αποκαταστήσει την αρρενωπότητα μετά από 40 χρόνια, χάρη σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ο ασθενής πρέπει να είναι προσεκτικοί με την υγεία τους, να μην παραμελούν τις απλές οδηγίες.

Όταν η στυτική δυσλειτουργία δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, γιατί οι αιτίες μπορεί να είναι σοβαρές φλεγμονώδεις παθήσεις.

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας μετά τα 40

Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 40 έτη είναι να γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι ένα μόνο φάρμακα δεν θα βοηθήσει. Οι γιατροί τη θεραπεία της κακής δραστικότητα προσέγγιση μια πολύπλοκη διαδικασία, δεδομένου ότι η νόσος συνοδεύεται από δύο φυσιολογικές και ψυχολογικές αλλαγές στο σώμα.

Andrologists πιστεύω ότι ο κύριος λόγος για την πτώση στην ισχύ κατά την ενήλικη ζωή είναι οξεία έλλειψη τεστοστερόνης – η κύρια ανδρική ορμόνη. Είναι υπεύθυνος για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, το σχηματισμό των γεννητικών κυττάρων, αρσενικό λίμπιντο.

Επιπλέον, μετά από σαράντα άνδρες ξεκινά andropause. Αυτή η κατάσταση είναι κάτι που μοιάζει με γυναικεία εμμηνόπαυση, αλλά καλοήθεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μειώνει τη δραστικότητα, υπάρχει απάθεια, κατά καιρούς, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

Οι αιτίες για τις διαταραχές και τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να οφείλεται σε λιμνάζοντα φαινόμενα στην πύελο. Επειδή η ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη ποσότητα του οξυγόνου και του αίματος. Για καλή στύση του κράτους θα πρέπει να καταναλώνουν τουλάχιστον 70 ml αίματος, μόνο υπό την προϋπόθεση αυτή, το πέος γίνεται σκληρό και ελαστικό. Μειώνοντας την παροχή αίματος προς το πέος σε θέση να έχουν σεξουαλική επαφή.

Οι πιο κοινές αιτίες της απώλειας της δραστικότητας μετά από 40 χρόνια είναι:

 • εθισμούς (τσιγάρα, αλκοόλ);
 • χαμηλή κινητική δραστηριότητα;
 • συχνές άγχος;
 • η κακή διατροφή.

Προστέθηκε σε αυτό είναι οι φυσιολογικές αλλαγές στο σώμα και το αναπαραγωγικό σύστημα. Αυτές περιλαμβάνουν την επιδείνωση της ελαστικότητας του χιτώνα, απώλεια ιδιότητες των λείων μυϊκών κυττάρων και την υποβάθμισή τους. Μια παθολογική κατάσταση που εμφανίζεται στο φόντο της ισχαιμίας από το σηραγγώδες σώμα του πέους.

Να επιδεινωθεί δραστικότητα μπορεί με το ουρογεννητικό ασθένειες, για αυτό το λόγο, δεν μπορούμε να απορρίψετε τις διαφορετικές διαδικασίες λοιμωδών.

Μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας

Δύο

Όπως σημειώνεται, η παραβίαση μπορεί να οφείλονται σε παθολογικές καταστάσεις, ψυχολογικές ή σωματικές αλλαγές. Συχνά μετά από 40 χρόνια ο άνθρωπος αρχίζει να φοβάται από ανικανότητα, ανησυχεί πολύ για τη σεξουαλική λειτουργία. Ο φόβος επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους μετά από 40 χρόνια; Συχνά καθιστούν δυνατή χωρίς τη χρήση των ναρκωτικών. Μια αποτελεσματική λύση θα είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής. Συνιστάται να αρχίσει να παίζει τον αθλητισμό, υπάρχουν ακόμη και ειδικές ασκήσεις για την ενίσχυση της σεξουαλικής δυναμικό.

Θα πρέπει να εγκαταλείψει το γρήγορο φαγητό, να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Αποκλείει τηγανητά, καπνιστά και αλμυρό. Περισσότερα πρέπει να γίνουν στον ατμό. Μπορείς να το βράσεις ή να βράσει το φαγητό.

Είναι σημαντικό να οργανώσει μια πλήρη ξεκούραση, να είναι σε εξωτερικούς χώρους. Στην καθιστική εργασία θα πρέπει να απαιτείται κάθε μισή ώρα για να κάνει μια ελαφριά προπόνηση για το σώμα. Γυμναστική πρόληψη στασιμότητα του αίματος.

Οι συστάσεις αυτές είναι απλή, αλλά κάνουν δουλειά, βοηθά να αυξήσει την ισχύ του, χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή του ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της σεξουαλικής σφαίρας:

 1. το κατσικίσιο γάλα.
 2. χόρτα (σπανάκι, μαϊντανό, άνηθο);
 3. μέλι *
 4. μελιτζάνα.

Περιέχουν πολλά ψευδάργυρο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκκριση των σεξουαλικών ορμονών και νέα κύτταρα. Επιπλέον, δεν βλάπτει να καταφύγουν στα μυστικά της παραδοσιακής ιατρικής. Υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές που αποκαταστήσει την αρρενωπότητα.

Καλά να ασχοληθεί με το πρόβλημα βοηθά βάμμα της ρίζας του ginseng. Το εργαλείο παίρνει την άντληση του αίματος, αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Το φυτό είναι επίσης ένα καλό αφροδισιακό που αυξάνει τη λίμπιντο.

Φάρμακα για τη στύση

Τρεις

Πώς να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών μετά τα 40; Εάν η ανέγερση του αρχίζει να μειώνεται, οι άντρες θα αρχίσουν να πρακτική γρήγορα τεχνικές, χρήση τόνωση χάπια. Πιο δημοφιλής γίνεται με βάση το ενεργό συστατικό του sildenafil. Ουσία που προκαλεί ταχεία διέγερση.

Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι λύσεις δεν είναι πάντα σωστή. Οι γιατροί συστήνουν να ξεκινήσετε μια πλήρη εξέταση του σώματος, για να προσδιορίσετε την αιτία της παραβίασης. Μόνο μετά από αυτό, αρχίζουν να πίνουν προϊόντα.

Αναπτύχθηκε η μάζα φάρμακα από φυσικά συστατικά, που μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο ή στο Διαδίκτυο. Το προφανές πλεονέκτημα των εν λόγω εγκαταστάσεων είναι ένα προσιτό κόστος, η απουσία χημικές και καρκινογόνες ουσίες.

Κακό λαμβάνοντας naturopathic χάπια πρακτικά αδύνατο. Υπάρχουν ασφαλή σπρέι, συμπληρώματα διατροφής, κάψουλες και άλλες μορφές φαρμάκων. Η θετική επίδραση διαρκεί για 4-5 ώρες μετά τη χορήγηση.

Τυχόν προϊόντα που δεν αποκλείουν την πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών. Μπορεί να προκύψει:

 • πονοκέφαλο;
 • ναυτία;
 • μυϊκή αδυναμία;
 • θολή όραση.

Τα δισκία είναι σκουπίδια για σοβαρές ασθένειες της καρδιάς, των νεφρών και του ήπατος.

Όταν ο άνθρωπος επιβεβαίωσε την andropause, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει θεραπεία με αυξητική ορμόνη. Η τεστοστερόνη που εγχέεται ενδομυϊκά ή από το στόμα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 έως 2 μήνες. Μετά την πορεία, υπάρχει βελτίωση σε ισχύ, ο άνθρωπος αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σε σοβαρές περιπτώσεις, όταν η βελτίωση δεν παρατηρείται, συνιστάται ότι οι ενέσεις απευθείας στο πέος. Αλλά αυτή η θεραπεία δεν είναι σε θέση να σώσει τον ασθενή από την αιτία της παθολογικής κράτος.

Εισφορές προς το κράτος για να τονώσει τον ενθουσιασμό μόνο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει, επιπλέον, να εφαρμόσει τζελ, κρέμες για την ενίσχυση της στύσης. Ως συστατικό περίπλοκη θεραπεία, αλλά για ανεξάρτητη χρήση δεν προορίζεται για να επηρεάσει το σώμα σημαντικά.

Οι γιατροί να δώσουν προσοχή ότι τα συνθετικά φάρμακα που είναι κατάλληλα για τους άνδρες άνω των 40 ετών, μόνο εάν οι παραβιάσεις δεν σχετίζονται με ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Κατά άλλες αιτίες της δυσλειτουργίας διεγερτικό εκατό τοις εκατό.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Τέσσερις

Για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της γονιμότητας μπορεί και παραδοσιακές μεθόδους, αν τα συνδυάσετε με μια αρμόδια ιατρική θεραπεία. Τα καταφέρνει καλά με το πρόβλημα επανόρθωση γίνεται από το μέλι, το τζίντζερ, τα μούρα, αυξήθηκαν τα ισχία και το θυμάρι. Συστατικά ρίξτε βραστό νερό, επιμένουν σε 5 ώρες. Έτοιμος να πάρει ένα μεγάλο κουτάλι, μετά από κάθε γεύμα.

Μια άλλη φυσική θεραπεία που βοηθά να θεραπεύσει μειωμένη σεξουαλική ικανότητα είναι μια συλλογή των ginseng, galangal, την πρόπολη, το θυμάρι ή πυτιάς. Για γρήγορη επίδραση του φυτού που καταναλώνεται περίπου μία ώρα πριν από το κοίλο του νόμου.

Να αυξήσει την ισχύ βοηθήσει τα καρύδια, αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες με το φυσικό μέλι, ένα ζευγάρι μικρά κουτάλια δύο φορές την ημέρα. Το αποτέλεσμα βοηθά να ενισχύσει τη χρήση των μείγμα μαζί με το γάλα.

Ένα εξαιρετικό εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιείται στο σπίτι, είναι ένα φαρμακευτικό βάμμα lungwort. Το φυτό είναι βρασμένο σε αναλογία ένα Φλιτζάνι νερό για 10 g πρώτων υλών, πάρτε 3 φορές την ημέρα. Θα πρέπει να πίνετε το καθαρό χυμό αλόης Βέρα, τρώνε τους σπόρους κολοκύθας. Χρήσιμες κάποια είδη καρπών με κέλυφος, δηλαδή:

 1. φιστίκια *
 2. φιστίκια;
 3. ξηρούς καρπούς κέδρου;
 4. το φουντούκι.

Υπάρχει και είναι το αρχικό σπίτι μέθοδος με πάγο. Θα πρέπει να πάρω μισό κιλό πάγο, καταρρέουν, τυλιγμένο σε ένα κομμάτι γάζα και να εφαρμοστεί στα διαφορετικά μέρη του σώματος, κρατήστε πατημένο το για 1 λεπτό. Πρώτο παγωτό εφαρμόζεται στη βάση του κρανίου, στη συνέχεια, στην καρδιά, στο τέλος την περιοχή των όρχεων.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή. Πάρτε ένα Φλιτζάνι σπόρους μάραθου, ανακατεύουμε με δύο κουταλιές της σούπας ριζώματος της Βαλεριάνας, δύο φλιτζάνια αγνό μέλι. Το μείγμα το ρίχνουμε σε ένα θερμός, ρίξτε βραστό νερό, πριν να κάνει το συνολικό όγκο 2 λίτρων. Σημαίνει επιμένουν βράδυ, πιείτε ένα μεγάλο κουτάλι για μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Άλλο:

 • σκεπάζουμε με κρύο νερό τα μικρά κουκουνάρια και κλαδιά ...
 • αφήνουμε να πάρει βράση;
 • να επιμείνω για 12 ώρες σε ένα κλειστό δοχείο.

Το έτοιμο εκχύλισμα είναι ένα κόκκινο-καφέ χρώμα. Προστίθεται στο λουτρό μπάνιο για 15-20 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα. Αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα εκχύλισμα πεύκου.

Για το όφελος από τη χρήση του αλκοόλ, το βάμμα του ginseng, αν ληφθεί 30 σταγόνες μετά τα γεύματα.

Ακόμα και να αποκατασταθεί η μετώπη να πιείτε ένα βάμμα λεβιστικό και χαμομήλι φαρμακείο. Μαγειρέψτε το μείγμα, για παράδειγμα, από 100 g yarrow, 50 g του καλάμου ρίζα, 50 g fenugreek σανό. Μια μεγάλη κουταλιά της σούπας βότανα, ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό, δροσερό, στέλεχος, πάρτε ένα ποτήρι τρεις φορές την ημέρα.

Ασκήσεις

Πέντε

Για να αυξηθεί η επίδραση των φαρμάκων και η λαϊκή μεθόδους για να βοηθήσει ειδικές ασκήσεις για τη στυτική δυσλειτουργία.

Διενεργεί τακτικές περιστροφική κίνηση της πυέλου σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το κρατήστε τα χέρια στη μέση, βάλτε τα πόδια τους στο ύψος των ώμων. Η λεκάνη έχει αυξηθεί και πάλι μείωσε, ο κορμός θα πρέπει να τοποθετείται στο Χαλί, τα χέρια και τα πόδια στηρίζονται στο πάτωμα και τα γόνατα λυγισμένα.

Μια άλλη αποτελεσματική άσκηση είναι το Ποδήλατο. Είναι απαραίτητο να παράγει περιστροφική κίνηση των ποδιών, όπως γίνεται κατά την Ποδηλασία. Ο άνθρωπος θα πρέπει να βρίσκονται στο πάτωμα, τα χέρια κατά μήκος του σώματος, γυρίστε τα πόδια σας. Μπορείτε να σηκώστε τα γόνατά σας προς το ύψος του ώμου. Κάνετε αυτό με δύο τρόπους: το μέτωπο, τα χέρια να ακουμπούν στη μέση σας, ή πλευρά του, κατευθύνοντας τα πόδια στους ναούς επιτρέπεται να βοηθήσουμε τα χέρια.

Η θετική επίδραση της άσκησης βάρκα. Ξαπλώστε στην κοιλιά, ενώ την εισπνοή σηκώνεις τα χέρια και τεντώστε προς τα εμπρός. Τα πόδια τραβηχτεί προς τα πίσω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στην εκπνοή, τα πόδια και τα χέρια μείωσε πίσω. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, τους γλουτούς τεταμένη.

Η τελική άσκηση είναι η κατάληψη. Βάλτε τα πόδια μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων, τα χέρια λυγισμένα στους αγκώνες. Σχετικά με την εισπνοή, squat, στέλεχος μύες των γλουτών. Στην εκπνοή, να χαλαρώσετε, να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

13.08.2018