Προϊόντα, γρήγορα αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες

Ζαχαρούχα τρόφιμα αυξήσει την ισχύ και όχι μόνο...

Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα παρέχει την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αρχαία γνώση για τη σχέση της δύναμης και της ισχύος.

Προϊόντα για να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες

Και όχι μόνο το σεβασμό και την άμεση σχέση, όταν το φαγητό στο αρσενικό σώμα λαμβάνει ουσίες που αυξάνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα και την αντοχή. Οι γιατροί έχουν ήδη αποδείξει ότι τα πιο αφροδισιακά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα γεύματά τους.

Produkty την αύξηση της δραστικότητας

Γιατί τα σωστά τρόφιμα αυξάνει την ικανότητα;

Τακτικά, να τρώτε τροφές με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, ο άνθρωπος παίρνει πολλά πλεονεκτήματα:

  • αύξηση παραγωγής τεστοστερόνης;
  • σταθερή λειτουργία των σκαφών που είναι υπεύθυνα για τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα;
  • η παροχή βιταμινών και ανόργανων συστατικών, χωρίς την οποία δεν σεξουαλική δύναμη
  • θετικές αλλαγές στις χημικές διεργασίες του εγκεφάλου, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιθυμία και την ευχαρίστηση.

Κύριο προϊόν αυξήσει την αρσενική ισχύ

Το μυστικό του Τζιάκομο Καζανόβα, ένα εξαιρετικό εραστή, ήταν πολύ απλό: τα στρείδια και άλλα όστρακα. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της ερωτικής φάρμακο με υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο που είναι απαραίτητο για την υγεία του προστάτη, λίμπιντο και την αύξηση του σπέρματος μετράνε.

Αλλά εξωτικά στρείδια μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα, πολύ πιο προσιτό προϊόν, σπόροι κολοκύθας. Επίσης, είναι πολύ πλούσια σε ψευδάργυρο, και μια χούφτα από μια μέρα αυτά τα νόστιμα αφροδισιακά μπορεί να κάνει θαύματα.

Βιταμίνες που περιέχονται στα προϊόντα για τη δραστικότητα στους άνδρες

Επίσης στο μενού σέξι γίγαντας θα πρέπει να περιλαμβάνει βιταμίνες Ε, Α και β, πρωτεΐνες, φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, καλής χοληστερόλης και απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Οι άνδρες θα πρέπει να πάρει στη συνήθεια του να τρώει καρύδια και οι σπόροι, είναι σημαντικό να το κάνουμε καθημερινά.

Επίσης ένα κανονικό μέρος των επιπτώσεων της σεξουαλικής διατροφή * αυγά, το κόκκινο κρέας και τα ψάρια.; Βόειο κρέας και το καλκάνι πολύχρονη ηγέτες μεταξύ των πρωτεϊνών προϊόντα για τους άνδρες. Τους καλή σεζόν με την επιθυμητή μπαχαρικά: πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο, το οποίο είναι γνωστό ως μια μεγάλη διεγερτικό "βασικό ένστικτο".

Τα λαχανικά είναι απαραίτητα το σέλινο. Αυξάνει το επίπεδο των φερομονών στον ιδρώτα των ατόμων που την κάνει ακαταμάχητη και ελκυστικό για τις γυναίκες.

Τα γλυκά τρόφιμα για να αυξήσει την αρσενική ισχύ

Μεταξύ των κορυφαίων φρούτα αβοκάντο, η μπανάνα και το καρπούζι. Το πρώτο είναι ο ρυθμιστής των ορμονών και επίσης πλούσια σε φολικό οξύ είναι γνωστό booster της σεξουαλικής ενέργειας. Μπανάνες ηλεκτρικού ρεύματος ένζυμο βρομελίνη, παρατείνοντας την οικεία πράξη, και δεν περιέχουν επιβλαβή χοληστερόλη, η οποία επηρεάζει τη ροή του αίματος. Και το καρπούζι το έχει η δράση του viagra, λόγω του γεγονότος ότι η κατανάλωση στο σώμα aktiviziruyutsya αμινοξέα, τα απαραίτητα ρυθμίζει την αγγειακή χαλάρωση και οικεία μυς.

τα γλυκά τρόφιμα για την αύξηση της δραστικότητας

Για επιδόρπιο είναι να τρώτε λίγα γαρύφαλλα, σκούρα σοκολάτα.; Το μόνο που δεν προκαλεί υπερβολική ερωτική επιθυμία, αλλά επίσης περιέχει μαγνήσιο, το οποίο βοηθά να επιτευχθεί σταθερή και παρατεταμένη στύση.

Κινέζικο Τάο της αγάπης , το αρχαίο Ινδικό Κάμα Σούτρα, Αραβικές Χίλιες και μία νύχτες , η Επιστήμη της αγάπης Οβίδιο και άλλα σωζόμενα συγγράμματα δίνουν πολλή προσοχή στο τι θα πρέπει να τροφοδοτηθεί το τέλειο εραστή. Αυτές οι συμβουλές είναι πολύ επίκαιρο σήμερα, έτσι ώστε να επιλέξουν μια διατροφή για τους άνδρες σου, δυνάμει της κάθε γυναίκας.