Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες

Ανδρική εξουσία για το ισχυρότερο φύλο διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά μερικές φορές κολλάει. Το πιο αποτελεσματικό μέσο για την ισχύ που αναπτύχθηκε από τους σύγχρονους μελετητές, βάσει των προηγμένων τεχνολογιών. Επίσης γνωστό και δοκιμασμένο λαϊκή συνταγές που έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για να βελτιώσει τη στύση.

Φάρμακα για τη δραστικότητα

Ναρκωτικά

Σήμερα φαρμακολογικές αγορά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των φαρμάκων για να αυξήσουν τη δραστικότητα. Είναι διαφορετική σύνθεση, το χρόνο έκθεσης. Έτσι, κάποια μπορεί να έχει μια πολύ γρήγορη επίδραση, άλλοι έχουν αρκετά μια μόνιμη επίδραση, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τρίτης είναι η φυσική σύνθεση. Κάθε κατασκευαστής υποβάλλει τα ναρκωτικά ως το καλύτερο μέσο για τη δραστικότητα. Να κάνετε τη σωστή επιλογή θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσει και, το σημαντικότερο, τη συμβουλή του γιατρού.

Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά όλων των διαθέσιμων φαρμάκων, μπορούν να χωριστούν σε διάφορες ομάδες:

  1. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τα φάρμακα ορμονικής φύσης, η σύνθεσή τους είναι η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη.
  2. Η δεύτερη ομάδα παρουσίασε εναλλακτική λύση για τα ναρκωτικά.
  3. Η τρίτη ομάδα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5.
  4. Και, φυσικά, ένας μεγάλος αριθμός των συνταγών για να αυξήσει την ανέγερση παρουσιάζονται στη λαϊκή ιατρική.

Αν κάποιος έχει προβλήματα με τη λειτουργία του πέους, σίγουρα δεν δώσει ανάπαυση. Τόσο οι άνδρες ξοδεύουν πολύ χρόνο στην αναζήτηση για μια πανάκεια που θα λύσει γρήγορα όλα τα προβλήματα. Πολλά από τα best-seller φάρμακα στην πραγματικότητα δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να δίνει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Επιπλέον, υπάρχει μια πολλά χρήματα, δεν έχει ένα πιστοποιητικό ποιότητας, έτσι ώστε οι επιπτώσεις τους μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία.

Καμία επιθυμία για σεξ

Ενδείξεις για τη χρήση των μέσων για να αυξήσει τη δραστικότητα είναι ορισμένα συμπτώματα:

  1. Έτσι, μπορούν να καταφύγουν αν το κακό σεξ όργανο είναι γεμάτη με αίμα, το πρωί και το βράδυ δεν προκύψει ακούσια στύση, είναι ανεπαρκής ή πάρα πολύ ταχεία εκσπερμάτωση.
  2. Τυχόν παρατυπίες στη λειτουργία του πέους, η έλλειψη της ικανότητας για τον έλεγχο ανεγέρσεις προτείνει, επίσης, ότι ο ασθενής χρειάζεται ορισμένα φάρμακα.
  3. Η θεραπεία μπορεί να χορηγηθεί κατά την απουσία λαχτάρα για σεξ και κατάθλιψη εξαιτίας της σεξουαλικής ανικανότητας.

Αναστολείς για την αρσενική δύναμη

Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα για να ενισχύσει την αναπαραγωγική λειτουργία είναι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5. Λόγω της δράσης των συστατικών τους είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος. Έτσι, το πέος γεμίζει με επαρκή ποσότητα αίματος, από τα οποία ένα ένζυμο (της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5) είναι φραγμένη.

Ωστόσο, πριν από τη λήψη αυτών των φαρμάκων, χρειάζεστε να ξέρετε για τις αντενδείξεις και παρενέργειες:

  • δεν συνιστάται η χρήση τους στην υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα;
  • ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια αντένδειξη για την αναστολείς.

Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες ενέργειες, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Ορμονικά φάρμακα

Είναι γνωστό ότι ένας από τους λόγους για παραβίαση των αρσενικών δραστικότητα γίνεται η έλλειψη των ορμονών του φύλου. Αν η έρευνα είχε εντοπίσει έναν τέτοιο λόγο, ο γιατρός συνταγογραφεί φάρμακα που περιέχουν την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Χάρη σε αυτούς, είναι δυνατόν να ομαλοποιήσει τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα. Τα παρασκευάσματα αυτά εκδίδονται σε δισκία και κάψουλες, με τη μορφή αλοιφής, γύψο, και επίσης υπάρχουν προετοιμασίες για την ένεση.

Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής

Οι περισσότεροι από αυτούς περιλαμβάνουν τα απλά, γνωστά συστατικά. Τα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας θα κοστίσει σε νομισματικούς όρους, είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι αγόρασε στο φαρμακείο.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους λαϊκούς θεραπευτές περιλαμβάνουν το σκόρδο, τα καρύδια, το κρεμμύδι, το χαμομήλι λουλούδια και άλλα.

Λεμονόχορτο

Σκόρδο και λεμόνι

Ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας θεωρείται το σκόρδο. Υπάρχουν πολλές συνταγές που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε 1 κιλό σκόρδο, φλούδα, βάλτε σε ένα γυάλινο δοχείο και ρίξτε κρύο βρασμένο νερό. Ικανότητα θα πρέπει να καλύψει και το βάζουμε σε σκοτεινό μέρος για έγχυσης για 1 μήνα. Από καιρό σε καιρό, το διάλυμα θα πρέπει να ανακινείται. Μετά από ένα μήνα το υγρό τεταμένες και πίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού, πίνοντας γάλα.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή, χρησιμοποιώντας το σκόρδο. Για να προετοιμάσει τα μέσα για να αυξήσουν τη στύση, ένα κεφάλι σκόρδο, θρυμματισμένα και χύνεται 0.7 l λευκού οίνου. Το μείγμα θερμαίνεται σε χαμηλή φωτιά, σταδιακά να φέρει για να βράσει. Βράζουμε το μόνο που χρειάζεται περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μετά την ψύξη, το ζωμό, το βάζουμε σε ένα γυάλινο βάζο και φυλάξτε το σε σκοτεινό μέρος που υπόκεινται σε θερμοκρασία δωματίου. Για να κάνετε αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να έχετε 2 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν από τα γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 3 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά από κάθε 10 ημέρες.

Για να αυξήσει την ανέγερση χρησιμοποίησε αυτό το φυτό σαν λεμόνι. Μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους, αλλά ο πιο απλός και αποτελεσματικός είναι το τσάι που γίνεται από το λεμονόχορτο. Μπορείτε να ετοιμάζω οποιαδήποτε μέρη του φυτού. Το τσάι έχει ένα διεγερτικό και τονωτικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το να πίνουν αυτό το τσάι δεν είναι πάρα πολύ αναγκαία, όπως είναι ένα μεγάλο βάρος για το σώμα.

Χρήση λουτρών

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το καλύτερο μέσο για την αύξηση της δραστικότητας στη λαϊκή ιατρική είναι ένα θεραπευτικό μπάνιο.

Είναι πολύ απλό να κάνετε στο σπίτι, την αντίθεση λουτρά. Για αυτό θα πρέπει να προετοιμάσει δύο βαθιά δοχεία, το ένα με το κρύο και το άλλο με ζεστό νερό.

Για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται να κάθονται εναλλάξ στο ένα και μετά το άλλο νερό για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει να είναι περίπου 15 λεπτά. Να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο για 2 εβδομάδες.

Ισχυρά αποτελέσματα στο μπάνιο με την προσθήκη του ένα φύλλο δάφνης. Αυτό αφήνει προ-ετοιμάζω.

Στη συνέχεια, η προκύπτουσα ζωμό χύνεται σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό. Διάρκεια της θεραπείας είναι 15-20 λεπτά. Εναλλακτικά, αντί για φύλλα δάφνης για να χρησιμοποιήσετε το αφέψημα χαμομηλιού.

Αλόη

Άλλες επιλογές

Αποτελεσματική για να αυξήσει τη δραστικότητα θεωρείται η ακόλουθη μέθοδο. Για την προετοιμασία λαϊκές θεραπείες απαιτεί 150 γρ. φρέσκο χυμό του φυτού aloe, 350 γρ. κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση σπιτικό), 250 γρ. μέλι 100 γρ προ-σπασμένο τριαντάφυλλο γοφούς. Όλα τα συστατικά αναμιγνύονται καλά και να τοποθετείται σε ένα γυάλινο πιάτο.

Αυτό το πιάτο βάζουμε στο ψυγείο για 10 ημέρες. Το προκύπτον μείγμα θα πρέπει να είναι καθημερινή για να αναμειχθεί. Οι άντρες με τα προβλήματα της σεξουαλικής λειτουργίας καλούνται να λάβουν τη σύνθεση του 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από ένα γεύμα.

Έτσι, τα κονδύλια για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης, υπάρχουν πολλές. Παρουσιάζονται ως φαρμακευτικά παρασκευάσματα και προϊόντα της λαϊκής ιατρικής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σχεδόν όλοι τους έχουν κάποιες αντενδείξεις και μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες. Έτσι, πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.