Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους

Πάνω από το 30% των ανδρών, ακόμη και σε νεαρή ηλικία σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Πρώιμο στάδιο της νόσου του προστάτη, λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, την ασυδοσία ή την έλλειψη τους οδηγήσει ισχυρή μισό της ανθρωπότητας για τη στυτική δυσλειτουργία, αναγκάζονται να ζουν σε συνθήκες συνεχές άγχος, κατάθλιψη, αβεβαιότητα στις δικές του δυνάμεις. Αυτό προκαλεί ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια. Τι είναι η δραστικότητα Ο άνθρωπος είναι τόσο αποτελείται ότι πας στο γιατρό μόνο όταν καταλαβαίνει ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Αλλά ως επί το πλείστον προτιμούν λεπτό πρόβλημα να λύσει. Εδώ έρχονται να βοηθήσουν τα πολυάριθμα φάρμακα Viagra. Δράσουμε άμεσα, το αποτέλεσμα διαρκεί έως και πέντε ώρες. Και όλα φαίνονται μια χαρά, αν δεν παρενέργειες που αναγγέλθηκαν πολύ σύντομα. Και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.
Σεξουαλικά συμπτώματα μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη. Μερικές φορές συνδέονται με ψυχολογικά προβλήματα, η πρώτη αποτυχία στο κρεβάτι, οι ανήθικες πράξεις του συντρόφου σας σε αυτή την ευαίσθητη κατάσταση. Μερικές φορές, ένας άνθρωπος κουράζεται.
Σε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να προσπαθήσετε να ασχοληθεί με το πρόβλημα μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τους φυσικούς τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι. Πολλοί από αυτούς, όλοι τους είναι δοκιμασμένη στο χρόνο και έχει κερδίσει την αξιοπιστία και την έγκριση ειδικών.

Τι είναι η δραστικότητα

Πριν να μιλάμε για μεθόδους και τρόπους για να αυξήσει την αρσενική ισχύ, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με αυτό το concept. Για την αύξηση της δραστικότητας του δεν είναι να κάνει τους άνδρες η σεξουαλική γίγαντα. Η έννοια αυτή δεν είναι μόνο για τις σεξουαλικές του ικανότητες, είναι πολύ ευρύτερο.
Υπάρχουν και άλλα, εξίσου σημαντική πλευρά του ζητήματος αυτού, τον καθορισμό των Γενικών αρσενικό δυναμικό. Είναι φυσική, ηθική, πνευματική, και ηθική δυνατότητες. Όλες αυτές τις ιδιότητες που αυτός αποκτά μια συγκεκριμένη κατάσταση στο κοινωνικό και υλικό πτυχές της ζωής σας.
Ήταν γι ' αυτό το hircum κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Έτσι, η φύση προορίζεται. Γιατί ο υγιής από όλες τις πλευρές γεννήθηκαν το ίδιο υγιή και ισχυρή απογόνους.
Στυτική δυσλειτουργία οδηγεί σε μεγάλα προβλήματα σε όλες τις πτυχές της δυνητικής άνδρες. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ασθένεια είναι πιο εύκολο να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύει. Ωστόσο, η επίσημη ιατρική μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρείες έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του χωρίς να ανησυχείτε για την προαγωγή της υγείας.
Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η πρόσβαση σε ειδικούς, είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, να περιμένετε για την αποτελεσματική και ανέξοδη βοήθεια από αυτή την πλευρά άχρηστα. Θα πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται στο άτομο από τη φύση, ανεξάρτητα. Και σίγουρα, αν κάποιος θέλει να γεράσει για να παραμείνει αληθινός εκπρόσωπος μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας.

Πώς να βελτιώσει την ισχύ

Αρσενικό δραστικότητα πολύ συχνά διακόπτεται λόγω ασήμαντο πρόβλημα. Το σώμα είναι εξασθενημένο λόγω εθισμούς – η νικοτίνη, το αλκοόλ, η καθιστική ζωή, το υπερβολικό βάρος. Μερικές φορές συνδέεται με τον διαβήτη ή προβλήματα καρδιαγγειακής φύσεως. Πώς να βελτιώσει την ισχύ Συμβαίνει, επίσης, ότι ο άνθρωπος αναστατωμένος, βιώνει το άγχος, είναι μια μακροχρόνια ύφεση, που αντιμετωπίζουν χρόνια κόπωση. Όλα αυτά δεν μπορεί να επηρεάσει τη Γενική υγεία του.
Την προαγωγή και την πρόληψη της δραστικότητας θα πρέπει να προσεγγιστεί ολιστικά και να εργαστούν σε διάφορες κατευθύνσεις:
Για να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που μπορούν να αναπληρωθούν βιταμινών και ανόργανων ανεπάρκεια στο σώμα σας. Οι άνδρες είναι οι βιταμίνες είναι οι βιταμίνες Α, C, β ομάδα, μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος και το σελήνιο. Το σώμα τους θα πρέπει να πάρει τα απαιτούμενα ημερήσια αποζημίωση εντελώς. Είναι αυτά τα ιχνοστοιχεία που αποκαθιστούν την ορμονική ισορροπία, την αύξηση της τεστοστερόνης, να αυξήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα και τη δραστικότητα.
Επανεξέταση διατροφή σας, ενσωματώνουν την καθημερινή:
 • άπαχο κόκκινο κρέας – μοσχάρι, αρνί;
 • διατροφικές κρέας και το παιχνίδι – Turcia, lepus, κοτόπουλο, φασιανός;
 • καρύδια 100 γρ. ανά ημέρα;
 • σπόροι, ειδικά κολοκύθα;
 • τα φρούτα, τα λαχανικά, τα εσπεριδοειδή, τα γογγύλια, το ρόδι, το Σύκο;
 • όλες οι ποικιλίες των κρεμμυδιών;
 • το συκώτι και ο κρόκος του αυγού, et ascendens coturnix αυγά;
 • γαλακτοκομικά προϊόντα;
 • ψάρια, ειδικά η θάλασσα – δύο φορές την εβδομάδα, πάντα;
 • κάθε θαλασσινά – κατά προτίμηση ωμά ή μετά από ελάχιστη θερμική επεξεργασία *
 • μαϊντανό, σπανάκι, κάθε χόρτα;
 • το λιναρόσπορο, το φυστίκι, το ελαιόλαδο και τα ιχθυέλαια;
 • το μέλι με τα καρύδια, τη γύρη, τα προϊόντα της μελισσοκομίας;
 • κακάο, σοκολάτα ψηλός ποικιλίες, το μαύρο;
 • τσάι τζίντζερ, koumiss, φρέσκους χυμούς από λαχανικά και φρούτα.
 1. Μάθετε πώς να εκτελέσει απλές ασκήσεις που θα αυξήσει τη ροή του αίματος προς τα όργανα της πυέλου και et instituendi μύες που συνδέονται με τα γεννητικά όργανα. Καλούνται pubicum-coccygeum. Αυτά τα συστήματα είναι απλή, διαρκεί λίγο χρόνο, και το αποτέλεσμα θα φανεί μετά από μια εβδομάδα. Υπάρχουν ξεχωριστά συγκροτήματα για την αύξηση της δραστικότητας, να αυξήσουν τη στύση, μασάζ στους όρχεις και το όσχεο, η άσκηση Kegel.
 2. Ενεργά την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Αν σας μπύρα κοιλιά είναι κάτι περισσότερο από 94 cm, τότε θεωρείται παχύσαρκο. Είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός της δραστικότητας, όπως το ενεργοποιεί την παραγωγή των γυναικείων ορμονών και τεστοστερόνης μειώνει σημαντικά. Γρήγορα, αυτό θα οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Επιπλέον, το υπερβολικό βάρος συνδέεται με την εμφάνιση διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει την συνολική υγεία.
 3. Σταμάτα το Κάπνισμα, το ποτό, χρησιμοποιώντας ακόμα και τα πιο μαλακά ναρκωτικά. Η επιστήμη έχει από καιρό αποδειχθεί η άμεση εξάρτηση από την ισχύ του τις κακές συνήθειες. Αυτό σε μεγάλο βαθμό θα αυξήσει τις δυνατότητες στον οικείο τομέα.
 4. Προσπαθήστε να κάθονται λιγότερο, κινήσου περισσότερο, άσκηση. Οι εκπρόσωποι του γραφείο πλαγκτόν είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από σεξουαλική dysfunctiones η διακριτικότητα είναι από τους εκπροσώπους των επαγγελμάτων που σχετίζονται με την factibilis σωματική άσκηση. Μάθετε πώς να κάνετε το πρωί ασκήσεις, τρέξιμο, άλμα σε funem, να αγοράσει ένα εκπαιδευτή, τουλάχιστον το πιο εύκολο. Αν αθλητική εκπαίδευση είναι περιορισμένη λόγω της έλλειψης χρόνου, δεν έχω να καθίσει, θα σας βοηθήσει η άσκηση Kegel. Μπορείτε να εκτελέσετε, ενώ κάθεται στην καρέκλα. Στόχος είναι η ενίσχυση pubicum-coccygis μυών.
 5. Αν αισθάνεστε ότι τα προβλήματα με τη δραστικότητα που σχετίζονται με συγκροτήματα, που προκαλείται από μια αποτυχημένη σεξουαλική πράξη, ή κάτι παρόμοιο, και να προσπαθήσουν να αναζητήσουν τη βοήθεια ενός θεραπευτή ή να βοηθήσετε τον εαυτό σας.
 6. Δοκιμάστε λιγότερο άγχος σε κάθε περίσταση, να πέσει σε κατάθλιψη, να αποφύγει το άγχος. Διαφορετικά, η σεξουαλική λειτουργία θα είναι oppresso επ ' αόριστον. Αυτό το αρχαίο μηχανισμό της σύλληψης του παιδιού σε μια αρμονική υποστηρικτικό περιβάλλον.
 7. Πάρτε την αφθονία του υπολοίπου, προσπαθήστε να κοιμηθείτε ειρηνικά για οκτώ ώρες. Κοιμηθείτε θα πρέπει να λάβει χώρα στο απόλυτο σκοτάδι και ησυχία. Διακοπές θα πρέπει να λάβει χώρα στη ζωή σας. Θυμάστε πόσους μήνες θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα. Αλλιώς, η μειωμένη δραστικότητα provocetis.
 8. Χρήση παραδοσιακών μεθόδων, την προετοιμασία αφεψήματα, βάμματα, φαρμακευτικά φυτά και βότανα, να λάβει χαλαρωτικό μπάνιο, να αρωματοθεραπεία και γιόγκα.

Δραστικότητα: πώς να θέσω στο σπίτι

Σε αυτό το μέρος του άρθρου θα εξετάσουμε μερικές από τις στιγμές αυξήσει τη δραστικότητα in vivo σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας είναι απλή, με στόχο την αύξηση της διάρκειας και η δύναμη της στύση, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην πύελο και το πέος. Κάνω το πρωί και το βράδυ. Αύξηση του φορτίου σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας την κάθε άσκηση μέχρι και δέκα φορές.
Ο απλούστερος από αυτούς:
 • Στέκεται στο πάτωμα, τα χέρια στη μέση, με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Η περιστροφή της λεκάνης σε μια δεξιόστροφη και, στη συνέχεια, προς την αντίθετη κατεύθυνση – μέχρι και δέκα φορές σε κάθε κατεύθυνση.
 • Ίδια αρχική θέση. Εκτελείται το περπάτημα κινήσεις των ποδιών, αυξάνοντας τους στο πηγούνι. Στάση δοκιμάστε ευθεία. Δέκα φορές για κάθε πόδι.
 • Τα χέρια στη μέση, τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Ξεκινήστε την άσκηση με την κάμψη των ποδιών περισσότερα, όπως αν et sedens, καταπονείτε τους μυς των γλουτών 2-3 φορές.
 • Ξαπλωμένη στο πάτωμα, άνοιξε τα πόδια σου polusognuty σε γόνατα, χέρια βρίσκονται κατά μήκος του σώματος. Απότομα κόβοντας τη λεκάνη και την πλάτη από το πάτωμα, να σταθεί κατ ' ευθείαν επάνω και κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια να λάβει την αρχική του θέση.
 • Η επόμενη άσκηση μοιάζει με το ποδήλατο. Ξαπλωμένη στο πάτωμα, όπως και στην προηγούμενη άσκηση, imitantur πόδια Ποδηλασία.
 • Το ισχυρότερο αντίκτυπο στην pubicum-coccygeum μυών. Ξαπλωμένη στο πάτωμα, τα πόδια polusognuty, τα χέρια βρίσκονται κατά μήκος του σώματος. Αρχίζουν πολύ πίεση στους μύες και ακολουθώντας την τάση του ρεύματος, δεν είναι ο αριθμός των επαναλήψεων.
 • Αυτή η άσκηση εκτελείται σε καθιστή θέση. Τα χέρια στη μέση, το στήθος ρίχνεται προς τα εμπρός, τους ώμους ίσια. iactabantur την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό, όπως και αν σε trahere effuderit γλουτούς. Οι μύες των γλουτών κατά τον ίδιο χρόνο προσπαθώντας να χαλαρώσετε και να μην κουράζει.
Kegel άσκηση που αναπτύχθηκε από έναν επιστήμονα από τον Arnold Kegel στα μέσα του περασμένου αιώνα και έχει ως στόχο να:
 • η εξάλειψη και την πρόληψη πολλών ασθενειών που σχετίζονται με ουροποιογεννητικού σφαίρα – φλεγμονή και αδένωμα προστάτη, ακράτεια ούρων, ουρηθρίτιδα, αιμορροΐδες, κλπ. *
 • η αύξηση στο χρόνο και τη δύναμη της στύσης από γεμίζοντας με αίμα σε μικρή λεκάνη και το πέος;
 • αύξηση του χρόνου και τη δύναμη του οργασμού. Σεξουαλικές πράξεις πλέον και πιο γεμάτη με νέες αισθήσεις;
 • η σταθεροποίηση της ορμονική ισορροπία και αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης. Επειδή αυτές οι ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστηριότητας των όρχεων, η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή αυτής της ουσίας *
 • έλεγχος της εκσπερμάτωσης, να παρατείνει τη σεξουαλική πράξη και να διαπράξει σεξουαλική επαφή σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Απλές ασκήσεις Kegel είναι καλή, επειδή μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πού pubicum-κοκκυγικό μυών, ή LKP. Για να βρούμε πολύ εύκολα. Αν κατά τη διάρκεια της ούρησης θα διακόψει το τζετ, το χάσμα ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις, θα αισθανθείτε πόσο τεταμένη αυτό το μυ.
Μια απλή άσκηση:
 • εκπαίδευση LKP-μυών. Μάθετε πώς να το βρείτε, και στη συνέχεια να συμπιέσει και relaxat tuum. Αυτό είναι ο απλούστερος τρόπος για να την ενισχύσουμε. 2-3 φορές την ημέρα είναι αρκετό;
 • η καθυστέρηση του τζετ. Κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα, να προσπαθήσει να σταματήσει την ούρηση 2-3 φορές.
 • τελικά, όταν θα έχει ήδη νιώθεις το μυ, μπορείτε να αρχίσετε να τη χαλάρωση από το άγχος ανεξάρτητα από τους άλλους μυς του σώματος. Το αποτέλεσμα αυτής της άσκησης έγκειται στη δύναμη της συστολής και τον αριθμό των επαναλήψεων. Είναι απαραίτητο να φέρει τον αριθμό τρία την ημέρα, δέκα ασκήσεις σε κάθε συνεδρία.
Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής και βότανα:
 • κάθε μέρα για ένα μήνα, να φάτε 200 γρ. καρύδια καθημερινά με κατσικίσιο γάλα;
 • αναμίξτε σε αναλογία 1:1 ψιλοκομμένα καρύδια και το μέλι μέχρι να γίνει λείο. Τρώνε τρεις κουταλιές της σούπας την ημέρα μισή ώρα μετά το γεύμα για ένα μήνα.
 • βάμμα του Eleutherococcus. Μέσα σε 30 ημέρες και τρεις φορές την ημέρα για μισό κουταλάκι του γλυκού, αραιωμένο με λίγο νερό μισή ώρα πριν από τα γεύματα;
 • allium βάμμα. Σε τρεις-λίτρων βάζο izmelit κιλά το σκόρδο, σκεπάζουμε με νερό, κλείστε το καπάκι και να κρατήσει για ένα μήνα, ανακινώντας κάθε μέρα. Πιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού, μέχρι το περιεχόμενο να τρέχει έξω;
 • βάμμα της ρίζας του ginseng, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Πάρτε 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Τελευταία είσοδος όχι αργότερα από πέντε ώρες πριν τον ύπνο, καθώς μπορεί να προκαλέσει αϋπνία;
 • χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα φύλλο Δάφνης ή χαμομήλι. Συνήθως μαγειρεύω τρία λίτρα ζωμό, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε ένα ζεστό μπάνιο και να λάβει περίπου 20 λεπτά πριν πάτε για ύπνο;
 • η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει βαλσαμόχορτο, μέντα, κόκκινο τριφύλλι και τσουκνίδα. Όλα αυτά αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες και ετοιμάζω μια κουταλιά της σούπας Φλιτζάνι βραστό νερό. Να λάβει ως έγχυμα για να ενισχύσει τη δραστικότητα;
 • το μέλι με την προσθήκη μερικές σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο rose, το τζίντζερ, το λάδι του St. wort του Ιωάννη, ευκάλυπτο ή μέντα;
 • για να αυξήσει τη ροή του αίματος μπορείτε να πάρετε μια έγχυση της ιπποκαστανιάς, και η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τους καρπούς κουφοξυλιάς, τα βατόμουρα και το St.wort του Ιωάννη.
Την ίδια στιγμή, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές σχετικά με τη διαιτητική τροποποίηση, η σωματική άσκηση, λαμβάνοντας βάμματα και decoctions, παρασκευασμένα με τα χέρια του, σύντομα θα νιώσετε ότι η ισχύς έχει αυξηθεί. Και μαζί με αυτό, να αυξηθεί η συνολική τόνος ολόκληρο το σώμα και την άμυνά της
25.07.2018