Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 - τις καλύτερες μεθόδους

Τη στυτική λειτουργία στους άνδρες που είναι πάνω από πενήντα χρονών, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο την ηλικία. Μερικοί άνδρες με αυτό το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν, ενώ άλλοι την εμπειρία δυσφορία κατά τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια είναι ένα δύσκολο έργο, το μόνο που χρειάζεται για να προσδιορίσετε την αιτία της ανάπτυξης της νόσου.

Αν η διαταραχή προκαλείται από βιολογικής προέλευσης, είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί το αίτιο ιατρικές μεθόδους, ελλείψει τέτοιων, η θεραπεία πραγματοποιείται στο σπίτι με τη χρήση βοηθητικών μέσων, με τη μορφή του αθλητισμού, τη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Χαρακτηριστικά και περιγραφή του προβλήματος

Δραστικότητα σε άνδρες 50 ετών είναι η ικανότητα για την εκπλήρωση της σεξουαλικής επαφής, που χαρακτηρίζεται από το ποσοστό του σχηματισμού της διέγερσης, τη διάρκεια, το επίπεδο της έντασης του πέους και την εκσπερμάτωση. Η ισχύς είναι αρκετά πολύπλοκη φυσιολογική διαδικασία που εξαρτάται από την δραστηριότητα της το ορμονικό, το νευρικό και το αίμα αγγειακά συστήματα.

θεραπεία δραστικότητα

Πρώτα ενεργοποιείται η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη, η οποία προκαλεί μια νευρική ώση στον υποθάλαμο, το οποίο στέλνει ένα μήνυμα προς τις απολήξεις των νεύρων του πέους των ανδρών. Αυτοί, με τη σειρά τους, συμβάλλουν ερεθισμό του αγγειακού συστήματος, προκαλώντας τη διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή της λεκάνης. Το αίμα γεμίζει η σπηλαιώδης όργανο του σώματος, το δέρμα αρχίζει να τεντώσει, και το πέος να αυξηθεί. Ο σφιγκτήρας της κύστης συμπιέζεται, έτσι ώστε το σπέρμα δεν μπεις μέσα. Όταν ο οργασμός ξεκινά την απελευθέρωση της ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία φέρνει το σπέρμα στην ουρήθρα, εκσπερμάτιση συμβαίνει.

Το ανδρικό σώμα έχει τη δυνατότητα να έχετε σεξουαλική επαφή σε όλη του τη ζωή.

Αν η δραστικότητα των ανδρών στην ηλικία των 50 ετών είναι φυσιολογικό, προκαλεί μια ισχυρή σεξουαλική έλξη, η οποία συνοδεύεται από την εμφάνιση της στύσης για την περαιτέρω τη δυνατότητα οργασμό και την εκσπερμάτωση. Παρότι υγιείς άνδρες έχουν τη δυνατότητα σε αυτή την ηλικία να ενταχθούν έως και οκτώ σεξουαλικές πράξεις ανά μήνα. Η διάρκεια της μια ενιαία πράξη είναι περίπου είκοσι πέντε λεπτά, μερικές φορές ότι ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί έως και σαράντα λεπτά.

Αδύναμη δραστικότητα σε 50 χρόνια που υποδεικνύεται από τα ακόλουθα σημεία:

 • Χαμηλή λίμπιντο;
 • Η έλλειψη πρωί στύσεις και κατά τη συνουσία;
 • Η μείωση του επιπέδου της τάσης από το πέος κατά τη σεξουαλική επαφή;
 • Καθυστέρηση, η έλλειψη ή η πρόωρη εκσπερμάτωση.

Δραστικότητα άνδρες, επίσης, εξαρτάται από το νοητικό σύστημα. Κατάσταση του νου επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία του εκπροσώπου του ισχυρότερο φύλο, ως εκ τούτου, η επίδραση των διαφόρων εξωτερικών παραγόντων μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη λίμπιντο.

Αιτίες της μείωσης της λίμπιντο

Μειωμένη δραστικότητα μετά από 50 χρόνια οφείλεται σε κάποιες αλλαγές στο σώμα του αρσενικού. Μπορεί να επηρεάσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Τα εξωτερικά αίτια είναι συνήθως αποδίδονται χαρακτηριστικά της επαγγελματικής του δραστηριότητας, προβλήματα στις σχέσεις, το περιβάλλον, η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, η κακή διατροφή, η παρατεταμένη αποχή, ο καθιστικός τρόπος ζωής και πρόσληψη του ηρεμιστικά, ηρεμιστικά, τα κεφάλαια από την υψηλή πίεση του αίματος.

Επίσης, μειωμένη λίμπιντο μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της αλλαγής Μέλη του νου, η οποία συνδέεται με το άγχος και το στρες.

Καθώς και τον τραυματισμό των εξωτερικών γεννητικών οργάνων ή του νωτιαίου μυελού, χειρουργική επέμβαση, την παχυσαρκία.

Εσωτερικών παραγόντων εξαρτάται από την υγεία των ανδρών. Συχνά μετά από πενήντα χρόνια έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα με συστήματα και όργανα. Πιθανή εσωτερική λόγοι για τη μείωση της δραστικότητας μετά από 50 χρόνια:

 1. Δυσλειτουργία του ορμονικού μας συστήματος που οδηγεί σε μια μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης.
 2. Η στένωση των αιμοφόρων αγγείων που οφείλεται στην απώλεια της ελαστικότητας. Αυτό επιβραδύνει τη ροή του αίματος, η δραστικότητά του μειώνεται λόγω ανεπαρκούς παροχής αίματος στο σεξουαλικό όργανο.
 3. Η ανάπτυξη των καρδιαγγειακών ασθενειών, της χοληστερόλης αναβολή στα τοιχώματα των αγγείων, εμφάνιση της εμφράγματα ή εγκεφαλικά επεισόδια, κακή κυκλοφορία του αίματος, μείωση του μυϊκού τόνου της καρδιάς.
 4. Η ανάπτυξη των ασθενειών του ουροποιογεννητικού συστήματος, το οποίο περιλαμβάνει προστατίτιδα, αδένωμα, ουρηθρίτιδα, νόσος Peyronie σύνδρομο, και άλλοι.
 5. Η παρουσία των χρόνιων ασθενειών
 6. Ενδοκρινικές παθήσεις, ιδιαίτερα ο σακχαρώδης διαβήτης, ο υποθυρεοειδισμός ή υπερθυρεοειδισμός.
 7. Η παρουσία των Σμν.

Αιτίες της μειωμένης λίμπιντο μπορεί να είναι όχι μόνο την ηλικία, τις ιδιαιτερότητες, οι οποίες επηρεάζουν τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά και εξωτερικοί παράγοντες.

Τα συμπτώματα της σεξουαλικής διαταραχής

Σημάδια της ανικανότητας στους άνδρες 50 ετών εκδηλώνεται με τη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, επιδείνωση της στύσης κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί, προβλήματα με την επίτευξη οργασμού, μειωμένη ευαισθησία του πέους. Επίσης, η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να συνοδεύεται από επιδείνωση της υγείας, συναισθηματικές διαταραχές, και την ανάπτυξη της κατάθλιψης, μειωμένη απόδοση, υπνηλία, τα συναισθήματα του άγχους και του φόβου, εξασθένιση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει πλήρη απώλεια της λίμπιντο.

Συνήθως οι άνδρες αρχίζουν να απευθύνει προς τον ουρολόγο όταν έχουν μειωμένη ποιότητα ζωής.

Διαγνωστικά μέτρα

Αν υπάρχει πρόβλημα με δραστικότητα σε 50 χρόνια, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ο οποίος θα διαγνώσει την παθολογία, εγκαθιστά, και στη συνέχεια να εξαλείψει την αιτία της ανάπτυξής του. Μετά την εξέταση και μελέτη του ιατρικού ιστορικού, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει εργαστηριακές δοκιμές. Για αυτό, ο ασθενής δίνει το αίμα και τα ούρα. Η μελέτη αυτών των βιολογικών υλικών επιτρέψει να δείτε μια παθολογική διαταραχή στην κυκλοφορία του αίματος, ασθένειες του σεξ αδένες, φλεγμονώδεις διεργασίες στο ουρογεννητικό σύστημα, η παρουσία της αναιμίας ή σακχαρώδη διαβήτη, καθώς και το επίπεδο της χοληστερόλης. Συχνά απαιτείται να υποβληθούν σε ανάλυση σπέρματος για να μελετήσει τη σύνθεση και την ποιότητα του σπέρματος, τα επίπεδα τεστοστερόνης, την ανίχνευση φλεγμονών και λοιμώξεων.

ανάλυση του αίματος

Που διεξάγονται οι εξετάσεις αίματος για ορμόνες

Ο υπέρηχος χρησιμοποιείται για να εξετάσει την κατάσταση του ουροποιογεννητικού συστήματος. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τον εντοπισμό της φλεγμονής στους ιστούς ή ανώμαλη, αθηροσκλήρωση, για να μελετήσει την κατάσταση της ροής. Αν έχουν παρατηρηθεί αλλαγές, ο γιατρός συνταγογραφεί επιπλέον εξετάσεις, χρησιμοποιώντας CT, MRI. Υπερηχογράφημα πραγματοποιείται δύο φορές:

 1. Όταν το πέος σε στύση, η οποία επιτυγχάνεται με ενέσεις ένα ειδικό φάρμακο;
 2. Όταν το πέος είναι σε χαλαρή κατάσταση.

Εάν υπάρχει μια υποψία για την παρουσία λοιμώδη ή φλεγμονώδη διαδικασία στο ουρογεννητικό σύστημα, ο ασθενής πρέπει να λάβει ένα δείγμα από την ουρήθρα, η οποία θα πρέπει να προσδιορίζονται τα παθογόνα. Επίσης ανατεθεί πέρασμα kaverdzhekt δοκιμή για να προσδιορίσετε την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων στο πέος, λειτουργικές μελέτες του νεφρού και του ήπατος, και του θυρεοειδούς. Συχνά μελετηθεί bul'bokavernoznyy αντανακλαστικό για να καθορίσει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων του πέους. Με τον ίδιο σκοπό μπορεί να χρησιμοποιηθεί bioteziometriya. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτεί μια εξέταση PSA και την έρευνα της νύχτας στύσεις.

Ουρολόγος μπορεί να καθοδηγήσει ένα συνεννόηση με τον θεραπευτή για να εντοπίσει πιθανά ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας.

Θεραπεία της ανικανότητα

Ανάκτηση δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια συχνά παρουσιάζεται με τη χρήση ναρκωτικών.

Στο 80% των περιπτώσεων της δραστικότητας των διαταραχών εσωτερικούς παράγοντες.

Τα φάρμακα είναι συνήθως σε μορφή χαπιών, στόχος τους είναι η αύξηση του όγκου του πέους. Τα φάρμακα θα πρέπει να γράψετε μόνο ο γιατρός που παρακολουθεί επίσης την εισαγωγή του, να αποκλείσει την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων ενεργειών. Κατά τη συνταγογράφηση το φάρμακο, ο γιατρός σας κρίνει ότι τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας και η παρουσία του συνδυασμού. Φάρμακα που συμβάλλουν στην εξομάλυνση των αιμοφόρων αγγείων στο πέος, να βελτιώσει τη συναισθηματική κατάσταση, να διατηρήσει μια ανέγερση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συχνά συνταγογραφείται ορμονική θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει την χορήγηση φαρμάκων με βάση την διυδροτεστοστερόνη ή η τεστοστερόνη, η ομοιοπαθητική, η οποία περιλαμβάνει φάρμακα φυτικής προέλευσης. Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει την πρόσληψη των Συμπληρωμάτων διατροφής, με τη χρήση ειδικών κρεμών.

Πρόσφατα, ευρέως ισχύει η κενή θεραπεία για να βελτιώσει την ισχύ μετά από 50 χρόνια. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επαναφέρετε τη σεξουαλική λειτουργία στο 90% των περιπτώσεων. Κατά τη διαδικασία επεξεργασίας δημιουργεί ένα κενό γύρω από το πέος Λένα, συμβάλλοντας σε μια κλήση από ένα φυσικό βιασύνη του αίματος στο σώμα.

Χειρουργική θεραπεία

Δραστικότητα μετά από 50 μπορεί να παραβιάζονται, ως αποτέλεσμα της επιρροής των εσωτερικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ορισμένων ασθενειών. Ως θεραπεία της δραστικότητας μπορεί να περιλαμβάνει τις ακόλουθες χειρουργικές μεθόδους:

 • Φλεβική χειρουργική επέμβαση συνταγογραφείται σε περίπτωση ήττας venookklyuzivnogo μηχανισμό του πέους. Η μέθοδος αυτή συνοδεύεται από λήψη φαρμάκων.
 • Μικροχειρουργική επαναγγείωση του πέους.
 • Endofalloprotezirovaniye επιτρέπει σε σας για να αποκαταστήσει τη χαμένη λειτουργία με αποτέλεσμα την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα σηραγγώδη σώματα.

Φυσική θεραπεία

Βελτίωση της δραστικότητας μετά από 50 χρόνια μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση των φυσιοθεραπευτικών μεθόδων θεραπείας, η οποία περιλαμβάνει:

 1. Επιλεκτική χρωματοθεραπεία, το οποίο είναι το ορατό φως σε διάφορα χρώματα. Αυτή η μέθοδος βοηθά στην ανακούφιση από το στρες, η θεραπεία της νεύρωσης, της υπέρτασης.
 2. Η μη-επιλεκτική χρωματοθεραπεία στοχεύει στη δημιουργία οπτικών εικόνων, με στόχο να μειωθεί το επίπεδο της κατάθλιψης.
 3. Μασάζ δόνησης που εκτελείται για το πίσω μέρος του ανθρώπινου σώματος. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την θεραπεία της νεύρωσης, αδυναμία, αϋπνία, κ. λπ.
 4. Iontophoresis, η οποία ενισχύει τις διαδικασίες διέγερσης του εγκεφαλικού φλοιού, η οποία έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα.
 5. Electrosleep έχει μια θετική επίδραση στην αγγειακή και ορμονικό σύστημα και σας επιτρέπει να αυξήσει την ισχύ μετά από 50 χρόνια.
 6. Μικρο-πόλωση χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση του νευρικού συστήματος.
 7. Το θεραπευτικό μασάζ.

Παραδοσιακή ιατρική

Να αυξήσει την ισχύ σε 50 χρόνια θα βοηθήσει και λαϊκή ιατρική, αλλά να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Να αυξηθεί το Γενικό τόνο, συνιστάται να τρώτε τροφές και αφεψήματα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και καλίου.

Ένα αφέψημα από βαλσαμόχορτο βοηθά στη βελτίωση της δραστικότητας. Το φυτό είναι θρυμματισμένο, πάρτε δύο κουταλιές της σούπας και ρίχνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό, εμποτίζουν για περίπου τριάντα λεπτά και διηθείται. Πίνουμε το έγχυμα τρεις φορές την ημέρα σε ποσότητες πενήντα γραμμάρια.

Καλά αποτελέσματα δίνει το βάμμα του ginseng, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο ή να κάνετε στο σπίτι. Για να το κάνετε αυτό, η ρίζα του φυτού είναι ξηραίνεται και αλέθεται. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το αλκοόλ σε αναλογία ένα προς δέκα. Αφήστε το βάμμα για τέσσερις εβδομάδες σε σκοτεινό μέρος και στη συνέχεια διηθείται. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για είκοσι σταγόνες τρεις φορές την ημέρα.

Πριν από τη χρήση λαϊκές θεραπείες θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ένα άτομο μπορεί να είναι ευαίσθητα σε ορισμένα φυτικά συστατικά.

Διατροφή και τον τρόπο ζωής

Συνήθειες εξαρτάται από την κατάσταση του ουροποιητικού συστήματος και η δραστικότητα άνδρες μετά τα 50. Οι γιατροί συστήνουν να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες. Επιβλαβείς ουσίες που αποτελούν μέρος του η νικοτίνη συμβάλλει στην απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, διαταράσσοντας τη ροή του αίματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα. Επίσης να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ισχύ του αλκοόλ. Όχι μόνο παραβιάζει την κυκλοφορία του αίματος, αλλά και η σύνθεση της τεστοστερόνης, η δραστηριότητα του αδένα του προστάτη. Η χρήση ναρκωτικών είναι απαράδεκτο σε αυτή την περίπτωση.

Για να επαναφέρετε τη σεξουαλική υγεία σας, θα πρέπει να τρώτε σωστά. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα που περιέχουν αμινοξέα, βιταμίνες, ψευδάργυρο, φυτικές ίνες και μαγνήσιο. Οι γιατροί συμβουλεύουν να τρώτε περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρια και θαλασσινά, άπαχο κρέας, αυγά, ξηρούς καρπούς, δημητριακά και τσάι από βότανα.

Η καφεΐνη βοηθά να συστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία, γι ' αυτό δεν συνιστάται να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες καφέ και τσάι.

Σωματική δραστηριότητα

Η σωματική δραστηριότητα επιτρέπει ο άνθρωπος να ενισχύσει τη Γενική υγεία και τον μυϊκό τόνο. Συνιστούμε να εκτελείτε τακτικά απλές ασκήσεις με τη μορφή βαδίσματος με τα γόνατα, καταλήψεις, τρέξιμο, γιόγκα ή bodybuilding. Μεγάλη ένταση και χαλάρωση των μυών στην οικεία περιοχή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει εναλλάξ. Οι ασκήσεις αυτές βοηθούν στην ενίσχυση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δραστικότητα.

Απλά το περπάτημα μέχρι και επτά μίλια την ημέρα βοηθά να διατηρήσει την υγεία των ανδρών.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί το βάρος. Λιπώδης ιστός παράγει θηλυκές ορμόνες, τα οιστρογόνα, που επηρεάζει αρνητικά την ανδρική δύναμη.

10.08.2018