ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΉΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΉΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

Κάτω από στυτική δυσλειτουργία αναφέρεται σε μια διαταραχή της σεξουαλικής δραστηριότητας, που οφείλονται στην έλλειψη της στύσης (στυτική δυσλειτουργία). Η στυτική δυσλειτουργία είναι αναγνωρισμένο ισοδύναμο με τον όρο ανικανότητα.

Οι περισσότεροι άνδρες πίστευαν ότι η ανικανότητα είναι μια ασθένεια ανίατη, και να θέσει με την ασθένειά του. Και μάταια. Επί του παρόντος, η πρόοδος στην ιατρική επιστήμη επιτρέπουν τη χρήση νέων, ιδιαίτερα αποτελεσματικές, δοκιμασμένες μεθόδους για την θεραπεία της ανικανότητας (στυτική δυσλειτουργία).

θεραπεία erektilnoy δυσλειτουργία

Για πολύ καιρό υπήρχε η πεποίθηση ότι οι κύριες αιτίες της ανικανότητα είναι ψυχογενή παραβιάσεις ή την έλλειψη της τεστοστερόνης. Αλλά η έρευνα των τελευταίων δεκαετιών έχει δείξει ότι η πιο κοινή αιτία της ανικανότητας είναι οργανικές αλλαγές στο μηχανισμό της στύσης.

Μη φυσιολογική εκσπερμάτιση και μειωμένη λίμπιντο, ανικανότητα.

Πόσο συχνά έχουμε βρεθεί στυτική δυσλειτουργία;

Το ποσοστό των ανδρών σε μία ή την άλλη μορφή, είναι αντιμέτωποι με αδύναμη στυτική δυσλειτουργία (κατά ηλικία):

 • σε 20 χρόνια το 5% *
 • 20-30 έτη από 10 έως 30%;
 • 30-40 χρόνια - από 30 έως και 40%;
 • 40-50 ετών από 40 έως 50%;
 • 50-60 ετών από 50 έως 60%,
 • 60 ετών και πάνω από 60 έως 80%.

Τα είδη των δυσλειτουργιών

 • πλήρης απουσία της στύσης;
 • μη μόνιμη στύση (μαλακό πούτσο κατά τη διάρκεια του σεξ);
 • επεισοδιακή.

Για τη φυσιολογική στύση είναι απαραίτητο:

 1. Ένα υγιές νευρικό σύστημα, που να ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα του εγκεφάλου.
 2. Υγιή τα αιμοφόρα αγγεία του πέους.
 3. Υγιή μυϊκό και συνδετικό ιστό του πέους.
 4. Το απαιτούμενο επίπεδο του μονοξειδίου του αζώτου στους μαλακούς ιστούς των γεννητικών οργάνων

Αιτίες αδύναμη στύση

αιτίες αδύναμη στύση
 • Αγγειακά προβλήματα (υπέρταση και διαταραχές του κυκλοφορικού, των γεννητικών οργάνων);
 • Διαβήτη, προκαλεί διαταραχές από το νευρικό σύστημα και τα νεύρα για το ιστορικό του διαβήτη;
 • Υπέρταση;
 • Το χαμηλό επίπεδο της τεστοστερόνης;
 • Τραυματισμό;
 • Κακές συνήθειες (αλκοόλ, Κάπνισμα, ναρκωτικά, την κατάχρηση εξουσίας σπορ και αναβολικά στεροειδή),
 • Αγχωτικές καταστάσεις, το χρόνιο στρες και το άτομο από το άγχος.

Παράγοντες κινδύνου

 • Αγγειακά προβλήματα (υπέρταση και διαταραχές του κυκλοφορικού, των γεννητικών οργάνων).

Περίπου το 50% των ανδρών με υπέρταση υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα. Υπέρταση, μειωμένη ικανότητα των αρτηριών να την επεκτείνετε και, επιπλέον, πάσχει από τη δυνατότητα των σηραγγωδών σωμάτων για να χαλαρώσετε και να γεμίσει με επαρκή όγκο αίματος. Συλλογικά, φαίνεται ότι το πέος δεν λαμβάνουν αρκετό αίμα για στύση.

 • Ο διαβήτης.

Όπως γνωρίζετε, ο διαβήτης επηρεάζει όλα τα όργανα και συστήματα του ατόμου, που επηρεάζουν την οικεία σφαίρα. Ιατρικές στατιστικές μας λένε ότι περίπου το 30% των ανδρών με διαβήτη που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία ποικίλης σοβαρότητας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο διαβήτης επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, ιδιαίτερα στην παραγωγή της κύριας ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Η συγκέντρωση της τεστοστερόνης μειώνεται σε άμεση αναλογία με την αύξηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα, η οποία οδηγεί τελικά σε στυτική δυσλειτουργία. Ο διαβήτης οδηγεί σε διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος, ιδίως σε μικρά σκάφη. Αποδεικνύεται ότι το πέος δεν μπορεί να γεμίσει με αίμα σε επαρκή όγκο και την ανέγερση αποδυναμώνει.

 • Το χαμηλό επίπεδο της τεστοστερόνης.

Υπογοναδισμός, η λεγόμενη χαμηλή τεστοστερόνη ιατρική γλώσσα, οδηγεί σε μείωση των συνολικών τη σεξουαλική επιθυμία και τη λίμπιντο.

 • Ζημίας.

Όταν τραυματισμό του πέους, σηραγγώδες (cavernous) οργανισμοί μπορούν να αναπτύξουν ίνωση. Ως αποτέλεσμα, μια κοιλότητα (κοιλότητα), τα οποία συνθέτουν τα σηραγγώδη σώματα και τα οποία είναι γεμάτα με αίμα, παρέχοντας μια στύση αντικαθίσταται από συνδετικό ιστό. Συνδετικού ιστού μπορεί πλέον να συσσωρεύονται στο αίμα και να τεντώσει, έτσι ανέγερση ποιότητα επιδεινώνεται.

 • Κακές συνήθειες.

Μια ουσία όπως η νικοτίνη, έχει μια ισχυρή αγγειοσυσπαστικής της δράσης, ως εκ τούτου, το Κάπνισμα, πριν από την επαφή μπορεί να επηρεάσει τη στύση Σας. Με την παρατεταμένη κατάχρηση της νικοτίνης, τέτοια φαινόμενα είναι χρόνια και προοδευτική ποιότητα της στύσης είναι μειωμένη. Το αλκοόλ μέσα από πολύπλοκες χημικές διεργασίες, διεγείρει την μετατόπιση της ισορροπίας μεταξύ τεστοστερόνης και των οιστρογόνων προς το γυναικείο φύλο ορμόνες, που οδηγεί σε σταδιακή εξαφάνιση της στυτικής λειτουργίας

 • Αγχωτική κατάσταση.

Αδύναμη η στυτική δυσλειτουργία που συμβαίνουν μετά από τραύμα ονομάζεται ψυχογενής ή λειτουργική. Συνήθως αυτό μπορεί να συμβεί μετά από σοβαρό άγχος στην εργασία, για παράδειγμα, απολύσεις ή άλλες συμφορές, που είναι δύσκολο ψυχολογικά ανεκτή. Η εμπειρία μας δείχνει ότι η συνδυασμένη θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει εκτός από τα φάρμακα και ακόμη και ψυχοθεραπείας, είναι χρήσιμη στη θεραπεία της ασθένειας αυτής.

Τι εξετάσεις πρέπει να κάνετε αν υποψιάζεστε ότι η στυτική δυσλειτουργία;

τι εξετάσεις πρέπει να ξέρετε
 1. Γενική ανάλυση αίματος;
 2. Σάκχαρο του αίματος;
 3. Μια εξέταση αίματος για τα επίπεδα των ορμονών;
 4. Βιοχημική ανάλυση του αίματος για λιποπρωτεΐνες και χοληστερόλη;
 5. Ούρα σύνολο
 6. Οι καλλιέργειες ούρων;

Οπτική επιθεώρηση και την αίσθηση με την ανικανότητα μπορεί να προσδιορίσει:

 • το μέγεθος των αυγών, δεν είναι κατάλληλο ανατομική τους κανόνες *
 • λιγοστά μαλλιά, στο πρόσωπο ή και καθόλου (ορμονική ανεπάρκεια);
 • διεύρυνση του μαστού στο γυναικείο τύπο.
 • η ανίχνευση αποδυναμωθεί αρτηριακού σφυγμού στα κάτω άκρα (όπως ένα σημάδι της παρουσίας της αθηροσκλήρωσης).
 • η ελαττωματική δομή του πέους.

Στυτική δυσλειτουργία θεραπεία

Θεραπεία της ανικανότητα πάντα στοχευμένη: λαμβάνει υπόψη την ηλικία του ασθενούς, σωματική, ψυχική και συναισθηματική κατάσταση, το Σύνταγμα, τη φορητότητα ορισμένων τύπων των ναρκωτικών. Χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη εξέταση του ασθενούς. Το σχέδιο θεραπείας, είναι απαραίτητη μια σαφής κατανόηση των λόγων για τη μείωση στις ανεγέρσεις σε κάθε ασθενή. Μια έρευνα του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος για την παρουσία των φλεγμονωδών παθήσεων. Είναι απαραίτητο να αποκλείσει λοιμώξεις, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν είναι απαραίτητο, διερευνά το επίπεδο των ορμονών του φύλου.

Τη διάρκεια της θεραπείας χωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική και συναισθηματική χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου.

Είδη θεραπείας:

 • συντηρητική (θεραπευτικές):
  1. την παράδοση των φαρμάκων απευθείας στην ουρήθρα,
  2. θεραπεία των ευκαιριακών νοσημάτων,
  3. θεραπεία των ενδοκρινικών ασθενειών.
  4. φάρμακο ενέσιμα (συμπεριλαμβανομένων IV) *
 • υλικού (χρήση συσκευή κενού);
 • ψυχοθεραπευτική;
 • χειρουργική επέμβαση (χειρουργική επέμβαση στα αγγεία);
 • εμφύτευση πεϊκής;
 • φυσική θεραπεία (κατάρτιση προσωπικού διατροφή * επιλογή σωματικές ασκήσεις);

Θεραπεία η θεραπεία των ναρκωτικών

η ανικανότητα της θεραπείας μετά από 50-60

Μιλάμε για τη χρήση των φαρμάκων που αυξάνουν τον τόνο του πέους, και η πίεση του αίματος. Τα φάρμακα αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων. Αποτελεσματικά ανακουφίζει τον ασθενή από τη στυτική δυσλειτουργία, όπως η αύξηση της έντασης της ροής του αίματος στα αγγεία του πέους. Τα φάρμακα θετική επίδραση nastoenie ολόκληρο το σώμα, αλλά για να πάρει τις ανάγκες τους από ένα ειδικευμένο γιατρό ειδικά για τον ασθενή.

Αγγειακή χειρουργική θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

Χειρουργική θεραπεία (έτσι ονομάζεται εκτομή του ραχιαία φλέβα) της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κανονικής ροής του αίματος στο σπηλαιώδη σώματα του πέους και το αίμα την αποκατάσταση της ισορροπίας στα γεννητικά όργανα.

Θεραπεία της ανικανότητα στους άνδρες άνω των 50 και 60

Η στυτική δυσλειτουργία σε αυτή την ηλικία που παρουσιάζεται, λόγω της ηλικίας ρύθμιση των ορμονικών επιπέδων. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για το λίμπιντο και της στύσης, μείωση της συγκέντρωσης στο ηλικιωμένους, οδηγεί σε ανικανότητα.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της κατάστασης είναι η σταδιακή εξαφάνιση της σεξουαλικής ευκαιρίες. Μειωμένη λίμπιντο, ανέγερση καθίσταται ανεπαρκής για την πλήρη ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης.

Αυτό ισχύει για όλες τις φυσικές διεργασίες. Σε ηλικιωμένα άτομα, λόγω υπέρταση, ο διαβήτης, η χρόνια προστατίτιδα είναι υποφέρει την κυκλοφορία του αίματος στον προστάτη και του πέους, που επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία.

Μετά από 50 χρόνια οι κύριες μέθοδοι θεραπείας είναι:

 • Ορμονική θεραπεία. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται αν η ανικανότητα αναπτύχθηκε για το ιστορικό ανεπαρκούς τον οργανισμό να παράγει ορμόνες του φύλου.

 • Θεραπεία με το φάρμακο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο θεραπεία, και ως πρόσθετες τεχνικές.

 • Θεραπεία με ένεση. Συνήθως η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται όταν η συστολή των αιμοφόρων αγγείων. Ένεση του φαρμάκου απευθείας στην ουρήθρα, ή σηραγγώδους σώματος είναι δυνατόν να επιτύχει την επέκτασή τους.

 • Μηχανική διέγερση του πέους. Χρησιμοποιείται ως Συμπλήρωμα σε άλλες θεραπείες, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο ουροποιητικό σύστημα.
 • Φυσιοθεραπεία. Αυτές οι μέθοδοι δεν χρησιμοποιούνται ποτέ μόνα τους, αλλά σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους θεραπείας εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα.

Για κάθε ασθενή, ο γιατρός αναπτύσσει ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας που σας επιτρέπει γρήγορα και αποτελεσματικά για να ανακτήσει την ανδροπρέπεια.

Είναι δύσκολο να καλέσετε το πιο αποτελεσματικό και γρήγορο μέσο για την ενίσχυση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια. Αλλά, μια καλύτερη προσέγγιση για να λύσει αυτό το φιλόξενο πρόβλημα συγκρότημα και να αρχίσουν να αποκατασταθεί η υγεία του σώματος, ομαλοποιεί τη διατροφή, αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και υιοθέτηση εργαλεία που αφαιρούν την ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών. Σε αυτή την περίπτωση, η ισχύς θα είναι πιο σταθερή και διαρκής και προσωπική ζωή θα γίνει πιο ζωντανή και αξέχαστη.

Πρόληψη

Μία από τις αποτελεσματικές μεθόδους για την αποφυγή της εμφάνισης της στυτικής δυσλειτουργίας είναι να διατηρήσει έναν ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής:

 • αποφεύγοντας το αλκοόλ, το Κάπνισμα και άλλες επιβλαβείς συνήθειες
 • ισορροπημένη διατροφή
 • ενεργό τρόπο ζωής
 • η τακτική σεξουαλική ζωή χωρίς μεγάλη αποχή.

Είναι απαραίτητο να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες στο σώμα, η οποία συνιστάται να μελετήσει μερικές αποτελεσματικές μεθόδους για την χαλάρωση του σώματος και τακτικά για τη χρήση τους.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάει για την τακτική ιατρική εξέταση και να επικοινωνήστε αμέσως με τους ειδικούς να θεραπευτικά μέτρα που πήρε ελάχιστο χρόνο και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση.

09.08.2018