Ποια είναι η απόρριψη στους άνδρες κατά τη σεξουαλική διέγερση;

Λίπανση στους άντρες κατά τη διάρκεια της διέγερσης

Η απόρριψη από την ουρήθρα που παρατηρούν οι άνδρες όταν διεγείρονται σεξουαλικά είναι ένα φυσιολογικό φυσιολογικό φαινόμενο. Παρέχεται από τη φύση για να ενυδατώνει την επένδυση του πέους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο χρώμα της εκκένωσης κατά τη διάρκεια της στύσης. Εάν είναι διαφανείς, θεωρείται δείκτης υγείας. Σε περίπτωση αλλαγής χρώματος και συνέπειας, και εμφάνισης πόνου σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να μιλήσουμε για παθολογικές αλλαγές και για την παρουσία λοίμωξης.

Η κατάσταση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος μπορεί να εκτιμηθεί με βάση τα εξωτερικά σημάδια απόρριψης. Η αρχική αλλαγή στις ιδιότητές τους καθορίζει τον βαθμό παθολογικών διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα στο σώμα. Ένας άντρας μπορεί να προσδιορίσει μόνος του όλα τα σημάδια και να ζητήσει ιατρική βοήθεια εγκαίρως.

Γενικά χαρακτηριστικά

Οι κατανομές στους άνδρες είναι διαφορετικές και εξαρτώνται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Για μερικούς, είναι άφθονοι και εμφανίζονται τακτικά · για άλλους, είναι σπάνιοι ή καθόλου απαρατήρητοι. Σε κάθε περίπτωση, εάν ένας άντρας είναι υγιής, ένα διαυγές υγρό θα απελευθερωθεί από το πέος κατά την διέγερση, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και όχι σημάδι ανωμαλιών.

Το ιατρικό όνομα για την στυτική έκκριση είναι ουρηθρόρροια. Το υγρό που διαρρέει από τον ουρηθρικό σωλήνα πριν ξεκινήσει η σεξουαλική επαφή ή λίγο πριν την εκσπερμάτωση ονομάζεται προ-εκσπερμάτωση. Αυτή η βλέννα εκτελεί την απαραίτητη λειτουργία - εξουδετερώνει το όξινο περιβάλλον στον κόλπο, το οποίο είναι επιβλαβές για το σπέρμα. Αυτό προετοιμάζει το απαραίτητο περιβάλλον για τη γονιμοποίηση του αυγού.

Το προ-εκσπερμάτισης περιέχει ενεργό σπέρμα, και ακόμη και μετά από ρηχή διείσδυση, μπορεί να συμβεί γονιμοποίηση του αυγού.

φυσική απαλλαγή στους άνδρες όταν ξυπνούν

Η έκκριση υγρού έκκρισης εμφανίζεται όχι μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή, αλλά και το πρωί, το οποίο σχετίζεται με αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης - της ανδρικής ορμόνης του φύλουΗ αυθόρμητη εκσπερμάτωση ή εκπομπή είναι πιο συχνή στους εφήβους καθώς μεγαλώνουν και σε άνδρες που δεν έχουν κάνει σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια μικρή διαφανής εκκένωση εμφανίζεται στους άνδρες όταν κάνουν αφόδευση. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται προσβολή του προστάτη rhea και εμφανίζεται λόγω της υπερβολικής έντασης στους κοιλιακούς μυς.

Φυσικές εκκρίσεις του σώματος:

 • smegma- ένα προϊόν των σμηγματικών αδένων που παράγεται συνεχώς και βρίσκεται κάτω από το δέρμα της ακροποσθίας. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών υγιεινής, ξεπλένεται, διαφορετικά η υπερβολική συσσώρευσή της θα μετατραπεί σε ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη παθογόνου μικροχλωρίδας που προκαλεί φλεγμονώδεις διεργασίες.
 • Σπέρμα- αποτελείται από σπέρμα που παράγεται από τους σεξουαλικούς αδένες. Αρχίζει να ξεχωρίζει κατά την εκσπερμάτωση κατά τη σεξουαλική απελευθέρωση. Το εκσπερμάτινο είναι λευκό, παχύρρευστο και παχύ. Η απουσία εκσπερμάτωσης κατά τη σεξουαλική επαφή ή, αντιστρόφως, η αυθόρμητη ροή του σπέρματος χωρίς αποτέλεσμα δείχνει ασθένειες των ουρογεννητικών οργάνων.

Παθολογική απόρριψη

Το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός, σημαντικό μέρος του οποίου είναι η απόρριψη κατά τη στύση, η οποία με τη σειρά της χωρίζεται σε δύο τύπους: φυσιολογικό και παθολογικό. Εάν ο πρώτος θεωρείται ο κανόνας και ο ασθενής δεν χρειάζεται ιατρική παρέμβαση, ο τελευταίος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και επείγοντα μέτρα για την αποφυγή μη αναστρέψιμων συνεπειών.

Οι εργασίες παθολογικής φύσης είναι μολυσματικής προέλευσης και όχι μολυσματικές. Οι πρώτες χωρίζονται σε συγκεκριμένες που προκαλούνται από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες (ΣΜΝ) και μη ειδικές που προκύπτουν όταν εκτίθενται σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς και βακτήρια. Αυτές περιλαμβάνουν χλαμύδια, καντιντίαση ουρεάπλασμα, έρπητα και άλλα.

Οι μη μολυσματικές αιτίες περιλαμβάνουν αλλεργίες, τραύμα στην επένδυση του ουρηθρικού σωλήνα και στένωση του ουρητήρα ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε χημικές ουσίες.

παθολογική απόρριψη σε άνδρες όταν διεγείρονται

Μια τέτοια εκκένωση ουρήθρας εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και διαφέρει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Ένταση - πολύ ή σταδιακά,
 • εξωτερικές εκδηλώσεις - το χρώμα κυμαίνεται από λευκή σκιά έως βρώμικο κίτρινο ή πράσινο. αντί για διαφάνεια γίνονται θολό.
 • ακαθαρσίες - ραβδώσεις αίματος, πυώδη σημεία, βλεννογόνοι θρόμβοι
 • Συνοχή - υγροποιημένο ή, αντίθετα, πολύ παχύ.
 • μυρωδιά - δυσάρεστα βρώμικα ή ξινά.

Ανάλογα με την κατάσταση του ανδρικού ανοσοποιητικού συστήματος, τις υπάρχουσες ασθένειες και τον τύπο του μολυσματικού παράγοντα, οι εκκρίσεις είναι διαφορετικές, γεγονός που βοηθά στον προσδιορισμό της φύσης τους.

Λευκή επισήμανση

Η κύρια αιτία της λευκής απόκρισης στους άνδρες είναι η ουρηθρίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

 1. ξινή μυρωδιά μυρωδιάς που προέρχεται από την ουρήθρα.
 2. Λευκόρροια μιας πήξης που καλύπτει την κεφαλή του πέους.
 3. πόνος στη βουβωνική χώρα και στον κορμό των γεννητικών οργάνων, που συνοδεύεται από κνησμό.
 4. απαλλαγή κατά την ούρηση.
 5. ερεθισμός με τη μορφή κόκκινων κηλίδων.
 6. rezi κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η καθορισμένη απόρριψη μπορεί να παρατηρηθεί με μυκοπλάσμωση, ουρεπλάσμωση και χρόνια προστατίτιδα, τα οποία χαρακτηρίζονται από ψευδή ώθηση να πάει στην τουαλέτα, ατελής εκκένωση, συνοδευόμενη από καύση, μειωμένη λίμπιντο και ισχύ.

Η προχωρημένη φλεγμονή στον προστάτη είναι συχνά η αιτία όχι μόνο των σεξουαλικών διαταραχών, αλλά και της αδυναμίας απογόνου.

Πυώδης απόρριψη

Αποτελούνται από βλέννα, νεκρά επιθηλιακά σωματίδια και λευκοκύτταρα, μια χαρακτηριστική κίτρινη ή κίτρινη-πράσινη απόχρωση που δείχνει την παρουσία ασθενειών:

 • Γονόρροια- ιξώδες, μυρωδιά που δεν σταματά όλη την ημέρα και προκαλεί αίσθημα καύσου στην ουρήθρα μετά την ούρηση.
 • Τριχομονιάση- στο αρχικό στάδιο προχωρά χωρίς σημαντικά συμπτώματα, με εξαίρεση την εμφάνιση μιας κίτρινης απόρριψης. Καθώς η μόλυνση εξελίσσεται, η βλέννα που μοιάζει με πύον προκαλεί φλεγμονή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Χαρακτηριστική μυρωδιά

Η δυσάρεστη μυρωδιά κατά τη στύση οφείλεται σε λοίμωξη των ουρογεννητικών οργάνων. Δεν πρέπει να αποκλειστεί η παραμέληση των διαδικασιών υγιεινής. Το συσσωρευμένο σμήγμα γίνεται ένα ευνοϊκό περιβάλλον για επιβλαβή βακτήρια. Η ταχεία αναπαραγωγή τους οδηγεί σε φλεγμονή του κεφαλιού του αρσενικού οργάνου και του δέρματος κάτω από το χαλινάρι, γεγονός που προκαλεί έντονη οσμή.

Οι ίδιες εκδηλώσεις παρατηρούνται σε άνδρες που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και μεταβολικές διαταραχές.

Εντοπισμός

Ίχνη αίματος στο σπέρμα που απελευθερώνονται με τη μορφή κόκκινων νημάτων αποτελούν ένδειξη λοίμωξης των πυελικών οργάνων. Το ποσό της απαλλαγής εξαρτάται από τη διάρκεια της ασθένειας. Μετά από πολύ καιρό, το στρώμα βλέννας καταρρέει, εκθέτοντας μικρά τριχοειδή που αρχίζουν να αιμορραγούν με την παραμικρή πρόσκρουση.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι λόγοι:

 • ιατρική διαδικασία- αφαίρεση στυλεού από την ουρήθρα, εγκατάσταση ή αφαίρεση καθετήρα.
 • άμμος ή πέτρες στα νεφρά- εάν περάσουν από την ουρήθρα, είναι κατεστραμμένο, το αίμα αναμιγνύεται με τα ούρα.
 • Ογκοπαθολογία- Με τον καρκίνο των όρχεων, των όρχεων και του προστάτη, εμφανίζονται αιματηρά σημεία.

Λόγω εξωτερικών ενδείξεων απόρριψης, δεν είναι δυνατή η ακριβής διάγνωση. Εάν υποψιάζεστε κάποια παθολογία, πρέπει να υποβληθείτε σε εξέταση. Στη συνέχεια, με βάση τα αποτελέσματα που λαμβάνονται, ο ειδικός θα συνταγογραφήσει την απαραίτητη θεραπεία. Τότε είναι δυνατόν να διατηρηθεί η υγεία των ανδρών και να αποφευχθούν μη αναστρέψιμες συνέπειες.