Αρσενικά διεγερτικά δραστικότητας

Τι είναι τα διεγερτικά ανδρικής δραστικότητας

Πολλοί άνδρες αναζητούν ένα ισχυρό διεγερτικό ισχύος για την αποκατάσταση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Σε αυτήν την αναζήτηση, οι άνθρωποι συχνά πέφτουν θύματα τσαρλατάνων που πωλούν συμπληρώματα διατροφής και άλλους πιπίλες σε υπερβολικές τιμές.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε τι σημαίνει πραγματικά συμβάλλετε στη βελτίωση της ισχύος. Ακολουθεί μια λίστα προϊόντων που, εάν περιλαμβάνονται στη διατροφή, ένας άντρας μπορεί να ξεχάσει τα ακριβά φάρμακα.

Γενικές αρχές

Για να κατανοήσετε πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διεγερτικά, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πώς πρέπει να λειτουργούν. Θα είναι δυνατό να αποκατασταθεί ένα καλό επίπεδο ισχύος με τα ακόλουθα εφέ:

 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πυελική περιοχή.
 • χαλάρωση των μυών σε αυτήν την περιοχή;
 • Καλή διατροφή των ιστών του σώματος του πέους.
 • Καταστολή της φλεγμονώδους διαδικασίας στα αρσενικά όργανα.

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με φυσικά ή συνθετικά διεγερτικά. Οι φυσικές θεραπείες μπορούν να περιλαμβάνουν φάρμακα και συμπληρώματα, καθώς και κοινές τροφές. Τι είναι σωστό για εσάς - πρέπει να αποφασίσετε μιλώντας στον γιατρό και να ανακαλύψετε τον λόγο για την αδύναμη ισχύ.

Φάρμακα

Τον 20ο αιώνα, εφευρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός ναρκωτικών που δρουν στην αποτελεσματικότητα. Δεν θα είναι δυνατό να ονομάσουμε το καλύτερο διεγερτικό - εξαρτάται από το ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του άνδρα.

Το Sildenafil και τα γενικά του

Το sildenafil είναι το δραστικό συστατικό του διάσημου σεξουαλικού ενισχυτή. Ένας μεγάλος αριθμός δισκίων έχει αναπτυχθεί σε αυτή τη βάση. Μετά την εφεύρεση του φαρμάκου, στους φαρμακοποιούς δόθηκαν άλλες ουσίες με παρόμοια αποτελέσματα. Οι προετοιμασίες που βασίζονται σε αυτά ονομάζονται γενόσημα φάρμακα. Δεν θα λειτουργήσει για την αξιολόγηση αυτών των κεφαλαίων - πολλά λειτουργούν καλύτερα ή χειρότερα ανάλογα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού.

Τέτοια φάρμακα αρχίζουν να λειτουργούν εντός μισής ώρας ή μίας ώρας μετά τη χορήγηση. Η διάρκεια της δράσης είναι έξι ώρες έως την ημέρα ή ακόμα περισσότερο. Τέτοια διεγερτικά λειτουργούν μόνο όταν ο αρσενικός εγκέφαλος λαμβάνει σήματα σεξουαλικής διέγερσης. Σε αυτήν την περίπτωση, τα διογκωμένα αγγεία της λεκάνης παίρνουν στο αίμα πιο εύκολα και το συγκρατούν περισσότερο. Η στύση συμβαίνει γρηγορότερα και παραμένει πιο σταθερή.

Παρενέργειες

ιατρικά διεγερτικά δραστικότητας στους άνδρες

Αυτά τα διεγερτικά έχουν επίσης παρενέργειες. Έχουν αρνητική επίδραση στην αρτηριακή πίεση. Εάν λαμβάνεται τακτικά, μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα. Είναι καλύτερα να μην παίρνετε διεγερτικά εάν ένας άνδρας είχε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ναρκωτικών για την τόνωση της ισχύος μαζί με τα νιτρικά άλατα, καθώς υπάρχει κίνδυνος απότομης πτώσης της αρτηριακής πίεσης. Μία από τις απόλυτες αντενδείξεις είναι η τάση να έχει μια αρκετά μεγάλη στύση.

Οι υγιείς άνδρες που δεν έχουν προβλήματα δραστικότητας δεν χρειάζονται τέτοια διεγερτικά. Παρόλα αυτά, από ενδιαφέρον, οι νέοι δοκιμάζουν συχνά το δημοφιλές φάρμακο και τα ανάλογα. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό - ακόμα κι αν αισθάνεστε πιο δυνατά στο κρεβάτι, αλλά τότε θα είναι δύσκολο να πάρετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα χωρίς το φάρμακο. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη ψυχολογικού εθισμού.

Τεχνητή τεστοστερόνη

Ποιοι είναι οι λόγοι για τη λήψη συνθετικών ορμονών; Οι πιο σημαντικές είναι οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Στην ηλικία των πενήντα, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μειώνεται και η «ανδρική εμμηνόπαυση» μπαίνει. Η ισχύς μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Άλλες αιτίες ενδοκρινολογικών προβλημάτων είναι οι κακές συνήθειες, η παχυσαρκία και οι χρόνιες ασθένειες. Συχνά, το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε αυτήν την περίπτωση είναι να αρχίσει να παίρνει χάπια τεστοστερόνης.

Δυστυχώς, η χρήση ορμονικών διεγερτικών είναι σπάνια χωρίς παρενέργειες. Η επιπλέον τεστοστερόνη προκαλεί δερματολογικά προβλήματα με τη μορφή ακμής, αυξημένες τιμές πήξης του αίματος. Επιπλέον, αυτό το διεγερτικό επηρεάζει την ψυχική κατάσταση με διαφορετικούς τρόπους. Ένας άντρας μπορεί να γίνει πιο ευερέθιστος, ακόμη πιο επιθετικός και απρόβλεπτος.

πιθανές παρενέργειες των διεγερτικών ισχύος

Ένα άλλο επικίνδυνο σημείο είναι η αντίδραση του σώματος. Το σώμα αισθάνεται περίσσεια της φυσικής διεγερτικής τεστοστερόνης και αρχίζει να παράγει οιστρογόνα. Ο άνθρωπος γίνεται δακρυσμένος, μερικές φορές παρατηρείται ακόμη γυναικομαστία.

Επίσης, μετά τον κύκλο τεστοστερόνης, θα είναι πιο δύσκολο να αποκαταστήσετε την παραγωγή της δικής σας ανδρικής ορμόνης.

Συμπλήρωμα διατροφής

Αυτά τα φάρμακα δεν είναι πραγματικά ναρκωτικά. Μπορούν επίσης να ονομαστούν διεγερτικά μόνο μία φορά. Συχνά προέρχονται από την Κίνα και δεν υπόκεινται καν σε βασική πιστοποίηση. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε τιμή και να εκχωρήσετε θαυματουργές ιδιότητες στο ανδρείκελο. Αφού αποφασίσετε να πάρετε συμπληρώματα, πρέπει να γνωρίζετε την πιθανότητα εξαπάτησης.

Ακόμα και τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι ισοδύναμα με τα αποτελέσματα ενός κανονικού χαπιού ή, ακόμη περισσότερο, της τεστοστερόνης. Οι κατασκευαστές και οι διανομείς ισχυρίζονται ότι το προϊόν τους βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποκαθιστά την παραγωγή ανδρικών ορμονών και ούτω καθεξής. Είναι αλήθεια?

Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να λειτουργήσουν μόνο ως διεγερτικά όταν ένας άντρας τα χρησιμοποιήσει ως βοήθημα. Για παράδειγμα, άλλαξα τη σωστή διατροφή, έπαιζα αθλήματα και έπαιρνα συμπληρώματα με βάση το ginseng ταυτόχρονα. Ωστόσο, εάν συνεχίσετε να ακολουθείτε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και αγοράζετε ακόμη και τα πιο ακριβά συμπληρώματα, η ισχύς δεν θα αυξηθεί.

Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών στην καλύτερη περίπτωση. Η επίδρασή τους είναι παρόμοια με εκείνη οποιουδήποτε συμπλέγματος βιταμινών και μετάλλων. Επομένως, αξίζει να αγοράσετε τέτοια κεφάλαια μόνο εάν δεν είναι υπερτιμημένα.

μικροστοιχεία

Αλλάζοντας τη διατροφή σας και αποφεύγοντας το πρόχειρο φαγητό, μπορείτε να αυξήσετε τη δραστικότητα χωρίς παρενέργειες. Οι φυσικές τροφές, ζωικής ή φυτικής προέλευσης, είναι καλοί στη διέγερση του ανδρικού σώματος. Εδώ είναι μερικές κατατάξεις των καλύτερων μικροθρεπτικών συστατικών και τροφίμων που δρουν ως διεγερτικά.

Ποια τρόφιμα δρουν ως διεγερτικά δραστικότητας

Τα διεγερτικά φυσικής ισχύος είναι:

 • Βιταμίνες της ομάδας Ε.Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στη μικρή λεκάνη. Τείνουν να μειώσουν το επίπεδο οιδήματος, το οποίο βοηθά στη θεραπεία ενός φλεγμονώδους προστάτη.
 • Βιταμίνες της ομάδας Γ.Ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων. Χάρη σε αυτό, το αίμα κυκλοφορεί πιο ενεργά μέσω του αρσενικού πέους. Όχι μόνο δρουν ως διεγερτικά δραστικότητας, αλλά δρουν επίσης ως τα καλύτερα μέσα για την πρόληψη της προστατίτιδας.
 • Βιταμίνες της ομάδας D.Η ηλιακή ενέργεια είναι απαραίτητη για τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.
 • Βιταμίνες της ομάδας Β.Δεν ενισχύουν μόνο τη δραστικότητα, αλλά και ολόκληρο το σώμα ενός άνδρα. Τι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση των καλών επιπέδων ορμονών;
 • Ο ψευδάργυροςδεν είναι απλώς διεγερτικό, αλλά πραγματικό «δομικό στοιχείο» ανδρικών ορμονών. Παρέχει ισχύ και καλή στύση. Μετά από κάθε αξιολόγηση είναι το πιο σημαντικό "αρσενικό" ιχνοστοιχείο. Σε κατάσταση ανεπάρκειας ψευδαργύρου, η προστατίτιδα αναπτύσσεται γρήγορα.
 • σελήνιο.Φέρνει την κυκλοφορία του αίματος στη μικρή λεκάνη σε καλό επίπεδο. Όχι μόνο θα βοηθήσει στην αύξηση της ισχύος, αλλά θα διασφαλίσει επίσης την υγεία και τη δραστηριότητα των σπερματοζωαρίων.

Στη διατροφή

Τα ακόλουθα προϊόντα μπορούν να περιγραφούν ως ισχυρά διεγερτικά για την ανδρική ισχύ:

 • Άπαχο κρέας.Λευκό κοτόπουλο ή φιλέτο τρυφερό λειτουργεί καλά. Η ζωική πρωτεΐνη απαιτείται για την ενεργοποίηση της παραγωγής αρσενικών ορμονών.
 • Πράσινες, κόκκινες πιπεριές,άλλα μπαχαρικά ποιότητας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κυνηγήθηκαν από πλούσιους αιώνες.
 • Στρείδια, χταπόδια, μύδια.Πολλές γυναίκες γνωρίζουν ότι ετοιμάζοντας αυτά τα θαλασσινά για δείπνο, μπορείτε να δείτε την επιλεγμένη σας σε ένα νέο φως.
 • καρύδια.Περιέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα. Εδώ είναι ένας πραγματικός θησαυρός του δάσους για έναν άνδρα.
 • Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια.Μερικές φορές η κατανάλωση εσπεριδοειδών την ημέρα αρκεί για να ξεχάσουμε τα ακριβά χάπια.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή: πάρτε φυσικά διεγερτικά από φαγητό ή πιείτε ένα προκατασκευασμένο σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών; Φυσικά, η δεύτερη επιλογή είναι ευκολότερη. Προς το παρόν, ωστόσο, η ιατρική κοινότητα συμφωνεί ότι τα ιχνοστοιχεία απορροφώνται καλύτερα από το σώμα μας στη φυσική τους μορφή.

Διεγερτικά ανθρώπων

Εάν έχετε προστατίτιδα ή άλλες σοβαρές ιατρικές παθήσεις, συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές θεραπείες. Και το πιο σημαντικό, με τέτοια μέσα, μην ξεχνάτε την επιστημονική προσέγγιση στη θεραπεία. Τα σύγχρονα διεγερτικά δραστικότητας λειτουργούν πολύ καλύτερα από τις συμπιέσεις και τα βάμματα των παλιών θεραπευτών του χωριού.

Λαϊκές θεραπείες για την τόνωση της δραστικότητας

Οι παρακάτω λαϊκές συνταγές μπορούν να δοκιμαστούν ως διεγερτικά:

 • Βάμμα Ginseng για αλκοόλ,, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε εύκολα σε οποιοδήποτε φαρμακείοΡίξτε μια κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Πίνουμε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα. Το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα για ένα μήνα.
 • Ντουμπρόβνικ.Τρίψτε έτσι ώστε να πάρετε 6 κουταλιές της σούπας. ρίχνουμε βραστό νερό σε 0, 5 λίτρα και περιμένουμε μισή ώρα. Πίνουμε το βάμμα σε δύο γουλιές τρεις φορές την ημέρα.
 • Feverfew του φαρμακείου.Ρίξτε τέσσερα κουταλάκια του γλυκού σε 250 ml βραστό νερό και αφήστε για οκτώ ώρες. Πίνουμε ένα ποτήρι και μισή ημέρα. Η ημερήσια δόση πρέπει να χωριστεί σε τρεις μερίδες.
 • Ένα ζεστό κρασί με μπαχαρικά και φρούτα γνωστά ως ζεστό κρασί.Το ίδιο το καλό κόκκινο κρασί έχει αιματοποιητικούς παράγοντες και επομένως είναι ένα διεγερτικό ισχύος. Φυσικά, εάν δεν κακοποιούνται, κάτι που αμαυρώνει το έργο του νευρικού συστήματος. Ένα επιπλέον διεγερτικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας μέλι σε ζεστό κρασί. Η θερμοκρασία του ίδιου του ποτού έχει ευεργετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή.