Αύξηση ισχύος στους άνδρες μετά από 50 χρόνια: μέθοδοι και μέσα

πώς να αυξήσετε την ισχύ στους άνδρες μετά από 50 χρόνια

Ένας άντρας κάθε ηλικίας θέλει να είναι ελκυστικός για τη γυναίκα του. Και παίρνει πολύ σοβαρά όλα τα σεξουαλικά λάθη. Με την πάροδο του χρόνου, η ανδρική ισχύς μειώνεται μαζί με τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Στην ηλικία των 50, ένας άντρας αρχίζει να ψάχνει μια διέξοδο από αυτήν την κατάσταση.

Οι λόγοι για τη μείωση της αποτελεσματικότητας μετά από 50 χρόνια

Οι λόγοι για τη μείωση της δραστικότητας με την ηλικία:

 • Ένας ώριμος άνδρας μπορεί να έχει χαμηλά επίπεδα ορμονών φύλου. Η μείωση των δεικτών εμφανίζεται μετά από περίπου 30 χρόνια. Αυτή η εξέλιξη δεν αποκαταστάθηκε, οπότε ένας «ηλικιωμένος» άντρας στερείται σεξουαλικής οικειότητας. Αυτή η ανεπάρκεια είναι αντιληπτή σε νεαρή ηλικία, αλλά είναι πιο έντονη στην ηλικία των πενήντα.
 • αγγειοσυστολή. Όσο μεγαλώνει ένας άντρας, τα αιμοφόρα αγγεία γίνονται αδύναμα και γίνονται λιγότερο ελαστικά και στενά. Σε αυτήν την περίπτωση, η κυκλοφορία του αίματος είναι μειωμένη, γεγονός που επηρεάζει την αποτελεσματικότητά του. Σε αυτήν την περίπτωση, το αίμα ρέει πιο αργά και το γεννητικό όργανο σχηματίζει μικροσκοπικά αγγεία.
 • Ασθένειες των αιμοφόρων αγγείων και της καρδιάς. Η περίσσεια χοληστερόλης, η απόθεσή της στα αιμοφόρα αγγεία, προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια, ισχαιμία και καρδιακές προσβολές. Με την ηλικία, οι μύες της καρδιάς γίνονται υποτονικοί, εμφανίζεται κακή απόδοση του οργάνου και επομένως η παροχή αίματος στο πέος επιδεινώνεται. Η άριστη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει εξαιρετική ισχύ.
 • Ασθένειες των γεννητικών οργάνων και της περιοχής των γεννητικών οργάνων. Η προστατίτιδα, η ουρηθρίτιδα και άλλες ασθένειες έχουν ισχυρή επίδραση στην ισχύ, η οποία μπορεί να γίνει ασθενέστερη.

Φάρμακα για την αύξηση της αποτελεσματικότητας

Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε τη δραστικότητα είναι με χάπια. Αυτά τα φάρμακα βοηθούν όταν εντοπίζεται ένα κακό αγγειακό σύστημα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των φαρμάκων είναι η διαδικασία αύξησης της ροής του αίματος στο πέος - από αυτήν την άποψη συμβαίνει μια ισχυρή στύση.

Εάν δεν διακινδυνεύετε να αγοράσετε χάπια δραστικότητας, υπάρχουν και άλλα μέσα.

Κρέμες και τζελ για άνδρες άνω των 50 ετών χρησιμοποιούνται μόνο εξωτερικά. Αυτά τα χρήματα αυξάνουν την διέγερση επειδή το πέος γεμίζει καλύτερα με αίμα. Οι αλοιφές και τα πηκτώματα απλώνονται στο πέος με αργές κινήσεις μια ώρα πριν από την οικειότητα με έναν σύντροφο.

Η σύγχρονη ιατρική δεν συνιστά την αγορά πηκτωμάτων σε κατάστημα σεξ. Εάν θέλετε να πάρετε μια αλοιφή για να αυξήσετε την διέγερση, είναι καλύτερο να πάτε στο φαρμακείο ή στον γιατρό που σας προτείνει τον τύπο αυτής της θεραπείας.

Οι μέθοδοι του παππού

Ginseng για βελτίωση της αποτελεσματικότητας μετά από 50 χρόνια

Κατά τη διάρκεια πολλών χιλιετιών, διάφοροι θεραπευτές έχουν θεραπεύσει την ισχύ με λαϊκές μεθόδους. Ο κατάλογος όλων των ειδών επιλογών για αύξηση της στύσης είναι μια τεράστια ποικιλία, ας ασχοληθούμε με την απλούστερη. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό ή αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Το Ginseng είναι μια λαϊκή θεραπεία για τη βελτίωση των σεξουαλικών αισθήσεων και των στύσεων.

Οι άντρες από την κινεζική ιατρική συχνά προτείνουν ginseng εάν ένας άντρας έχει κακή ενθουσιασμό μετά από 50 χρόνια.

Το βάμμα του βοτάνου μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο ή να γίνει στο σπίτι. Πάρτε 20 γραμμάρια ψιλοκομμένης ρίζας και καλύψτε με αλκοόλ (ενάμισι φλιτζάνι). Το ίδιο το αλκοόλ πρέπει να είναι ισχυρό - και να δείχνει 70 βαθμούς. Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό μέρος για τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια να φιλτράρεται και να πίνεται 20 σταγόνες μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Η θεραπεία διαρκεί δύο εβδομάδες, τότε πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα δέκα ημερών. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάρετε ξανά το φάρμακο.

Το Hay fenugreek είναι από καιρό δημοφιλές στους ανθρώπους. Η πράξη του έχει περιγραφεί από Γεωργιανούς, Αρμενίους, Έλληνες σοφούς και θεραπευτές. Η συνταγή βάμματος είναι απλή. Πάρτε την τέχνη. μια κουταλιά σπόρων φυτών, ρίξτε τα πάντα με ένα ποτήρι γάλα, το οποίο πρέπει να είναι ζεστό. Στη συνέχεια χαλαρώστε το μείγμα και πιείτε τα όλα. Ένα φλιτζάνι έγχυση σπόρων fenugreek θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα ενός άνδρα ηλικίας άνω των 50 ετών.

Εάν ένα ηλικιωμένο άτομο συγκλονίζεται από σεξουαλική αδυναμία, οι γιατροί συμβουλεύουν να πίνουν 50 χιλιοστόλιτρα αρκετές φορές την ημέρα - ένα ποτό από βότανα ShandraΠάρτε 100 γραμμάρια βοτάνων, γεμίστε το με ένα λίτρο ελαφρού κρασιού, αφήστε το να παραμείνει για δύο εβδομάδες, μερικές φορές ανακινήστε το δοχείο. Στη συνέχεια, στραγγίστε το φυτικό βάμμα και αρχίστε να παίρνετε το φάρμακο μετά από δύο εβδομάδες.

Επαναφορά ισχύος στους άνδρες

Είναι γνωστό ότι για να μειωθεί η στύση, αρκεί να κάνετε κρύο ντους ή να βγείτε έξω σε κρύο καιρό. Αλλά τι γίνεται αν όλα συμβούν αντίστροφα - το μέλος δεν υπακούει στον "ιδιοκτήτη" και δεν θέλει να σηκωθεί καθόλου; Το σώμα μας μπορεί να μην αναγνωρίζει σωματικές και ψυχικές διαταραχές.

Επομένως, η κακή ισχύς μπορεί να σχετίζεται με άγχος, αρνητική υγεία, ανασφάλεια και προβλήματα στην εργασία.

Εάν σκέφτεστε συχνά την αποτυχία, εάν είστε άτυχοι στη ζωή, τότε μπορεί να επηρεάσει την ανέγερση του πέους. Ακόμη και το κοινό άγχος μπορεί να επηρεάσει έναν άνδρα άνω των 50 ετών. Οι περισσότεροι άντρες μπορούν να χαλαρώσουν όταν το εσωτερικό κλίμα δεν είναι πρόβλημα. Αν και υπάρχουν άνδρες που ψάχνουν πάντα συναισθήματα, για αδρεναλίνηΥπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν εξαιρετικά.

Προβλήματα ανέγερσης παρουσιάζονται όταν ένας άντρας έχει κακή υγεία. Για παράδειγμα, ο διαβήτης, η υπέρταση, η αρτηριοσκλήρυνση και η αγγειοσυστολή είναι οι κύριοι παράγοντες στην κακή σεξουαλική ζωή οποιουδήποτε «ηλικιωμένου» άνδρα. Έτσι, ο διαβήτης βλάπτει τα νευρικά άκρα που σχετίζονται με εξαιρετικές στύσεις.

Εάν το πέος δεν αυξάνεται όσο συχνά θέλουμε, αξίζει να κλείσετε ραντεβού με γιατρό. Επίσης - είναι απαραίτητο να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής. Εξετάστε μερικές συμβουλές για να αλλάξετε την κατάσταση προς το καλύτερο. Πώς είναι η βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες μετά τα 50;

Διατροφική διόρθωση για βελτίωση της δραστικότητας μετά από 50 χρόνια
 • Το φαγητό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την άριστη υγεία

Το φαγητό που τρώτε μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για λιπαρά τρόφιμα και ελάχιστη ποσότητα λαχανικών. Εάν τρώτε έτσι, το πέος θα έχει κακή παροχή αίματος και η ισχύς σας θα είναι αδύναμη.

 • Το σωματικό βάρος πρέπει να είναι κανονικό

Η παχυσαρκία οδηγεί σε διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, κόπωση και μπορεί να προκαλέσει προστατίτιδα. Το λίπος στις πλευρές, το στομάχι, τα πόδια - επηρεάζει τη σεξουαλικότητα, επηρεάζει την αυτοεκτίμηση, η οποία σταδιακά υποτιμάται.

 • Είναι απαραίτητο να μετρήσετε την αρτηριακή πίεση και να ελέγξετε τη χοληστερόλη

Η υψηλή χοληστερόλη και η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορούν να επιδεινώσουν τα αγγεία που μεταφέρουν αίμα στο πέος.

 • Μικρές δόσεις αλκοόλ, πλήρης αποβολή αλκοόλ από τη διατροφή

Η υπερβολική κατανάλωση ποτών υψηλής ποιότητας οδηγεί σε καταστροφή του ήπατος, διαφόρων οργάνων, ευερεθιστότητας και διαταραχών του νευρικού συστήματος. Ταυτόχρονα, η ισχύς υποφέρει, μπορεί να επιδεινωθεί πρόωρα - 15 χρόνια πριν από την έναρξη της τυπικής φάσης.

 • Σπορ τρόπος ζωής

Όταν ένας άντρας ακολουθεί έναν "καθιστικό" τρόπο ζωής, επηρεάζει τη στύση του. Ενεργές υπαίθριες δραστηριότητες - βόλεϊ, μπάσκετ, τένις, προπόνηση στο πάρκο, επίσκεψη στην πισίνα - θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος. Η ποδηλασία δεν συνιστάται σε αυτήν την περίπτωση, καθώς η πίεση είναι κάτω από τη βουβωνική χώρα και το όσχεο. Εάν η οδήγηση ποδηλάτου δεν διαρκεί πολύ, δεν θα προκαλέσει βλάβη ούτε θα επηρεάσει το φύλο ενός άνδρα με οποιονδήποτε τρόπο.

 • Κανονικά επίπεδα τεστοστερόνης

Υπάρχει σχέση μεταξύ της παχυσαρκίας και των μειωμένων επιπέδων τεστοστερόνης. Με την έναρξη των 45 έως 60 ετών, είναι ακόμη πιο δύσκολο να διατηρηθούν τα φυσιολογικά επίπεδα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε εξαιρετικό ύπνο, συμμόρφωση με τα καθεστώτα "ημέρα" και "νύχτα", καθώς και σωστή διατροφή. Στη συνέχεια, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας θα είναι πιο ομαλή μετά από 60 χρόνια.

Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε έναν περισσότερο ή λιγότερο ενεργό τρόπο ζωής και να πάρετε φυσικά φάρμακα.

 • αναβολικά στεροειδή

Αυτοί οι παράγοντες βλάπτουν ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα στεροειδή συρρικνώνουν τους όρχεις, χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και μπορούν να αναπτύξουν ανικανότητα.

Απόρριψη της νικοτίνης ως μέσο αποκατάστασης της αποτελεσματικότητας μετά το 50
 • Απόσυρση νικοτίνης

Τα τσιγάρα διαταράσσουν τη ροή του αίματος στο πέος και τραυματίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό οδηγεί σε διαταραχές στο σεξουαλικό περιβάλλον.

Αύξηση φυσικής ισχύος

 • Η διατροφή είναι το πιο σημαντικό μέρος της πλήρους ανάρρωσης από ασθένεια. Τα προϊόντα πρέπει να είναι υγιή, χαμηλά σε θερμίδες, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα που απαιτούνται για τη στύση. Τα κύρια στοιχεία είναι ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, οι βιταμίνες E, C, B. Ο οργανισμός πρέπει να απορροφά αυτές τις ουσίες μέσω των τροφίμων κάθε μέρα.
 • Ειδική προπόνηση του ηβικού κόκκυγα μυ. Αυτές οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται καθώς βελτιώνουν τη ροή του αίματος στη λεκάνη. Η εκπαίδευση δεν παίρνει πολύ χρόνο και οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα αμέσως μετά το μάθημα.
 • Επιπλέον λίρες. Το υπερβολικό λίπος οδηγεί στον «πολλαπλασιασμό» των γυναικείων ορμονών, στη μείωση των στύσεων και στην κακή υγεία των ανδρών. Τα επιπλέον κιλά οδηγούν σε διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και παροχή αίματος οργάνων.
 • Για να καταλάβετε εάν είστε παχύσαρκοι, πρέπει να μετρήσετε τη μέση. Το κανονικό μέγεθος είναι 94 cm, οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι κακό.
 • Κάθε άτομο που φροντίζει τον εαυτό του δεν πρέπει να πίνει αλκοόλ, να καπνίζει τσιγάρα, να δοκιμάζει ναρκωτικά ή να "καπνίζει". Αυτές οι χημικές ουσίες είναι εξαιρετικά αρνητικές για τη σεξουαλική ζωή και μπορούν να οδηγήσουν σε ανικανότητα. Όταν απαλλαγείτε από όλες αυτές τις συνήθειες, μπορείτε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.
 • Οι άνθρωποι που εργάζονται "καθισμένοι" - οδηγοί, προγραμματιστές, φύλακες, λογιστές - τείνουν να επηρεάζουν την ισχύ. Η σωματική δραστηριότητα, το πρωί τζόκινγκ, η προθέρμανση και το τοπικό περπάτημα θα βελτιώσουν σημαντικά την υγεία σας.
 • Εάν ο τύπος εργασίας περιλαμβάνει καθιστικό τρόπο ζωής, η άσκηση Kegel θα βοηθήσει. Ο στόχος είναι να εκπαιδεύσετε ταυτόχρονα το ηβικό οστό και τον οστό της ουράς. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της προπόνησης είναι το γεγονός ότι γίνεται σε καθιστή θέση απευθείας στην καρέκλα.
 • Σεξουαλική αποτυχία, φόβοι και σεξουαλικές εμπειρίες - επηρεάζουν τις ικανότητες κάθε άνδρα. Ένας έμπειρος γιατρός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα συμπλέγματα, να ξεπεράσετε τους φόβους και τους φόβους για σεξουαλική επαφή. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με έναν σεξ θεραπευτή ή έναν ψυχοθεραπευτή.
 • Προσπαθήστε να ανησυχείτε λιγότερο για τα προβλήματά σας, αποφύγετε το άγχος και την κατάθλιψη. Όσον αφορά το σώμα, μειώνεται η πιθανότητα στύσης. Αυτό οφείλεται στον μηχανισμό γονιμοποίησης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους υγιείς απογόνους.
 • Ο μεγάλος ύπνος είναι το κλειδί για την ευημερία όλων. Πάρτε αρκετό ύπνο - κοιμηθείτε τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα. Πρέπει να κοιμηθείτε σιωπηλά τη νύχτα, το δωμάτιο πρέπει να είναι ζεστό και σκοτεινό.

Το πρόβλημα της αύξησης της στύσης και της ισχύος πρέπει να επιλυθεί χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω. Τότε το αποτέλεσμα δεν περιμένει αργά και γίνεται αισθητά υψηλότερο.

Πώς μπορεί να αυξηθεί η ισχύς μετά από 50 χρόνια;

Μέθοδοι αύξησης της ισχύος στους άνδρες μετά από 50 χρόνια

Η κακή οικολογία, η ρύπανση του περιβάλλοντος, ο αστραπιαίος ρυθμός των μεγαλοτήτων, η κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ και κλαμπ - μπορεί να επηρεάσει την υγεία των ανδρών και να μειώσει την αποτελεσματικότητά της. Η ισχύς των 50 είναι ευκολότερη για θεραπεία στα πρώτα συμπτώματα της νόσου.

Το πρώτο κουδούνι έχει ως εξής:

 • Διαρκής ευερεθιστότητα και κενό
 • μείωση του αριθμού των σεξουαλικών επαφών - λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα.
 • Έλλειψη στύσης για πέντε λεπτά, απώλεια δύναμης.
 • Μειωμένο ενδιαφέρον για τις γυναίκες.

Όταν παρατηρήσετε τα παραπάνω, ξεκινήστε την αποκατάσταση της ισχύος. Με τα πρώτα σήματα, μπορείτε να το κάνετε αυτό στο σπίτι χωρίς να πάτε στο γιατρό. Επίσης - στα πρώτα στάδια, δεν μπορείτε να πίνετε χάπια ή να βάψετε βάμματα.

Βοηθήστε στην αύξηση της δραστικότητας - ίσως ένας τρόπος ζωής που πρέπει να αλλάξει. Η άσκηση και η μέτρια σωματική δραστηριότητα επιλύουν επίσης αυτό το πρόβλημα.

Τι άλλα μέσα υπάρχουν;

Για να αποκαταστήσετε τη δραστικότητα, πρέπει να κάνετε τη δική σας διατροφή. Το μενού πρέπει να περιέχει βιταμίνες και τουλάχιστον 30% ζωικό λίπος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε κρέας, αλλά όχι λίπος. Φροντίστε να τρώτε θαλασσινά, φύκια, καλαμάρια, γαρίδες, ψάρια και άλλα υγιεινά τρόφιμα. Η σαλάτα με φύκια διεγείρει τη λίμπιντο και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.

Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ και μην πίνετε μπύρα. Τα συντηρητικά και τα πρόσθετα, που βρίσκονται επίσης στην αδύναμη μπύρα, οδηγούν σε αυξημένη παραγωγή οιστρογόνων. Το συχνό πάρτι μπορεί να προκαλέσει διόγκωση του μαστού και να οδηγήσει τον άντρα να αναπτύξει ένα στομαχικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες που πάσχουν από αδενώματα. Είναι αυτοί που πρέπει να απαλλαγούν εντελώς από το αλκοόλ.

Ασκήσεις για βελτίωση της ισχύος - το υψηλό πόδι αυξάνει το περπάτημα στη θέση του. Σύσπαση των μυών του περινέου - μέχρι τότε οι γλουτοί θα πρέπει να είναι χαλαροί. Επιπλέον, οι τακτικές καταλήψεις παρέχουν αποτελέσματα.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συστάσεις, μπορείτε να διατηρήσετε την υγεία των ανδρών για πολλά χρόνια, ακόμη και αν είστε 50-60 ετών.

07.10.2020