Το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες

Όταν ένας άντρας αντιμετωπίζει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας, τίθεται το ερώτημα: τι σημαίνει αύξηση της δραστικότητας;

Η σύγχρονη φαρμακολογική βιομηχανία διαθέτει ένα εκτεταμένο οπλοστάσιο φαρμάκων για αύξηση της αποτελεσματικότητας. Αυτά είναι: δισκία, κρέμες, τζελ, αλοιφές και διάφορα συμπληρώματα διατροφής. Οι συνταγές παραδοσιακής ιατρικής δεν ξεχνιούνται σήμερα. Για να επιλέξετε τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την αύξηση της αποτελεσματικότητάς του στους άνδρες, είναι απαραίτητο να μελετήσετε προσεκτικά τη σύνθεση και τα αποτελέσματα του φαρμάκου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η στυτική αστάθεια είναι ως επί το πλείστον συνέπεια υφιστάμενων ασθενειών και ακατάλληλου τρόπου ζωής, ο παράγοντας κινδύνου για βλάβη στη γενική κατάσταση της υγείας αυξάνεται. Ως εκ τούτου, κατά την επιλογή ενός φαρμάκου που μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού, και αυτό μόνο μετά από συμβουλή γιατρού.

Συμβουλές για τη χρήση διεγερτικών για φαρμακευτικές δυνατότητες

Φάρμακα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στους άνδρες πρέπει να χρησιμοποιούνται για: στυτική δυσλειτουργία, ταχεία εκσπερμάτωση, ύφεση της προστατίτιδας και αδένωμα του προστάτη. Όλα τα χάπια δραστικότητας λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Η δουλειά τους είναι να διεγείρουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, προκειμένου να βελτιώσουν τη στύση που απαιτείται για πλήρη στενή επαφή. Τα καλύτερα φάρμακα που περιλαμβάνονται στο ιατρικό TOP-10 μπορούν να αυξήσουν την ανδρική ισχύ και τις αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε:

 • Ακόμη και τα ισχυρότερα χάπια για αύξηση της δραστικότητας δεν έχουν ιδιότητες που διεγείρουν την ψυχολογική πλευρά της γεννητικής περιοχής. Διεγείρουν μόνο το φυσικό συστατικό και δεν επηρεάζουν πάντα τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Ο παράγοντας βελτίωσης της δραστικότητας και για τα 10 φάρμακα δεν είναι μακροπρόθεσμος. Είναι χρήσιμα ως επείγουσα θεραπεία για τη βία βελτίωση της δραστικότητας. Δεν θα λειτουργήσει για την αποκατάσταση της ισχύος με τη βοήθεια ισχυρών φαρμάκων. Είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί η αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τοπικές θεραπείες κατά της δραστικότητας

Κρέμα

Η κρέμα είναι το καλύτερο μέσο αποτελεσματικότητας από την άποψη της ασφάλειας χρήσης. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα tablet:

 • δεν έχει επαφή με τα όργανα του γαστρεντερικού σωλήνα και το προστατεύει από πεπτικές διαταραχές.
 • δεν μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.
 • δεν ασκεί πίεση στο καρδιαγγειακό σύστημα.
 • δεν επηρεάζει τη λειτουργία των νεφρών.
 • δεν προκαλεί εθισμό στα ναρκωτικά.
 • δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Κρέμες, τζελ και αλοιφές για αύξηση της αποτελεσματικότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες παθολογίες. Αυτά τα κεφάλαια μπορεί να είναι φυτικά ή χημικά. Η κρέμα εφαρμόζεται στα γεννητικά όργανα λίγο πριν από τη στενή επαφή. Μέσα σε 15 έως 20 λεπτά, ένας άντρας θα επιτύχει μια ισχυρή στύση χωρίς να επηρεάσει τη γενική ευεξία του σώματος.

Ψεκασμός

Αυτή η μορφή απελευθέρωσης του φαρμάκου για τους άνδρες είναι η ίδια με αυτή της κρέμας - δεν αλληλεπιδρά με τα εσωτερικά όργανα και ως εκ τούτου δεν έχει παρενέργειες. Η εξαίρεση είναι οι αλλεργικές αντιδράσεις. Την παραμονή της χρήσης, το φάρμακο πρέπει να δοκιμάζεται στο δέρμα. Το σπρέι είναι πολύ βολικό στη χρήση, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα εξωτερικά γεννητικά όργανα και αντισταθμίζει την έλλειψη βιταμινών και τεστοστερόνης.

Το καλύτερο παραδοσιακό φάρμακο για δραστικότητα

Οι λαϊκές συνταγές περιλαμβάνουν τη χρήση βοτάνων και ορισμένων προϊόντων για την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους. Αυτές οι μέθοδοι σπάνια επιτυγχάνουν άμεσο αποτέλεσμα, αλλά με παρατεταμένη χρήση σε σύνθετη θεραπεία, δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Λίστα βασικών λαϊκών θεραπειών για τη βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες:

Τζίντζερ για αύξηση της ισχύος
 • Ρίζα τζίντζερ. Χρησιμοποιείται ως αλκοολικό βάμμα ή παρασκευάζεται ως τσάι.
 • καρύδια. Τρώτε καθημερινά με ξινή κρέμα, μέλι ή ως ανεξάρτητο πιάτο.
 • μαϊντανός. Προσθέστε στις σαλάτες. Ταιριάζει καλά με μια ξινή κρέμα σαλάτα.
 • Προϊόντα μελισσοκομίας: μέλι, πρόπολη, μέλισσα, βασιλικός πολτός. Στη βάση τους, οι ιατρικές εγχύσεις γίνονται για τη βελτίωση της ανδρικής δύναμης.
 • σκόρδο. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ισχύος και της ανοσίας.

Η ψυχοθεραπεία ως μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Η ψυχο-συναισθηματική κατάσταση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη του σωστού επιπέδου στύσης σε έναν άνδρα. Εάν ο λόγος για τη μείωση της δραστικότητας είναι παραβίαση της ψυχικής ισορροπίας, τότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από ψυχολόγο ή σεξολόγο. Οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την ψυχική ανικανότητα. Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στυτική δυσλειτουργία, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια αλλαγή στον τρόπο ζωής: να σταματήσετε να πίνετε αλκοόλ, να αναθεωρήσετε τη διατροφή, να αποκλείσετε επιβλαβή προϊόντα, να εμπλουτίσετε τη διατροφή με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, μια εργασία καιΤηρήστε το πρόγραμμα ανάπαυσης, κάντε σωματικές ασκήσεις, ασκήστε, ελέγξτε το βάρος, πάρτε διορθωτικά μέτρα για την ισχύ.

Παρά το γεγονός ότι κάθε φαρμακείο τα πωλεί χωρίς ιατρική συνταγή, κανένας σεξουαλικός ενισχυτής δεν μπορεί να ληφθεί ανεξέλεγκτα. Για να αποφασίσετε ποια χάπια ή άλλα φάρμακα θα επιλέξετε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στους άνδρες, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Ανάλογα με την ανοσία και το στάδιο της νόσου του ασθενούς, ο γιατρός επιλέγει μεμονωμένα τα καλύτερα μέσα έναντι της αποτελεσματικότητας.

01.10.2020