Τι είναι η ισχύς;

Δυναμικό στους άνδρες, τι είναι αυτό

Εκτός από τη γνώση ότι η ικανότητα ενός άνδρα είναι η προσωποποίηση των ικανοτήτων του, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το σώμα και έχει θετική επίδραση στη λειτουργία όλων των οργάνων.

Δυνατότητες του ανδρικού σώματος

Ο όρος "ισχύς" προέρχεται από τη λατινική λέξη, που σημαίνει "δύναμη".

Στην πραγματικότητα, τα ακόλουθα φαινόμενα ισχύουν για την έννοια της «ισχύος»:

 • πραγματική στύση;
 • η ικανότητα να διατηρείται το πέος σε παρατεταμένη ένταση χωρίς καμία έξοδο.
 • Ικανότητα απελευθέρωσης του σπέρματος για την επιθυμητή περίοδο.

Η χαμηλή ισχύς στους άνδρες συνήθως χαρακτηρίζεται από την αδυναμία εκτέλεσης οποιασδήποτε από αυτές τις λειτουργίες.

Ο όρος "ισχύς" αναφέρεται μόνο στον άνδρα και στα γεννητικά του όργανα. Η γυναικεία λίμπιντο δεν δίνει έμφαση στη σεξουαλική δύναμη επειδή είναι εντελώς διαφορετική φύση.

Το αρσενικό σώμα διαφέρει από το θηλυκό στο κύριο χαρακτηριστικό - τη βιολογική ικανότητα να κάνει σεξ καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής, ενώ η γυναικεία λίμπιντο εκφράζεται μόνο σε επιθυμίες που μειώνονται με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, με την ηλικία, ένας άντρας ασχολείται περισσότερο με το ζήτημα του πώς να ενισχύσει τις ικανότητές του και πώς να διατηρήσει το πέος όρθιο, όπως στην εφηβεία.

Τι επηρεάζει;

Η χαμηλή ισχύς είναι συχνά αποτέλεσμα διαφόρων προβλημάτων τρίτων μερών γύρω από έναν άνδρα:

 1. Κατάθλιψη σε ψυχολογικό επίπεδο. Η κακή ισχύς προκαλείται συχνά από τα συμπλέγματα και τα βάσανα ενός ανθρώπου, κατά των οποίων μπορεί να μειωθεί η σωματική δραστηριότητα.
 2. συχνές συγκρούσεις σε ένα ζευγάρι, διαφωνίες και απροθυμία για σεξ.
 3. πολύ ενεργή φυσική εργασία. Η σεξουαλική δύναμη στους άνδρες σχετίζεται άμεσα με την εξάντληση του σώματός του. Η ισχύς μπορεί να αποκατασταθεί μετά από μια ορισμένη περίοδο ανάπαυσης.
 4. υπερβολική ηθική υπερφόρτωση και υπερβολική ευθύνη.
 5. φυσιολογικά προβλήματα. Διάφοροι τύποι χρόνιων ασθενειών μπορούν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητά του. Η φλεγμονή ή η λοίμωξη μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ληφθούν μέτρα αμέσως, καθώς ορισμένες ασθένειες οδηγούν σε μη αναστρέψιμες συνέπειες. Η κακή ισχύς μπορεί να είναι αποτέλεσμα σακχαρώδους διαβήτη, διαταραχών του κυκλοφορικού συστήματος, προβλημάτων με τον νωτιαίο μυελό και τον εγκέφαλο.
 6. ψυχικές διαταραχές, επιληψία, διαταραχές άγχους;
 7. η επίδραση της τροφής στην ανδρική ισχύ
 8. τραυματισμοί. Όταν καταστραφούν διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του πέους, η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να διαταραχθεί. Τα εγκαύματα και ο κρυοπαγήματα είναι επίσης επικίνδυνα.
 9. εξωτερικοί παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν το κάπνισμα, το υπερβολικό πόσιμο και μια μη ισορροπημένη διατροφή. Το κάπνισμα μειώνει σημαντικά την αγγειακή διαπερατότητα, η οποία με τη σειρά της διακόπτει τη ροή του αίματος και προκαλεί ανικανότητα. Λόγω του αλκοόλ, διακόπτεται η παραγωγή ορμονών φύλου, ειδικά τεστοστερόνης. Η ακατάλληλη διατροφή οδηγεί σε υπερβολικό βάρος στο σώμα, με αποτέλεσμα να μην εξαφανίζεται μόνο η σωματική δραστηριότητα, αλλά και η ισχύς.

Εκτός από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την ισχύ ενός άνδρα, υπάρχουν επίσης μικροί λόγοι.

Συνήθως, περιλαμβάνει παρατεταμένη σεξουαλική αποχή, απότομη αύξηση της πίεσης του αέρα, τη χρήση στεροειδών και ορισμένων φαρμάκων και επαγγελματικά αθλήματα.

Σχετικά με τη θεραπεία

Οι περισσότεροι μεσήλικες άνδρες αναρωτιούνται ποιος γιατρός αντιμετωπίζει τη δραστικότητα στους άνδρες. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι ενός ισχυρού μισού της ανθρωπότητας άνω των 45 ετών θα πρέπει να ανησυχούν για την πρόληψη αυτής της κατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τη σεξουαλική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να φοβάστε να χάσετε ανδρική δύναμη.

Εάν η αποτελεσματικότητα έχει μειωθεί, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο, ειδικά εάν η αιτία είναι μια φυσιολογική διαταραχή. Γιατροί - Σεξ θεραπευτές συμμετέχουν επίσης στην εξάλειψη αυτού του προβλήματος, αλλά αυτό το στενό προφίλ εμφανίζεται σπάνια σε μια τακτική κλινική.

Ο γιατρός θα καθορίσει γιατί η δραστικότητα έχει μειωθεί και πώς μπορεί να αποκατασταθεί η ανδρική δύναμη. Η εξέταση περιλαμβάνει εξέταση αίματος για τον εντοπισμό μολυσματικών διεργασιών, οπτική εξέταση του πέους, αφαίρεση σπέρματος και υπερήχων για τον προσδιορισμό παθολογικών διεργασιών απευθείας στο ίδιο το όργανο.

πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ στους άνδρες

Είναι σίγουρα αδύνατο να απαντήσετε στην ερώτηση για το πώς να αντιμετωπίσετε τη δραστικότητα όταν εξαφανιστεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι συνήθως περιεκτική και χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι.

Ελλείψει χρόνιων παθήσεων στο σώμα ενός άνδρα, ο ουρολόγος συνταγογραφεί φαρμακευτική αγωγή.

Το κύριο αποτέλεσμα των φαρμάκων είναι η διεύρυνση των αγγείων του πέους, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων και εξασφαλίζει τη ροή του αίματος.

Τα φάρμακα που αυξάνουν τη ροή του αίματος έχουν ορισμένες αντενδείξεις. Επομένως, μόνο ένας γιατρός έχει το δικαίωμα να καθορίσει την καταλληλότητα της χρήσης ενός συγκεκριμένου φαρμάκου και να ορίσει μια δοσολογία.

Η περαιτέρω θεραπεία σχετίζεται άμεσα με τις επιδράσεις από τις οποίες εξαρτάται η ίδια η αποτελεσματικότητα. Ένας ενεργός και ενεργός τρόπος ζωής είναι ο καλύτερος τρόπος για την ενίσχυση του σώματος και τη βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ταυτόχρονα, τα ναρκωτικά είναι ένα προσωρινό μέτρο, μια διάσωση για γρήγορη ανύψωση του πέους και διασφάλιση της κατάστασης λειτουργίας του για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Για δραστικότητα, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η πλήρης υγεία των άλλων οργάνων.

Φάτε τη σωστή διατροφή και εξαλείψτε τις κακές συνήθειες. Συχνά η απάντηση στο ερώτημα γιατί η ισχύς εξαφανίζεται είναι ο λανθασμένος τρόπος εργασίας και ανάπαυσης, καθώς και η χρήση επιβλαβών προϊόντων. Είναι δυνατόν να επιτευχθεί αυξημένη δραστικότητα και σεξουαλική δραστηριότητα συμπεριλαμβάνοντας ένα μέγιστο πρωτεΐνης στη διατροφή με τη μορφή κόκκινου κρέατος και ψαριού.

Παραδοσιακές μέθοδοι

Οι μη συμβατικές λαϊκές μέθοδοι μπορούν να είναι αποτελεσματικές στη διατήρηση και αποκατάσταση της αποτελεσματικότητας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι πιο φυσικές συνταγές μπορούν να γίνουν επιβλαβείς για την υγεία σας. Γι 'αυτό πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Οι κύριες συνταγές και τα φυσικά συστατικά που αποκαθιστούν την ανδρική λίμπιντο παρατίθενται παρακάτω:

 1. Η κατανάλωση καφέκάνει θαύματα, δίνει στον άνδρα μια σεξουαλική δύναμη. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ορισμένα αφεψήματα από βότανα. Η πιο κοινή επιλογή είναι ένα μείγμα φρέσκου αλεσμένου καφέ με ένα κουτάλι λεμονόχορτο σε μορφή ξηρών φύλλων. Το μείγμα χύνεται με βραστό νερό και διατηρείται στη φωτιά για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς να βράσει. Η παραδοσιακή ιατρική συνιστά να πίνετε αυτό το ζωμό αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή. Πιστεύεται ότι αποκαθιστά γρήγορα την ανδρική δύναμη.
 2. Τζίνσενγκ.Αυτό το φυτό είναι ένα δοκιμασμένο και φυσικό προϊόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή αλκοολούχου βάμματος, το οποίο πρέπει να ωριμάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, καθώς και με τη μορφή παρασκευής σε κανονικό βραστό νερό. Επιπλέον, στα ράφια των φαρμακείων μπορείτε να βρείτε έτοιμα προϊόντα με βάση το εκχύλισμα ginseng.
 3. Λαϊκές θεραπείες για την αποκατάσταση της ανδρικής ισχύος
 4. Θυμάρι.Το βάμμα αυτού του βοτάνου συμβάλλει στη γενική ενίσχυση του σώματος, αποκαθιστά την ανδρική δύναμη και εξισορροπεί την κυκλοφορία του αίματος. Δεν είναι δύσκολο να προετοιμάσετε έναν ζωμό - αρκεί να ρίξετε βραστό νερό πάνω από το γρασίδι και η ψυγμένη, κοσκινισμένη σύνθεση πρέπει να καταναλώνεται αποκλειστικά μετά το φαγητό.
 5. τσουκνίδα.Περίπου μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη πράξη αγάπης, πάρτε ένα αφέψημα 100 g αποξηραμένων φύλλων με ένα κουτάλι μέλι.
 6. θαλασσινά.Αυτό το φαγητό είναι ένα αποδεδειγμένο αφροδισιακό που έχει εξίσου θετική επίδραση στην ανδρική και γυναικεία λίμπιντο. Τα μύδια, τα στρείδια, οι γαρίδες και τα καλαμάρια που έχουν καρυκεύματα με κανονικό χυμό λεμονιού είναι πολύ χρήσιμα. Επιπλέον, αυτά τα τρόφιμα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ιώδιο και είναι καλά για τη γενική υγεία.
 7. ζεστά μπαχαρικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.Η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων έχει δοκιμαστεί για αιώνες. Σύμφωνα με εκπροσώπους ορισμένων εθνικοτήτων, ένα τέτοιο φαγητό, που κυριαρχεί στη διατροφή, θα διατηρήσει την ανδρική δύναμη στο σωστό επίπεδο.

Πληροφορίες για την πρόληψη

Όπως γνωρίζετε, οποιαδήποτε ασθένεια είναι πολύ πιο εύκολο να αποφευχθεί από την περαιτέρω θεραπεία. Η ισχύς δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σύγχρονη ουρολογία και η σεξοπαθολογία προσφέρουν διάφορα προληπτικά μέτρα, με τη βοήθεια των οποίων είναι δυνατόν να αποφευχθεί η πιθανή ανάπτυξη ανικανότητας.

Τα γενικά προληπτικά μέτρα περιλαμβάνουν:

 1. πλήρης απόρριψη κακών συνηθειών - το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά που επηρεάζουν αρνητικά την ανδρική ισχύ και τελικά οδηγούν στην απώλεια του. Οι περισσότεροι από τους νέους που απολαμβάνουν τη νεολαία είναι πεπεισμένοι για τη σεξουαλική τους ικανότητα. Ωστόσο, μειώνεται σημαντικά με την ηλικία και οι τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα λόγω εθισμού συμβάλλουν σε αυτό.
 2. Το καλό φυσικό σχήμα σχετίζεται άμεσα με τη σεξουαλική απόδοση. Υποβοηθείται από μυϊκό τόνο, ο οποίος μπορεί να διατηρηθεί μέσω της τακτικής καθημερινής άσκησης και ενός ενεργού τρόπου ζωής. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να χάσετε τον μυϊκό τόνο όταν εργάζεστε ενώ κάθεστε όταν το αίμα στο σώμα είναι στάσιμο.
 3. να απαλλαγείτε από κρυφές παθολογίες και χρόνιες παθήσεις.
 4. Απόρριψη θερμαινόμενων καρεκλών, υπερθέρμανσης ή υποθερμίας και ρούχων που είναι πολύ σφιχτά και ζεστά.
 5. κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ξεκούρασης και εργασίας.

Προκειμένου να διατηρηθεί η δραστικότητα, είναι σημαντικό για έναν άνδρα να φροντίσει την υγεία του, να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση σε αποδεκτό επίπεδο και να ακολουθήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα του επιτρέψει να αποφύγει προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα για μεγάλο χρονικό διάστημα.