Οι άνδρες έχουν G-spot; Πώς μπορώ να το βρω;

Πού είναι το G-spot στους άντρες

Κυριολεκτικά ολόκληρος ο σεξουαλικά ενεργός πληθυσμός του πλανήτη άκουσε την παρουσία ενός μυστηριώδους σημείου G μιας γυναίκας. Διάφορα βιβλιογραφία διδάσκουν στους άνδρες να βρουν αυτό το σημείο και πώς να το επηρεάσουν σωστά, παρέχοντας έτσι απίστευτα φωτεινούς και μακροχρόνιους οργασμούς στον σύντροφό τους. Όμως, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι το G-spot υπάρχει και στους άντρες, αλλά μάταια.

Ο ρόλος αυτού του μυστηριώδους "μοχλού" στο σώμα του ισχυρότερου σεξ παίζει ο προστάτης (προστάτης). Και φυσικά, το αποτέλεσμα του επηρεασμού δεν είναι λιγότερο από το να επηρεάζει το G-spot στις γυναίκες: μπορεί να φέρει τους πιο ισχυρούς οργασμούς και πραγματική ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες του εάν μάθετε να τα διεγείρετε σωστά.

Πού να κοιτάξετε;

Δεν γνωρίζουν όλοι πού βρίσκεται το αρσενικό G-spot. Και εδώ ξεκινά το πιο θλιβερό πράγμα: οι άντρες συνήθως ανακαλύπτουν πού βρίσκεται αυτό το νησί της ευχαρίστησης όταν ο προστάτης μολυνθεί και έρχεται στο γραφείο του ουρολόγου. Μία από τις μεθόδους θεραπείας της προστατίτιδας είναι τα τακτικά μασάζ τους, τα οποία πραγματοποιούνται στην αίθουσα θεραπείας βάσει της κλινικής. Και τότε οι άντρες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τη χαρά που έχουν χάσει στη ζωή τους, μη γνωρίζοντας ότι μπορούν να βιώσουν τέτοιες αισθήσεις μέσω του προστάτη μασάζ.

Εάν δεν έχει εμφανιστεί φλεγμονή του προστάτη στη ζωή ενός άνδρα και έχει μεγάλη πείρα στο θέμα, θα δοκιμάσει τους οργασμούς του μασάζ G-spot πολύ νωρίτερα και θα επιτρέψει στον σύντροφό του να χρησιμοποιήσει τα μαλακά δάχτυλά της για αυτό το μέροςγια να αναζητήσετε.

Αναζητήστε το σημείο G στους άντρες στο ορθό ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη, όπου περιβάλλει την κορυφή του ουροποιητικού σωλήνα. Για να το αγγίξετε, αρκεί να βάλετε το δάχτυλό σας σε βάθος 4 έως 5 εκατοστών. Με την άκρη του δακτύλου σας θα αισθανθείτε μια ελαφριά διόγκωση στο μπροστινό τοίχωμα του εντέρου όταν το δείτε από το στομάχι.

Πώς τα αναγνωρίζετε;

Πώς μοιάζει το G-spot στους άνδρες; Αφού τοποθετήσετε το δάχτυλό σας στο ορθό, πρέπει να αισθανθείτε απαλά ολόκληρη την περιοχή. Στο σχήμα και το μέγεθός του, μοιάζει λίγο με κάστανο ή ακόμη και καρύδι, αλλά μην το αφήσετε να σας μπερδέψει. Πολλές νευρικές ακτίνες περνούν από τον προστάτη και ταξιδεύουν απευθείας στο πέος. Η σχέση μεταξύ του προστάτη και του πέους είναι αμέσως σαφής - τώρα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν διεγείρεται το σημείο G, οι άνδρες επιτυγχάνουν οργασμό χωρίς επιπλέον διέγερση του πέους.

Σε τι χρησιμεύει ο προστάτης;

πώς να βρείτε το G-spot στους άντρες

Τι ρόλο παίζει το G-spot στους άνδρες; Ο προστάτης είναι πολύ σημαντικός στο σώμα. Κατά τη στύση, ο προστάτης παράγει ένα ειδικό μυστικό που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σπέρματος (δέκα έως τριάντα τοις εκατό του όγκου του σπέρματος που παράγεται είναι ο χυμός του προστάτη). Έχει μια αλκαλική δομή που είναι σημαντική για την εξουδετέρωση του όξινου περιβάλλοντος του κόλπου. Η σύνθεσή του επηρεάζει τη διατήρηση της δραστηριότητας του σπέρματος και την αναπαραγωγική τους ικανότητα.

Όταν εμφανίζεται φλεγμονή του προστάτη και η έκκριση προκαλείται σε μικρές ποσότητες, μπορεί να εμφανιστεί υπογονιμότητα.

Πώς εμπλέκεται το G-spot στη διαδικασία οργασμού στους άνδρες;

Ο ανδρικός οργασμός μπορεί να χωριστεί σε δύο φάσεις: εκπομπή και εκσπερμάτωση. Στους νεαρούς άνδρες, αυτά τα δύο στάδια είναι σαφώς διακριτά, ενώ γίνεται δύσκολο να τα διακρίνουν με την ηλικία. Οι οργασμικές αισθήσεις επιμηκύνονται με την πάροδο του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το σπέρμα απελευθερώνεται στο vas deferens, όπου αναμιγνύεται με εκκρίσεις προστάτη και σπερματικό υγρό που παράγεται από τους όρχεις. Όλα τα μέρη ενώνονται και σχηματίζουν το σπέρμα.

Ο οργασμός εμφανίζεται σε περιόδους έντονης σεξουαλικής έντασης. Εάν η αίσθηση της ευφορίας διαρκεί περισσότερο, περισσότερο σπέρμα μπορεί να συσσωρευτεί στο σπερματικό κανάλι. Μετά από έντονη συστολή, ο προστάτης εξαλείφει την έκκριση του, ενώ ταυτόχρονα κλείνει η έξοδος του καναλιού της ουροδόχου κύστης.

Στο δεύτερο στάδιο - κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης - το σπέρμα αποβάλλεται από το πέος μέσω των σπερματικών αγωγών.

Πώς μπορώ να τονώσω;

Η διέγερση G-spot στους άνδρες πρέπει να είναι ήπια. Αφού τοποθετήσετε ένα δάχτυλο στον πρωκτό σε βάθος περίπου 4 εκατοστών (μην ξεχάσετε να λιπάνετε), μπορείτε να αναζητήσετε ένα στρογγυλεμένο σημείο σκληρού σωλήνα G

ψάξτε γιαπώς να διεγείρετε το G-spot στους άνδρες

Κάντε απαλό μασάζ σε αυτό το σημείο και προσέξτε προσεκτικά την αντίδραση του άνδρα σε τέτοια χάδια. Το σπρώξιμο με δύναμη δεν συνιστάται, καθώς μπορεί να προκαλέσει πόνο. Από την αντίδραση του άνδρα είναι σαφές πότε η διέγερση είναι επιτυχής.

Τις περισσότερες φορές, τέτοιοι χειρισμοί συνοδεύονται από άμεση στύση. Εάν είναι αργά, μπορείτε να το βοηθήσετε - θα πρέπει να αρχίσετε να χαϊδεύετε το πέος και να χαϊδεύετε το σημείο G ταυτόχρονα.

Αυτή η διέγερση θα δώσει σίγουρα στον σύντροφό σας μεγάλη ευχαρίστηση και έναν αξέχαστο οργασμό.

Εξωτερικό μασάζ

Το μασάζ G-spot για τους άνδρες μπορεί να πραγματοποιηθεί εξωτερικά. Εάν ένας νεαρός άνδρας ανησυχεί και κατηγορηματικά αρνηθεί την εσωτερική διέγερση του προστάτη, τότε δεν πρέπει να αναστατωθείτε. Μπορείτε να κάνετε μασάζ στο σημείο G από έξω.

Το σιδέρωμα γίνεται στο σημείο μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού, πιο κοντά στο τελευταίο. Το μασάζ σε αυτήν την περιοχή δεν είναι λιγότερο ευαίσθητο από το ίδιο το σημείο G στο σώμα, οι ελαφρές κυκλικές κινήσεις και η ήπια πίεση είναι καλύτερα. Όπως και στην πρώτη περίπτωση, αυτό το μασάζ γίνεται καλύτερα σε συνδυασμό με το χάδι του πέους.

Αφού μια γυναίκα μάθει το όνομα αυτού του μυστικού μέρους και ανακαλύψει πού βρίσκεται το G-spot στους άνδρες, μπορεί πάντα να δείξει στον σύντροφό της μια μοναδική και αισθησιακή αγάπη.