Πώς να αυξήσετε την ικανότητα ενός άνδρα χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες

Μέθοδοι για τη βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες

Πώς να αυξήσετε τη δραστικότητα στο σπίτι με λαϊκές θεραπείες; Ποιες μέθοδοι λειτουργούν καλύτερα στην ανδρική λίμπιντο; Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό. Η ισχύς είναι η ικανότητα του σώματος να αποκρίνεται σεξουαλικά. Τα προβλήματα στύσης είναι μια πρόκληση για πολλούς άνδρες.

Η ισχύς είναι σημαντική για την αυτοπεποίθηση. Συχνά, οι άνδρες που ακολουθούν καθιστικό τρόπο ζωής, τρώνε ακατάλληλα, φορούν εσώρουχα, κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και δεν μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα συχνά υποφέρουν από μείωση της λίμπιντο.

Παρ 'όλα αυτά, είναι δυνατό να αυξηθεί η ισχύς στο σπίτι με τη βοήθεια αποδεδειγμένων λαϊκών θεραπειών.

Γιατί η καταπολέμηση της αδύναμης ισχύος είναι τόσο σημαντική

Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες δεν θέλουν καν να το σκεφτούν. Δυστυχώς, πολλά από τα ισχυρότερα φύλα αρνούνται να παραδεχτούν ότι έχουν προβλήματα λίμπιντο. Οι άνδρες αρνούνται να ακούσουν ότι υπάρχουν αποτελεσματικά χάπια για δραστικότητα και δεν πηγαίνουν στον γιατρό για συμβουλές σχετικά με το πώς να βρουν διέξοδο από αυτήν την κατάσταση.

Η επίλυση ενός προβλήματος δραστικότητας δεν σημαίνει την άμεση χρήση δημοφιλών φαρμάκων ή άλλων μέσων. Μπορεί να μην μπορείτε να αποφύγετε τη θεραπεία με φάρμακα, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσετε άλλες λύσεις. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας μεθόδους στο σπίτι.

Τα προβλήματα πιθανότητας δεν πρέπει να υποτιμώνται. Είναι καλύτερα να ενεργείτε εκ των προτέρων για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο επιπλοκών στη σεξουαλική σας ζωή. Είναι πολύ πιο σημαντικό να αποτρέψουμε την ανικανότητα παρά να το θεραπεύσουμε.

Επεξεργασίες νερού για χαμηλή λίμπιντο

Επί του παρόντος, με βάση την έρευνα, όλο και περισσότεροι σεξολόγοι πιστεύουν ότι οι θεραπείες με νερό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη θεραπεία όχι μόνο των στυτικών προβλημάτων, αλλά και της αργής σεξουαλικής επιθυμίας. Επιπλέον, βελτιώνουν τη σεξουαλική απόδοση στο σώμα μας.

Διαδικασίες νερού για αύξηση της ισχύος

Η υδροθεραπεία για την αύξηση της ισχύος χρησιμοποιείται στην κάτω κοιλιακή χώρα. Το ρεύμα πρέπει να εναλλάσσεται, μία φορά ζεστό, μία φορά κρύο.

Ένα ευχάριστο ψεκασμό θερμοκρασίας μπορεί να εφαρμοστεί στους όρχεις.

Αυτή η μέθοδος αύξησης της δραστικότητας απευθύνεται κυρίως σε άνδρες που υπερθερμαίνουν τις ιδιωτικές τους περιοχές καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε στυτική δυσλειτουργία, ανικανότητα και ενδοκρινικές διαταραχές.

Μασάζ βελονισμού για δραστικότητα

Υπάρχουν περίπου 500 σημεία στο δέρμα του σώματός μας που μπορούν να τονωθούν για τη βελτίωση της υγείας. Κάθε ένα από αυτά συνδέεται με ένα συγκεκριμένο όργανο ή νεύρο. Επηρεάζοντας σωστά τα σημεία, μπορείτε να υποκινήσετε αυτό που βρίσκεται σε ηρεμία!

Το Acupressure για δραστικότητα είναι μια μη επεμβατική διαδικασία εκτός εάν ο θεραπευτής προσθέσει μια ειδική βελόνα, αλλά τότε είναι ο βελονισμός. Τα σημεία που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της λίμπιντο είναι κυρίως στα πόδια και όπου τελειώνει η ηβική τρίχα. Η διαδικασία είναι σύντομη, μόνο περίπου 15 λεπτά. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Η πίεση για προβλήματα στύσης είναι μια σειρά συμπίεσης. Αξίζει να γνωρίζετε την ακριβή θέση των σημείων ισχύος, ώστε να μπορείτε να τα διεγείρετε στο σπίτι. Προαπαιτούμενο για την επιτυχή αύξηση της λίμπιντο είναι η τακτική αύξηση της ζωτικότητας. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, συνιστάται να ασκείτε πίεση στα σημεία στύσης τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Βελονισμός για δραστικότητα

Για να αυξήσετε την ανδρική ισχύ, πρέπει να πατήσετε τους υποδοχείς στα τακούνια σας. Είναι απαραίτητο να λυγίσετε τα γόνατά σας και να πατήσετε απαλά τα τακούνια σας προς εσάς. Η συμπίεση πρέπει να ξεκινά με ελαφριά πρόσκρουση και να αυξάνει σταδιακά την πίεση. Κάθε τακούνι πρέπει να πατηθεί για πέντε λεπτά.

Δοκιμάστε μερικές ασκήσεις από την κινεζική ιατρική που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αυξήσουν την ανδρική ισχύ και ζωτικότητα. Οι ασκήσεις χαλάρωσης βοηθούν στα προβλήματα στύσης και προσαρμόζονται στην εσωτερική αρμονία.

  • Πιέστε τα δόντια μαζί πολλές φορές, ακριβώς όπως το μάσημα.
  • Κάντε μασάζ στο λαιμό από κάτω προς τα πάνω και επαναλάβετε τριάντα έξι επαναλήψεις.
  • Τραβήξτε τα αυτιά σας μέχρι να ζεσταθούν.
  • Κάντε μασάζ στα πόδια σας, συμπεριλαμβανομένων των πλευρών, για δέκα λεπτά.

Διατροφή για αύξηση της λίμπιντο

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι εξαιρετικά τρόφιμα για αύξηση της δραστικότητας. Όχι μόνο είναι εύπεπτα, επηρεάζουν επίσης τη σύνθεση του σπόρου. Με μια υγιεινή διατροφή, οι αισθήσεις μας διεγείρονται ακόμη περισσότερο. Συχνά, οι ειδικοί προτείνουν να ακουμπάμε στις φράουλες, κάτι που σε κάποιο βαθμό προκαλεί την επιθυμία για σεξ. Το αβοκάντο θα είναι χρήσιμο και από αυτή την άποψη.

Ο άνηθος, ο μαϊντανός και το σέλινο είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή αφροδισιακά. Μπορούν να βρεθούν σε κάθε τραπέζι. Το σέλινο όχι μόνο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά έχει επίσης θετική επίδραση στην ισχύ και το ουροποιητικό σύστημα του ισχυρότερου σεξ.

Διαιτητικοί κανόνες για τη βελτίωση της δραστικότητας

Είναι γνωστό ότι τα θαλασσινά είναι ένα φυσικό φάρμακο για την αύξηση της δραστικότητας. Τα πιο δημοφιλή από αυτή την άποψη είναι τα στρείδια.

Το αίσθημα βαρύτητας στο στομάχι οδηγεί σε έλλειψη επιθυμίας για σεξ και τεμπέλης τέντωμα στο κρεβάτι. Το καλύτερο για ισχύ σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν η ελληνική, ιταλική, ισπανική ή γαλλική κουζίνα, η οποία είναι πλούσια σε μεσογειακά τρόφιμα.

Το κρέας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διατροφή ενός άνδρα. Η όρεξη για σεξ αυξάνεται με τα πιάτα πουλερικών και κουνελιών. Η διατροφή πρέπει να χρησιμοποιεί το ήπαρ, τα νεφρά, τις κοιλίες και τους όρχεις του βοείου κρέατος.

Η δίαιτα χαμηλής δραστικότητας παίζει σημαντικό ρόλο, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί όχι μόνο στην καθημερινή ζωή αλλά και σε οικείες καταστάσεις. Επομένως, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έχουμε στο πιάτο μας για να γίνουμε ένας πιο αξέχαστος εραστής.