Τρόφιμα για αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες

Τρόφιμα για αύξηση της δραστικότητας

Τα τρόφιμα για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες είναι πολύ διαφορετικά. Αυτά είναι τόσο λιχουδιές όσο και συνηθισμένα πιάτα.

Η βασική αρχή της ανδρικής διατροφής είναι ο συνδυασμός τροφών έτσι ώστε το σώμα να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία.

Ποικιλομορφία και λειτουργία

Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένα τρόφιμα είναι αφροδισιακά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα καταναλώνετε σε μεγάλες ποσότητες. Στο σύστημα καλής διατροφής που εξασφαλίζει επαρκή επίπεδα ισχύος, κάθε υγιεινή τροφή έχει το ρόλο της. Μην τρώτε λοιπόν λιχουδιές και ελπίζετε για μόνιμες στύσεις και ισχυρή ισχύ.

Αρχικά, οργανώστε την καθημερινή σας διατροφή. Η κατανάλωση υγιεινών τροφίμων από καιρό σε καιρό δεν είναι αρκετή. Συνδυάστε υγιεινά τρόφιμα και συστατικά έτσι ώστε ο άνθρωπος να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Εάν όλα τα ιχνοστοιχεία στη διατροφή είναι αρκετά, αλλά μερικά λείπουν, τότε η ανδρική ισχύς εξακολουθεί να υφίσταται.

Η διατροφή είναι επίσης σημαντική για τη δραστικότητα. Εδώ οι κανόνες δεν διαφέρουν από τις αρχές ενός υγιούς τρόπου ζωής. Πρέπει να τρώτε συχνά, αλλά σταδιακά. Τότε ο μεταβολισμός και η πέψη των κυττάρων είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Αλλά όταν υπάρχει σπάνια και κάθε φορά περισσότερο από το απαραίτητο, αρχίζουν στάσιμες διαδικασίες στο σώμα. Αυτό που μπορεί έμμεσα να επηρεάσει την ισχύ.

Παχυσαρκία και δραστικότητα

Εάν είστε σοβαρά υπέρβαροι και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ισχύ, μην βιαστείτε να αγοράσετε χάπια ή ακριβά συμπληρώματα. Ίσως αξίζει τον κόπο να χάσετε βάρος. Σε τελική ανάλυση, η περίσσεια λιπώδους ιστού είναι επιβλαβής για την ανδρική ισχύ.

Πρώτον, τα λιποκύτταρα διαλύουν γρήγορα την τεστοστερόνη. Αυτό σημαίνει ότι η παχυσαρκία μειώνει άμεσα την ανδρική ισχύ. Το ισχυρότερο σεξ γίνεται λιγότερο ενεργό, θέλει λιγότερο σεξ, δεν προσπαθεί πλέον για επίτευξη και γυναικεία αγάπη. Με μια ισχυρή περίσσεια, δεν υπάρχει αμφιβολία για αύξηση της δραστικότητας.

Δεύτερον, το υπερβολικό λίπος βλάπτει τις μεταβολικές διαδικασίες και διαταράσσει την κυκλοφορία του αίματος. Ένα άμεσο αποτέλεσμα αυτού είναι η προστατίτιδα, η οποία είναι η φλεγμονή του προστάτη. Και επίσης κακή πλήρωση των τριχοειδών αγγείων του πέους με αίμα. Μαζί, αυτοί οι παράγοντες έχουν πολύ αρνητική επίδραση τόσο στην αποτελεσματικότητα γενικά όσο και στην ισχύ μιας στύσης ειδικότερα.

μικροστοιχεία

Φρούτα και λαχανικά για αύξηση της ισχύος

Ένας άντρας χρειάζεται πολλές διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα ώστε το σώμα του να λειτουργεί κανονικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα αναπαραγωγικά και ενδοκρινικά συστήματα. Η τεστοστερόνη της ανδρικής σεξουαλικής ορμόνης παράγεται ελάχιστα όταν ορισμένα μικροθρεπτικά συστατικά είναι ανεπαρκή. Η διατροφή των ιστών και η εργασία των αρσενικών γεννητικών οργάνων θα υποφέρουν επίσης.

Ας απαριθμήσουμε τα ιχνοστοιχεία που αυξάνουν την ανδρική ισχύ:

 • ψευδάργυρος.Αυτή η ουσία επιτρέπει στο σώμα ενός άνδρα να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης. Χωρίς ψευδάργυρο, αρχίζει η έλλειψη ορμονών φύλου.
 • Chrome.Έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το χρώμιο παρέχει επίσης καλή πρόληψη της προστατίτιδας.
 • σελήνιο.Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος. Η επίδραση του σεληνίου στα τριχοειδή αγγεία της πυελικής περιοχής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Αυτό το ιχνοστοιχείο σταθεροποιεί την ανέγερση.
 • Βιταμίνη C.Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι σημαντικό για την πρόληψη φλεγμονωδών διεργασιών. Προωθεί την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα.
 • Βιταμίνη Ε.Ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Κάνει καλή δουλειά του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Αποτρέπει στάσιμες διεργασίες στον προστάτη.
 • Βιταμίνη Β.Παίζει έναν επιπλέον αλλά σημαντικό ρόλο στη σύνθεση της τεστοστερόνης. Επιστρέφει ένα καλό επίπεδο λίμπιντο και ισχυρή ισχύ.
 • λιπαρά οξέα.Μία από τις κύριες ιδιότητές της είναι η καταστολή της σύνθεσης κορτιζόλης. Αυτή η ορμόνη είναι ένας από τους ανταγωνιστές της τεστοστερόνης, μειώνει τα επίπεδα της.

Τρόφιμα

Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι μπορούν να παραιτηθούν από μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Αντ 'αυτού, προτιμούν να αγοράζουν απλώς ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων που μερικές φορές είναι ακριβό.

Είναι σωστό; Όχι πραγματικά. Από τη μία πλευρά, τέτοια φάρμακα μπορούν να δώσουν στον άνθρωπο ένα ιχνοστοιχείο που για έναν ή τον άλλο λόγο δεν λαμβάνει. Από την άλλη πλευρά, με μια μονότονη δίαιτα, ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται οι καλύτερες βιταμίνες, μπορεί να εμφανιστούν ελλείψεις μικροθρεπτικών συστατικών. Αυτά τα κεφάλαια περιέχουν ένα περιορισμένο ποσοστό κάθε θρεπτικού συστατικού και δεν είναι πάντα αρκετά για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες.

Δυστυχώς, οι συνθήκες αποθήκευσης των συμπλοκών βιταμινών και μετάλλων παραβιάζονται συχνά. Και τότε τα ακριβά χάπια γίνονται τίποτα περισσότερο από ένα εικονικό φάρμακο. Και ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν αρχικά φτηνές πρώτες ύλες που δεν είναι της απαιτούμενης ποιότητας. Επιπλέον, οι βιταμίνες με τη μορφή δισκίων χωνεύονται και απορροφώνται πολύ χειρότερα από το σώμα ενός άνδρα. Επομένως, πρέπει να προτιμάτε μια ισορροπημένη διατροφή.

ξηροί καρποί

Τρώτε ξηρούς καρπούς για να αυξήσετε την ισχύ

Πλούσια φυσική πηγή βιταμινών και ψευδαργύρου, λιπαρών οξέων.

Οποιοσδήποτε τύπος καρυδιού αυξάνει την αποτελεσματικότητα. Κέδρος και μοσχοκάρυδο λειτουργούν καλύτερα από άλλους. Το τελευταίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθαρή του μορφή, είναι απλώς ένα μπαχαρικό.

Τα καρύδια περιλαμβάνονται στη συνταγή πολλών λαϊκών φαρμάκων για την αύξηση της ισχύος.

Θαλασσινά και ψάρια

Σύμφωνα με τη γενική γνώμη, τα στρείδια έχουν θαυματουργή επίδραση στην ισχύ. Αυτό ήταν ήδη γνωστό στον Μεσαίωνα, όταν οι πλούσιες κυρίες ήθελαν να τους παραγγείλουν για δείπνο. Έλαβαν ένα έντονο πάθος από αυτόν για αυτήν την ανησυχία για τη διατροφή του συζύγου τους. Τα στρείδια έχουν ισχυρή ποσότητα αμινοξέων που παρέχουν ενέργεια στο σώμα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καταχραστούν - περιέχουν λίγο υδράργυρο. Αρκεί να τρώτε αυτό το προϊόν κάθε επτά ημέρες, όχι πιο συχνά.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε ακριβά στρείδια για να μάθετε πώς τα θαλασσινά έχουν θετική επίδραση στην ισχύ ενός άνδρα. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε καλαμάρια, γαρίδες και καβούρια στη διατροφή του. Περιέχουν επίσης τα απαραίτητα αμινοξέα και ιχνοστοιχεία σε μεγάλες ποσότητες.

Τα θαλάσσια ψάρια είναι επίσης πολύ χρήσιμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη χωματίδα και το σκουμπρί, άλλες λιπαρές ποικιλίες. Τα ψάρια του ποταμού είναι επίσης θρεπτικά, αλλά όχι τόσο πλούσια σε ιχνοστοιχεία.

λαχανικά και φρούτα

Αυτά τα τρόφιμα είναι η πιο φυσική και πλήρης πηγή βιταμινών. Όμως τα φρούτα και τα λαχανικά, τα μούρα πρέπει να ποικίλουν στο τραπέζι. Σε καθένα από αυτά ένας άντρας μπορεί να βρει διάφορα ιχνοστοιχεία.

Οι φρέσκοι χυμοί είναι πολύ ευεργετικοί. Ο κάτοχος ρεκόρ για τα επίπεδα βιταμινών είναι το ακόλουθο ποτό. Φτιάξτε τακτικό χυμό κολοκύθας και μετά προσθέστε λίγο χυμό σέλινο.

Τα πράσινα μπορούν να αναφερθούν ξεχωριστά. Ένα μάτσο μαϊντανό και άνηθο είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για όλους, ακόμη και το πιο ακριβό σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Άπαχο κρέας

Κατά την καταχώριση προϊόντων που αυξάνουν την ισχύ στους άνδρες, το κρέας δεν μπορεί να αγνοηθείΤι είναι η τεστοστερόνη χωρίς ζουμερή μπριζόλα; Ωστόσο, το κρέας δεν πρέπει να είναι λιπαρό. Το βόειο κρέας ή το κοτόπουλο είναι καλύτερο.

Λάθος φαγητό

Με τη σωστή διατροφή για τους άνδρες, τα ακόλουθα τρόφιμα αποκλείονται ή ελαχιστοποιούνται για λόγους αποτελεσματικότητας:

 • Καπνιστό κρέας και ψάρι.Επηρεάζει αρνητικά τον ιστό των αρσενικών όρχεων. Ως αποτέλεσμα, αρχίστε να παράγετε λιγότερη τεστοστερόνη.
 • Γλυκιά σόδα.Υπάρχει πάρα πολύ ζάχαρη εδώ, επηρεάζοντας τις ορμόνες στο σώμα ενός άνδρα. Η κατάχρηση τέτοιων ποτών αυξάνει επίσης τον κίνδυνο παχυσαρκίας.
 • Ποτά με καφεΐνη.Δυστυχώς, το ανοιχτό πράσινο τσάι περιλαμβάνεται επίσης εδώ. Φυσικά, μερικές φορές μπορείτε να αγοράσετε ένα φλιτζάνι, αλλά σίγουρα όχι περισσότερο από ένα την ημέρα.
 • Προϊόντα καλαμποκιού, σόγιας και σόγιας.Τέτοια τρόφιμα τείνουν να αυξάνουν τα οιστρογόνα και να μειώνουν τη σύνθεση τεστοστερόνης.
 • ζύμη μαγιάς.Πρώτον, έχει αρνητική επίδραση στο σωματικό βάρος. Δεύτερον, έχει αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία του ανδρικού ενδοκρινικού συστήματος.

Αλκοολούχα ποτά

την επίδραση των αλκοολούχων ποτών στην αποτελεσματικότητα

Πολλοί άνδρες ισχυρίζονται ότι το αλκοόλ τους βοηθά να αισθάνονται ασφαλέστεροι στο κρεβάτι. Αυτή είναι μια ψευδαίσθηση που είναι επικίνδυνη για την ισχύ.

Τέλος, το αλκοόλ επηρεάζει όλα τα συστήματα του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής. Η σύνθεση τεστοστερόνης μειώνεται, το κεντρικό νευρικό σύστημα αρχίζει να λειτουργεί χειρότερα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άντρες είναι εξοικειωμένοι με την εικόνα: Έπινα πολλά σε ένα εστιατόριο και όταν έφτασα στο σπίτι διαπίστωσα ότι η ισχύς άφησε πολλά να είναι επιθυμητά.

Η μπύρα είναι ένα ξεχωριστό αντικείμενο εδώ. Ο λυκίσκος είναι πηγή οιστρογόνων. Επιπλέον, τα ποτά μπύρας προκαλούν παχυσαρκία πιο γρήγορα από άλλα αλκοόλ.

Αθλητική διατροφή

Πώς επηρεάζει η αθλητική διατροφή την αύξηση της δραστικότητας; Τις περισσότερες φορές, αυτή η ερώτηση υποβάλλεται από άπειρους bodybuilders ή απλώς νέους επισκέπτες στο γυμναστήριο. Η αθλητική διατροφή μπορεί να είναι διαφορετική. Όταν ένας bodybuilder «στεγνώνει» η ισχύς του υποφέρει. Σε τελική ανάλυση, η διατροφή του αθλητή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι πολύ πενιχρή: κυρίως καθαρές πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Το νευρικό σύστημα του bodybuilder βιώνει επίσης πτώση στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι το ψυχολογικό συστατικό της δραστικότητας θα υποφέρει επίσης.

Ταυτόχρονα, όταν ο αθλητής είναι "σε βάρος", η διατροφή του ισορροπεί ξανά. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς δεν θα υποφέρει καθόλου. Δυστυχώς, στον κόσμο των κορυφαίων αθλητικών επιδόσεων, τέτοιες ανισορροπίες δεν μπορούν να αποφευχθούν. Εάν δεν θέλετε η ζωή σας να σχετίζεται στενά με τον κόσμο των επαγγελματικών αθλημάτων, σκεφτείτε μια πιο ήπια διατροφή.

Ένα ξεχωριστό σημείο που ενδιαφέρονται πολλοί είναι τα αθλητικά συμπληρώματα. Αυτό περιλαμβάνει κέρδη, πρωτεΐνες. Τώρα έχει γίνει μοντέρνο να αγοράσετε BCAA. Όλα αυτά τα τρόφιμα είναι μόνο πρωτεΐνες, αμινοξέα ή υδατάνθρακες στην καθαρή τους μορφή. Είναι πολύ πιο ευεργετικό να καταναλώνετε φυσικά τις απαραίτητες ουσίες. Το Sportpit δεν θα βλάψει ούτε θα αυξήσει την ισχύ σας.

07.09.2020