ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΡΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τρόποι βελτίωσης της δραστικότητας στους άνδρες

Μέχρι το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας να γίνει πολύ σοβαρό, η αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι είναι ένα απόλυτα βιώσιμο βήμα. Προκειμένου τα μέτρα που λαμβάνονται να είναι εξαιρετικά χρήσιμα και να μην βλάπτουν το σώμα, όλες οι φάσεις της διαδικασίας πρέπει να προσεγγιστούν με ικανοποίηση.

Αύξηση ισχύος στο σπίτι, ανάλογα με την αιτία

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε σεξουαλικά ώριμο άνδρα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τη γενική υγεία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να μάθετε τι συνέβη.

Πιθανές επιλογές:

  • Οι οργανικές αιτίεςείναι ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος. Η προσπάθεια να τις θεραπεύσετε μόνοι σας δεν είναι μόνο αναποτελεσματική αλλά και επικίνδυνη. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με έναν θεραπευτή, ουρολόγο και άλλους εξειδικευμένους ειδικούς για συμβουλές, να υποβληθείτε σε διάγνωση και συστάσεις για θεραπεία.
  • Οι ψυχογενείς αιτίεςσχετίζονται με άγχος, άγχος, καταθλιπτική διάθεση και κόπωση, ειδικά συναισθηματικά. Σε αυτήν την περίπτωση, πώς να αυξήσετε την ισχύ στο σπίτι; Πρέπει να επιτευχθεί ισορροπία ανάμεσα στο να είσαι ενεργός και να χαλαρώνεις. Αυτό το πρόβλημα αποφασίζεται πάντα μεμονωμένα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το άγχος, η υπερβολική εργασία, το σοκ ή η κατάθλιψη δεν έχουν ποτέ θετική επίδραση στη δραστικότητα.

Ασκήσεις ισχύος στο σπίτι

Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν στο πρόβλημα, οι ασκήσεις οικιακής ισχύος είναι σχετικές. Αυτές είναι καταλήψεις, στροφές και άλλες κινήσεις που ενθαρρύνουν τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα. Η απαλλαγή από τη στάση του αίματος θα σας επιτρέψει να ομαλοποιήσετε την παροχή αίματος σε όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων.

Τα φορτία δύναμης βελτιώνουν σημαντικά τη δραστικότητα: στους άνδρες συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, ειδικά σε συνδυασμό με τη χρήση τροφίμων που αυξάνουν τη λίμπιντο. Ωστόσο, άλλοι τύποι ασκήσεων δεν πρέπει να παραμεληθούν, καθώς βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την επίδραση.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ στο σπίτι: πρόσθετες συμβουλές

Εκτός από τις συμβουλές για τη σωματική δραστηριότητα, υπάρχουν γενικές οδηγίες για τη διατροφή. Φυσικά προϊόντα, διάφορα πιάτα, σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών τροφοδοτούν το σώμα με ουσίες, πράγμα που σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα παραμένει υψηλή ανεξάρτητα από την ηλικία και για άλλους λόγους.

Για την πρόληψη και τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, διάφορα συστατικά πρέπει να χρησιμοποιούνται σε επαρκείς ποσότητες. Μερικά από αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικά, επομένως στη σύνθεση είναι πιο αποτελεσματικά προληπτικά και θεραπευτικά φάρμακα

περιέχει
  • L-αργινίνη;
  • Εκχυλίσματα από νάνο φοίνικα, δίοια τσουκνίδα και άλλα φυτά.

Η σύνθεση αυτών των συστατικών διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του προστάτη και έτσι βελτιώνει την αποτελεσματικότητά του.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αυξάνετε την ισχύ στο σπίτι εάν είναι απαραίτητο:

  • αυξάνει τη λίμπιντο, δηλαδή αυξάνει την επιθυμία,
  • μειώνει τη συχνότητα της προστατίτιδας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
  • Απαλλαγείτε από την επώδυνη ούρηση το συντομότερο δυνατό,
  • εξαλείφει τη στυτική δυσλειτουργία λόγω χρόνιας προστατίτιδας.

Μπορεί επίσης να απαιτείται επαρκής διατροφή και φαρμακευτική αγωγή σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις. Μην ξεχνάτε τους κινδύνους της αυτοθεραπείας και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε.