Πώς να αυξήσετε την ισχύ: 8 τρόποι

Τα προβλήματα πιθανότητας μπορεί να προκύψουν σε νεαρή ηλικία. Δεδομένης της φρενίτιδας ζωής και του τεράστιου στρες στο κεντρικό νευρικό σύστημα, κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτά. Αλλά πώς να αυξήσετε την ισχύ στους άνδρες σε τέτοιες καταστάσεις

Υπάρχουν πολλές επιλογές - ενεργητική προπόνηση, σκλήρυνση, λήψη συμπλοκών βιταμινών και μετάλλων, αύξηση της τεστοστερόνης. Τώρα υπάρχει μόνο ένας τρόπος που θα παράγει αποτελέσματα εντός 30 λεπτών 200% του χρόνου - η χρήση διεγερτικών δραστικότητας.

Πώς μπορεί να αυξηθεί η ανδρική ισχύς σε μόλις 30 λεπτά;

Ένα δισκίο φαρμάκου μπορεί να δημιουργήσει την πέτρα πέους για 36 ώρες. Αντίθετα, δεν χρειάζεται να υποφέρετε από μια οδυνηρή στύση - το πέος γεμίζει με αίμα με σεξουαλική διέγερση.

Φανταστείτε ότι μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ με ένα χάπι, ακόμα και στις πιο προηγμένες περιπτώσεις. Το φάρμακο βοηθάει σε ψυχικές και σωματικές διαταραχές, δηλαδή με τις ακόλουθες παθολογίες:

 1. Σωματική και διανοητική εξάντληση του σώματος.
 2. Σακχαρώδης διαβήτης με μειωμένη διατροφή των αιμοφόρων αγγείων.
 3. Τραυματισμός στα πυελικά όργανα.
 4. Χρόνια προστατίτιδα.
 5. Υπογοναδισμός (μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης).
 6. Βαθύτερη κατάθλιψη.
 7. Διακοπή της ροής του αίματος στα κάτω άκρα και στη βουβωνική χώρα.

Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα με τη βοήθεια άλλων αποδεδειγμένων φαρμάκων που έχουν χρησιμοποιηθεί από το ισχυρότερο σεξ για περισσότερα από 20 χρόνια και πάντα δίνουν αποτελέσματα.

Αυτά τα χρήματα ισχύουν για έως 5-6 ώρες, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Στην πράξη, η διάρκεια της δράσης διατηρείται για 12 ώρες ή περισσότερο, και το πιο σημαντικό, δεν αναπτύσσεται εξάρτηση από το δραστικό συστατικό.

Γεγονός: Τα φάρμακα λειτουργούν επίσης εξαιρετικά καλά σε συνδυασμό με αλκοολούχα ποτά ή λιπαρές τροφές. Επομένως, πριν από μια ρομαντική ημερομηνία σε ένα εστιατόριο, μπορείτε να πάρετε ένα χάπι, να πιείτε ένα ελαφρύ ποτό κρασί και να είστε σε εγρήγορση.

Εγκαταλείποντας τις κακές συνήθειες, μπορείτε να βελτιώσετε την ισχύ

Εάν προστατευτείτε από το άγχος και την κατάθλιψη με το αλκοόλ και τα τσιγάρα, δεν μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα ισχύος. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα αλκοολούχα ποτά υποδουλώνουν τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνουν την πυκνότητα του αίματος, μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης και οδηγούν στη συσσώρευση τοξινών στους ιστούς.

Το χτύπημα του ήπατος δεν αφαιρεί όλο το δηλητήριο από το σώμα. Επιστημονικά, σχηματίζεται ακεταλδεΰδη, η οποία δηλητηριάζει τους ιστούς, διακόπτει την παροχή αίματος και προκαλεί υποξία.

Ωστόσο, το αλκοόλ έχει αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία. Το πρώτο μπουκάλι μπύρας οδηγεί σε αύξηση της διάθεσης και της ζωτικότητας, ενώ το υπόλοιπο προκαλεί κατάθλιψη και αδυναμία. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή ορμονών χαράς και ευτυχίας.

Υπάρχει μείωση της αυτοεκτίμησης και της λίμπιντο, αναπτύσσεται νεύρωση (στο κρεβάτι με ένα κορίτσι, η νευρικότητα μπορεί να αυξηθεί λόγω της αυτο-αμφιβολίας).

Ακόμα και με τον αλκοολισμό, παρατηρείται αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες με χρήση ναρκωτικών, αλλά είναι πολύ επιθυμητό να εγκαταλείψετε την κακή συνήθεια. Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε το αλκοόλ, τόσο πιο γρήγορα ανακτάται η παραγωγή τεστοστερόνης, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία σας για παθιασμένο σεξ.

Το κάπνισμα έχει επίσης αρνητική επίδραση στις στύσεις και μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα και ακόμη και εγκαύματα. Τα τσιγάρα περιέχουν περισσότερους από 300 τύπους δηλητηρίων που διεισδύουν στα όργανα, συσσωρεύονται στο αίμα, δυσκολεύουν την αναπνοή και οδηγούν σε αγγειακή ένταση.

Επομένως, όλοι οι σεξολόγοι προειδοποιούν - δεν πρέπει να καπνίζετε για 30-40 λεπτά πριν από το σεξ, καθώς ένα τσιγάρο μπορεί να μειώσει την ποιότητα των στύσεων κατά τουλάχιστον 20-30%. Μετά την απόρριψη, η ανδρική ισχύς αυξάνεται. Το κεφάλι φωτίζει, οι μύες γεμίζουν καλύτερα με αίμα, η αναπνοή είναι ευκολότερη, η επιθυμία για σεξ αυξάνεται.

μασάζ πέους

Η ισχύς μπορεί να αυξηθεί με απλά βήματα. Υπάρχουν αναφορές ότι οι Ινδοί πιέζουν συγκεκριμένα και ζεσταίνουν τα γεννητικά όργανα για να βελτιώσουν την παροχή αίματος στους σπηλαιώδεις ιστούς.

Πιέστε το πέος στη βάση και σε όλο το μήκος του. Επιτρέπεται το τρίψιμο και η χρήση λαδιών θέρμανσης. Μια αύξηση της δραστικότητας επιτυγχάνεται επίσης εάν χρησιμοποιούνται αφέψημα φαρμακευτικών βοτάνων - αψιθιάς ή τσουκνίδας -. Μπορείτε να τα πάρετε από το στόμα ή να βρέξετε το πέος.

Γεγονός: Κανείς δεν απαγορεύει τη χρήση διεγερτικών κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αντίθετα - η λήψη φαρμάκων θα σας βοηθήσει να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της κύριας θεραπείας.

Ένας άντρας που σηκώνει ένα barbell

Αυξημένη φυσική δραστηριότητα

Είναι ανόητο να κάθεστε στον υπολογιστή στο γραφείο και να ελπίζουμε ότι η ισχύς θα ανακάμψει από μόνη της. Για να βελτιώσετε την ισχύ των ανδρών, πρέπει να είστε συνεχώς σε κίνηση. Το κάθισμα, ειδικά με τα πόδια σας σταυρωμένα, παρεμποδίζει τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή. Εμφανίζεται στασιμότητα αίματος, προκαλώντας προστατίτιδα.

Ποια αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες μπορούμε να μιλήσουμε όταν ο ενεργειακός μεταβολισμός διαταράσσεται στο πλαίσιο ενός παθητικού τρόπου ζωής; Τα διεγερτικά που έχουν αποδειχθεί με τα χρόνια βοηθούν επίσης σε αυτήν την κατάσταση. Ένα δισκίο του φαρμάκου κάθε δεύτερη μέρα θα σιδερώνει το πέος σας μόνο από μια σκέψη για σεξ ή αγγίζοντας ένα κορίτσι.

Ωστόσο, η εκπαίδευση δεν ακυρώθηκε. Εγγραφείτε σε ένα κοντινό κέντρο ευεξίας και ξεκινήστε. Ακριβώς στο επόμενο, έτσι ώστε μετά τη δουλειά να μην είστε τεμπέληδες γιατί πρέπει να πάτε στο άλλο άκρο της πόλης και να τραβήξετε ξανά τα σιδερένια κομμάτια

Όταν ένας άνδρας ανυψώνει ρυθμικά βάρη και ακολουθεί την τεχνική άσκησης 100%, η ροή του αίματος αυξάνεται, οι μύες θερμαίνονται στα χαμηλότερα επίπεδα και διεγείρεται η παραγωγή της κύριας ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Είναι η τεστοστερόνη που μας δίνει θάρρος, επιθετικότητα, δύναμη, ευφυΐα και ισχυρή δύναμη. Αλλά πώς μπορείτε να αυξήσετε την ικανότητα ενός άνδρα κατά τη διάρκεια της άσκησης; Η εστίαση πρέπει να δοθεί σε βασικές ασκήσεις:

 1. Deadlift.
 2. Πάγκος πάγκου.
 3. Σειρά ράβδου στη ζώνη.
 4. Καταλήψεις με μια μπάρα (συμπεριλαμβανομένης μιας μπάρας στο στήθος σας).
 5. Ανυψώσεις και βυθίσεις στις ανώμαλες ράβδους με επιπλέον βάρη.

Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στο μέγιστο βάρος αμέσως - θα επιδεινώσει την κατάσταση μόνο καθώς θα υπερφορτώσει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Εξασκηθείτε ήρεμα και μετρητά, πάρτε το χρόνο σας. Έχετε πάντα χρόνο να αυξήσετε και να αυξήσετε το βάρος εργασίας.

Ταυτόχρονα, η αυτοεκτίμηση αυξάνεται και αρχίζετε να απολαμβάνετε τον προβληματισμό. Θα χαρείτε μόνο να δείξετε το ισχυρό σώμα σας στον σύντροφό σας, κάτι που σίγουρα θα οδηγήσει σε αυξημένες στύσεις και ζαλάδα σεξ.

Αλλά πώς μπορεί να βελτιωθεί η ανδρική ισχύς με τραυματισμούς και περιορισμούς; Για παράδειγμα, με προεξοχές ή κήλες, απαγορεύεται η συμμετοχή σε πολεμικές τέχνες ή άρση βαρών. Σε αυτήν την περίπτωση, το κολύμπι ή το περπάτημα θα βοηθήσει.

Κολυμπήστε 1-2K μερικές φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του κολύμβησης, διεγείρεται ολόκληρος ο μυϊκός άτλας και ειδικά τα πυελικά όργανα (εξαλείφεται η στασιμότητα του αίματος και οι εκκρίσεις του προστάτη).

Επίσης παρατηρείται αύξηση της ισχύος κατά το περπάτημα. Κάντε μια βόλτα για τουλάχιστον 1-2 ώρες κάθε μέρα. Χωρίς άγχος στη σπονδυλική στήλη ή στα γόνατά σας - το περπάτημα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας, να βελτιώσετε την ποιότητα της στύσης και να χάσετε βάρος.

Μην παραμείνετε σε μία θέση

Σας αρέσει να ξαπλώνετε μπροστά στην τηλεόραση για μέρες ή κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή; Ξεχάστε το για πάντα.

Εάν εργάζεστε σκληρά και δεν μπορείτε να αλλάξετε θέση, κάντε ένα διάλειμμα 5 λεπτών. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κάνετε γυμναστική ή απλά να περπατήσετε. Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι να παραμείνετε σε μία θέση.

Γεγονός: Το κάθισμα με τα πόδια σας σταυρωμένα είναι πολύ επιβλαβές. Η ισχυρή δύναμη εξαφανίζεται όταν οι αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία σφίγγονται κάθε μέρα. Χειρότερα, η παραγωγή τεστοστερόνης μειώνεται λόγω της κακής παροχής αίματος στους όρχεις. Σε αυτό το πλαίσιο, το σπερματογράφημα επιδεινώνεται.

Μειώστε τον αριθμό των εκσπερματώσεων

Ο καθημερινός αυνανισμός έχει πολύ αρνητική επίδραση στην ποιότητα των στύσεων. Η ενίσχυση της ισχύος είναι επίσης δυνατή εάν ένας άντρας αυνανίζεται 5-7 φορές την ημέρα - χρησιμοποιούνται διεγερτικά για αυτό.

Μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μέσα σε μισή ώρα. Ωστόσο, εάν θέλετε δραστικότητα σιδήρου χωρίς χάπια, μειώστε τον αριθμό των εκσπερματώσεων.

Μετά τον αυνανισμό, τα αποθέματα ντοπαμίνης εξαντλούνται και η παραγωγή γυναικείων σεξουαλικών ορμονών (ειδικά προλακτίνης) αυξήθηκε. Ταυτόχρονα, παρατηρείται γενική κόπωση και αδυναμία.

Η αποφυγή του αυνανισμού για τουλάχιστον 2-3 ημέρες οδηγεί σε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και αυξημένη σεξουαλική επιθυμία. Από ένα άγγιγμα στον σύντροφο, το πέος γίνεται ζεστό και σκληρό.

Για να βελτιώσετε τη δραστικότητα στους άνδρες, πρέπει να ασκήσετε τον προστάτη και τους μύες, που εντοπίζονται στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Εάν δεν μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι για περισσότερο από 5 λεπτά, οι μύες σας πρέπει να εκπαιδευτούν. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συγκρατήσετε τον εαυτό σας στο κρεβάτι όσο το δυνατόν περισσότερο, να κάνετε ένα διάλειμμα, αλλά αποφύγετε την εκσπερμάτωση. Σταδιακά θα το συνηθίσετε, οι μύες θα γίνουν πιο δυνατοί, η ισχύς θα αυξηθεί, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής θα αυξηθεί.

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση διεγερτικών. Αυξάνουν την παροχή αίματος στους ιστούς τόσο που οι μύες γίνονται πετρώδεις.

Η διάρκεια του σεξ αυξάνεται κατά δύο φορές, αυξάνεται επίσης η ευχαρίστηση (λόγω της καλύτερης πλήρωσης αίματος, αυξάνεται η διέγερση των νευρικών απολήξεων). Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε φανταστικό σεξ, να εκπαιδεύσετε τα γεννητικά σας όργανα ή να χρησιμοποιήσετε διεγερτικά - αυτά θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε νέα ύψη.

Προϊόντα χρήσιμα για αποτελεσματικότητα

Ομαλοποίηση της απόδοσης

Σήμερα οι άνθρωποι τρώνε τυχαία. Ένα πιάτο μπορς το πρωί, πίτσα με καφέ στη δουλειά, μπορς ή ζυμαρικά με σνίτσελ ξανά το βράδυ. Ωστόσο, με μια τέτοια διατροφή δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί ο διατροφικός κανόνας.

Με απλά λόγια, το σώμα μας χρειάζεται καύσιμο, και όσο μεγαλύτερο είμαστε, τόσο περισσότερο καύσιμο χρειαζόμαστε. Με σωματικό βάρος 80 κιλά, πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον 2200 kcal την ημέρα. Εάν τρώτε μόνο 1. 500 θερμίδες, θα διαλυθείτε. Στο πλαίσιο της ανικανότητας, η λίμπιντο μειώνεται, η αντοχή στο κρεβάτι και το πέος γίνεται χαλαρό.

Η αύξηση της ανδρικής ισχύος είναι αδιανόητη χωρίς υγιεινή διατροφή. Δεν πρόκειται για ρύζι χωρίς βουτύρου και ψάρια στον ατμό. Πρέπει να τρώτε σωστά - τρώτε επαρκή ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών. Η έντονη άσκηση με καλή διατροφή οδηγεί σε τεράστια αύξηση της τεστοστερόνης στο αίμα, αυξημένη μυϊκή μάζα και αντοχή.

Γεγονός: Η πικάντικη τροφή ζεσταίνει το αίμα, αυξάνει την τεστοστερόνη και αυξάνει την ποσότητα της αδρεναλίνης στο αίμα. Δοκιμάστε να προσθέσετε πιπεριές τσίλι, τζίντζερ ή κουρκούμη στη διατροφή σας. Αν και δεν αποτελεί τον βασικό παράγοντα της θεραπείας, τα μπαχαρικά είναι μια καλή προσθήκη.

Αποφύγετε το άγχος

Τα διαρκή προβλήματα οδηγούν σε ψυχική κατάθλιψη. Λόγω της συμφόρησης και της οικογενειακής διαμάχης, οι άνδρες αρχίζουν να πίνουν και να καπνίζουν. Αλλά τι είδους ενίσχυση ισχύος μπορεί να μιλήσουμε όταν το επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα είναι ίσο με εκείνο ενός παππού 70 ετών και μια γυναίκα δεν φαίνεται να είναι σεξουαλικό αντικείμενο καθόλου; Πρώτον, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους σφιγκτήρες στο κεφάλι σας και να ανακουφίσετε το άγχος, αλλά χωρίς ένα μπουκάλι βότκα και ένα πακέτο τσιγάρων.

Κλείστε ραντεβού με ψυχοθεραπευτή. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αρνητικότητα, να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση, να αφαιρέσετε τους φόβους και τα σύμπλοκα.

Περάστε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και διαλογιστείτε. Μόνο 30 λεπτά διαλογισμού την ημέρα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και να επιτύχετε μια ενεργειακή ισορροπία.

Εάν η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, τότε κάντε διακοπές. Κάντε ένα διάλειμμα από έντονη δουλειά. Πηγαίνετε στην παραλία, κάντε ηλιοθεραπεία, κολυμπήστε, περπατήστε, δοκιμάστε εξωτικά πιάτα, επισκεφθείτε τοπικές παραστάσεις και αξιοθέατα. Μετά από ένα καλό διάλειμμα, το κεφάλι καθαρίζεται από την αρνητικότητα, εμφανίζονται νέοι στόχοι και η λίμπιντο αυξάνεται.

έξοδος

Τα διεγερτικά επιλύουν το πρόβλημα 100% μέσα σε μισή ώρα μετά την κατάποση και δεν είναι ποτέ εθιστικά.

Θα σας βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση να φέρει το κορίτσι σε ζαλισμένους οργασμούς και να πάρει πραγματική ευχαρίστηση. Αλλά πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας - αθλήματα, φαγητό καλά, γυμναστική, ξεκούραση και αποφυγή υπερβολικής εργασίας.

Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας και εγκαταλείψτε τις κακές συνήθειες. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα επιτύχετε μια στύση σιδήρου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, αλλά θα βελτιώσει επίσης την υγεία και τη γενική σας ευεξία.

24.08.2020