Προϊόντα ανέγερσης - Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα της λειτουργίας στύσης

Ισχυρός άντρας με σέλινο

Όλοι ενδιαφέρονται για αυτό το πρόβλημα. Η λειτουργία του σώματός μας βασίζεται στον σωστό μεταβολισμό. Το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα δεν αποτελεί εξαίρεση. Για τη λειτουργία του, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε μια δίαιτα και να τρώτε φαγητό που θα διατηρεί την ισχύ και θα προάγει τη στύση. Αυτό το άρθρο στον ιστότοπό μας σας λέει ποια προϊόντα βελτιώνουν τη στυτική λειτουργία στους άνδρες.

Πώς να αποκτήσετε σταθερή σεξουαλική απόδοση

Ο μεταβολισμός εμπλέκεται άμεσα στην κατασκευή γεννητικών κυττάρων, στη σύνθεση σπέρματος και σεξουαλικών ορμονών. Απαιτείται εξωτερική διατροφή για τον κατάλληλο μεταβολισμό. Αφού απορροφηθεί από το γαστρεντερικό σωλήνα, η τροφή εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, αφομοιώνεται στο σώμα και διέρχεται πολλές βιοχημικές διαδικασίες. Αποτέλεσμα:

 • Οι πρωτεΐνες τροφίμων χωρίζονται σε μεμονωμένα αμινοξέα. Νέες πρωτεΐνες σχηματίζονται από αμινοξέα όπως κύβους - το δομικό υλικό για κύτταρα ·
 • λίπη - το αρχικό υλικό για τη σύνθεση ορμονών φύλου,
 • Υδατάνθρακες - πηγή ενέργειας ·
 • Τα σύμπλοκα βιταμινών, τα μακρο και μικροστοιχεία εμπλέκονται στον μεταβολισμό ως συνένζυμα - συστατικά ενζύμων που επιταχύνουν τις βιοχημικές αντιδράσεις πολλές φορές.

Αυτές οι διαδικασίες ρυθμίζονται από τα κέντρα που βρίσκονται σε μια από τις περιοχές του εγκεφάλου - τον υποθάλαμο. Ένα μέρος αυτών ρυθμίζει τις λειτουργίες της σύνθεσης πρωτεϊνών, ορμονών και άλλων ουσιών και το άλλο μέρος - το σχηματισμό ενέργειας.

Ορισμένα τρόφιμα είναι αποτελεσματικά στη βελτίωση της ποιότητας της στύσης ενός άνδρα. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που ρυθμίζουν τη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ). Ενισχύει τα αποτελέσματα ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το καλό φαγητό μπορεί να αντικαταστήσει τη θεραπεία με σύγχρονα φάρμακα, τα οποία συνήθως έχουν πολλές παρενέργειες.

Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές και φυτικές πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες αποτελούν τη βάση της διατροφής

Τα τρόφιμα που βελτιώνουν την ποιότητα της στύσης είναι κυρίως πρωτεϊνικά τρόφιμα. Αυτά είναι πιάτα πλούσια σε ζωικές και φυτικές πρωτεΐνες. Αλλά πρέπει να υπάρχουν περισσότερες ζωικές πρωτεΐνες: περιέχουν ένα πλήρες σύνολο απαραίτητων αμινοξέων. Η φυτική πρωτεΐνη περιέχει λιγότερα απαραίτητα αμινοξέα, αλλά περιέχει απαραίτητα μη απαραίτητα αμινοξέα που βελτιώνουν τη σπερματογένεση.

Όσο πιο διαφορετική είναι η τροφή, τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά εισέρχονται στο σώμα. Ο κανόνας είναι η αναλογία συστατικών ζώων και λαχανικών 60: 40. Με υψηλή σωματική άσκηση αυτή η αναλογία μπορεί να είναι 80: 20.

Ζωοτροφές

Οι ζωικές και φυτικές πρωτεΐνες αποτελούν πηγή ουσιών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων.

κρέας

Ορισμένοι τύποι κρέατος (όπως το κρέας ελαφιού) περιέχουν περισσότερα συστατικά που είναι απαραίτητα για την αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Το κρέας περιέχει επίσης τα λίπη που απαιτούνται για τη σύνθεση της χοληστερόλης και της τεστοστερόνης.

Η χοληστερόλη είναι το υλικό για την παραγωγή τεστοστερόνης. Αυτός ο παράγοντας, ο οποίος βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες, βρίσκεται σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης. Μεταφέρεται στον προορισμό του στην κυκλοφορία του αίματος μέσω οχημάτων μεταφοράς - λιποπρωτεϊνών.

Το κρέας περιέχει κορεσμένα λιπαρά οξέα που σχηματίζουν λιποπρωτεΐνες χαμηλής και πολύ χαμηλής πυκνότητας - LDL και VLDL. Αυτό δεν είναι ένα πολύ καλό «όχημα» επειδή χάνει χοληστερόλη, η οποία συσσωρεύεται με τη μορφή πλακών χοληστερόλης στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και μειώνει τη διαπερατότητα του κυκλοφορικού συστήματος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όργανα όπως ο εγκέφαλος και ο καρδιακός μυς (μυοκάρδιο) - δεν έχουν αρκετό οξυγόνο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ιστών (ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου).

Για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, η διατροφή ενός άνδρα πρέπει να περιλαμβάνει άπαχο μαγειρεμένο ή ατμό κρέας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κρέατος είναι ότι η περίσσεια του μπορεί να είναι επιβλαβής, καθώς όταν διασπάται η πρωτεΐνη, σχηματίζονται τοξικές ουσίες.

Τα υποπροϊόντα είναι επίσης χρήσιμα, ειδικά το βόειο κρέας. Περιέχουν το συνένζυμο Q10, το οποίο εμπλέκεται στην ενεργοποίηση των ενζύμων. Η ανεπάρκεια Q10 έχει αρνητική επίδραση στις ορμόνες και τη σύνθεση σπέρματος (σπερματογένεση). Ωστόσο, τα εντόσθια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας ασθένειας όπως η αρτηριοσκλήρωση. Επομένως, πριν τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

ψάρι

Το ψάρι είναι επίσης πηγή υγιών ζωικών πρωτεϊνών και λιπών. Σε αυτήν την περίπτωση:

 1. Τα ψάρια απορροφώνται καλύτερα από το σώμα και σχεδόν δεν σχηματίζονται τοξίνες. Η υπερβολική κατανάλωση ψαριών είναι δύσκολη.
 2. Το ιχθυέλαιο περιέχει επίσης χοληστερόλη. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs) που περιέχονται στο ιχθυέλαιο παράγουν ευεργετικές λιποπρωτεΐνες υψηλής πυκνότητας (HDL). Σχεδόν ποτέ δεν χάνετε χοληστερόλη κατά τη μεταφορά. Όλη η χοληστερόλη χρησιμοποιείται προς όφελος της σύνθεσης τεστοστερόνης και άλλων βιοχημικών διεργασιών. Οι ορμόνες σχηματίζουν λίμπιντο (λίμπιντο), στύση, εμπλέκονται στη σύνθεση του σπέρματος και στη διαδικασία της εκσπερμάτωσης (εκσπερμάτωση).
 3. Το ιχθυέλαιο περιέχει χοληκαλσιφερόλη - την πιο δραστική μορφή βιταμίνης D. Διεγείρει τη σύνθεση τεστοστερόνης και εξαλείφει τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Συμμετέχει επίσης στη σύνθεση διαφόρων ενζύμων και αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης των αναπαραγωγικών οργάνων.
 4. Ο σολομός και άλλα λιπαρά ψάρια περιέχουν συνένζυμο Q10, το οποίο υποστηρίζει τη σεξουαλική λειτουργία.

Σημαντικό: Τα πιο υγιεινά είναι τα λιπαρά θαλασσινά ψάρια (όπως ο τόνος) και το ιχθυέλαιο. Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, χάνονται οι ευεργετικές ιδιότητες των ψαριών, επομένως είναι καλύτερα να το χρησιμοποιείτε βραστό, στον ατμό ή ψημένο.

Στρείδια

Θαλασσινά

Αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα στύσης. Θαλασσινά όπως:

 1. στρείδια. Έχουν αρκετές εύπεπτες πρωτεΐνες, μικρή ποσότητα χοληστερόλης, βιταμίνες (D3, A, B12) και μέταλλα (ιώδιο, ψευδάργυρος), συνένζυμο Q. Τα στρείδια περιέχουν πολλή τυροσίνη - το αρχικό υλικό για την παραγωγή της ορμόνης ντοπαμίνης, η οποία βελτιώνει την ποιότητα της λίμπιντοβελτιώθηκε. Τα στρείδια τρώγονται ωμά και πασπαλίζονται με χυμό λεμονιού. Τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά απορροφώνται γρήγορα και αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ο διάσημος Casanova λέγεται ότι καταναλώνει τακτικά στρείδια, το οποίο είχε αντίκτυπο στη διατήρηση της σεξουαλικής του αντοχής.
 2. γαρίδες. Έχετε ένα πλήρες σύνολο απαραίτητων αμινοξέων, πολλά ιώδια, καλσιφερόλη, ρετινόλη. Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τις γαρίδες: Είναι "θαλάσσιοι αλιείς" που συλλέγουν τοξίνες από το θαλασσινό νερό.
 3. καλαμάριΑποτελούν πηγή βασικών και μη απαραίτητων αμινοξέων, ένα επαρκές σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Η τακτική χρήση τους υποστηρίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα.
 4. ακτίνες. Εκτός από το ότι έχει ένα μεγάλο σύνολο αμινοξέων, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, γεγονός που αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή.
Αυγά

αυγά

Πρόκειται για προϊόντα που βελτιώνουν τη στύση στους άνδρες. Περιέχουν μια εύπεπτη πρωτεΐνη, συνένζυμο Q10, βιταμίνες D3, A, B12, B3. Τα αυγά περιέχουν ψευδάργυρο και φώσφορο, που βοηθούν στην υποστήριξη ορμονών. Η παρουσία νικοτινικού οξέος είναι επίσης σημαντική καθώς διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή. Αυτό ενεργοποιεί το μεταβολισμό, διεγείρει τη σύνθεση του σπέρματος, βελτιώνει τη στύση και μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη απόρριψη του σπέρματος.

Δεν είναι ευεργετικά πάρα πολλά αυγά. Ένα αυγό την ημέρα ή δύο έως τρία αυγά κάθε 2 έως 3 ημέρες. Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη στον προμηθευτή, τα ωμά αυγά μπορούν να καταναλωθούν. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εμφάνισης σαλμονέλλωσης. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση μαλακών βρασμένων αυγών δεν είναι λιγότερο χρήσιμη, αλλά ασφαλής.

Φυτικά τρόφιμα

1η θέση σε υδατάνθρακες για ενέργεια. Τα λαχανικά περιέχουν υδατάνθρακες οι οποίοι, όταν απορροφηθούν, διατηρούν το ίδιο ενεργειακό δυναμικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα, ειδικά γλυκά, είναι μια πηγή εύπεπτων υδατανθράκων που μπορούν να αυξήσουν την έκρηξη ενέργειας γρήγορα αλλά σύντομα.

λαχανικά

Λίστα λαχανικών που υποστηρίζουν σεξουαλικά:

 1. Καρότα και τεύτλα. Αυτά τα τρόφιμα μπορούν να καταναλωθούν ωμά και να μαγειρευτούν μαζί. Περιέχουν ευεργετικά αμινοξέα, β-καροτένιο (πρόδρομος ρετινόλης), ασκορβικό οξύ και ρουτίνη, τα οποία ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Τα καρότα έχουν αρκετή τοκοφερόλη. 70-80 g φρέσκων τεύτλων και καρότων στην ίδια ποσότητα με τη μορφή σαλάτας με μια κουταλιά φυτικού ελαίου και μια κουταλιά μέλι λαμβάνονται καθημερινά μετά το πρωινό και το δείπνο.
 2. σέλινο. Ένα μοναδικό ριζικό λαχανικό που έχει τονωτικό και τονωτικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα και ενισχύει όλες τις συνδέσεις στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό σέλινου σε ένα ποτήρι φρέσκο ​​χυμό μήλου και καρότου και πάρτε το πρωί με άδειο στομάχι μισή ώρα πριν από το πρωινό.
 3. Τα λαχανικά είναι αφροδισιακές ουσίες που διεγείρουν τη λίμπιντο και τη στύση:
  • Χρένο - Αυτό το λαχανικό ρίζας περιέχει αιθέρια έλαια που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, διατηρούν λίμπιντο και επεκτείνουν τη διάρκεια της στύσης.
  • Σκόρδο και κρεμμύδι - περιέχουν αιθέρια έλαια, φυτοκτόνα. έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. η παρουσία ασκορβικού οξέος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Τα ορυκτά εμπλέκονται στη σύνθεση του σπέρματος,
  • μαύρο ραπανάκι - πηγή αιθέριων ελαίων, ασκορβικό οξύ, τοκοφερόλη, βήτα-καροτένιο; τονίζει τα κέντρα ανταλλαγής στον υποθάλαμο.
 4. Πράσινος κήπος:
  • Μαϊντανός - θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυτά. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ενισχύσετε το αναπαραγωγικό σύστημα. Περιέχει την αντιγονική ουσία απιγενίνη. Συνιστάται να τρώτε σαλάτες λαχανικών που περιέχουν μαϊντανό κάθε μέρα.
  • Άνηθος - αιθέρια έλαια, μεγάλη ποικιλία βιταμινών και μετάλλων. παρατείνει το χρόνο της σεξουαλικής επαφής και καταστέλλει την πρόωρη εκσπερμάτωση. έχει διουρητικά, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά αποτελέσματα, τα οποία βοηθούν στη βελτίωση των ουροποιητικών οργάνων. ψιλοκομμένος άνηθος μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε γεύμα.

φρούτα και μούρα

Όλα τα φρούτα και τα μούρα είναι τρόφιμα που είναι χρήσιμα για τη στύση. Περιέχουν εύπεπτους υδατάνθρακες - πηγή γρήγορης ενέργειας. Ωστόσο, υπάρχουν φρούτα που έχουν σημαντικά θετική επίδραση στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Αυτό:

 • Λεμόνια - φυτοκτόνα, βιταμίνες C, P, PP, B1, φλαβονοειδή, οργανικά οξέα, αιθέρια έλαια, κουμαρίνη. Μια τέτοια σύνθεση ενισχύει το σώμα, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει τον σχηματισμό θρόμβων αίματος, ομαλοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, διατηρεί δύναμη και αντοχή κατά τη σεξουαλική επαφή. Συνιστάται να προσθέτετε τακτικά λεμόνι στο τσάι. Βρίσκεται επίσης σε λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της υγείας των ανδρών:
  • κόψτε ένα μεσαίου μεγέθους λεμόνι, προσθέστε τρεις πλήρεις κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα βερίκοκα και ξηρούς καρπούς, την ίδια ποσότητα μελιού. Χρησιμοποιήστε ένα επιδόρπιο κουτάλι με άδειο στομάχι μισή ώρα πριν από τα γεύματα.
 • μπανάνες. Η σύνθεση περιέχει επαρκή ποσότητα απλών σακχάρων (φρουκτόζη, γλυκόζη) - πηγές γρήγορης ενέργειας. Πολλή τρυπτοφάνη, η οποία μετατρέπεται σε σεροτονίνη - η ορμόνη της χαράς και της ευτυχίας. Το κάλιο υποστηρίζει τη δραστηριότητα όλων των λείων μυών - μυοκάρδιο, αγωγούς προστάτη κ. λπ. Για τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης, οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε τρεις μπανάνες την ημέρα.
 • Κόκκινα σταφύλια. Το δέρμα περιέχει απλούς υδατάνθρακες και ρεσβερατρόλη, οι οποίες διεγείρουν την παραγωγή σπέρματος. Συνιστάται να καταναλώνετε τακτικά μικρές ποσότητες σταφυλιών για να βελτιώσετε την αντοχή κατά τη συνουσία.
 • αβοκάντο. Περιέχει αμινοξέα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs) που υποστηρίζουν τον φυσιολογικό μεταβολισμό και μειώνουν τον κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης και σχετικών ασθενειών. Τα αβοκάντο τρώγονται ως σαλάτα δύο φορές την εβδομάδα.
 • καρπούζι. Αυτό το μεγάλο μούρο περιέχει κιτρουλίνη, η οποία μετατρέπεται σε αργινίνη. Το τελευταίο προάγει το σχηματισμό αγγειοδιασταλτικού, μονοξειδίου του αζώτου. Ενεργοποιεί την εργασία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, διεγείρει τη στύση, έχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά αποτελέσματα και βελτιώνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Η κατανάλωση καρπουζιών καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη γονιμότητα.
 • Το πεπόνι είναι πλούσιο σε νευροβιταμίνες της ομάδας Β, οι οποίες έχουν ομαλοποιητική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Οι σπόροι πεπονιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, ο οποίος διεγείρει τη δραστηριότητα του προστάτη και μπορεί να βελτιώσει τη σπερματογένεση. Η παρουσία βιταμινών C και E, που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθά στον καθαρισμό του αναπαραγωγικού συστήματος από τοξικές ελεύθερες ρίζες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο τον πολτό του πεπονιού όσο και τους ξηρούς (αλλά όχι ψητούς) σπόρους του.

Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα περιέχουν συμπυκνωμένο θρεπτικό συστατικό, κυρίως μακρο και μικροστοιχεία, που προωθούν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Τα αποξηραμένα φρούτα αντενδείκνυται στον σακχαρώδη διαβήτη. Οι πιο χρήσιμοι ξηροί καρποί για τη βελτίωση της στύσης είναι:

 1. Αποξηραμένα βερίκοκα. Περιέχει βιταμίνες, μακρο και μικροστοιχεία, απλούς υδατάνθρακες. Τα αποξηραμένα βερίκοκα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σνακ μεταξύ των γευμάτων για δύο έως τρία πράγματα τρεις φορές την ημέρα. Αυτό θα διατηρήσει επαρκή επίπεδα ενέργειας και θα ενεργοποιήσει τη στύση. Η κομπόστα αποξηραμένων φρούτων δεν είναι λιγότερο χρήσιμη.
 2. δαμάσκηνα. Διαφέρει σε υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β, οι οποίες έχουν θετική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνουν το άγχος. Τα οργανικά οξέα και οι πολυφαινόλες βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και της στυτικής λειτουργίας. Ένα ήπιο διουρητικό αποτέλεσμα ανακουφίζει το πρήξιμο των ιστών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή εάν είστε επιρρεπείς σε διάρροια.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σαλάτα: Ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα και τα αποξηραμένα βερίκοκα, προσθέστε λίγο μέλι και χυμό λεμονιού, πάρτε το πρωί πριν το πρωινό με άδειο στομάχι.
 3. δεδομένα. Μια μεγάλη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό, γεγονός που οδηγεί σε βελτίωση της κατάστασης του αναπαραγωγικού συστήματος. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να τρώτε 3-4 ημερομηνίες το πρωί με άδειο στομάχι. Μετά από ένα μήνα, μπορεί να γίνει αισθητή αύξηση της ανδρικής αντοχής.
 4. Εικ. Περιέχει ένα ολόκληρο σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να διατηρήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα ενός άνδρα σε αξιοπρεπές επίπεδο. Οι εξαιρετικά εύπεπτοι υδατάνθρακες εξασφαλίζουν αυξημένο επίπεδο ενέργειας. Τα αποξηραμένα σύκα μπορούν να καταναλωθούν μεταξύ των γευμάτων ή να χρησιμοποιηθούν σε σαλάτες.
μοσχοκάρυδο

ξηροί καρποί και σπόροι

Πρόκειται για μοναδικές πηγές φυτικών πρωτεϊνών και λιπών.

 1. καρύδια. Περιέχουν αμινοξέα, βιταμίνες Β3 (νικοτίνη), Ε, ασκορβικό οξύ. Έχει πλούσια μεταλλική σύνθεση, βελτιώνει το μεταβολισμό. Για να αυξήσετε το ανδρικό δυναμικό, αρκεί να τρώτε 10 ξηρούς καρπούς την ημέρα.
 2. αμύγδαλα. Αυτό το καρύδι είναι πλούσιο σε αμινοξέα, καθιστώντας το ένα μοναδικό φάρμακο για τη θεραπεία της στειρότητας. Η τυροσίνη (πρόδρομος της ντοπαμίνης της ορμόνης ευχαρίστησης) έχει αντικαταθλιπτικά και αντι-στρες αποτελέσματα. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχει μειώνουν τον κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης και σχετικών καρδιαγγειακών παθήσεων. Οι πυρήνες 10-15 αμυγδάλων είναι καλοί για ένα απογευματινό σνακ.
 3. μοσχοκάρυδοΟνομάζονται αφροδισιακά πάθους για την υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και αυξάνουν τη λίμπιντο. Με βάση τα σχόλια στο Διαδίκτυο, η σκόνη καρυδιού σε σκόνη στο κρασί είναι ο καλύτερος τρόπος για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης. Ακόμα και με μία δόση, βελτιώνει σημαντικά τη στύση.Προειδοποίηση: Το μοσχοκάρυδο περιέχει παραισθησιογόνα.
 4. σπόροι κολοκύθας. Οι ενεργειακές βιταμίνες της ομάδας Β διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, σφίγγουν τις φλέβες, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη αυξημένης στυτικής λειτουργίας. Η βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που προάγει την αναγέννηση των ιστών. 100 γραμμάρια αποφλοιωμένων σπόρων ανά ημέρα μπορούν να αποκαταστήσουν την ανδρική αντοχή.

μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά αναφέρονται επίσης σε προϊόντα γιαεμπλουτίζω μεγια τη βελτίωση της ποιότητας των στύσεων στους άνδρες. Τα ακόλουθα φυτικά μπαχαρικά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά:

 • Κουρκούμη - έχει αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακά και αντιτοξικά αποτελέσματα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, αποκαθιστά τις ορμόνες και τη λίμπιντο.
 • τζίντζερ - εξασφαλίζει αυξημένη ροή αίματος στα πυελικά όργανα και εξασφαλίζει στύση. διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία βοηθά στην ενίσχυση όλων των συνδέσεων της σεξουαλικής επαφής ·
 • Γαρίφαλο - έχει μια ηρεμιστική και αγχολυτική δράση, ανακουφίζει από το άγχος, ρυθμίζει το νευροενδοκρινικό σύστημα, το οποίο οδηγεί σε παράταση της διάρκειας της στύσης.
 • Κανέλα - διαστέλλει ενεργά τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει το έργο των νευρικών κέντρων στον εγκέφαλο και το έργο ολόκληρου του νευροενδοκρινικού συστήματος, αυξάνει το ανδρικό δυναμικό.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι μια μεγάλη ποσότητα μπαχαρικών μπορεί να είναι επιβλαβής. Επομένως, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.

Πρόσθετα φυσικού τσαγιού

Το μαύρο και το πράσινο τσάι έχουν διεγερτική επίδραση στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Τα πρόσθετα τσαγιού μπορούν να εντείνουν αυτό το αποτέλεσμα και να δώσουν στα ποτά πρόσθετες ιδιότητες:

 • Το μέλι - περιέχει υψηλή συγκέντρωση απλών υδατανθράκων, η οποία δημιουργεί ταχεία ροή ενέργειας και απορρόφηση άλλων συστατικών στο αίμα. Ένα πλούσιο σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων ενεργοποιεί το μεταβολισμό, ομαλοποιεί τη σπερματογένεση, προάγει την επέκταση των αρτηριών και βελτιώνει τον τόνο των τοιχωμάτων των φλεβών, γεγονός που βελτιώνει τη στύση.
 • Θυμάρι - έχει ιδιότητες κατά του στρες, ομαλοποιεί τις ορμόνες, αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση.
 • Μέντα - καταπραΰνει, μειώνει το άγχος. Το μέντα περιέχει φυτικά ανάλογα των γυναικείων σεξουαλικών ορμονών (φυτοοιστρογόνα), αλλά ένα έως δύο φλιτζάνια τσάι μέντας έχει θετικά αποτελέσματα σε έναν άνδρα.
 • Ginseng - έχει τονωτικό αποτέλεσμα, υποστηρίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα και αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Τα περισσότερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής έχουν προσαρμοστικές ιδιότητες - την ικανότητα αύξησης της αντοχής του σώματος σε διάφορες περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Τρόφιμα για την ταχεία διέγερση της ανδρικής δύναμης

Εάν ένας άντρας είναι διστακτικός για ένα επερχόμενο ραντεβού, χρειάζεται υποστήριξη. Η εμπιστοσύνη μπορεί να αποκτηθεί προσπαθώντας να καταναλώσετε τα καλύτερα τρόφιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να βελτιώσετε γρήγορα τις στύσεις των ανδρών:

 • ζωντανά στρείδια,
 • καρύδια ή αμύγδαλα με μέλι,
 • ψιλοκομμένο μαϊντανό με χυμό λεμονιού,
 • ψιλοκομμένο άνηθο με ξινή κρέμα,
 • κόκκινα σταφύλια,
 • Σαλάτα από σταφίδες, αποξηραμένα βερίκοκα και σύκα με μέλι,
 • καρπούζι;
 • σοκολάτα ή κακάο,
 • Τσάι ρίζας Ginseng.

Τι τρώτε όλη την ώρα

Η διατροφή ενός άνδρα πρέπει πάντα να περιέχει τα καλύτερα προϊόντα για την αύξηση της δραστικότητας:

 • κρέας ή ψάρι,
 • αυγά - ένα αυγό την ημέρα,
 • τυρί, ξινή κρέμα, τυρί cottage, γιαούρτι,
 • φυτικό λάδι,
 • λαχανικά,
 • κουάκερ φαγόπυρου, πλιγούρι βρώμης, χοντρό ψωμί,
 • Εσπεριδοειδή, μήλα, καρπούζι, πεπόνι.
 • Σνακ ή ποτά από αποξηραμένα φρούτα.

Η ανέγερση είναι ένας πολύπλοκος φυσιολογικός μηχανισμός που αποτελείται από μια σειρά αλληλένδετων ενώσεων. Προκειμένου η σεξουαλική δραστηριότητα να παραμένει σταθερά σταθερή χωρίς διαταραχές και περιορισμούς, οι άνδρες πρέπει να ακολουθούν μια δίαιτα και να καταναλώνουν προϊόντα για στύση. Υποστηρίζουν την υγεία των ανδρών, τη σπερματογένεση και την πλήρη στυτική λειτουργία.

23.08.2020