Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες μετά από 60 χρόνια;

Σε όλη τη ζωή για τη σεξουαλική λειτουργία ατόμων καταλαμβάνει μια σημαντική θέση. Μετά από 60 χρόνια, η δραστικότητα των ανδρών είναι αποδυναμωμένη, η επιθυμία για οικειότητα είναι μειωμένη, οι σεξουαλικές σχέσεις γίνονται ακανόνιστα. Πώς να ανακτήσει την παλιά της δύναμη; Υπάρχουν φάρμακα, λαϊκές θεραπείες, που σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια στενή σχέση. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο σωστό τρόπο ζωής, να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες, και τη δύναμη αποκατασταθεί. Είναι σημαντικό όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, επικοινωνήστε με το γιατρό, μην περιμένετε για επιπλοκές.

Τα αίτια της αποδυνάμωσης της ανδρικής δύναμης

δραστικότητα μετά από 60

Με την ηλικία, όλα τα ζωτικά συστήματα του σώματος σταδιακά φθείρεται. Για την κανονική λειτουργία πρέπει να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν. Τα επίπεδα τεστοστερόνης στους 50-60 χρόνια έχει μειωθεί. Η σεξουαλική έλξη παύει η ισχύς εξασθενεί. Τι καθορίζει τον ανδρισμό;

Οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν τη στυτική δυσλειτουργία (ανικανότητα):

 1. Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος. Παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα οδηγεί σε δυσκολία στην πλήρωση των σηραγγωδών σωμάτων του πέους.
 2. Ανθυγιεινό τρόπο ζωής, τις κακές συνήθειες. Η κατάχρηση αλκοόλ, το Κάπνισμα.
 3. Ανωμαλίες του ουροποιογεννητικού συστήματος προστατίτιδα, καρκίνο του προστάτη.
 4. Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, του διαβήτη.
 5. Συνεχές άγχος, νευρική ένταση.
 6. Χρήση ηρεμιστικά, κατασταλτικά φάρμακα.

Πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα σε 60 χρόνια; Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό να καθορίσει την αιτία της νόσου, να αποκλειστεί η παρουσία των ασθενειών αυτών. Ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει τη θεραπεία και να σας συμβουλεύσει για το πώς να τρώτε σωστά. Μετά από λίγους μήνες θα παρατηρήσετε το αποτέλεσμα.

Πώς να καθορίσει ανικανότητα;

Στην ανάδειξη των προβλημάτων με τη δραστικότητα στους άνδρες την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας. Η αδυναμία να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική επαφή με εκσπερμάτωση, δηλώνει την παρουσία της παθολογικής διαδικασίας στη σεξουαλική ζωή.

Υπάρχουν κριτήρια βάσει των οποίων μπορούμε να συμπεράνουμε σχετικά με την ανικανότητα:

 • η έλλειψη σεξουαλική έλξη για ένα άτομο του αντίθετου φύλου.
 • αδύναμη στύση;
 • η αδυναμία να εισάγετε το πέος μέσα στον κόλπο;
 • η αδυναμία να ολοκληρωθεί η σεξουαλική επαφή με εκσπερμάτωση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο αριθμός των ανεγέρσεων είναι μειωμένη, το κράτος αποκτά την απαραίτητη ελαστικότητα για την πράξη της συνουσίας. Κατά το πρώτο σημάδι της ανικανότητας επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές

Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 60 έτη που σχετίζονται με προσαρμογές στον τρόπο ζωής.

Βασικές απαιτήσεις:

 1. Αποβάλετε το άγχος, νευρική ένταση.
 2. Αθλητικά – η βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος.
 3. Πάρτε συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στην αποκατάσταση της στύσης.
 4. Χαντάκι ανθυγιεινές συνήθειες.
 5. Μην περιορίζετε βόλτες στον καθαρό αέρα.
 6. Πριν το σεξ, προσπαθήστε να χαλαρώσετε, χρήσιμο ερωτικό μασάζ.
 7. Να επανεξετάσει το φάσμα της προσφοράς, τρώνε πιο υγιεινά προϊόντα.
 8. Επισκεφτείτε τον κάθε έξι μήνες ουρολόγο.
 9. Δεν SuperCool.

Δραστικότητα στους άνδρες των 60 ετών θα είναι ισχυρή, αν αναλάβει την ευθύνη για τη δική σας υγεία σε όλη τη ζωή.

Οι αρχές της σωστής διατροφής

Πώς να αυξήσει την ισχύ των ανδρών μετά από 60 χρόνια; Οι γιατροί συνιστούν να τρώτε τροφές που ενισχύουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Αυτές περιλαμβάνουν:

 • γαλακτοκομικά προϊόντα;
 • κόλιαντρο;
 • τζίντζερ?
 • καυτό πιπέρι.
 • γαρίφαλο *
 • το σέλινο;
 • τόξο.
 • σκόρδο.
 • μέλι *
 • το σπανάκι.

Χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε μπαχαρικά, λαχανικά και φρούτα. Μειώστε την ποσότητα των τηγανητά, τα λιπαρά τρόφιμα, αποφύγετε τα κρέατα. Τρώτε μικρές μερίδες πέντε φορές την ημέρα, μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο σώμα. Πίνετε άφθονα υγρά. Ελάχιστη ημερήσια πρόσληψη νερού θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από δύο λίτρα. Καφέ συνιστάται να πίνετε όχι περισσότερο από μία φορά την ημέρα.

Δραστικότητα μετά από 60: πώς μπορεί να βελτιωθεί φάρμακα;

πώς να αυξήσει την ισχύ

Με την ανάπτυξη της παθολογικής διαδικασίας στην σεξουαλική σφαίρα, να ανακτήσει την παλιά της δύναμη θα βοηθήσει ιατρικές εγκαταστάσεις. Μια μέθοδος για την αύξηση της αποτελεσματικής στύση. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα: τα φάρμακα έχουν παρενέργειες στον οργανισμό. Η θεραπεία στοχεύει στην ταχεία ανάκτηση της δραστικότητας. Ο ασθενής έχει ανατεθεί σε χάπια, κρέμες, τζελ, ενέσεις.

Πριν από τη θεραπεία είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Αν ο κύριος παράγοντας της αθηροσκλήρωσης, η θεραπεία θα πρέπει να στοχεύει στην επέκταση τους τοίχους κατά τη συνουσία. Όταν η ορμονική θεραπεία είναι εξοπλισμένα ελαττώματα, τα διορθωτικά επίπεδο από τις κύριες ορμόνες που επηρεάζουν τη στύση. Υπάρχουν μια σειρά από πρόσθετα τροφίμων που μπορεί να επηρεάσουν την ανάκαμψη της ανδρικής δύναμης. Η δράση τους είναι σχεδιασμένο για μακράς διαρκείας επίδραση της συσσώρευσης. Στη θεραπεία φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Αυτός θα συνταγογραφήσει το συγκρότημα φάρμακα, η δοσολογία που απαιτείται για το σώμα σας.

Για να διατηρηθεί η δραστικότητα προσεκτικοί για την υγεία τους, να οδηγήσει ένα σωστό τρόπο ζωής. Στη συνέχεια, θα έχετε σταθερές σεξουαλικές σχέσεις.

25.08.2019